2154

sweet shir

New member
איזה כותרת לא קשורה! XDDDD

ישלך יומולדת עוד חודש ושבוע.
(חברה שלי שנולדה בתאריך שלך אמרה לי XDDD) למה את לא רוצה להיות טטניקית? השנה הכי טובה בחיים שלי.
+OMG! זונה! מאיפה ישלך את וונדרלנד?! ;; לי יש רק את JML.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהייתי חייבת את הכותרת D:

חהחהח סופסוף יומולדת D: לאיודעעת, טוב לי להיות חטניקית, ואני רוצה להיות טטניקית אבל יותר מדי קשה ואז שמסיימים חטיבה אז לא כיף ;; חההחחהחהחהחחההח שלחו לי מאנגליההה D: אושר גדול D:

sweet shir

New member
XD

גמני חשבתי ככה בשנה שעברה, אבל באמת שממש כיף חחחח אעאעאעא זונה! >: גמני רוצה! ~בוכה בפינה~ חחחח לונורא, חברה שלי נוסעת לצרפת, אז נקווה שיהיה שם! P:

MC sApiR

New member
בא לי גם ../images/Emo221.gif

חתיךךך
שם מלא:סאפ ***** גיל:14 וחצי מקום מגורים:קיבוץ שפיים סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני?כן מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?פסדר.. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?אדום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק..קצת גלי בקצוות אוהב את זה?לא מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?לא מה צבע העור שלך?ממ..שזוף כמה אחים?2 אוהב את המשפחה?אכן:] פירסינג:אין קעקועים:כנ"ל אוהב את עצמך?לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה?לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?ממ..עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא עברת פעם על החוק?כן גנבת פעם?כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?פעם ב.. אתה לוקח ריטלין?לקחתי,גם קונצרטה ועוד כלמיני אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?כן אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?רק אצל חברים
כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?מחשב כמה מחשבים יש בבית?2 אבל אחד לא עובד איזה כתה סיימת?ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?אילנה רשף איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?ככה.. מחכה לשנה הבאה?כן! מה מיקצועות ההרחבה שלך?יענו מגמות? אני עושה רק קולנוע כמה יח"ל מתמטיקה?3 כמה יח"ל אנגלית?4\5 עשית בגרויות השנה? במה?לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו בצפר יש תיכנונים לחופש?ממ..לא יותר מדי יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?ממ.. כמה מתוכם היו רציניים?^^ מתי היה האחרון?לא עניינכם מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני?גוף,שיער, עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?פפ.. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?חח לא האם התנשקת עם בן מינך?בלחי האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא אכלת:קורנפלקס בבוקר שתית:לפני 10 דק' השתכרת:סילבסטר הקאת:שלשום שמעת דיסק:לא יוצא.. איזה דיסק? היית בהופעה:ברעננה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:ברגע זה היית בתל אביב:לא זכור
התקשרת למישהו:18:30 התקשרו אלייך:21:57 שיר שמתנגן ברקע:"אם את עדיין אוהבת אותי"-בועז שרעבי מה המידה שלך בנעליים?41 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?לוידת.. מה המקצוע האהוב עלייך?מרכז למידה עם מירי הגבר גבר עיר/ים אהובות:- מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?הממ איפה חגגת יומולדת אחרון?ירושליים איך אתה הכי אוהב לבלות?להתנחל אצל חברים\קניון\סרט.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?1 וחצי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?7:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?שלשום בפיזיקה כמה קיבלת בו?לא עשיתי היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע?כי התעלפתי לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?פעם ב.. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?נו אתם חוזרים על שאלות! איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אני מורידה כל הזמן..לא זוכרת.. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?נוי ולחבק?אמא ולנשק?לא לפה
ולספר לו משהו מהלב?חומש יש לך חברה?לא את מי היית לוקח לאי בודד?סירה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?הילה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אורטל שם מיוחד לבן?ליאל שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?לא רוצה לחדש.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?סווצ'ר של בצפר..בעע אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?ההתערבות אהבת?נחמד.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אורטל על מה דיברת איתו?חסוי! חח חופנים
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?קיקי,ענת על מי אתה יודע הכי הרבה?^^ מה הדבר האחרון שקנית?גרביים כמה הוא עלה?15 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת?פוקסי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אמא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?נו אין לי כוח לבדוק.. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?תפוח יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?תחלית שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?19.4.07 מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?אודים למה הלכת לשם?הלכתי לחווה איך קוראים לאמא שלך?גילה יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?תלוי איזה גיל בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?- איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה,קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?לוידת למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?4 הלכת פעם להפגנה?לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:שאלה טובה.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?ממ..אפשר להגיד שקצת היום..
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"חחח" מה עושה לך טוב?רכיבה,סוסים מה מעצבן אותך?יותר מדי דברים=\ מה תמיד צריך להיות בכיס?פלא איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לרכב נורמלי,לא להתבייש,בטחון עצמי מה הפריט הכי יקר שיש לך?מממ... מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב,בייצים,דנונה.. מה היית לוקח לאי בודד?סירה המלצה לסרט:לא זוכרת איך קוראים לו.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?- איך את/ה מתגבר על באסה?הולכת לחווה\הולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם?הולנד איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:תלוי על מי
מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?נו שאלתם... את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?אולי את/ה בחור/ה קנאי/ת?תלוי במה.. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:כבר שאלתם! האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא החיים טובים לדעתך?לפעמים מה תעשה כשתסיים את השאלון?יראה טלוויזיה שיר ברקע:"מליון כוכבים"-עמית פרקש שעת סיום:00:12

