250 סמ"ק - התלבטות

magesty

New member
למה ?

היא אמרה נסיעה פעם בחודש הוא שמע פעמיים בשבוע והבעיה אצלי ? אני נכנסתי לקוביה שלו כי הוא נכנס לשלי בעבר ואם אתה חושב שיש לי בעיה : הסבר פרט ונמק כמו שאתה תמיד מבקש

אני לוקח תשלום ע"פ שעה...

בעבור טיפולי פסיכולוגיה. התשלום אינו כולל כיסוי למקרים בהם הלקוח יוצא דפוק יותר בתום הטיפול. הטיפול עלול לכאוב, אך במידה נסבלת. על הבעיות שלך... תיאלץ לשמוע ממישהו אחר, מקורב יותר אליך אם כי אני בספק שזה יעזור לך.... הרי למדנו שאתה אוהב להישאר מקובע גם אם אתה טועה... לגבי העניין הזה ספציפית, להלן ציטוט מההודעה המקורית : "...הקטנוע ישמש אותי כמובן לנסיעות בתוך העיר (לא מרחקים רציניים בכלל) + פעם-פעמיים בשבוע נסיעות על כביש מהיר (חיפה-תל אביב), בערך פעם בחודש מרחק כמו חיפה-ירושלים ..." למען האמת, אני מתקשה להבין איך אדם כמוך מחזיק בתואר אקדמאי של אחד מהמוסדות הטובים בעולם לתארים בתחום המדע... כשמנגנון הלימוד העצמי שלו, והבנת הנקרא, ברמה כזו שמקשה עליו להתנהל בפורום פשוט שבו אפילו אנשים כמו אהוד ו\או המכונה הירוקה מצליחים להסתדר... וכמוך... אני נכנסתי לקוביה הזו... רק כי אתה נכנסת לאחרת. אולי כדאי שנפסיק עם קוביות ונעבור ללגו ?

magesty

New member
וואלה אתה צודק - זרח קבל התנצלות

קטעים רצים פה אני ראיתי את המשפט כך :
הקטנוע ישמש אותי כמובן לנסיעות בתוך העיר (לא מרחקים רציניים בכלל) +נסיעות על כביש מהיר (חיפה-תל אביב) בערך פעם בחודש מרחק כמו חיפה-ירושלים ..."

ז ר ח

New member
../images/Emo6.gifמה יהיה?

מתי תלמד לספור עד 10 לפני שאתה מעלה הודעה??? רעיון! כל הודעה שאתה רוצה להעלות, תעבור בדיקה אצל אהוד א1 ולאחר אישורו תוכל להעלות אותה. מי בעד?שירים יד

magesty

New member
הידעת

שלקיחת פיטריות באחד בלילה גורמות למילים ופסיקים להעלם וזה בדוק .

אבן חצץ

New member
מכיון שאני העורך דין

של magesty יש לי זכות להגן עליו, הכותבת כתבה שהיא נוסעת פעם-פעמיים בשבוע על כביש מהיר וצינה דווקא בסוגריים את שם הכביש (חיפה- תל אביב), אך היא לא אמרה שהיא נוסעת את כל המרחק בין חיפה לתל אביב, ובקשר להודאה של מרשי על כך שהוא אכן טעה, אם עוד קצת הייתם לוחצים עליו, הוא היה מודה גם ברצח רבין. עכשיו אתם מבינים איך יש עורך דין אחד לכל 200 נפש בישראל?

