28.08.2002,

A Boy

New member
ארצות ערב יצאו למלחמה נגדנו כדי

לעזור כביכול לפלסטינים כאן. הם אמרו להם לבוא איתם לארצותיהם כדי שהם יסיימו עם היהודים. וכן, 60% ברחו מכאן עם צבאות ערב. לא סולקו ולא גורשו. 600,000 יהודים נצחו יותר ממיליון ערבים ומסתבר שלצבאות ערב לא היה מה להגיד לפלסטינים במחנות הפליטים והם נשארו שם עד היום.

EverMan

New member
יראו בפרעות ?

אותם ערבים שהיו בכנופיות שעליהם לומדים. לא כלל האוכלוסיה. ארצות ערב יצאו במטרה הברורה והמוצהרת להעיף את היהודים מפה. ולא , לא 60% אחוז ברחו. וגם הקריאה הזאת של מדינות ערב- אני לא יודע מאיפה העובדה הזאת , אני בכל קריאותי בספרי היסטוריה לא נתקלתי בעובדה הזו. וגם אם כן המדינות היו קוראות , אני בספק אם "60%" מכלל הערבים היו עוזבים. בספק רב מאוד.

A Boy

New member
הינה מצאתי

הערבים, לא רק בכנופיות, תקפו ישובים יהודים אחרי החלטת האו"ם. זה היה הטריגר שפתח את המלחמה. ארצות ערב הצטרפו אליה במטרה לדחוף את היהודים לים אבל לא הצליחו. קיבלתי את זה באימייל מלפני חודשיים: "ב1948 מנהיגי ערב עודדו את הפליטים הערבים לצאת מישראל במבטיחם לטהר את הארץ מיהודים. 68 אחוז מהם ברחו בלי לראות חייל ישראלי בכלל"

A Boy

New member
לכן, הגעתי למסקנה שכנראה

לקחת שיעורי היסטוריה פלסטינים ולכן וויכוח איתך הוא לא לגיטימי. אתה יכול להמשיך להתווכח עם עצמך, אני את שלי עשיתי.

EverMan

New member
לקחתי שיעורי היסטוריה פלשתינאים ?

ככה אתה גומר ויכוח ? בטיעון צעקני וחסר בסיס על סמך עובדה שקיבלת באי-מייל מהאלוהים יודע מי ? מצידי אתה קיבלת את זה מעצמך ... תן בסיס לטיעון הזה ...

EverMan

New member
ועוד שאלה לי מהאי מייל הזה...

מז"א : "מנהיגי ערב עודדו את הפליטים הערבים לצאת מישראל" ? הם היו פליטים כבר שביקשו מהם ? או שזה דובר בדיעבד ? ומה המקור של הנתון הזה בדיוק ?

A Boy

New member
אתה רוצה ציטוט של אבו מאזן

שהוא בעצמו אומר שצבאות ערב עודדו או יותר נכון *הכריחו* את הערבים לצאת מכאן? כי יש לי.

EverMan

New member
אני רוצה את הנתון מספר היסטוריה

ולא מאישים נטויים שיגידו כל דבר שיתאים להם לאותו הרגע.

אתה מפגר ואני אגיד לך למה...

כי אתה גר בשטח שלא שלך ואתה לא מודע לזה, כי אתה עובר על החוק וגם כל חבריך. משום שיש לכם 80 ואף יותר מאחזים בלתי חוקים שהקמתם, וזה חוזר ואומר. שזה בניגוד לחוק !! ואת כל זה אתם עושים, חוץ מזה אתם מאפשרים למחבלים לחדור בקלות בלתי נסבלת לארץ. בכך שבגללכם בעצם לא הקימו עד עכשיו את גדר ההפרדה, בגללכם כל ממשלה שעלתה לשלטון, עשתה את השיקול שגרים בשטחים 200 אלף ימנים פאנטים. ובגללם אי אפשר להקים גדר הפרדה. אתה צודק אתם באמת חוטפים את כל הכדורים ושיש סגרים אתם נדפקים, אבל יא מפגר סתום. מי אמר לך להתקע בשטחים?!? מי ביקש ממך להתקע שם כמו פוץ בלי שום מטרה מסוימת. אני או מישהו אחר בארץ הזאת אמר לך תלך תגור בשטחים?!? זאת בחירה שלך, מה אתה בוכה תגיד לי. תצאו מהשטחים הכבושים שלא שלנו, תחזרו לא"י ותחיו כאן בשקט. מסיבה אחת פשוטה, לאחר שתחזור לא"י, יהיה אפשר לחזור למשא ומתן. כי אז בעצם הפלסטינים לא יחיו תחת כיבוש.

אתה כל כך עלוב, כל כך מסכן

אתה בעצמך יודע שהתגובה הזו היא עוד סימן לקטנוניות שלכם, ילדים קטנים אין לי מושג איפה היא נמצאת, זה לא מעניין אותי בכלל, רק דבר אחד מעניין אותי- בכמה אחוזים הפרש ברק הפסיד לשרון, אפס?

EverMan

New member
מה הקשר בכלל לברק ?

תגיד שמעת פעם על המושג : קשר בין הודעה להודעה. או שאתה פשוט כותב על מה שבא לך ושאתה מעוצבן ? ילד , תעלה כיתה. אתה עכשיו כתבת הודעה שמכילה את הטקסט "לקטנוניות שלכם, ילדים קטנים" לאדם שהיה בקרבי בשטחים והוא עכשיו בן 21. והרמה של ההודעות שלך רק יורדת ויורדת. במקום לענות ולהבין את ההקשר אתה עונה בצורה של : "אתה כל כך עלוב, כל כך מסכן" זה רק מראה כמה אתה יכול לנהל ויכוח. לך תתעצבן במקום אחר , הפורום הוא מקום לכתיבה , לא ליצרי אלימות וקללות כמו שלך.

כרגיל, תגובה חד-צדדית

מעניין מה הקשר של הפועל אריאל לוויכוח? לזה לא התייחסת, נכון? ואתה עוד מדבר על קריאה סלקטיבית.

EverMan

New member
אני לא יודע למה הפועל אריאל

הייתה קשורה. זה יואב כתב - אולי הייתה לו מטרה בזה. אבל אתה במקום לשאול : מה הקשר , יורה צרורות באוויר שלא קשורים לדבר.

yoavl1

New member
הפועל אריאל זו הייתה תגובה אישית ל

צהוב בנשמה....אנחנו במקרה גם כותבים שנינו בפורום של מכבי תל אביב. מטייל, אתה ממש לוקח כל דבר והופך אותו לויכוח?? די!

EverMan

New member
ילדותי ?

זאת הייתה בדיחה בינו לבין שחר ... מה הקשר לילדותי בכלל ?! קורא לאדם בן 21 ילדותי ... מדבר על ילדותיות .. ממש ...

mourning palace

New member
בדיחה

בינו לבין שחר? יופי, יש מסרים בשביל זה ומה הקשר אם בנאדן בן 21 הוא ילדותי או לא? יש גם בני 70 שהם ילדותיים אין קשר לגיל, זאת ההתנהגות

yoavl1

New member
מה יהיה?

כל הערת שוליים תהפוך לנושא מרכזי לשרשור??? אחי, אני אוהד של מכבי שעריים ואני גאה בזה..... מצטער אם לא הבנת אותי..קח בקלות הכול!

למעלה