4 AM

שם מלא: נופר גיל: 17 מקום מגורים: פ"ת סטרייט/גיי/ביי: בי אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונד כהה אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כל צבע אפשרי השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? מסתדרים מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? מסתדרים מה צבע העור שלך? שחום כמה אחים? 3, אבל אני בקשר עם 1 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: אפילו 11 קעקועים: לא אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? אני בסדר מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? די חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן עברת פעם על החוק? כן גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן אתה לוקח ריטלין? כן אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? אצל אנשים, כן כמה קומות בבית? 4 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 1 איזה כתה סיימת? י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כולן, חוץ מהמחנכת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? מדעי החברה וספרות כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? מתמטיקה, אנגלית, ספרות מורחב, היסטוריה א' ו-ב', לשון והבעה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אני מקווה שבנוכחי. אם יעיפו אותי אז אנקורי יש תיכנונים לחופש? לא יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן, אבל רק אחת נו כמה בני זוג היו לכם? 2 כמה מתוכם היו רציניים? שניהם מתי היה האחרון? עד תחילת השנה הזאת מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 13 חודשים (שנה וחודש אוקי) למה ניפרדתם? ככה בגדו בך פעם? כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? חיוך האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? כן האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? כן אכלת: סופלה שוקולד שתית: לימונים השתכרת: 23.3 הקאת: אתמול שמעת דיסק: היום איזה דיסק? Nirvana - Nevermind היית בהופעה: רוקצ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכרת היית בתל אביב: אתמול התקשרת למישהו: היום, אורטל התקשרו אלייך: היום, אוהד האחרון שיר שמתנגן ברקע: החדש של אינפקטד מה המידה שלך בנעליים? 37 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? רחוק מכאן מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות עיר/ים אהובות: ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מהאקס קיבלתי מתנה שמורכבת מ-5 קופסאות, היה כתוב שם '5 דברים שאני הכי אוהב בך' ובכל קופסא היה מתנה אחרת [נגיד 'את איך שאת מתלבשת' ושם בקופסא שמלה וכאלה..]. זה הדבר הכי מגניב שעשו לי איפה חגגת יומולדת אחרון? ים איך אתה הכי אוהב לבלות? פאבים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? לשון כמה קיבלת בו? 47 היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לאזוכרת כבר מדוע? לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? 23.3 איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לאזוכרת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אורטל ולחבק? אני שונאת שאלות כאלה ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? את מי היית לוקח לאי בודד? מג, נשתעמם ביחד לפחות אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אוהד, אורטל, מג, הגר, מיטל שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ספיר איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיות סבא אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? דרך עלמה אהבת? נחמד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בטלפון? אוהד. במסנ, מג על מה דיברת איתו? מה זה משנה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מיטל על מי אתה יודע הכי הרבה? מיטל, דבורה, ספיר מה הדבר האחרון שקנית? סיגריות כמה הוא עלה? 17.5 ממי הsms האחרון שקיבלת? ספ "איי לאב יו" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? הגר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אבא "אני אוהב אותך" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? חברים איך קוראים לאמא שלך? מירי יש לך שם שני? מהו? ויקטוריה אתה קרוי על שם מישהו? מי? אמא אתה אוהב ילדים קטנים? לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ודרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אורטל למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 4 הלכת פעם להפגנה? כן מתי זה היה? עצרת רבין נו מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: עיצוב פנים, אני מקווה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אני כולה בת 17 באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוסאמק מה עושה לך טוב? אהבה, אנשים מה מעצבן אותך? אהבה, אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגריות, פלאפון, כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה מה הפריט הכי יקר שיש לך? חולצה באיזה אלף ומשו שקל מחול מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל מה היית לוקח לאי בודד? מחשב נייד המלצה לסרט: שמש נצחית.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? זה ישמע שחצני, אבל די הרבה אוקי איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא באמת הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא באמת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? יש לי דז'ה וו את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לאיודעת האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? הם בסדר מה תעשה כשתסיים את השאלון? מסנ שיר ברקע: Death Cab For Cutie - Your Bruise שעת סיום: 00:30

