2154

I am IRiTooSH

New member
שאלון ארוך^^ יאיD:

שם מלא:עירית גיל: 13 מקום מגורים: משגב סטרייט/גיי/ביי: רגילה?XD אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? נניח ש.. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי מעצבן. אוהב את זה?לא מה צבע העיניים שלך? כחול-ירוק-חום אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך? רגיל? כמה אחים?1 אוהב את המשפחה?אהאD: פירסינג:רגיל, חור בכל אוזן.. קעקועים:איכככככככככככ אוהב את עצמך?בערך. חושב שאתה בנאדם יפה? לרוב לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? מממ. העיניים שליO.O חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא ממש עברת פעם על החוק? לא גנבת פעם? מהמקרר? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לאאאאאאא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?אצל חברותP: כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?4 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?מחשב... כמה מחשבים יש בבית?2 איזה כתה סיימת?ז' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?שרה שטיחחחחח! וכל המורות של המקצועות הגרועיםXD איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?באמצע מחכה לשנה הבאה?אהא מה מיקצועות ההרחבה שלך? אה? כמה יח"ל מתמטיקה? הקבצה א' כמה יח"ל אנגלית? אין עדיין עשית בגרויות השנה? במה?.. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? באותו הביצפר יש תיכנונים לחופש?לא יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?0 כמה מתוכם היו רציניים?0? מתי היה האחרון?... מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?... למה ניפרדתם?..... בגדו בך פעם?.... היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?... מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שיער, עיניים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?כןXD האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לאS: האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? ?!?! האם אמא נכנסה פעם באמצע? לאS: אכלת:אכן שתית:אכן השתכרת:לא הקאת:כן שמעת דיסק:כמובן איזה דיסק?הרבה היית בהופעה:כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן היית בתל אביב:כן התקשרת למישהו:כן התקשרו אלייך:כן שיר שמתנגן ברקע:Rapture Of The Deep מה המידה שלך בנעליים? נעה בין 35-42 XDDD איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בצד השני של העולם?D: מה המקצוע האהוב עלייך?אומנות^^ עיר/ים אהובות:חיפה,ת"א, פרדס חנהD: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כולןX: איפה חגגת יומולדת אחרון?בביתD: איך אתה הכי אוהב לבלות?במקום שיש בו אנשים טובים^^ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?סביבות 12-1.. אולי גם 2.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?7:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?אהא מה היה המבחן האחרון?*חושבת* מתמטיקה. כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי.. היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?היום? מדוע?סתם כי כשבוהים בדברים העיניים כואבות ואז בוכים>< לקחת סמים מתישהו?לאא אתה מעשן?לאאאאאאאאאא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?השתכרות ממים נחשבת?XD איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?מממ.. של לינקין פארק.. שכחתי איך קוראים לוX: מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?נעם%#$@& ולחבק?איה! ולנשק?אני אסתוםX: ולספר לו משהו מהלב?כנ"ל. יש לך חברה?לא את מי היית לוקח לאי בודד?טייס פרטי והמטוס שלו, כדי שיחזירו אותי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?זקנוני#^#&@# אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אהא. זקנוני, פצפוני, הדר ולושיקסD: שם מיוחד לבן?O.O שם מיוחד לבת?..? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לינוי, שקמה, עדי.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס. אתה לומד ביום שישי?לאD: מה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת איך קוראים לוX: אהבת?נחמד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? במסן או בדיבור?XD על מה דיברת איתו?במסן על..S: ובמציאות אמרתי לאחשלי שהגעתי הביתה..XD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?שאלה קשה.. על מי אתה יודע הכי הרבה?גם.. מה הדבר האחרון שקנית?אממ. מחברת?XD כמה הוא עלה?9 שקל נראליS: ממי הsms האחרון שקיבלת?זקנוניP: מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?זקנוניXD מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?NO מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שוקולד.. יש לך עדשות/ משקפיים?מששקפיים. עשית ישור שיניים?אכן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני חודש מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני חצי שנה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כרמיאל למה הלכת לשם?לקניותXD איך קוראים לאמא שלך?ברנדה יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?אכןD: בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?2 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?תלוי איזה מהם.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קומדיהD: עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?מישו מחו"לX: למה?כי מעניין לדעת איך החיים מתנהלים שם.. ושפה שונה וכל זה..XD כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?לא יודעת הלכת פעם להפגנה?כן מתי זה היה?לא זוכרתXD מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אין לי שיימץ מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אין אחד באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?יש הרבהXD מה עושה לך טוב?הרבה. מה מעצבן אותך?הרבה. מה תמיד צריך להיות בכיס?משהו לשחק איתו בידיים. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לא יודעת.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אין אחד.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?שוקולדD: מה היית לוקח לאי בודד?היה את זה כברXD המלצה לסרט:? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?>< איך את/ה מתגבר על באסה?חושב על דברים מצורה אחרת.. איפה היית רוצה לבקר בעולם?טאריכה#$^# איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורףףףףףףףףףףףףףףףף
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כןXD מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?ברור נפגשת איתו/ איתה?אכןD: מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?אולי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אנשים שעושים מעשים מסויימיםXD את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?נראלי שכן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?תלוי עד כמה שונה את/ה בחור/ה קנאי/ת?מידי פעם מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: דמט, שייסה, I לאב מיי I.. ברציני, בקטנה, לאנורא, *צחקוק* האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? בערך מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך להביא שוקולד שיר ברקע: אין שעת סיום:16:32

