250 סמ"ק - התלבטות

magesty

New member
זה לא מראה על חוכמה להשתמש

במונחים שאחרים הדביקו לך מזמן

ומה שאתה עושה פה בחודשים

האחרונים מראה על חוכמה? חוץ מזה,לא אמרת כבר שאתה לא מגיב לכוסיות?

אבן חצץ

New member
שוב פעם אתם מפעילים עליו לחץ

והוא נכנע, אני עוד יקח ממנו כפול כסף, ודרך אגב, למרות שאני לא כותב כמו האפרסק "כל הזכויות שמורות", זה לא אומר שכולם יכולים להיות מחר עורכי דין, זה הרבה לימודים.

Mr. Pooh

New member
אם אתה באמת רוצה לחסוך לנו זמן

פשוט אל תגיב בהודעות מיותרות. כמה פשוט, ככה קל.

אמינות VXR

למה מתכוון מר גיל "וטרם דיברנו על אמינות! " ?!!! יש לי VXR180 יד ראשונה עם 25,000 קילומטר ואפס תקלות אני חוזר אפס תקלות מיום הורדת הנילונים !!! אז צא מהדימוי "אלפא רומאו" שיש לך על קטנועים איטלקים כי הראנר אמין לא פחות אם לא יותר מכלים יפנים,קוראנים וכו' וזאת גם מפי מכונאים מנוסים ורבים ששאלתי.

magesty

New member
למה אתה מזלזל באלפא רומיאו

היתה לי בעברי הרחוק אלפא סוד 1200 סמ"ק שנת 82 אחלה אוטו אפס תקלות

לא מזלזל , בדיוק להיפך !

זו היתה אנלוגיה מעולם הרכב של דימוי שלילי ושגוי על רכב רק בשל היותו איטלקי.

Sivangen

New member
מה לגבי גראנד דינק 250?

קטנוע חזק שיקח אותך בכיף לת"א וירושלים, בהתחלה מרגיש קצת גדול, אבל כשמתרגלים אליו יכול להשתחל יופי. מחיר של חדש כ-23 אלף, אבל אפשר למצוא כלים בני שנה ב-17, 18 אלף. כתבת אמנם שאת לא אוהבת את עיצוב ה"רצפה", אבל לכלי הזה יש יתרונות רבים שמחפים על העיצוב השנוי במחלוקת שלו, ואם כבר בנסיעות מבחן עסקינן- שווה להוסיף גם אותו לרשימה.

JacksonX

New member
../images/Emo45.gifתמיד אני חייב לשבח את הכלי הזה ואין לי

שום אינטרס אישי ו\או כלכלי מזה. אני פשוט כ"כ מרוצה מהגרנד דינק שאני לא יכול שלא להתאפק ולא להמליץ עליו.... זהו הקטנוע השני שלי מבית קימקו ובינתיים הם בשבילי |מלך|
לפחות תעשי עליו סיבוב מבחן לפני שאת פוסלת אותו לגמרי.

biltong SA

New member
מה עם הb&W?

אין לי כזה,אז אני לא ממליץ אבל נראה לי שאפשר להכניס אותו גם לבחירה.

daditami

New member
רק אם תארגני לו מיגון רוח

כי ללא זה , יקשה עלייך מאוד נסיעה ארוכה.

anatge77

New member
../images/Emo45.gif אחלה של קטנוע

היה לי אחד כזה שנה ומשהו.. אני אהבתי.. אבל כדי לקחת נסיעת מבחן לפני.. נוח בעיר וגם בחוץ.. שלי הגיע לכל מקום בארץ..

magesty

New member
יש לך בעיה בהבנת הנקרא ../images/Emo6.gif

היא רשמה בפירוש פעם בחודש

dudmel

New member
הפוסל במומו פוסל...

הבעיות בהבנת הנקרא הן לא אצלו...

magesty

New member
תתעסק בקוביה שלך בבקשה ../images/Emo103.gif

אתה מזכיר לי את חמתי
. אומנם אתה לא יודע כמה המשפט שלך נכון , רק לפני שבוע הוא טען שיש לי בעיה בהבנת הנקרא .

גם זרח וגם dudmel...

צודקים. יש לך בעית הבנת נקרא קשה. זו לא הבעיה היחידה שיש לך, עד כמה שמצליחים לראות מכאן, אבל כמו שאמרת... אלו בעיות שלך בלבד, ואין מה לנסות להיכנס לקוביה הזו... כל עוד תקפיד לא להיכנס לקוביות אחרות שאינן לך...

למעלה