דנטל

New member
4512

שם מלא: דנה טל גיל: 34 מקום מגורים: ת"א סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, אדום, כחול, סגול השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? תכלת אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? ורוד כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? לא פירסינג: 2 קעקועים: 6 אוהב את עצמך? לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? גובה חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא עברת פעם על החוק? כן גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? לא כמה קומות בבית? 4 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 3 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סלון כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? י"ב בסופו של דבר אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? פוסטמה מהיסודי איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? אחלה מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? ספרות ואנגלית כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? של החיים יש תיכנונים לחופש? לא יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן כמה בני זוג היו לכם? רובם לא הייתי מגדירה כבני זוג, אלא סתם פרטנרים כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון? 7 שנים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 4 שנים וחצי למה ניפרדתם? כי לא ראיתי לנכון להמשיך בקשר בגדו בך פעם? כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? כן, אבל בראשון שביניהם לא הייתי מעונינת ולכן יצאתי עם השני מה הכי מושך אותך בבן המין השני? צבע עור האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? קצת האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: כן שתית: כן השתכרת: כן הקאת: כן שמעת דיסק: כן איזה דיסק? האור מציון היית בהופעה: כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כן היית בתל אביב: כן התקשרת למישהו: כן התקשרו אלייך: כן שיר שמתנגן ברקע: אין מה המידה שלך בנעליים? 40 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת מה המקצוע האהוב עלייך? לשון עיר/ים אהובות: תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? המון כסף איפה חגגת יומולדת אחרון? במסיבות ומסעדות איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבות היפ הופ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 4 בבוקר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? בצהריים יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? לרשיון מפעיל זיקוקין כמה קיבלת בו? לא יודעת, זה או נכשל או עובר ואני עברתי היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? ביום העצמאות התאפקתי לא לבכות מדוע? כי נעלבתי לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שנה בערך איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? רמיקס של "מסיבתי משהו" מהאתר של אמת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? דפקט אחד ולחבק? אחד שאולי קוראים לו עידן ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? לכל העולם יש לך חברה? חברות את מי היית לוקח לאי בודד? חברים ומשפחת תאקט את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? עידן אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אימרי שם מיוחד לבת? לא עולה לי כרגע משהו שהוא לא שיא החריג ומזעזע בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? המקלדת אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי על מה דיברת איתו? כל מיני דברים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? תומר, ערן, חני, יוסי, סוזי על מי אתה יודע הכי הרבה? כל הנ"ל מה הדבר האחרון שקנית? שתי חולצות ליציאה כמה הוא עלה? 10 ש"ח כל אחת ממי הsms האחרון שקיבלת? יחצ"ן מסיבות מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? יוסי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? גם מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא יודעת יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים לרחוק עשית ישור שיניים? פלטה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שיננית לפני כמה חודשים נחשב? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא זוכרת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמת גן אולי למה הלכת לשם? שופינג איך קוראים לאמא שלך? פטריציה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? הגיל שלי בסדר, אולי קצת פחות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שקרן איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא הייתי רוצה למה? טוב לי כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 0 הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? 0 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אותו דבר מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כמה, רובם קשורים למשפחת תאקט באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ג'יזס פאקינג קרייסט מה עושה לך טוב? היפ הופ מה מעצבן אותך? המון דברים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? דירה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ואקום מה היית לוקח לאי בודד? זה כבר היה המלצה לסרט: הסיוט שלפני חג המולד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לצערי, אני לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה? פוגשת חברים איפה היית רוצה לבקר בעולם? רומניה איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? משפחת תאקט את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית לרוב אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ברוררררר האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? אעבור לשאלון הבא שיר ברקע: אין שעת סיום: מה שכתוב בצד שמאל