../images/Emo42.gifעונהה ^^

שם מלא: שי גיל: 15 מקום מגורים: אשדוד סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? רגיל כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: אין :( קעקועים: אין אוהב את עצמך? אני בסדר חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לחיים
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת עברת פעם על החוק? לא נראה לי גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא איכסס אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית אבל שומרת כשר וכאלה מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סלון כמה מחשבים יש בבית? 1 איזה כתה סיימת? עוד מעט מסיימת כיתה ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אף אחד איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? די טובה מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? לא יודעת, נראה לי אני ייקח פסיקיב וביולוגיה... כדאי? כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? מקיף ז' יש תיכנונים לחופש? לא יש חבר/ה? כן היית מאוהב? עכשיו היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא :S כמה בני זוג היו לכם? 3 חברים כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? עכשיו מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה למה ניפרדתם? כי עברתי דירה בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים וידיים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? :S האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא :S האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לאא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: תמיד שתית: כן השתכרת: לא הקאת: כן שמעת דיסק: כן איזה דיסק? הרבה היית בהופעה: כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כן היית בתל אביב: כן התקשרת למישהו: כן התקשרו אלייך: כן שיר שמתנגן ברקע: The Kill של 30 Seconds to Mars
מה המידה שלך בנעליים? 37 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מאושרת, גרה בחווה, יש לי מלא מלא ילדים, סוסים, ג'ירפה, מלא חיות. מה המקצוע האהוב עלייך? מדעים עיר/ים אהובות: לונדוןןן
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ג'ירפה איפה חגגת יומולדת אחרון? לא ממש חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? לישון מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ב-12, 1 בערך מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שמונה ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן :( מה היה המבחן האחרון? אנגלית אתמול כמה קיבלת בו? לא החזירו עדיין היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? לפני יומיים מדוע? כי היא עיצבנה אותי מוות!!!! צאיי לייי כבר מהחייםםםםם!!!!*&%#%^#!$%#^%#^ לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? היאא ולחבק? את שחר ולספר לו משהו מהלב? אמא יש לך חברה? חבר? כן את מי היית לוקח לאי בודד? אותו, גיטרה בס [ומגבר מן הסתם P: ] את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שחר אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? לוטם שם מיוחד לבת? עומר בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שולי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסיי שלושת רבע שחורים אתה לומד ביום שישי? כן :( מה הספר האחרון שקראת?לא בדיוק ספר, "הקמצן" או משו כזה, הכריחו אותנו בשיעור ספרות אהבת? נחמד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רותם על מה דיברת איתו? סתם, כל מיני מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? שחר, הוא, אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? שוקולד כמה הוא עלה? לא זוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת? שחר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לחבר שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מזל מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא זוכרת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? להופעה של ריפלקשניסססס ריספקט
איך קוראים לאמא שלך? סילבי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי איזה
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? כמו שאני עכשיו, 15 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד למה? כי אני אוהבת להיות אני כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? הההמון הלכת פעם להפגנה? לא נראה לי מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת, בעיקר יהיה מאושרת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שפגשתי אותו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? באמא'שלך מה עושה לך טוב? מוסיקה מה מעצבן אותך? מוסיקה עלובה מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, מפתח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לצייר מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר ללב, מכתב ממשהו מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ביצים [?] מה היית לוקח לאי בודד? אותו ואת הגיטרה בס המלצה לסרט: שר הטבעות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?יש הרבה דברים.. אבל אני הכי אוהבת פשוט "אני אוהב אותך" איך את/ה מתגבר על באסה? מוסיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כןן מאוד
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מבחוץ כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאנשים מסביבי מאושרים, מוסיקה, חיבוקים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "באמא'שלך", "שיילך לדחוף אוזר לתחת", "תספר לי סיפור" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים מה תעשה כשתסיים את השאלון? יעשה שאלון אחר שיר ברקע: Noise and Kisses של The Used שעת סיום: 17:38

../images/Emo204.gifאני:)

שם מלא:אילנה גיל:15 וחצי מקום מגורים:ישראל סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום כהה אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?פסים השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק גלי:S אוהב את זה?אוהבת כמו שהיה לי לפני שנה:( מה צבע העיניים שלך?חום-ירוק אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך? כמה אחים?1 אוהב את המשפחה?כן פירסינג:-- קעקועים:-- אוהב את עצמך?לא בידיוק חושב שאתה בנאדם יפה?לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק?לא גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?:S כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?2 איזה כתה סיימת?אני כרגע בי' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?כולםם זבליייייייים איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?גרועה מחכה לשנה הבאה?לא מה מיקצועות ההרחבה שלך?פיזיקה,כימיה ומחשבים:/ כמה יח"ל מתמטיקה?5 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה?אעשה במחשבים,מתמטיקה,היסטוריה ולשון. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?בדיוק כמו השנה בע"ה יש תיכנונים לחופש?לא יש חבר/ה?לא היית מאוהב?בערך היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?:S האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? היית בהופעה:כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן היית בתל אביב:כן התקשרת למישהו:כן התקשרו אלייך:כן שיר שמתנגן ברקע: מה המידה שלך בנעליים? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אלוהים יודע מה המקצוע האהוב עלייך?חופשי עיר/ים אהובות:רמת גן מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?דובי גדול עם לב+הקדשה+בלונים+שרשרת
איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית איך אתה הכי אוהב לבלות?תלוי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?07:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?חולצה מה היה המבחן האחרון?אנגלית כמה קיבלת בו?לא יודעת היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע? לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת..חח מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב?חברה יש לך חברה?לא את מי היית לוקח לאי בודד?לא הייתי נוסעת לאי בודד:S את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?כן שם מיוחד לבן?מיוחד לא אבל יפה-עידו:) שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצה אחת אהובה עליי אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?צופן דה-וינצ'י אהבת?בשלבי קריאה:p מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא על מה דיברת איתו?:p מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?משפחה על מי אתה יודע הכי הרבה?אחותי נראלי מה הדבר האחרון שקנית?בגדים כמה הוא עלה?לא זוכרת
ממי הsms האחרון שקיבלת?חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?^^ מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?שימי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?גלידת ריבת חלב
יש לך עדשות/ משקפיים?כן עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני שבועיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני שבוע ויום מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ירושלים למה הלכת לשם?טיול איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18+ איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')דרמה וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?לא יודעת הלכת פעם להפגנה?לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?במילה כאילו וזה מתחיל לעצבן אותי
מה עושה לך טוב?להיות עם אנשים שגורמים לי להרגיש ככה:) מה מעצבן אותך?מורים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון:) איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אוכל? מה היית לוקח לאי בודד?היה כבר
המלצה לסרט:שישי הפוך,סיפור סינדרלה,סטפ אפ מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה?הולכת למחשב/לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב איזה עונה בשנה אהובה עליך?ממ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא בקטע רע מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?היה כבר:mad: את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?אני עושה את עצמי עקשנית אבל תמיד מוותרת בסוף@: אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:כאילו האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?לא מה תעשה כשתסיים את השאלון?אילך ללמוד:( שיר ברקע:-- שעת סיום:20:17

