חחחח
ברור שאני זוכרת את ה BB כי זאת הייתה הפעם הראשונה והיחידה שקיבלתי שינויים בדמות, מה אני אגיד לך אחרי שכלום לא משתנה זה מרגש
לגבי הסט אמפרס - לטווח הרחוק זאת התוכנית, לא נראה באופק שיקרה כרגע משתי סיבות, חפצי אמפרס בברה הרבה יותר יקרים מבסקניה, ודאגר של אמפרס פשוט אין! תאמיני לי שהיו פעמים ששקלתי להגיד לך לקנות ואני אמצא יום אחד עם מי להעביר
אוי החלומות.
כרגע אני מחליפה מה שאני יוכלה ובעיקר מה שהכי משתלם לי, יש דברים שפשוט ממש שווה לי למכור עכשיו כי המחיר שאקבל אליהם הוא הכי גובהה שאקבל לדעתי.
אנשים מתים לקנות את הכובע כאוס זאקום שלי, ומצד אחד אני יכולה להרוויח עליו מלא מלא כסף מצד שני לא בטוח שאצליח לעשות כובע טוב יותר בקרוב.
אם באמת לא יהיה יותר גליצ של סקילים בגלל הביטול של ה PVP אמכור את הכובע כאוס זאקום ואעשה קיובים מחדש על הכובע אמפרס שיש לי, הוא אומנם לא מסוקרל ויש בו רק 1 אתק אבל הוא 3 שורות לגנד.
קניתי גלימת אמפרס לא רעה ביחס למה שניתן למצוא בשוק בברה ואני מנסה למכור את הפאק הישנה.
בנוסף עוד לפני שעשו את ה GFA 100% אנטרידבל הספקתי להכין כפפות אמפרס מושלמות ועכשיו אני יכולה למכור את הכפפות VON הישנות.
אותו דבר עם הנעלים, הצלחתי לעשות נעלי אמפרס 9 אתק (ויש עוד 5 סלוטים נראה לי) ואומנם עוד אין עליהם אחוזים בכלל אבל אני מנסה למכור כבר עכשיו את הנעלי VON שלי עם ה 12% כדי שמהכסף שאקבל אקנה קוביות.
בקיצור זמן מעולה מבחינתי לנסות להשתדרג וגם לעשות כסף, קצת חבל שאין לי NX למושי וגם לא מסוס ללקנות אחת כי קצת קשה למכור דברים כאלה כשיש רק פרמיט אבל נקווה שיהיה בסדר.