נועם 4

New member
עונה+שאלה ../images/Emo175.gif

שם מלא: נועם גיל: 13 מקום מגורים: מרכז אתה צמחוני? לט מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חום דבש אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לא יודעת איך להסביר כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כן פירסינג:רק 2 באוזניים קעקועים: אין אוהב את עצמך?כן חושב שאתה בנאדם יפה?קצת מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?עיניים ואף חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא עברת פעם על החוק?כן גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?מסורתית מתנחל?לא כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 כמה מחשבים יש בבית?2 איזה כתה סיימת?ו' ועוד מעט ז' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המחנכת שלי איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מצויינת מחכה לשנה הבאה?כן מה מיקצועות ההרחבה שלך?אין כמה יח"ל מתמטיקה??! כמה יח"ל אנגלית?!? עשית בגרויות השנה? במה?לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו בצפר יש תיכנונים לחופש?כן יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?1 כמה מתוכם היו רציניים?0 מתי היה האחרון?כיתה ה' מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 3 חודשים למה ניפרדתם?כי הוא ניצל אותי בגדו בך פעם?כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים ואף האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא אכלת:כן שתית:כן השתכרת:כן הקאת:כן שמעת דיסק:כן איזה דיסק? כל מיני היית בהופעה:כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן היית בתל אביב:כן התקשרת למישהו:כן התקשרו אלייך:כן שיר שמתנגן ברקע:אין מה המידה שלך בנעליים?39 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת מה המקצוע האהוב עלייך?ספורט עיר/ים אהובות:ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא יודעת איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית איך אתה הכי אוהב לבלות?לצאת לשופינג מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?9-10-11 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?נראה לי היסטוריה כמה קיבלת בו?לא החזירו עדיין היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת מדוע?לא זוכרת לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?פסח איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא יודעת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אח שלי ולחבק?אחותי ולנשק?אחותי ולספר לו משהו מהלב?אמא את מי היית לוקח לאי בודד?את החברות שלי ואת המשפחה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אחותי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?אסף שם מיוחד לבת?אלמוג,שובל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?חברה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס יפה כזה אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא על מה דיברת איתו?סתם מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמא וחברה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה?אף אחד מה הדבר האחרון שקנית?שמלה כמה הוא עלה?100 ממי הsms האחרון שקיבלת?בת דודה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?בת דודה שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?תודה מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שוקולד יש לך עדשות/ משקפיים?כן אבל לא קבוע עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?שנה שעברה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?מזמןןןןן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?אתמול למה הלכת לשם?סתם יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?כל מיני איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?חברה שלי למה?כי יש לה חיים מושלמים כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3-4-6 הלכת פעם להפגנה?לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: נראה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שנולדו האחים שלי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת מה עושה לך טוב?שעושים לי טוב מה מעצבן אותך?שעצבנים אותי מה תמיד צריך להיות בכיס?איפור וכסף ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור וגמישות מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?גבינות מה היית לוקח לאי בודד?פלאפון ומצלמה המלצה לסרט:שחקי אותה מותק מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם?אמריקה איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?קצת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?שעושים אותי מאושרת את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:לא יודעת האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?לפעמים מה תעשה כשתסיים את השאלון?לא יודעת שיר ברקע:אין שעת סיום:8:22 מה דעתכם על התמונה?

fluppster

New member
עונה - חלק א'

שם מלא: חן גיל: 21.5 מקום מגורים: קיבוץ במרכז סטרייט/גיי/ביי: בי אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום-שטני אוהב אותו? לא כל כך אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, כרגע הוא אדמוני. פעם גם הייתי צובעת את הפוני או סתם כמה קווצות שיער בצבעים כמו: אדום, ורוד, כחול. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק-גלי. אוהב את זה? כן, למרות שלפעמים לא הייתי מתנגדת למתולתל. מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן כמה אחים? 2 ועוד 2 למחצה אוהב את המשפחה? כן פירסינג: אין קעקועים: אין אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את אזור הכתפיים, זה שחושפים עם סטרפלס. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן עברת פעם על החוק? כן גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? עכשיו אני בעבודה כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? את כולן
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? עדיף שאני אפילו לא אתחיל... איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? סבבה לגמרי מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? אני הולכת ללמוד תקשורת במכללה כמה יח"ל מתמטיקה? אני לא בבי"ס (עשיתי 5) כמה יח"ל אנגלית? כנ"ל עשית בגרויות השנה? במה? סיימתי מזמן את כל הבגרויות באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? במכללה - המרכז הבינתחומי בהרצליה יש תיכנונים לחופש? לא יהיה לי חופש, אני אמשיך לעבוד עד הלימודים. אבל בקיץ אני כנראה טסה לחו"ל לשבוע בערך עם החבר שלי. יש חבר/ה? כן היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? עכשיו מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 4 שנים (וממשיך) למה ניפרדתם? לא נפרדנו בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? גוף חסון, יוזמה, סמכותיות האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? כן האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? כן האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא בדיוק. אבא שלו פעם כמעט נכנס באמצע, אבל למזלנו עוד היינו לבושים... -D אני מניחה שהכוונה פה היא ל -מתי בפעם האחרונה.... אכלת: לפני כ-3 שעות, סנדביץ' עם גבינה צפתית בעבודה שתית: מים, כל הזמן השתכרת: לפני שבוע בערך הקאת: לפני הרבה שנים שמעת דיסק: האמת, מזמן. אני לרוב שומעת MP3. איזה דיסק? --- היית בהופעה: באוגוסט, אם אני לא טועה, של הדג נחש. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: ביום ראשון התקשרת למישהו: לפני כמה דקות התקשרו אלייך: לפני כמה דקות שיר שמתנגן ברקע: אין מה המידה שלך בנעליים? 40 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? גרה בקיבוץ עם בעלי (החבר הנוכחי שלי), עם 3 ילדים, כלב וחתול, עובדת בתחום התקשורת. מה המקצוע האהוב עלייך? בתיכון זה היה מתמטיקה ואנגלית עיר/ים אהובות: אילת, ת"א, אמסטרדם, לונדון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? החבר שלי הכין לי ספר ב-8 עותקים, עם שירים וסיפורים שלי, ותמונה שלי בכריכה. איפה חגגת יומולדת אחרון? ב-2 מסעדות ובמועדון ה"סטייג'" (ב-3 לילות שונים, כמובן!) איך אתה הכי אוהב לבלות? לרקוד במסיבה, לאכול במסעדה טובה, או סתם להתכרבל בבית עם החבר שלי. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בין חצות ל-1. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אני לא לומדת יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? --- מה היה המבחן האחרון? --- כמה קיבלת בו? --- היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה שבועות, לא זוכרת בדיוק מדוע? לא זוכרת לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שבוע בערך איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Alanis Morissette - Right Through You מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא זוכרת ולחבק? חיבקתי חברה שלי מהעבודה היום ולנשק? את החבר שלי ולספר לו משהו מהלב? לא יודעת. החבר שלי, אני מניחה. יש לך חברה? חבר, כן. את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את החבר שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם אותה חברה מהעבודה שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת?