cavallo

New member
דגךיעםוט

שם מלא: יוחאי גיל: 17.5 מקום מגורים: רמת גן סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שחור חום אוהב אותו?לא ממש אכפת לי אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא צבעתי.. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?לא יודע אוהב את זה?לא אכפת לי גם מזה חח מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך? לבן שזוף כמה אחים?3 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: אין קעקועים:אין אוהב את עצמך?במידה הנחוצה חושב שאתה בנאדם יפה?לא אכפת לי מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?כנ"ל חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?הם אמרו שהם חושבים ככה
עברת פעם על החוק?לא גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל?לא כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?של אחותי כמה מחשבים יש בבית?3 איזה כתה סיימת?י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?מורה אחד שהיה לי בפיזיקה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?נחמדה מחכה לשנה הבאה?לא יודע מה מיקצועות ההרחבה שלך?פיזיקה כמה יח"ל מתמטיקה?5 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה?לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?צבא/אוניברסיטה יש תיכנונים לחופש?לא יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?1 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון?אין לי כח לספור מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?8 חודשים בערך למה ניפרדתם?מרחק בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני?לא יודע האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא אכלת:היום?מלוואח חחח שתית:מים השתכרת:לא הקאת:לא שמעת דיסק:לא היום איזה דיסק? היית בהופעה:לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לא היית בתל אביב:הייתי אבל לא היום התקשרת למישהו:כן התקשרו אלייך:כן שיר שמתנגן ברקע: מה המידה שלך בנעליים?45 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אנאערף מה המקצוע האהוב עלייך?נגיד שהנדסה עיר/ים אהובות:רמת גן מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית איך אתה הכי אוהב לבלות?הממ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?הכי מוקדם-8, הכי מאוחר זה ב-12 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?אני לומד באוניברסיטה מה היה המבחן האחרון?אלגברה ליניארית כמה קיבלת בו?90 היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?מזמן מדוע?ככה לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אחותי מטפלת בזה:) מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?לא זוכר ולחבק?הרבה ולנשק?כנ"ל ולספר לו משהו מהלב?לא זוכר יש לך חברה?לא את מי היית לוקח לאי בודד?כמה חברים וסוס את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?הממ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?סטיבן,אדם שם מיוחד לבת?נטלי, דניאל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?לא ממש איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?יש לי המון חולצות אז לא יוצא ללבוש הרבה את אותה חולצה:) אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?משהו על השואה אהבת?=/ מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?רוני על מה דיברת איתו?ל"ג בעומר מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?לא יודע על מי אתה יודע הכי הרבה?די לחטט חחח מה הדבר האחרון שקנית?וופלים כמה הוא עלה?4 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת?יקות מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?כנ"ל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אוווף!!! מה ממש בא לך לאכול עכשיו?צ'יפס יש לך עדשות/ משקפיים?עדשות עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לא זוכר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?מגשימים למה הלכת לשם?לקנות ציוד רכיבה איך קוראים לאמא שלך?:) יש לך שם שני? מהו?רועי אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?תלוי בגיל בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?לא רע לי להיות בן 17 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?כלום איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')כמעט הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?אני לא רוצה להתחתן הלכת פעם להפגנה?לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:כנראה מהנדס מה הרגע המאושר ביותר בחייך?:) באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?כל מיני מה עושה לך טוב?כנ"ל מה מעצבן אותך?יותר מדי דברים
מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לא יודע מה הפריט הכי יקר שיש לך?מכנסיים מה נמצא אצלך תמיד במקרר?שוקו! מה היית לוקח לאי בודד?שאלת המלצה לסרט:גלדיאטור, לזכור את הטיטאנים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה?שומע מוזיקה והולך לרכוב איפה היית רוצה לבקר בעולם?מערב אירופה, צפון אמריקה, אוסטרליה וניו זילנד איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב-קיץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:חח סתם האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?ככה ככה מה תעשה כשתסיים את השאלון?לא יודע שיר ברקע: שעת סיום:20:31

Miss Menta

New member
../images/Emo118.gif למה זה תמיד קורה לי?

בשאלה לפני אחרונה נכבה לי המחשב. סעמק.

t0mi

New member
עונה

שם מלא: גל אלון גיל: 16 וחצי מקום מגורים: כפר סבא שליטע סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? יאפ =] מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? את הצבע כן, את השיער לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? סתם גוונים בהירים השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אבל מצאתי שיטה להחליק אותו קצת אוהב את זה? לאאאאאאא מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? מאד מה צבע העור שלך? בהיר כמה אחים? אחת אוהב את המשפחה? אממ כן פירסינג: באזניים רוצה גם באף קעקועים: לא. בינתיים. אוהב את עצמך? אממ לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה? תלוי מתי מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אממ את הגומות החמודות שלי חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אין לי שמץ עברת פעם על החוק? כן גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. נעישנתי כמה פעמים אבל אני לא מעשנת. אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? אחת באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? אממ תנו לי לחשב באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? שניים איזה כתה סיימת? י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אזרחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? לא ממש מה מיקצועות ההרחבה שלך? קולנוע וביולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? אני עושה במתמטיקה, אנגלית, ביולוגיה, תנ"ך ואזרחות באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? תיכון יש תיכנונים לחופש? הרבה יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? אממ...לא בדיוק כמה בני זוג היו לכם? 2 כמה מתוכם היו רציניים? 1 חח מתי היה האחרון? לפני חודש מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודשיים, אני לא מסוגלת להיות עם מישהו הרבה זמן למה ניפרדתם? מהסיבה שאמרתי למעלה. אני חייבת לשנות. אני לא אדם של מחויבות בגדו בך פעם? לא בדיוק היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? הגובה האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? אממ לא יודעת :S האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? יש מצב חחחחחחחחחחחחח האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: אם זה אמור להיות מתי בפעם האחרונה, אז בצהריים שתית: לפני כמה שעות השתכרת: לפני חודש וחצי הקאת: מזמן שמעת דיסק: לפני יומיים איזה דיסק? שייגעצ היית בהופעה: בערב יום העצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום היית בתל אביב: לפני שבועיים התקשרת למישהו: לפני שעה התקשרו אלייך: לפני חצי שעה שיר שמתנגן ברקע: dear angel מה המידה שלך בנעליים? 40 :( איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? סטודנטית? מה המקצוע האהוב עלייך? קולנוע עיר/ים אהובות: כפר סבא ותל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? את הטלויזיה שלי איפה חגגת יומולדת אחרון? בחוץ עם החברים איך אתה הכי אוהב לבלות? בהופעה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1 וחצי-2 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? אתמול כמה קיבלת בו? מאיפה לי? היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול נראה לי מדוע? לא משנה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני חודש וחצי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? נתתי לה חיי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? למישהו... ולחבק? את ידיד שלי ולנשק? מישהו ולספר לו משהו מהלב? מישהו יש לך חברה? חבר? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אהמ מישהו את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ידיד שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא, אין לי כוח שם מיוחד לבן? מיוחד? לא יודעת שם מיוחד לבת? אדווה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה שלי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? כן :( מה הספר האחרון שקראת? תנ"ך אהבת? לא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ידיד שלי על מה דיברת איתו? הרבה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? חברה שלי מה הדבר האחרון שקנית? אממ לא זוכרת כמה הוא עלה? לא זוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת? להתקשר לידיד שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אממ ידיד שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "את" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? עדשות עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שובעיים-שיננית מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמןן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אזור למה הלכת לשם? חברה שלי איך קוראים לאמא שלך? נגה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אנוכיות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'): קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אממ אף אחד למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3-4 הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? -_- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אין לי מושג מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא משנה.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "את לא מבינה" מה עושה לך טוב? לדבר עם מישהו, ומוזיקה מה מעצבן אותך? לדבר עם אותו המישהו מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה על גיטרה מה הפריט הכי יקר שיש לך? הדובי שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? כלום מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה המלצה לסרט: לא יודעת... מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? וואי לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה וחברים איפה היית רוצה לבקר בעולם? אנגליה, אוסטרליה איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:חח כן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אממ...לא יודעת הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת. אולי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש אבל ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חברים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא ממש כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי באיזה מקרה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? מה פתאום?~?~?~? את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "את לא מבינה" "וואי" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לא ממש מה תעשה כשתסיים את השאלון? אראה טלווזייה שיר ברקע: because i love you שעת סיום: 21:56

