27/6/2012 היום גט

miss_t

New member
אז.... כל המתכונים של RISING

הולכים להיות מופקעים?
ובכלל- כל המתכונים שדורשים אמבלסים יעלו?? שמרתי כמה בצד- מתכונים רבים של נשקים לרמות 130 ....

אלא אם כן הדרופ יהיה נדיר כמו נפילת קופסאות... או כמו הדרופים לקווסט לקבלת הסקיל המגניב (זה שאסף מספים בכל מקום
)

תראי....

נשקים לדרגה 130 - יש איוונט באתר של נקסון שנותן מלא כאילו הם שווים 50-100 מיל בלי לרדוף אחרי אמבלמס שיהיו נדירים.... היום יש נשקי אמפרס ב 100-200 מיל , מי יעשה נשקים לדרגה 130 ???

רייזינג סאן ? טבעת - יש הרבה יותר טובות היום, עגילים - יש 20 אטק, אם שמרת מתכונים לחגורה ושרשרת זה יכול ללכת בהרבה כסף.( אני שמרתי ).

הכל תלוי כמה נדירים יהיו האמבלמס האילו. והם יהיו נדירים מאד כי נקסון כתבו ככה. תראי מה קרה לנבולייטס. אני צדה מפלצות על דרופים כפול 2 ולא מקבלת אפילו קופסה אחת....

נבולייט 2% עולה בסקניה 500 מיל.....

גם בברה כל ההאקרים פרשו מאז שאין דופים ?

בסקניה יש גילדה שהורגת את האמפרס עצמה עם האקים ומוכרים נשקים ב 100-400 מיל. 400 מיל זה קלאו , דאגר , PA , כל השאר ב - 150-200 מיל בערך.

מעניין שבברה וגם בברואה, לפי מה ששומעים מעדן , אין האקרים שהורגים את האמפרס....

Hasselblad

New member
בדיוק כמו שאמרתי

זה לא שאין האקרים בברה,
ההבדל הכי גדול בין סקניה לברה הוא שבברה האקר להאקר זאב ובסקניה הם מאחדים כוחות.
אין דבר כזה גילדה של האקרים ואם יש הם סתם כולם באותה הגילדה אבל לא עושים כלום ביחד,
האקר לא עוזר להאקר בברה גם אם הם חברים

נעליים וכפפות אמפרס עולות 200 מיל כרגע... אוברולים 300... נשקים כמו שאמרתי 1.3-1.5 ויש כאלה שאין סיכוי למצוא.
גלימה נקייה של גנב עולה 500-600 מיל במקרה הטוב, השאר מעל ביל.

יש מספיק האקרים בברה שלא פרשו.

מ י ל ר

New member
אני לא מביא לה שום דבר

אני אקח את הדאגר לעצמי, יש לי אחלה שדואר עכשיו D:
מקסימום אם היא רוצה היא תביא לי את הנשק שלה ואני אביא לה את הדאגר אמפרס, אבל זה לא בטוח רק אם יהיה לי מצב רוח טוב.
גם ככה הנשק שלה לא משהו...

Hasselblad

New member
שתדעי שבשיא הרצינות

אם היו כרטיסי מעבר עולם ממש הייתי שוקלת את זה.
הייתי מעבירה מיול עם דברים למכירה וקונה דאגר ואחרי זה מחזירה את המיול.

אין לי ספק שזה היה דורש הרבה, ויש מצב שהייתי מנסה לנצל את זה לעשות עוד כסף אבל באמת שבברה הסיכוי שלי להשיג דאגר כזה בתקופה הקרובה הוא ממש קלוש....

miss_t

New member
נסי לדבר עם ההאקרים של סקניה

ולספק להם שיהיה להם לקוחות טובים בברה................

סקניה זו ביצה לא קטנה....(חיריק ב ב)

כולם מכירים את כולם, יש לנו ברנג'ה ועיתון מקומי עם מדור רכילות....

סה"כ בבאדי ליסט שלי יש 90 אנשים, מגילדות שונות, הכי שוות בסקניה
, ובסוף מסתבר שכולם מכירים את כולם ומנהלים שיחות משותפות......

בקיצור, האקרים מסקניה לא ינטשו כל כך מהר. ביצה אחת גדולה......

מה שמדהים הוא, שההאקרים שניתקו אותי באמפרס, קוראים לי עכשיו "אמא שלי במייפל" " גאון מייפל" עוזרים לי להיכנס לאמפרס, ועוד כל מיני....רק מי ש"גדל" בסקניה יכול להבין דברים כאילו.....

אתמול היה לי יום מטורף והיה לי ממש זמן מוגבל לאמפרס (ולמשחק בכלל). אחד ההאקרים ניתק את עצמו בתוך האמפרס כדי לפנות ותת לי להיכנס לפני שאני צריכה לצאת מהבית. (הוא נכנס בזמן שהכנתי צהרים ולא שמתי לב).

Hasselblad

New member
ואווו כמה חיכיתי לזה!

מאז ה BB לא שינו כלום אצל השדוארים!.

היום סוף סוף התפנתי פעם ראשונה לקרוא על כל השינויים לעומק, ואני פשוט מאושרת.
מעבר לכל החיזוקים הייתי מאוד מבואסת כי ידעתי שלוקחים לי סקיל הגנה חשוב אבל היום בזמן שקראתי גילית שנותנים לנו סקיל הגנה יותר חזק אפילו!
אם בסקיל הקודם היה לי רק 20% Abnormal Status Resistance בחדש אני מקבלת 30%!!!

