נהה, זה בסדר, לא צריך לגעת. מוזר, הייתי בטוח שלא תגיב אבל נכנעת ללחץ...
מ מ י ל ר New member 28/6/12 #64 נהה, זה בסדר, לא צריך לגעת. מוזר, הייתי בטוח שלא תגיב אבל נכנעת ללחץ...
א אבישי ר New member 28/6/12 #65 ממש לא נכנעתי ללחץ, אתה משפיל פה בנאדם בלי סוף... לא אסף, זה שהפיקסלים שלך חזקים זה לא אומר שאתה יותר טוב ממישהו או שיש לך את הזכות להשפיל אותו.
ממש לא נכנעתי ללחץ, אתה משפיל פה בנאדם בלי סוף... לא אסף, זה שהפיקסלים שלך חזקים זה לא אומר שאתה יותר טוב ממישהו או שיש לך את הזכות להשפיל אותו.
X Xx DarkBanana xX New member 27/6/12 #51 נכנסתי וראיתי שחור בעיניים כל הדמג' שלי יורד שום חיזוק או נעליים. לפחות לא נגעו לי בISHTAR RING
פ פעם 3 סוכריה New member 27/6/12 #8 אין יותר לחכות לזאקום שעות !!! אין !! מצידי כל הנובים של סקניה יכולים להרוג את זאקום ב 5 שעות ומעלה. מרררבבבבבב כשיש לך 10 דקות זמן ובא לך זאקום.... לכי על זה... לא צריך לעמוד שעות בתור יותר ..... בקרוב HT !
אין יותר לחכות לזאקום שעות !!! אין !! מצידי כל הנובים של סקניה יכולים להרוג את זאקום ב 5 שעות ומעלה. מרררבבבבבב כשיש לך 10 דקות זמן ובא לך זאקום.... לכי על זה... לא צריך לעמוד שעות בתור יותר ..... בקרוב HT !
פ פעם 3 סוכריה New member 27/6/12 #9 אופס... הנה הקישור.... http://maplestory.nexon.net/News/News.aspx?boardNo=103&contentNo=00EVw&pageIndex=1#boss
אופס... הנה הקישור.... http://maplestory.nexon.net/News/News.aspx?boardNo=103&contentNo=00EVw&pageIndex=1#boss
מ מ י ל ר New member 27/6/12 #35 אולי עכשיו יתקנו הייתי מהמהר על לחכות ולראות ולא ישר להאמין שזה יתוקן מאז שאני משחק יש את הבאג עם HT, אני לא בטוח בכלל שהיה פעם שזה היה תקין חחח, כזה עצוב.
אולי עכשיו יתקנו הייתי מהמהר על לחכות ולראות ולא ישר להאמין שזה יתוקן מאז שאני משחק יש את הבאג עם HT, אני לא בטוח בכלל שהיה פעם שזה היה תקין חחח, כזה עצוב.
פ פעם 3 סוכריה New member 27/6/12 #12 מסירים את PVP אבל אל דאגה, את האמבלמס יפילו מפלצות לדרגה 70 ומעלה - דרופ נדיר..... את החפצים שמכרו ב PVP יהיה אפשר לקנות מחוצה לו אצל NPC אחר.....
מסירים את PVP אבל אל דאגה, את האמבלמס יפילו מפלצות לדרגה 70 ומעלה - דרופ נדיר..... את החפצים שמכרו ב PVP יהיה אפשר לקנות מחוצה לו אצל NPC אחר.....