לאיור

New member
../images/Emo178.gif.. מתיש ..עונה

שם מלא: ליאור שפקרו, בישבילכם -לאיור, או שין גיל: 15 וחצי עוד מעט מקום מגורים: פ"ת סטרייט/גיי/ביי: סטרייט:) אתה צמחוני? היה ליתקופה שחשבתי להיות, אבל ירדתי מזה מהר מאוד מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו?כן ,הוא אחלה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא אבל הברתי טיפה את הקצבות השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? כן :) מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן למרות שהייתי רוצה משהו קצת יותר מיוחד מה צבע העור שלך? רגיל לום חום מידיי ולא בהיר מידי כמה אחים? 1
אוהב את המשפחה? כן פירסינג: הייתי רוצה קעקועים: " אוהב את עצמך? אמ.. בערך חושב שאתה בנאדם יפה? בערך מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לחיים ? חח לא יודעת אני לא אוהבת לדבר על עצמי חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? זה מה שאומרים =\? עברת פעם על החוק? ניראה לי שכן גנבת פעם? כן כשהייתי קטנה אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לפעמים אתה לוקח ריטלין? לא למרות שאני באמת צריכה משהו שירגיע אותי מההיפר שלי אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני אבל , שומרת כמה דברים מתנחל? לא כמה קומות בבית? 3 [עם גג 4] באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?3 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?3 כמה מחשבים יש בבית?3 איזה כתה סיימת? עוד מעט אסיים ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? וואווו את כולם!!!!!!!!!!!! מגיע לנו חופש איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? השנה הזאתי.. דיי גרועה אבל עברה די מהר מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? מוזיקה ולא יודעת מה עוד כמה יח"ל מתמטיקה? ניראה לי 4 אני עשה כמה יח"ל אנגלית? גם.. עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? באותו חור יש תיכנונים לחופש? אחח.. כןן הופעוותת הופעותת ועוד הופעוות
יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? מ.. בערך כמה בני זוג היו לכם? לא הרבה כמה מתוכם היו רציניים? שניים ניראה לי מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 4 שנים חח זה היה סיפור מצחיק, עזבו למה ניפרדתם? כי היינו בכתה ה בגדו בך פעם? כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא .. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?חח בערך האם התנשקת עם בן מינך? לא צרפתית .. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא ניראה לי =\ האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לאא חח בעעעעעע

לאיור

New member
חלק שני..

אכלת: [מתי פעם אחרונה?] לפני 3 שעות בערך שתית: מממ.. מה? השתכרת: לגמריי אף פעם.. הקאת: כמה חודשים שמעת דיסק: אתמול, איזה דיסק?ביט 69 ושייגעצ להפסיק לאכול עוגות היית בהופעה: לפני איזה שבוע,,.. אהה רוקע"צ ומחר אני יהיה :) [אורבן מוטומיוזיק] אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום היית בתל אביב: שבוע.. התקשרת למישהו: לפני שעה התקשרו אלייך: . 10 דקות שיר שמתנגן ברקע: מספיק בן אדם -מוניקה סקס מה המידה שלך בנעליים? 38 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מנגנת בלהקה.. [הלוואי] מה המקצוע האהוב עלייך? אומנות, שכונה עיר/ים אהובות: ת"א, אילת... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מ.. לא יודעת עכשיו איפה חגגת יומולדת אחרון? בקניון איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי
מה היה המבחן האחרון? מורשת וכימיה באותו יום [מועד ב'] כמה קיבלת בו? לא קיבלתי עעדיין ציון היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול ניראה לי מדוע? לא זוכרת, ניראה לי סרט לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לפעמים מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם לא רציני איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה ולחבק? יובל ועידן ולנשק?" " ולספר לו משהו מהלב? זוהר יש לך חברה? לא [חבר] את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? לא מיוחד אבל אני הכי אוהבת, יובל עידן ואיתי שם מיוחד לבת?לילך בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הרבה.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס של לי קופר אתה לומד ביום שישי? לאאאאא
מה הספר האחרון שקראת? אני עכשיו באמצע "בין דירות - יהלי סובול" אהבת? מ..בינתיים כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מאיה על מה דיברת איתו? שטויות כמו תמיד P: מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מאיה וזהר על מי אתה יודע הכי הרבה? מאיה מה הדבר האחרון שקנית? חולצה ומכנס גלישה כמה הוא עלה? המכנס 200 ניראה לי והחולצה 99 [אר.ר... 100] ממי הsms האחרון שקיבלת? לפני כמה שעות מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אופיר החמוד שלי חח מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?גם לך ... מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סושי [צמחוני] יש לך עדשות/ משקפיים? לא :) עשית ישור שיניים? לאא :) מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אמ.. אבא שלי .. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כמה חודשים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הייתי בצפון במלא מקומות, בידיוק חזרתי מטיול שנתי למה הלכת לשם? טיול שנתי... איך קוראים לאמא שלך? יהודית יש לך שם שני? מהו? לא.. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא ניראה לי אתה אוהב ילדים קטנים? כן עד שהם בוכיםם חח אני יכולה להרוג אותם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 רישיוווווווווווון :) ועצמאותת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הרבה, רק לא מד"ב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? הרבה.. למה? כיי אני רוצה להרגש איך זה להיות בנעליים שלהם.. חח ["נעליים" כן ?] כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 4 למדתי מן משהו ממש מאגניב שאומר כמה ילדים ובת\בן אבל זה ניראה לי בולשיט הלכת פעם להפגנה? לא יודעת מתי זה היה?... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: גיטריסטית. חלום מה הרגע המאושר ביותר בחייך? על במה מול אלפי אנשים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "שערה של איכסה, של כוס" מה עושה לך טוב? להיות בהופעות מה מעצבן אותך? אנשים שלא יודעים לנגן וסתם לוחצים על קלידים או פורטים מעצבן כזה.. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא וקצת כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ואוו הרבה.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? יופלה וויט קטשופ מה היית לוקח לאי בודד? תפלאפון ותMP3 המלצה לסרט: בופור ומישהו לרוץ איתו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? יש יותר מידיי איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה לבד בחדר, זה כיף איפה היית רוצה לבקר בעולם? בהמון מקומותת, דרום אמריקה וכאלה.. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על מי, לא על כאלה מוגבלים מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אממ לא יודע הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא ממש מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לנגן את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית רוב הזמן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא למה? את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:... שאלתם כבר האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לא ממש מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון שיר ברקע: פעם ביומיים שייגעצ שעת סיום: 4:23