כל השינויים נשמעים לי מעולים! כל כך הרבה דברים שיעזרו לי!
הדבר היחידי שלא בא לי טוב זה השינוי אנימציה של הסקילים אבל זה יחסית זניח.

חוץ מזה אני מנצלת את התקופה להשתדרג, מנצלת את ההתלהבות של כולם ומוכרת ציוד שלי כדי לקנות חדש, ככל הנראה אני אצטרך לוותר על הרבה מאוד אחוזים כרגע כדי "לרכב על הגל" אבל מאמינה ומקווה שלטווח הרחוק זה צכד חכם שגם יתן לי קצת כסף וגם יוציא אותי עם ציוד יותר טוב.

אהה והתגעגעתי מלא!!! אני יודעת שאני לא כותבת כבר כמעט בכלל, משום מה מאז החתונה היה קשה לחזור לשיגרה אבל אני מקווה שזה ישתנה בקרוב.

תתחדשי על השינויים.

תגידי גם את זוכרת את ה BB ?

אסף מזכיר את זה כל הזמן ואני אפילו לא זוכרת מתי זה קרה.... ומה עשו שם....

מ י ל ר

New member
חחח כן אני זוכר את ה-BB בגלל כמה סיבות

לקוסמי קרח היה בליזרד ללא קול דאון, אבל היו.. היו לא יעילים יותר מידי.
אחרי ה-BB היה שרשרת ברקים מאוד חלשה והדמות שלי היית יחסית לא יעילה, כול הזמן התבכיינתי שאני חלש אבל עדיין לא פרשתי, פעם מישהי אמרה לי שאולי יום יבוא וקוסמי קרח יהיו חזקים, לא האמנתי לה..
הייתי בערך.. כמה, שנה? לא זוכר, תקופה מאוד ארוכה של דמות חלשה מאוד, מזל שהיה לי מי שיעזור לי

ואז היה פרסום שהולך להיות החיזוק של הקוסמים, והתכוננים לזה חצי שנה(!) עליתי רמות ושפרתי ציוד, ואז זה הגיע.
שה-BB בא הייתי רמה 143
שבא החיזוק הראשון של הקוסמים הייתי רמה 177
שבא החיזוק השני של הקוסמים נראה לי שהייתי כבר רמה 200.

DONG

btekx

New member
ואני זוכר את BB בגלל

שבחלק שלישי שלזה אני חיכתי חצי שנה - הגעת של מכונאי!!!!
דמות האהוב עלי עד כעת ויחיד שיכול לזמן 6 זימונים!
ארררררררררררר!!

אסף

אתמול כתבתי לך משהו על איבוד רסיסנטס... תראה מה סיוון כותבת..... בשורות טובות !!!

סיוון, את הולכת עכשיו על סט אמפרס מלא ?

Hasselblad

New member
חחחח

ברור שאני זוכרת את ה BB כי זאת הייתה הפעם הראשונה והיחידה שקיבלתי שינויים בדמות, מה אני אגיד לך אחרי שכלום לא משתנה זה מרגש

לגבי הסט אמפרס - לטווח הרחוק זאת התוכנית, לא נראה באופק שיקרה כרגע משתי סיבות, חפצי אמפרס בברה הרבה יותר יקרים מבסקניה, ודאגר של אמפרס פשוט אין! תאמיני לי שהיו פעמים ששקלתי להגיד לך לקנות ואני אמצא יום אחד עם מי להעביר
אוי החלומות.

כרגע אני מחליפה מה שאני יוכלה ובעיקר מה שהכי משתלם לי, יש דברים שפשוט ממש שווה לי למכור עכשיו כי המחיר שאקבל אליהם הוא הכי גובהה שאקבל לדעתי.
אנשים מתים לקנות את הכובע כאוס זאקום שלי, ומצד אחד אני יכולה להרוויח עליו מלא מלא כסף מצד שני לא בטוח שאצליח לעשות כובע טוב יותר בקרוב.
אם באמת לא יהיה יותר גליצ של סקילים בגלל הביטול של ה PVP אמכור את הכובע כאוס זאקום ואעשה קיובים מחדש על הכובע אמפרס שיש לי, הוא אומנם לא מסוקרל ויש בו רק 1 אתק אבל הוא 3 שורות לגנד.

קניתי גלימת אמפרס לא רעה ביחס למה שניתן למצוא בשוק בברה ואני מנסה למכור את הפאק הישנה.
בנוסף עוד לפני שעשו את ה GFA 100% אנטרידבל הספקתי להכין כפפות אמפרס מושלמות ועכשיו אני יכולה למכור את הכפפות VON הישנות.
אותו דבר עם הנעלים, הצלחתי לעשות נעלי אמפרס 9 אתק (ויש עוד 5 סלוטים נראה לי) ואומנם עוד אין עליהם אחוזים בכלל אבל אני מנסה למכור כבר עכשיו את הנעלי VON שלי עם ה 12% כדי שמהכסף שאקבל אקנה קוביות.

בקיצור זמן מעולה מבחינתי לנסות להשתדרג וגם לעשות כסף, קצת חבל שאין לי NX למושי וגם לא מסוס ללקנות אחת כי קצת קשה למכור דברים כאלה כשיש רק פרמיט אבל נקווה שיהיה בסדר.

מ י ל ר

New member
יאפ זה אחלה בשורות

אמרתי את זה כמה פעמים שלא יכול להיות שמחזקים את הגנבים ומורידים סקיל כזה חשוב, פשוט עשו אותו עבודה רביעית.. שזה.. בסדר

למעלה