magesty

New member
ידעתי שהתת מודע שלי לעולם לא טועה

זרח אתה עדיין דביל

lbendror

New member
גם אני מתלבט כמוך

לי יש נסיעות של 26 קמ לכיוון באיזור מישורי ר"ג לרחובות עשיתי נסיעות מבחן על סוזוקי בורגמן 125 , ימאהה x-max125 ,סאן יאנג Joymax250 הקטנוע שאני אקנה הוא 250 סמק אבל הנסיעה על 125 בסוזוקי וימאהה הבנתי שאני מחפש אמינות והרבה ק"מ את סאן יאנג אני דיי מתלבט כי המחיר נמוך והחישוב הוא שאחרי שנתיים אני במלא יעשה טרייד-אין אבל..... כרגע יש הרבה סאן-יאנג 250 ועוד שנתיים השוק יהיה באמת מוצף וכשאני ארצה לעשות טרייד-אין יורידו מחיר בטירוף וגם מי לא יודע שברכבים קונים רק יפני אז סאן יאנג יורד מהפרק .! אז ימאהה 250 או סוזוקי בורגמן 200 נשאר ימאהה יקרים למרות שאהבתי מאוד את הנסיעה יציבה שליטה מוחלטת על הכלי וזאת אחרי נסיעה של 25 דקות סוזוקי 125 חלש בכ"ס אבל נסעתי כבר על GS500 והאמינות של סוזוקי באמת מדברת אז בורגמן 200 30760 שח על הכביש יש לו מספיק כ"ס לנסיעות כאלה ואני חושב שתכווני את עצמך לאמינות כי הק"מ שאת רוצה לנסוע קטנוע סאן-יאנג קוריאני אני לא רוצה להגיע להחלטה אבל במכוניות אני בחרתי יפני אז גם באופנועים/קטנועים אני חושב שיפני הוא קטנוע מצויין בכל מקרה מקווה שעזרתי להחלטה שלך מומלץ ללכת למוסכים של קטנועים ולראות פשוט או לשאול את המוסכים הפרטיים אילו קטנועים יותר מגיעים לתיקונים ואולי זה יעזור לך בהצלחה.....

סימני פיסוק בהחלט היו עוזרים ../images/Emo45.gif

סוזוקי לא פחות יקרה מיאמהה, הפרש של 2K בין הבורגמן 200 וה X MAX עדיין לא עושה את הבורגמן כזול.. כמובן שנייהם בעלי אופי שונה , הבורגמן יותר "כורסא" ניידת [ שאגב גם אני רוכב על כורסא כזו אבל מבציר 250 סמ"ק ] ה X MAX יותר ספורטיבי ועונה על פרמטרים אחרים בקטנוע . שנייהם אני בטוח מניידים אותך בצורה מעולה . אבל המחיר שלהם , הבעיה הגדולה בעוד שפחות 5-7 K אפשר לקנות את ה ג'ויימקס, שנראה מצויין ונותן כמעט את אותו הניידות שיכול לתת הבורגמן וה X MAX ,וישאיר לך כסף לביטוח + קסדה חדשה . וזאת בהנחה שרב קוני קטנועי ה 250 סמ"ק מחפשים לקנות קטנוע אמין , שימושי עם ההוצאות "שוטפות" הכי נמוכות עליו .

For Martha

New member
האמת?

שתלוי מה הולכים לעשות... לחיות עם הכלי יותר משנתיים שלוש,אז הייתי חושב פעמיים מה לקנות. בסופו של דבר צריך להגדיר מטרה, כולם יבצעו את העבודה בצורה טובה. אבל מחירי הטיפולים יהיו שונים, מצד שני החבילה של ה-Xmax מציגה איכויות שאין בג'וי. אולי זה לחסוך עכשיו ולקבל הרבה אחר'כ. ואגב, אמין? כולם אמינים. כשקונים משהו חדש מהשקיות עם 0 קמ' (נחמד לראות את זה) לא אמורות להיות תקלות מיוחדת, ואם יש? אז היבואן מתקן ההוצאות השוטפות? זה בראש מעייני כרגע,אבל שוב,סדרי העדיפויות שלי שונים משלה. בכ'א, אני לא אהבתי את הג'וי,נראה לי מגושם ולא פרקטי (אם כי נחמד למראה),האקס מאקס עושה לי את זה יותר.

Sslergan

New member
לדעתי האישית ...

קני לך דינק קלאסיק 200 יעשה אחלה של עבודה ובחצי מחיר וחדש אחלה של קטנוע שבעולם לדעתי זה הקנייה בישבילך

למעלה