האם אשרוד את הכל?../images/Emo122.gif

שם מלא: |מלא|דרי|מלא| מספיק מלא?
למרות שעברי כבר היה, אז... מקום מגורים: חיפה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? ברוררר מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום בהיר שאחרי מיליון צבעות והסתפרויות הפך לחום כהה+בהירXD אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? חינה, שחור, סוג של אדום וסוג של אדום וכתום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? יחסית חלק אוהב את זה? ממ כן מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? בהיר כמה אחים? 0 אוהב את המשפחה? לפעמים פירסינג: בינתיים אין קעקועים: עדיין אין, אבל בגיל 16 עושה. יש לי תכנון אוהב את עצמך? תלוי באיזה יום חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אין משהו ספציפי, הכל לא משהוDD: חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יש כמה, כן עברת פעם על החוק? לא גנבת פעם? כן. אני קצת קלפטומנית..
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא, אבל יש לי הרגשה שאני צריכה אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אקמולXD אתה דתי/מסורתי/חילוני? דתיה לשעבר מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שני ניחושים. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? האטום.. זה החדר מחשב כמה מחשבים יש בבית? 1 איזה כתה סיימת? עוד לא סיימתי, ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? לימור לבנת לא יכולה לפטר אף אחדXD אבל את המורה לתנ"ך והמורה למתמטיקה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בינתיים נחמדה מחכה לשנה הבאה? מחכה להצגה של יעל מה מיקצועות ההרחבה שלך? ממ בחרתי תאטרון וספרות, השאלה איזה מהם יבחרו לי [יש לנו מקצוע הרחבה 1] כמה יח"ל מתמטיקה? בינתיים 4 כמה יח"ל אנגלית? בינתיים 4 עשית בגרויות השנה? במה? - באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו ביתספר, רק שמשנים אותו.. אז זה יהיה כמו לעבור יש תיכנונים לחופש? אני עושה מעכשיו, כן יש חבר/ה? כרגע לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? שניים רציניים כמה מתוכם היו רציניים? ^^ מתי היה האחרון? מזמן מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חצי שנה למה ניפרדתם? עוד משהו? בגדו בך פעם? אולי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? ממ.. סקסיים עושים לי את זה. לא מראה האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? בלחי
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: היום עוד לא שתית: כן השתכרת: לא הקאת: כן שמעת דיסק: כן איזה דיסק? כלמיני, נו היית בהופעה: כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כן היית בתל אביב: ברור, המקום הכי P וקצוות בעולםXD התקשרת למישהו: כן התקשרו אלייך: כן שיר שמתנגן ברקע: suddenly I see - קייטי טאנסטול מה המידה שלך בנעליים? 37 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ממ מקווה שבגיל שלושים אהיה אחרי לימודי משחק, אחרי הצגה מצליחה ואחרי איזו סדרה או סרט קלנוע טובים שהקנו לי הערכה
מה המקצוע האהוב עלייך? תאטרון וספרות עיר/ים אהובות: ת"א, טבריה ואילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ספר הארי פוטר 1 ביומולדת 9. זה פתח לי אהבה מטורפת להארי פוטרXD איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי. אני לא חוגגת, אני רק מקבלת מתנותD:

2

איך אתה הכי אוהב לבלות? בת"א, בהצגות.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שאני עייפה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע, אבל בשבילי ב9
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן, אבל לא עלי.. מה היה המבחן האחרון? ממ.. לשון, אתמול, הברזתי. ביום שני מפמ"ר במתמטיקה כמה קיבלת בו? הברזתי
אבל לפניו היה אחד בספרות שקיבלתי 100 היית פעם אצל פסיכולוג? לא, אבל יש לי רופאה שחושבת שהיא הפסיכולוגית שלי. ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן: "אני רוצה למותתתתת" וכאלה. מתי פעם אחרונה שבכית? אני בוכה בערך כל יום.. זה משחרר מדוע? כי אני בכיינית לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונ ה שהשתכרת? לא השתכרתי. שתיתי.. ביום העצמאות איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אממ here comes the sun של הביטלס מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יש כ"כ הרבה, שאני לא זוכרת ולחבק? יעל ולנשק? *המ,מישהו* ולספר לו משהו מהלב?^^ יש לך חברה? יש לי כמה, כן
את מי היית לוקח לאי בודד? את ת"א את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? יעל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? סער. בלי קשר לסער פדידה או משהוXD שם יפה שם מיוחד לבת? יעל, נינה [בלי קשר לנינט.. מהשחף של צ'כוב], אופל. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? *המ,מישהו* איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסיים שחורות אתה לומד ביום שישי? כן, אבל הברזתי מה הספר האחרון שקראת? 'בעלת הארמון' של לאה גולדברג אהבת? ממ בקריאה שנייה כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא על מה דיברת איתו? על השינויים של הביתספר מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? *המ,מישהו* על מי אתה יודע הכי הרבה? ^^ מה הדבר האחרון שקנית? וואו, באמת מה זה היה? כמה הוא עלה? לא זוכרת
ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותה חברהXD מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? 'ואת' מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן, וטוב שכך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? א.. ת"א. אבל זה היה מזמן למה הלכת לשם? כי באלי איך קוראים לאמא שלך? יהויכינהP: סתם, נו...מה נראלכם? יש לך שם שני? מהו? קוראים לי סמדר, בתכל'ס. אני המצאתי דרי אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא שלי אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי מי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא מדברת כ"כ הרבה על עצמה, שהיא לא שמה לב אלי. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כשהזמן יגיע, אחליט הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה שחקנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? פגישות עם יעל באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת מה עושה לך טוב? יעל מה מעצבן אותך? שההורים חופרים לי על דת מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה ונגינה מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר בכסף או ללב?.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? כלמיני דברים מגעילים מה היית לוקח לאי בודד? את ת"א המלצה לסרט: 'אהבה קולומביאנית' מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? ממ איך את/ה מתגבר על באסה? בוכהXD איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? ^^ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? יעל את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא, אבל מצד שני אני בבית כל הזמן. אני אוהבת להיות לבד בבית כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתאבדXD שיר ברקע: how to save a life של דה פריי [?] שעת סיום: 11:30