fluppster

New member
חלק ב'

בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברת ילדות, שלא דיברנו בערך שנתיים. אבל היא בחו"ל עכשיו, אז אני אחכה עד שתחזור. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? יש הרבה כאלה. ג'ינס 3/4, אולי. אתה לומד ביום שישי? לא לומדת בכלל מה הספר האחרון שקראת? קוראת עכשיו את "שתיקת החרדים" של שייע בריזל. ממליצה, מדהים!!! אהבת? מאוד! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מישהי מהעבודה, בטלפון. על מה דיברת איתו? שאלתי איזה משמרות היא רוצה לשבוע הבא. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? החבר שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? על החבר שלי מה הדבר האחרון שקנית? 3 חצאיות, שמלה וגופיה!
כמה הוא עלה? הכל ביחד, 270 ש"ח. לא רע, אה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מהחברה הכי טובה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? החברה הכי טובה שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "הגעתי" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ארוחת צהריים, אני מתה מרעב... יש לך עדשות/ משקפיים? כבר לא, עשיתי לייזר. עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה שבועות מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני כמעט שנה, נראה לי. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רחובות, עכשיו. למה הלכת לשם? כי אני עובדת שם. איך קוראים לאמא שלך? לא מגלה יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 26 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא פסיכית על כל הראש...
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם איזו מיליונרית למה? להרגיש איך זה כשיש לך המון כסף כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 או 4 הלכת פעם להפגנה? לא (העצרת של רבין נחשבת?) מתי זה היה? אם העצרת נחשבת, אז לפני כשנתיים. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה אשת תקשורת מצליחה, משהו בטלוויזיה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש הרבה. רובם כוללים את החבר שלי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? תכלס מה עושה לך טוב? לעשות שטויות עם החבר שלי מה מעצבן אותך? אנשים סנובים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? הייתי רוצה להיות רקדנית יותר טובה מה הפריט הכי יקר שיש לך? שמלה ומעיל, כל אחד מהם 600 ש"ח. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב, פסטו, פסטרמה, ביצים, לחם. מה היית לוקח לאי בודד? את החבר שלי המלצה לסרט: בופור מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? מישהו התקשר אליי אחרי ששרתי בטקס יום הזיכרון בקיבוץ, ואמר לי שריגשתי אותו מאוד, ובמיוחד ריגשתי את אשתו שבד"כ לא מתרגשת בקלות.... איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת עם החבר שלי, עם החברה הכי טובה שלי, עם אמא שלי, עם אחותי, עם כל מי שדרוש כדי לצאת מזה. או שאני פשוט כותבת על זה באחד הפורומים, או במכתב. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בסין, ביפן, באירלנד, ועוד ארצות רבות.... איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, אבל ברוח טובה. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מאמינה בהידלקות ממבט ראשון את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא כל כך מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? פשוט להיות עם החבר שלי, לצחוק איתו, לדבר איתו על הכל. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? משהו באמצע. תלוי במה. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? בעדינות. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא כל כך. תלוי במי ובמה. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: תכלס, סבבה, אין לי כוח, אני עייפה, קר לי, חם לי (איזה קרצייה אני!
). האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך לעבוד שיר ברקע: אין שעת סיום: 12:06

לכבוד מיליארד מיליארד טועים D:

