28.08.2002,

תמשיך, תמשיך לקלל

אני כבר מזמן לא מתייחס לקללות שלך, בשבילי אתה סתם עוד ילד פלצן לדעתך, השטחים האלה לא שלי לדעתי, הם כן שלי. להגיד שבשטחים גרים 200,000 איש שהם ימנים- זו כבר הכללה. להגיד שהם פנאטים- זה כבר הכללה יותר גדולה. מי אמר לי להתקע בשטחים? תגיד, מי אמר לך להתקע איפה שאתה גר?! הא?! למה אתה גר שם, יא מפגר סתום?! למה?! קום ותעזוב את הבית שלך! אם אתה רוצה שלום, בבקשה! תוותר על איפה שאתה גר! אל תעשה ויתורים על גבינו! קל לך לקום ולהגיד לפלסטינים- הנה, קחו את השטחים, ותנו לי שלום! כי אתה לא מוותר כאן על כלום! אז תעשה טובה, אל תהפוך אותי לחלק מהפשרה שלך! המטרה שלי כאן בשטחים היא לחיות. נקודה. כמו שהמטרה שלך איפה שאתה לא גר- זה לחיות. לחיות בשקט. נגיד ואתה גר בת"א, לדוגמה. ואתה זורק עטיפה של ארטיק ברחוב. זהו!!! אתה פושע!!! אתה עבריין! צריך לזרוק אותך לכלא!!! החטא היחיד שחטאנו בו הוא ליישב את ארץ-ישראל, על כל שטחייה. זה שאתה סתם דפוק שמוכן לוותר על המולדת שלו (ובקצב הזה- גם על אמא שלו) זה בעיה שלך! מה לעשות, אני לא מוכן לוותר על המולדת שלי! ואם בכך אני פשעתי- אני גאה להיות פושע. לידיעתך, פלצן יקר, גם הסרבנים הם פושעים. גם אלה שריססו כתובות נאצה על מכוניות של קצינים בחיל האוויר- גם הם פושעים! גם אותם קיבוצים שיושבים על אדמות פלסטיניות לשעבר- גם הם פושעים. גם אתה פושע. גם אותך צריך לזרוק לכלא. גם אתה "פוץ", גם אתה "מפגר סתום". אתה אפילו לא מסוגל לנהל דיון כמו שצריך, אני מרחם עלייך. אני מרחם עליי, שאני צריך לסבול בנאדם כמוך בעם שלי. תעוף מפה כבר, נמאסת! אם אתה כל כך מרחם על הפלסטינים, בוא תגור איתם! בוא תעשה משהו! אבל כרגיל, כל מה שאתה יודע לעשות זה לצרוח בפורומים. לא שציפיתי משמאלני ליותר מזה.

EverMan

New member
משעשע.

בעיקר המשפט : "אני כבר מזמן לא מתייחס לקללות שלך, בשבילי אתה סתם עוד ילד פלצן " אתה לא מגיב לקללות שלו ע"י קללה משלך. משעשע. "לדעתך, השטחים האלה לא שלי לדעתי, הם כן שלי." ובכן , דעתך נוגדת את דעת הכנסת ואת דעת החוק במדינת ישראל. "להגיד שבשטחים גרים 200,000 איש שהם ימנים- זו כבר הכללה." באמת ? עד כמה שאני יודע , מי שנשאר היום בשטחים הם אותם אנשים שחירות העבירה לשם. השמאל שהיה שם , והוא היה ! ואפילו יותר - כבר לא שם. "להגיד שהם פנאטים- זה כבר הכללה יותר גדולה." בהתנחלויות של המשיח והחצי חתול הם לא פאנטים ? "מי אמר לי להתקע בשטחים? תגיד, מי אמר לך להתקע איפה שאתה גר?!" ממשלת ישראל נתנה לי אישור ! מי אמר לך להיתקע בשטחים ? הימין. זהו. וזאת עובדה. "החטא היחיד שחטאנו בו הוא ליישב את ארץ-ישראל, על כל שטחייה" נכון. ליישב בלי לחשוב פעמיים. ליישב באזורים עם 3.5 מיליון אנשים שמראש דרשו מדינה וחופש ואתה ירקת עליהם. נכון , וזה חטא חמור מאוד. "לידיעתך, פלצן יקר, גם הסרבנים הם פושעים. גם אלה שריססו כתובות נאצה על מכוניות של קצינים בחיל האוויר- גם הם פושעים!" ידוע, והם מוקצים מחמת מיאוס. אבל מי אתה שתשים לב לעובדות בשטח? "גם אותם קיבוצים שיושבים על אדמות פלסטיניות לשעבר- גם הם פושעים" כן ? כי הם יושבים על שטחים ששייכים באופן חוקי למדינת ישראל להבדל מהשטחים שלך ? "גם אתה "פוץ", גם אתה "מפגר סתום". אתה אפילו לא מסוגל לנהל דיון כמו שצריך, אני מרחם עלייך. אני מרחם עליי, שאני צריך לסבול בנאדם כמוך בעם שלי. תעוף מפה כבר, נמאסת!" מי שמדבר על לנהל דיון ... "לא שציפיתי משמאלני ליותר מזה" גזען.