עונה:):):)

שם מלא: יוליה:) גיל: 14 ו-שבוע! מקום מגורים: בצפון.. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? כן=] אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? עשיתי גוונים של חום פעם.. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? שחום כזה.. כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כן=] פירסינג: ---- קעקועים:--- אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? כן=] מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? העיניים והשיער=] חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן=] עברת פעם על החוק? לא גנבת פעם? כן..אבל משהו קטן.. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?יש לי רק קומה 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית? 1 איזה כתה סיימת? עוד מעט מסיימת ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה שלי למתמטיקה-->>לשעבר! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? ככה ככה.. מחכה לשנה הבאה? קצת.. מה מיקצועות ההרחבה שלך? איןן.. כמה יח"ל מתמטיקה? כנראה 4.. כמה יח"ל אנגלית? 5 =) עשית בגרויות השנה? במה? לא עשיתי! באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? באותו בית ספר שאני עכשיו... יש תיכנונים לחופש? עוד לא.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מ טרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 3 כמה מתוכם היו רציניים? אממ..2 מתי היה האחרון? לפני שנתיים וחצי.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודש ומשהו.. למה ניפרדתם? לא זוכרת.. בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האופי=] האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: מסטיק שתית: קולה השתכרת: אף פעם הקאת: מיזמןןן שמעת דיסק: כל יום איזה דיסק? B-DAY של ביונסה היית בהופעה: אף פעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לאחותי=] היית בתל אביב: אף פעם התקשרת למישהו: לפני שעה התקשרו אלייך: מממ..היום בבוקר שיר שמתנגן ברקע: איןן מה המידה שלך בנעליים? 38 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נראה כבר.. מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות עיר/ים אהובות: עיר?!?!?!? אמ..לא יודעת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כזה כלבלב חמוד..אה וגם שרשרת מהממת=] איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? בחוץ עים חברות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 וחצי בלילה..ככה..=] מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? כל יום זה שונה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? לפני שבוע בערך.. כמה קיבלת בו? 73 היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? ------ מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? ככה! לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם! איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אממ..של ביונסה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לאחותי.. ולחבק? את אחותי הקטנה. ולנשק? ***** ולספר לו משהו מהלב? ****** יש לך חברה? חברה?! כן..הרבה חברות =) את מי היית לוקח לאי בודד? אותי=] את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ***** אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אלכס שם מיוחד לבת? אפריל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה שלי שרבתי איתה..לא בטוח שאני רוצה לחדש.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס שקנו לי ליומולדת.. אתה לומד ביום שישי? כןן מה הספר האחרון שקראת? מחזה כזה.. אהבת? 3> מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עים אחותי על מה דיברת איתו? סתם שטויות מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה הכי טובה שליי על מי אתה יודע הכי הרבה? על חברות שלייי מה הדבר האחרון שקנית? קשת=] כמה הוא עלה? 10 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? ביומולדת מחברות מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לאחותי הגדולה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אמ..היי=] מה ממש בא לך לאכול עכשיו? המבורגר יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אף פעם! מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אממ..נראה לי איפה שם ברמת הגולן! למה הלכת לשם? טיול שנתי מהבית ספר...=\ איך קוראים לאמא שלך? ויקה יש לך שם שני? מהו? איןןן אתה קרוי על שם מישהו? מי? ---- אתה אוהב ילדים קטנים? כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 11 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא עצלניתתת!! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה וקומדיה! עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עים ביונסה=] למה? כי היא זמרת מעולהה=] כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה?-------- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה זמרת! מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ****** באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "זה מטריףף אותי"..=D מה עושה לך טוב? מתנות=] מה מעצבן אותך? שמשקרים לייי מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר טובב=] מה הפריט הכי יקר שיש לך? יש הרבה.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולדדדדדדד מה היית לוקח לאי בודד? יומן=] המלצה לסרט: "אספן העצמות"---->>אימה! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא זוכרת... איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? הולייווד! איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: קצת... מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לאא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כןן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? קצת.. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה 3> את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תשתנה לבד! את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת.. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "סבבה" , "ממצב", "כאילו"........ האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? בערך.. מה תעשה כשתסיים את השאלון? נראה.. שיר ברקע: איןןן שעת סיום: =)