שם מלא: אמא לא מרשה
גיל: 16 מקום מגורים: ר"ג סטרייט/גיי/ביי: אפשר לחזור אח"כ?
אתה צמחוני? הייתי ממש רוצה, אבל אסור לי
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? הייתי מעדיפה שחור, אבל אין לי תלונות אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? הייתי מעדיפה כחול, אבל גם עם זה אני מסתדרת מצויין
מה צבע העור שלך? לבן כמה אחים? 2 אחיות אוהב את המשפחה?
!!!!11 פירסינג: הרחבה נחשב? קעקועים: לא איכה אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? אני מאוד בסדר עם עצמי
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אף, עייניים [ריסים בעיקר] ושיער חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא איכפת לי האמת עברת פעם על החוק? לא גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? חלילה. אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? w.e כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? שנה הבאה י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה שלי לאנגלית ותנ"ך!!!!1
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? כבר עברה? עוד קצת... דיי גרועה
מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? תקשורת ופסיכולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? לא יודעת עוד עשית בגרויות השנה? במה? ערבית עוד מעט היסטוריה ולשון באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בית ספר יש תיכנונים לחופש? כן
אין כח, אמשיך אח"כ אולי

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif

שם מלא:איזבל גיל:15.6 מקום מגורים:פה,קרוב. סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני?שלילי. מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום כהה אוהב אותו?מאוד אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא ממש,פסים וכאלה השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?חומות כהות אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?חורף או קיץ?בקיץ שחום חורף סתם חיוור..חח כמה אחים?3 אוהב את המשפחה?מאוד! פירסינג:לא,תודה קעקועים:לא אוהב את עצמך?מחבבת,אני נחמדה חושב שאתה בנאדם יפה?לא ממש מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?אף ושפתיים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא יודעת עברת פעם על החוק?אולי,אבל לא חושבת.. גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?מסורתית ברוך ה' מתנחל?לא כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?אינלי קומות בבית באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?של אח שלי כמה מחשבים יש בבית?3 איזה כתה סיימת?אני עומדת לסיים י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?להסטוריה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?סבבית מחכה לשנה הבאה?כן מה מיקצועות ההרחבה שלך?אין לי אפשרות להרחבה.. כמה יח"ל מתמטיקה?3-4 כמה יח"ל אנגלית?4 עשית בגרויות השנה? במה?עוד לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו בי"ס יש תיכנונים לחופש?בערך יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?לא הרבה כמה מתוכם היו רציניים?- מתי היה האחרון?מזמן מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?8 חודשים למה ניפרדתם?ככה בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים,שיער עד הכתפיים.. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא! האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?שלילי האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא אכלת:הא? שתית:מה שתיתי?.. השתכרת:לא הקאת:בהיותי פצלוחית קטנה,כן שמעת דיסק:כן איזה דיסק?של שרית היית בהופעה:וואיי כן..מלא!!והייתי ברוק"צ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כל הזמן בערך היית בתל אביב:וואי מזמן..תכננתי היום אבל לא יצא התקשרת למישהו:אתמול התקשרו אלייך:היום שיר שמתנגן ברקע:אני על גלגל"צ עכשיו.. מה המידה שלך בנעליים?7 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?וואי אני אהיה בת 30..מקווה לעסוק בתקשורת מה המקצוע האהוב עלייך?תקשורת,ספרות ולשון עיר/ים אהובות:חיפה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?היו הרבה איפה חגגת יומולדת אחרון?אהמ..בבית עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות?להיות עם האנשים האהובים עליי בכל מקום מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?תלוי.אם יש חופש אז לא חייבים לישון...אם אין אז 1 או משו כזה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כולה חולצה מה היה המבחן האחרון?תקשורת כמה קיבלת בו?לאמשנה!!
היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?שבוע שעבר מדוע?ראינו סרט עצוב לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?נוור איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?המורה לתקשורת ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב?חברה שלי יש לך חברה?יש לי יותר מחברה אחת..חח
את מי היית לוקח לאי בודד?רק את עצמי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?---- אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?ידיד שם מיוחד לבן?מנור שם מיוחד לבת?איזבל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אלינור איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינסים אתה לומד ביום שישי?אכן מה הספר האחרון שקראת?כוחו של התת מודע אהבת?כן,מומלץ בחום מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?ידיד על מה דיברת איתו?עבודה מפגרת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אני ורק אני על מי אתה יודע הכי הרבה?על עצמי כמובן מה הדבר האחרון שקנית?סיגריות(לא לי) כמה הוא עלה?13 ממי הsms האחרון שקיבלת?אחותי הגדולה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?ערה?
מה ממש בא לך לאכול עכשיו?מה שאמא עושה או שוקולדד יש לך עדשות/ משקפיים?שלילי עשית ישור שיניים?שלילי מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?וואייי... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?הייתי אמורה להיות היום..אבל לא! מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א למה הלכת לשם?לאדעת איך קוראים לאמא שלך?אמא יש לך שם שני? מהו?איזבל אתה קרוי על שם מישהו? מי?שחקנית אחת אתה אוהב ילדים קטנים?אהמ..בערך בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?20 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?כלום איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה,דרמה,קומדיות,מתח,פעולה... עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אפחד למה?טוב לי להיות עצמי כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?4-6 הלכת פעם להפגנה?לא זכור לי מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:ימים יגידו מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא היו הרבה...להיות עם אנשים שאוהבים ולהנות ממשהו ביחד זה הכי כייף באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"וואלה","שלילי","גדולללללללל" מה עושה לך טוב?כלמיני מה מעצבן אותך?הכל מה תמיד צריך להיות בכיס?לאבלו,פלא',ומשו שכתבתי איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?טוב לי עם מה שאני מה הפריט הכי יקר שיש לך?ה...בית שלי? מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אוכל וזה.. מה היית לוקח לאי בודד?יש לי דז'ה וו...לא עניתי כבר על השאלה הזו? המלצה לסרט:לקחת חיים-ישן אבל מדהים!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?אמרו לי שאוהבים שאני כנה..וזה יותר יפה מלהגיד כל דבר אחר
איך את/ה מתגבר על באסה?ממשיכה הלאה איפה היית רוצה לבקר בעולם?כל העולם,אבל קודם בצרפת.אח"כ בלונדון,פולין,ספרד,איטליה... איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף כפרעליו האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא מאמינ/ה באהבה וירטואלית?בערך הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן,מלא נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לדעת שכל האנשים שאני אוהבת בריאים,שמחים,מאושרים.. את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי בנסיבות אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"חבל על מי שחי","בהצלחוי/בהצלחות" ובכלל לדבר ברבות... האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן.מאוד. החיים טובים לדעתך?כן מה תעשה כשתסיים את השאלון?ננסה לקום מהכסא.. שיר ברקע:רדיו.גלגל"צ. שעת סיום:14:00

