../images/Emo42.gifעונהה ^^
שם מלא: שי גיל: 15 מקום מגורים: אשדוד סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? רגיל כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: אין

קעקועים: אין אוהב את עצמך? אני בסדר חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לחיים
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת עברת פעם על החוק? לא נראה לי גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא איכסס אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית אבל שומרת כשר וכאלה מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סלון כמה מחשבים יש בבית? 1 איזה כתה סיימת? עוד מעט מסיימת כיתה ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אף אחד איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? די טובה מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? לא יודעת, נראה לי אני ייקח פסיקיב וביולוגיה... כדאי? כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? מקיף ז' יש תיכנונים לחופש? לא יש חבר/ה? כן היית מאוהב? עכשיו היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא :S כמה בני זוג היו לכם? 3 חברים כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? עכשיו מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה למה ניפרדתם? כי עברתי דירה בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים וידיים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? :S האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא :S האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לאא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: תמיד שתית: כן השתכרת: לא הקאת: כן שמעת דיסק: כן איזה דיסק? הרבה היית בהופעה: כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כן היית בתל אביב: כן התקשרת למישהו: כן התקשרו אלייך: כן שיר שמתנגן ברקע: The Kill של 30 Seconds to Mars
מה המידה שלך בנעליים? 37 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מאושרת, גרה בחווה, יש לי מלא מלא ילדים, סוסים, ג'ירפה, מלא חיות. מה המקצוע האהוב עלייך? מדעים עיר/ים אהובות: לונדוןןן
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ג'ירפה איפה חגגת יומולדת אחרון? לא ממש חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? לישון מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ב-12, 1 בערך מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שמונה ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן

מה היה המבחן האחרון? אנגלית אתמול כמה קיבלת בו? לא החזירו עדיין היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? לפני יומיים מדוע? כי היא עיצבנה אותי מוות!!!! צאיי לייי כבר מהחייםםםםם!!!!*&%#%^#!$%#^%#^ לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? היאא ולחבק? את שחר ולספר לו משהו מהלב? אמא יש לך חברה? חבר? כן את מי היית לוקח לאי בודד? אותו, גיטרה בס [ומגבר מן הסתם P: ] את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שחר אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? לוטם שם מיוחד לבת? עומר בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שולי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסיי שלושת רבע שחורים אתה לומד ביום שישי? כן

מה הספר האחרון שקראת?לא בדיוק ספר, "הקמצן" או משו כזה, הכריחו אותנו בשיעור ספרות אהבת? נחמד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רותם על מה דיברת איתו? סתם, כל מיני מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? שחר, הוא, אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? שוקולד כמה הוא עלה? לא זוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת? שחר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לחבר שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מזל מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא זוכרת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? להופעה של ריפלקשניסססס ריספקט
איך קוראים לאמא שלך? סילבי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי איזה
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? כמו שאני עכשיו, 15 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד למה? כי אני אוהבת להיות אני כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? הההמון הלכת פעם להפגנה? לא נראה לי מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת, בעיקר יהיה מאושרת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שפגשתי אותו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? באמא'שלך מה עושה לך טוב? מוסיקה מה מעצבן אותך? מוסיקה עלובה מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, מפתח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לצייר מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר ללב, מכתב ממשהו מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ביצים [?] מה היית לוקח לאי בודד? אותו ואת הגיטרה בס המלצה לסרט: שר הטבעות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?יש הרבה דברים.. אבל אני הכי אוהבת פשוט "אני אוהב אותך" איך את/ה מתגבר על באסה? מוסיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כןן מאוד
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מבחוץ כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאנשים מסביבי מאושרים, מוסיקה, חיבוקים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "באמא'שלך", "שיילך לדחוף אוזר לתחת", "תספר לי סיפור" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים מה תעשה כשתסיים את השאלון? יעשה שאלון אחר שיר ברקע: Noise and Kisses של The Used שעת סיום: 17:38