לאו14

New member
עונהה../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

שם מלא:ליאורי..זה מספיק
סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני?לא.. מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?אממ...את הצבע כן...ת'שיער עצמו לא.. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?כן...הפורים..לכל צבע שרק תחשבו עליו השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?שיער קש...מכירים ת'סוג הזה?? אוהב את זה?לא!! מה צבע העיניים שלך?חום כהה אוהב אותו?כן..סבבה מה צבע העור שלך?שחומה
כמה אחים?אחות אחתת!! אוהב את המשפחה?ברורר!! פירסינג:אין קעקועים:אין..אבל יהיה !! אוהב את עצמך?כן
אני חמודהה חושב שאתה בנאדם יפה?אממ..לא מכוערת..בואו נגיד ככה מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?אממ..יש דברים שלא... חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אממ..אויי..לא יודעת.. עברת פעם על החוק?יש מצב גנבת פעם?לא.. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?אנ'לא מעשנת... אתה לוקח ריטלין?לא..חחח אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?מסורתית מתנחל?לא כמה קומות בבית?אני גרה בקרקע..אבל יש אצלנו 3 קומות... באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?שלישית באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בממ"ד כמה מחשבים יש בבית?3[[אחד בבית ושתיים במשרד של ההורים איזה כתה סיימת?ח'..עכשיו אני בט'..[סוף ט'..] אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?אממ..ת'מורה שלי לביולוגיההההההה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה..מה מיקצועות ההרחבה שלך?סציולוגיה פסיכולוגיה..ועוד לא בחרתי עוד משו כמה יח"ל מתמטיקה?אנ'לא יודעת עדיין כמה יח"ל אנגלית?כנ"ל עשית בגרויות השנה? במה?לא..רק שנה הבאה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו בצפר יש תיכנונים לחופש?המוןןןןן יש חבר/ה?לא בינתיים.. היית מאוהב?כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?חח לא!! כמה בני זוג היו לכם?1 וגם הוא לא היה משו..חחחחח כמה מתוכם היו רציניים?0 מתי היה האחרון?מזמן.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?בכיתה ז'.. למה ניפרדתם?ככה...כי זה היה סתם...פשוט סתם.. בגדו בך פעם?לא נראה לי.. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לאא!! מה הכי מושך אותך בבן המין השני?תחתתת!!!חחח סתם..טוב גם..אבלל...עיינים..ובטן[אם הולכים לים וזה..] האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לאאאא!!זה פשוטט מפגרררר האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא!! האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?אמממ....לא ממש אבל בערך..חחחח האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא!! האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא!! האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא!!אויי אם זה היה קורההואווו!! אכלת:כן שתית:כן השתכרת:לא הקאת:כן שמעת דיסק:כן איזה דיסק?הרבהה היית בהופעה:כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן היית בתל אביב:כן התקשרת למישהו:כן התקשרו אלייך:כן שיר שמתנגן ברקע:סופרים..של רובי ווילאמס מה המידה שלך בנעליים?38/9 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?עם עבודה רצינית..חבר רציני שחושב על חתונה[או כבר נשואה]...מסודרת אני מקווה מה המקצוע האהוב עלייך?ציור עיר/ים אהובות:הישוב שלי...ת"א וחדרה
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?פלאפון איפה חגגת יומולדת אחרון?במסיבההההה הכייייי כייפיתת בעולםםםם!!! איך אתה הכי אוהב לבלות?עם אנשים שאני אוהבת..זה מה שחשוב מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?כשיש בצפר אז 12 וחצי גג..כשאין..2-3 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?7:45...אבל אני צריכה לקום ב-6... יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן... מה היה המבחן האחרון?באנגלית כמה קיבלת בו?עדיין לא קיבלתי אותו היית פעם אצל פסיכולוג?לא.. ואצל פסיכיאטר?לא... חשבת פעם על התאבדות?לאאאא חס וחלילה אם כן - סיפרת למישהו?... מתי פעם אחרונה שבכית?ביום הזיכרון לחללי צה"ל מדוע?כי הטקס היה מרגש..וכל הסרטים שהיו בטלווזיה...קשה לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?"זה הזמן" של משה פרץץ מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?עזבו ולחבק?הרבהה ולנשק?חברהה שליי[בלחי תרגעוו!!] ולספר לו משהו מהלב?חברה שלי.. יש לך חברה?כן..הרבה..חחח את מי היית לוקח לאי בודד?איזה גבר חתיךך!! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אמממ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?כן..עם 2 חברות שלי.. שם מיוחד לבן?יש לי שם מיוחד ומוזר מאודד!!!נואי! שם מיוחד לבת?יפעת[שם יפה!!] בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?לא יודעת איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?הג'ינסים שליי אתה לומד ביום שישי?לאאאאאאאאא
מה הספר האחרון שקראת?"זאת אני"ספר מטומטם!!אל תקראוו!! אהבת?ללאא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?ליטלייי על מה דיברת איתו?על ל"ג בעומר מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?חברות שלי על מי אתה יודע הכי הרבה?חברות שלי מה הדבר האחרון שקנית?בגדגד יםםם ומשקפיי שמששש כמה הוא עלה?המשקפיים 106 ש"ח והבגד ים 180..[אמא שלי כמעט הרגה אותה ממי הsms האחרון שקיבלת?מהחברה שלי..בבוקר.. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?חברה שלי..אתמול בלילה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?"תבואי" מה ממש בא לך לאכול עכשיו?מלוואח[עוד מעט אני ילך לעשות יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני רבע שדעה..[ההורים שלי רופאי שיניים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אויי לפני חצי שנה נראה לי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?חדרהה!@! למה הלכת לשם?לקנות בגד ים ומשקפיים איך קוראים לאמא שלך?למה?? יש לך שם שני? מהו?לא.. אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא... אתה אוהב ילדים קטנים?מאודדדדדד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16!! איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אמממ... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אמממ..אויי... למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2-3 הלכת פעם להפגנה?אממ..לא יודעת.. מתי זה היה?.... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אין לי מושגג חח מה הרגע המאושר ביותר בחייך?יש הרבה ב"ה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"וואלה יופי" חח "מאמי" "מאיימתתתת?!!?" מה עושה לך טוב?הרבה דברים..ואנשים..חחח מה מעצבן אותך?אממ...אנשים מעצבנים!! מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירהה מה הפריט הכי יקר שיש לך?פלאפון שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר?שמנת??חח מה היית לוקח לאי בודד?גבר חתיך!! המלצה לסרט:טיטאניק!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?שאני החברה היחידה שעוד אפשר לסמוך עליה איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה!!חברות! איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץץץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:חח אממ...מה זה אוהבת??זה נחמד!! מאמינ/ה באהבה וירטואלית?אממ..לא... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן!! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן!! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?הרבה דברים!! את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן..ולא..חחח כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן!! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית!! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?ממש לא!! את/ה בחור/ה קנאי/ת?דר"כ לא!! מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:אמרתי כבר האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?מאודד מה תעשה כשתסיים את השאלון?אוכללל שיר ברקע:לא יודעת..שיר לא מוכר שעת סיום:

דורה17

New member
וואו זה ארוך...