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שם מלא: סתיו גיל: 14 מקום מגורים: ראשון סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא. איכס. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? בקצוות לאדום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק-גלי כזה אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? קצת משוזף כמה אחים? שתיים אוהב את המשפחה? כן פירסינג: מה איתו? קעקועים: מה איתם? אוהב את עצמך? דיי חושב שאתה בנאדם יפה? בהחלט מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את השפתיים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן עברת פעם על החוק? לא גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא, איכס!! אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 3 חצאי מפלסים באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 3 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? החדר שלי כמה מחשבים יש בבית? 5 איזה כתה סיימת? ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אני די בטוחה שהמנהלים של בי הספר מפטרים מורים. או מעבירים אותם לבית ספר אחר. לא משרד החינוך. אבל נניח, הייתי מפטרת את כל המורים המעשנים. או מחייבת אותם לעבור גמילה מסיגריות. ואוסרת עליהם לעשן בתחומי בית הספר. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? השנה הזאת? אחלאית. מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? אני בכיתה ט'. כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? גן-נחום יש תיכנונים לחופש? לא יש חבר/ה? כן היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? שניים-שלושה כמה מתוכם היו רציניים? אחד וחצי מתי היה האחרון? עדיין עכשיו מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חצי שנה למה ניפרדתם? לא נפרדנו, עדיין חברים (למה ככה להיות שליליים?) בגדו בך פעם? באמוני היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? לא יודעת האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא, אבל אחותי הקטנה כן אכלת: כן שתית: כן השתכרת: לא הקאת: כן שמעת דיסק: כן איזה דיסק?כמה היית בהופעה: כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כן היית בתל אביב: כן התקשרת למישהו: כן התקשרו אלייך: כן שיר שמתנגן ברקע: לא מתגן. רגע. שייגעצ- אם את בעיניין מה המידה שלך בנעליים? 40 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? חוגגת יום הולדת 29 מה המקצוע האהוב עלייך? לא יודעת.כולםXD עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הממ. לא יודעת איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות?בבית מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 10, 11, מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:55 מסדר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? ערבית אבל לא עשיתי אותו>< כמה קיבלת בו? לא עשיתי! היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? היום מדוע? כי ככה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? ממש מזמן, לאזוכרתכבר מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אמיר ולחבק? מייקי ולנשק? מייקי ולספר לו משהו מהלב? מייקי>< יש לך חברה? יש לי חבר D: את מי היית לוקח לאי בודד? אותו? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נו לא שאלתאתזה כבר? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הממ. אני לא אגיד חן. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? תלבושת אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? לא יודעת אהבת? לא ודעת מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? נועם על מה דיברת איתו? סתם שרנושיר מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נועם כנראה, ומייקיכמובן. על מי אתה יודע הכי הרבה? על... אףאחד. מה הדבר האחרון שקנית? הממ. לא זוכרת. כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? אמא מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "לא" (חשוב) מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אותך יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? מזמןXD למה הלכת לשם? ככה!! איך קוראים לאמא שלך? מירה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם העונה סתיו אתה אוהב ילדים קטנים? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 14 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא עצלן איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדי!! עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אף חד למה? כי זה נראה נורא נחמד להיות אף חד. אפשר לנסות לחתוך דברים וזה XD כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כמה שארצה הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה שארצה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הרגע שאסים את השאלון הזה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? הדפוק הזה מה מעצבן אותך? אנשים לא החלטיים מה תמיד צריך להיות בכיס? אין לי כיסים:( איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודעת. כשרון לא לגרום לאנשים לברוח ממניXD מה הפריט הכי יקר שיש לך? המשקפיים. מה? זה עולה הרבה>< מה נמצא אצלך תמיד במקרר? לא יודעת, לא בדקתי מה היית לוקח לאי בודד? שאלת המלצה לסרט: בתול בן 40 P: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת עם אנשים בטלפון או עושה משהו מעניין איפה היית רוצה לבקר בעולם? ל יועת איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים לפעמים כן: מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעת את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגםXD אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? נו באמת. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לאיודעת האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת שיר ברקע: Placebo- ask for answer

