4 AM
שם מלא: נופר גיל: 17 מקום מגורים: פ"ת סטרייט/גיי/ביי: בי אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונד כהה אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כל צבע אפשרי השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? מסתדרים מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? מסתדרים מה צבע העור שלך? שחום כמה אחים? 3, אבל אני בקשר עם 1 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: אפילו 11 קעקועים: לא אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? אני בסדר מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? די חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן עברת פעם על החוק? כן גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן אתה לוקח ריטלין? כן אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? אצל אנשים, כן כמה קומות בבית? 4 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 1 איזה כתה סיימת? י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כולן, חוץ מהמחנכת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? מדעי החברה וספרות כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? מתמטיקה, אנגלית, ספרות מורחב, היסטוריה א' ו-ב', לשון והבעה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אני מקווה שבנוכחי. אם יעיפו אותי אז אנקורי יש תיכנונים לחופש? לא יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן, אבל רק אחת נו כמה בני זוג היו לכם? 2 כמה מתוכם היו רציניים? שניהם מתי היה האחרון? עד תחילת השנה הזאת מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 13 חודשים (שנה וחודש אוקי) למה ניפרדתם? ככה בגדו בך פעם? כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? חיוך האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? כן האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? כן אכלת: סופלה שוקולד שתית: לימונים השתכרת: 23.3 הקאת: אתמול שמעת דיסק: היום איזה דיסק? Nirvana - Nevermind היית בהופעה: רוקצ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכרת היית בתל אביב: אתמול התקשרת למישהו: היום, אורטל התקשרו אלייך: היום, אוהד האחרון שיר שמתנגן ברקע: החדש של אינפקטד מה המידה שלך בנעליים? 37 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? רחוק מכאן מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות עיר/ים אהובות: ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מהאקס קיבלתי מתנה שמורכבת מ-5 קופסאות, היה כתוב שם '5 דברים שאני הכי אוהב בך' ובכל קופסא היה מתנה אחרת [נגיד 'את איך שאת מתלבשת' ושם בקופסא שמלה וכאלה..]. זה הדבר הכי מגניב שעשו לי איפה חגגת יומולדת אחרון? ים איך אתה הכי אוהב לבלות? פאבים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? לשון כמה קיבלת בו? 47 היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לאזוכרת כבר מדוע? לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? 23.3 איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לאזוכרת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אורטל ולחבק? אני שונאת שאלות כאלה ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? את מי היית לוקח לאי בודד? מג, נשתעמם ביחד לפחות אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אוהד, אורטל, מג, הגר, מיטל שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ספיר איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיות סבא אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? דרך עלמה אהבת? נחמד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בטלפון? אוהד. במסנ, מג על מה דיברת איתו? מה זה משנה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מיטל על מי אתה יודע הכי הרבה? מיטל, דבורה, ספיר מה הדבר האחרון שקנית? סיגריות כמה הוא עלה? 17.5 ממי הsms האחרון שקיבלת? ספ "איי לאב יו" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? הגר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אבא "אני אוהב אותך" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? חברים איך קוראים לאמא שלך? מירי יש לך שם שני? מהו? ויקטוריה אתה קרוי על שם מישהו? מי? אמא אתה אוהב ילדים קטנים? לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ודרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אורטל למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 4 הלכת פעם להפגנה? כן מתי זה היה? עצרת רבין נו מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: עיצוב פנים, אני מקווה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אני כולה בת 17 באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוסאמק מה עושה לך טוב? אהבה, אנשים מה מעצבן אותך? אהבה, אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגריות, פלאפון, כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה מה הפריט הכי יקר שיש לך? חולצה באיזה אלף ומשו שקל מחול מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל מה היית לוקח לאי בודד? מחשב נייד המלצה לסרט: שמש נצחית.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? זה ישמע שחצני, אבל די הרבה אוקי איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא באמת הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא באמת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? יש לי דז'ה וו את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לאיודעת האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? הם בסדר מה תעשה כשתסיים את השאלון? מסנ שיר ברקע: Death Cab For Cutie - Your Bruise שעת סיום: 00:30