ו-כ-ר-ג-י-ל...

אתה לא זוכר איך שהצדקת את הגזענות השמאלנית-כל הימנים אלימים, לא אינטלגנטים. שטחים ששייכים באופן חוקי לישראל? מי בדיוק קבע שהם חוקיים? בעיניי הפלסטינים הם לא חוקיים. מי שקבע שהם חוקיים הוא האו"ם. יופי, איפה הריבונות של ישראל כמדינה? אנחנו לא יכולים לקבוע אילו שטחים הם חוקיים ואילו לא? דרך אגב, הימין לא שלח אותי להתיישב איפה שאני. תזכיר לי, בתמיכת ובעידוד מי הוקמה העיר אריאל? שמעון פרס אולי? או שגם אתה אוהב להתעלם מעובדות בשטח?

EverMan

New member
וכרגיל אתה כלל לא זוכר מה אמרתי

אני זוכר איך הצדקתי את זה שהדרך של הימין היא אלימות. ואני זוכר איך אמרתי שחלקם לא אינטלגלטים. אבל אתה זוכר מה שנוח לך ככל הנראה... "שטחים ששייכים באופן חוקי לישראל? מי בדיוק קבע שהם חוקיים? בעיניי הפלסטינים הם לא חוקיים. מי שקבע שהם חוקיים הוא האו"ם." לא יקירי , מי שקבע שהם חוקיים היא ממשלת ישראל , והפלשתינאים (בגלל אוסלו) והירדנים והמצרים והלבנונים מכירים בכך. ובעיני הפלשתינאים הם חוקיים - כי זה היה אחד הסעיפים באוסלו - הכרה במדינת ישראל הריבונית. אין פה כל קשר לאו"ם , אעפ שגם הוא מכיר בשטחים. ממשלת ישראל סיפחה את השטחים האלה - מכאן שהם ליגליים , מכך שהעולם הערבי והפלשתינאים מכירים בכך. להבדל מהשטחים שלך. וכן , מי שהקים את רוב ההתנחלויות הקיימות שנשארו היום - זה הימין. ההתנחלויות של השמאל פונו בתקופת אוסלו. אריאל היום היא כבר לא התנחלות , היא עיר. (באישור ממשלת ישראל) אני מדבר על התנחלויות - אלו שללא אישור - כמו רוב הישובים הסובבים בגוש עציון ומעלה אדומים , וכמו אלו באמצע הגדה וכמו אלו בעזה. אבל נוח לך לראות מה שאתה רוצה. וכנראה שהעובדות שטח שהימין הוא זה שעודד את העליה ליש"ע בעוד שהשמאל עודד את העליה לגולן לא דוברות אליך.

EverMan

New member
אם השטחים היום יסופחו

לאחר 35 שנה של כיבוש --> זה מטעמים פוליטיים בלבד. לא מטעמים ריאלים. ואם הם יסופחו יתווספו לישראל עוד 3.5 מיליון אזרחים ערביים. זה לא יקרה. אם הממשלה תהיה כל כך מטומטמת ותעיז לספח את יש"ע ולתת אזרחות ל3.5 מיליון פלשתינאים ... לא יודע איך אני אדבר. אבל זה לא יקרה. היא לא יכולה לספח את השטחים בלי לתת להם אזרחות. והיא לא יכולה לספח את השטחים בגלל מניע פוליטי טהור בשביל שהם ישארו שלנו.

CANDY MAN

New member
ובינתיים אנחנו מחכים לסופר-גדר שלך.

כדי שהפלשתינאים יצרחו שאנחנו כולאים אותם בגטאות והעולם ישנא אותנו עוד יותר מעכשיו... החברים הכי טובים שלך, הפלשתינאים, ישקרו לעולם במצח נחושה ואתה תאכל את כל החרא.... אם כאלה חברים יש לך אז מה הפלא שהימין זה האויב שלך...

EverMan

New member
מה אכפת לי מה הם אומרים ?

שטח הבאתי להם - כן ! יצאתי עם הטנקים - כן ! שישתקו.

CANDY MAN

New member
ישתקו? הצחקת להם את הכפייה....

גם אם מחר שרון נותן להם את כל ישראל ומשאיר לנו רק את תל אביב, הם ידרשו חצי ממנה כי יש ערבים ביפו... בגלל זה אני לא מוכן לתת להם אפילו מ"מ חוץ מהשטחים שבהם הם חיים, איפה שהם התנחלו סבבה, אבל הם לא יקבלו אפילו מ"מ יותר ממה שמגיע להם - הבטחה ראשונה שלי בתור ראש ממשלת ישראל לעתיד!

EverMan

New member
לא יודע בנוגע לראשות ממשלה

(אולי תהיה אחרי)... אבל הדרישות שלהן כמו ששנינו מסכימים - כיום ריאליות. ברגע שאנחנו יצאנו ידי חובה , ביטלנו את הכיבוש , יצאנו מהשטחים , הבאנו להם אוטונומיה/מדינה מה שהם לא ירצו שם. אנחנו כבר לא אשמים , ולא יעזור להם דבר. יצאנו ידי חובה , ואז שיצעקו עד השמיים.

למעלה