hilonet14

New member
עונה:)

שם מלא: הילה גיל: 14.5 מקום מגורים: באר שבע סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית לגמרה אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? שחום כמה אחים? 2 אחיות אוהב את המשפחה? כן פירסינג: לא קעקועים:לא אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? גוף חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? חלק ככה חלק ככה עברת פעם על החוק? לא גנבת פעם? רציני? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? החדר שלי כמה מחשבים יש בבית?1 איזה כתה סיימת? אני מייסת ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?המורה לאזרחות איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? פסדר מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? פסיכולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? אני תכף עושה יחידה ראשונה במתמטיקה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? באותו בית ספר כמו השנה יש תיכנונים לחופש? לא יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? רציני? 4 כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון?לא מזמן מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? כמה שנים למה ניפרדתם? לא זוכרת בגדו בך פעם? לא יודעת היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? חברים לא... קשר כן אבל לא רציני מה הכי מושך אותך בבן המין השני? מבט בעיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: כן שתית:כן השתכרת: לא הקאת: כן שמעת דיסק: כן איזה דיסק? של רובי היית בהופעה:לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כן היית בתל אביב: כן התקשרת למישהו: כן התקשרו אלייך:כן שיר שמתנגן ברקע: כלום מה המידה שלך בנעליים?36 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת מה המקצוע האהוב עלייך? לא יודעת עיר/ים אהובות: אילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? תמונה איפה חגגת יומולדת אחרון? בבריכה איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שבא לי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 08:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? אנגלית כמה קיבלת בו? לא יודעת היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לפני יומיים... מדוע?תקף את הכלב של חברה שלי כלב ענק... ונשך אותו וניער אותו כמו סמרטוט... בכיתי... לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לירון ולחבק? אמא, היא תחול אני מתגעגעת אליה ולנשק? אמא ולספר לו משהו מהלב? אור יש לך חברה? חברה הכי טובה?.... אור את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ^^^^^ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אין לי חושג שם מיוחד לבת?אין לי מושג בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? סיוון איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנס שחור אחד... אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? עליסה בארץ הפלאות באנגלית אהבת? לא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אור על מה דיברת איתו? על מי שהיא מאוהבת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אור על מי אתה יודע הכי הרבה? אור מה הדבר האחרון שקנית? חתיף שוקולד XD כמה הוא עלה? לא זוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת? "אז אנחנו עושים איתכם ל"ג בעומר או לא?" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?נגה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?תתחברי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?לא בא לי יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חצי שנה או יותר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שבוע אולי שבועיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים למה הלכת לשם? טיול מבית ספר איך קוראים לאמא שלך? שושי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מעצבנת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מקסימום 4 הלכת פעם להפגנה?לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?בשום ביטוי מה עושה לך טוב? הרבה דברים מה מעצבן אותך? אור מה תמיד צריך להיות בכיס? כלום איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לצייר מה הפריט הכי יקר שיש לך? א יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חומוס מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון עם מצלמה אמפי 3 אינטרנט חחח קיצר פלאפון חדשני שיהיה בו הכל המלצה לסרט:פוסידון מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא זוכרת, אמרו לי הרבה דברים יפים איך את/ה מתגבר על באסה? שירים איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון לא? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אנשים אחרים שמאושרים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אין משהו ספציפי האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? עונה על אחד אחר שיר ברקע: כלום שעת סיום: 15:39

hilonet14

New member
תקרא את המשפט שוב XD

קיצור.. לחבה שלי {אור} יש כלב... אז טיילנו אני אור ושרון בייחד עם הכלב.. ואז איזה כלב גדול בא, ותקף את הכלב הקטן של אור... וניער אותו כמו סמרטוט (כשאני אומרת ניער אני מתכוונת, הוא ממש תפס אותו בצוואר וניער
}... אחר כך אבא של אור הרביץ לכלב הגדול עם מקל !

למעלה