שם מלא: דור שי גיל: 17 מקום מגורים: כפ"ס סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? כן הוא חביב אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? תלוי במזג אוויר חחח אוהב את זה? לפעמים מה צבע העיניים שלך? חומות אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? כמה אחים? אחת אוהב את המשפחה? כשהם לא נדבקים אז כן חח פירסינג: לא קעקועים: לא אוהב את עצמך? לפעצים חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת.. עברת פעם על החוק? לא נראה לי.. גנבת פעם? אולי... אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? משו בין מסורתית לחילונית חחח מתנחל? לא כמה קומות בבית? אחת באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? הכל אותה קומה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? אחד איזה כתה סיימת? יב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את כל המורות למתמטיקה שהיו לי אי פעם איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצויינת מחכה לשנה הבאה? מאוד... אין בצפר חחח מה מיקצועות ההרחבה שלך? ביולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה? כרגע 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? הרבה.. לא זוכרת באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בבצפר של החיים חחח סתם סיימתי ללמוד יש תיכנונים לחופש? בעיקר עבודה יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? חחח כן בכיתה ו' מה הכי מושך אותך בבן המין השני? פנים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? איכ לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא חחח האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא חח האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: כן שתית: כן השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: כן איזה דיסק? הרבה היית בהופעה: וודאי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: יכול להיות היית בתל אביב: כן התקשרת למישהו: כן התקשרו אלייך: כן שיר שמתנגן ברקע: אין מה המידה שלך בנעליים? 39 או 40 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי מושג מה קורה איתי מחר... מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה עיר/ים אהובות: כפ"ס הוד"ש ונהריה חחח מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אוגרים חחחח איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם חברות איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים לא משנה איפה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מה יש יום למחרת... אם אין כלום אז 1-2 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? אזרחות... כמה קיבלת בו? לא יודעת עדיין היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לפני יומיים מדוע? לא חשוב לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי זוכר... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אמא חחחח היא עצבנה אותי ולחבק? כמה חברות שלי.. ולנשק? לא יודעת ולספר לו משהו מהלב? מישו יש לך חברה? לא את מי היית לוקח לאי בודד? חברה נראה לי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ף אחד.. אין לי כוח לחיבוקים אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה ירוקה חחח אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? סתם שטויות מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אין אף אחד.. על מי אתה יודע הכי הרבה? על אחותי מה הדבר האחרון שקנית? שוקולד חחח אתמול לעוגה כמה הוא עלה? לא זוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותה חברה חח מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אוי שנו לי יש כוח לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? את העוגה שהכנתי אתמול יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמת גן למה הלכת לשם? הייתי בספארי איך קוראים לאמא שלך? שוש יש לך שם שני? מהו? ליאור אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי ככה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהא כל הזמן מייבשת אותי איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם חברה שלי למה? כי היא כל הזמן עסוקה.. בא לי גם להיות עסוקה חחח כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 4 הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשסיימתי את הביוטופ חחחח סתם.. לא יודעת.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "לא יודעת" חחח מה עושה לך טוב? כשלאנשים שמסביבי טוב מה מעצבן אותך? כשאנשים עושים דברים כשדי לרצות אותי מה תמיד צריך להיות בכיס? בטריה נוספת לאמ.פי איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב? חחח מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? פריז או הולנד איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? בערך נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? פעם ככה פעם ככה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"אני כבר באה" "אולי אח"כ" "אין לי כוח" חחחח האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת שיר ברקע: אין שעת סיום: 16:30

.

שם מלא:הדס גיל:15.8 מקום מגורים:י-ם [מקווה לעבור שנה הבאה למאדים ><] סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית. אתה צמחוני?חלילה. מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שטני אוהב אותו?כה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?כחול השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי בערך אוהב את זה?כה מה צבע העיניים שלך?ירוק-כחול-צהוב [אהההה! פלצני בטירוף ^______^] אוהב אותו?וודאי. מה צבע העור שלך?לבן, ואני אוהבת אותו >< כמה אחים?3 אוהב את המשפחה?כה פירסינג:נופ קעקועים:נופ אוהב את עצמך?מאוד חושב שאתה בנאדם יפה?מאוד מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?הכול חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כן עברת פעם על החוק?כן גנבת פעם?לא שזכור לי. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?כה אתה דתי/מסורתי/חילוני?דתייה מתנחל?לא. סתם שלוכה. כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?ראשונה. לבד ^^ באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?2 איזה כתה סיימת?עדיין לא ]: י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?האמ. תושב"ע, תנ"ך, ספורט, אחת מהמורות לספרות, מחנכת כמובן, מ"מ [שלושתן], לשון [!!!!!],נמ. נראה לי שזהו. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?גרועה אך מאושרת. מחכה לשנה הבאה?בכיליון עיניים. מה מיקצועות ההרחבה שלך?מגמה יעני? האמ. השנה לקחתי כימיה ואומנות, שנה הבאה יש לי גם גמרא ותרגום. כמה יח"ל מתמטיקה?3 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה?עדיין לא. עוד חודש יש לי במ"מ ותנ"ך, ועוד חודשיים בלשון. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו אחד, לצערי. יש תיכנונים לחופש?אולי נוסעת לטורקיה. יש חבר/ה?נופ היית מאוהב?לא ממש, כשאני חושבת על זה. אולי יותר בכיוון של הידלקות ממש חזקה. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?נופ כמה בני זוג היו לכם?0 כמה מתוכם היו רציניים?- מתי היה האחרון?- מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?- למה ניפרדתם?- בגדו בך פעם?- היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?- מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שכל. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?אני מזוכיסטית, אבל זה ממש לא עושה לי אתזה. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?נופ האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?כה האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא אכלת:לפני שעתיים שתית:לא זוכרת השתכרת:יום העצמאות. ואתמול השתכרתי מקרוסלה ^^ הקאת:המון שנים, טנקס גאד. שמעת דיסק:עכשיו איזה דיסק?של אייר היית בהופעה:מופע מחול, רביעי. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אתמול בלילה. היית בתל אביב:נמ...חודשיים? התקשרת למישהו:חמש דקות התקשרו אלייך:חמש דקות שיר שמתנגן ברקע:KELLY WATCH THE STARS מה המידה שלך בנעליים?40 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני אהיה המשיח ^______________________________^ מה המקצוע האהוב עלייך?אומנות
וכימיה. עיר/ים אהובות:ירושלים. וכפר סבא מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?בוחטה גדולה במיוחד של כסף. איפה חגגת יומולדת אחרון?ים / בית / איזה פאב עם המשפחה. איך אתה הכי אוהב לבלות? לשתות עם חברים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? נמ. 5 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?7 וחצי, אבל אני מגיעה קבוע ב11 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?היום לבשתי בפעם הראשונה ;[ איכ. מה היה המבחן האחרון?היום. מתכונת כמה קיבלת בו? לאדעת היית פעם אצל פסיכולוג?כה. פיכסה ואצל פסיכיאטר?נופ חשבת פעם על התאבדות?כה. כמו כולם בערך? אם כן - סיפרת למישהו?כה מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול בלילה. מדוע?כי.. דיברתי איתו. לקחת סמים מתישהו?רסקיו נחשב? -_- אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?שאלתם כבר >< יומעצמאות איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת. כבר המון זמן שלא הורדתי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?מורה ולחבק?אותו ולנשק?אותו D: ולספר לו משהו מהלב?הוא. סיפרתי לו. יש לך חברה? את מי היית לוקח לאי בודד?אותו, וספרים, ורסקיו. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אותו ]: אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא. התנתקתי שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אין כאלה. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? 2 חזיות שאני אוהבת ^_^ אתה לומד ביום שישי?לא. אבל הזונות האלו עשו לנו היום ת'מתכונת! ]: מה הספר האחרון שקראת?אחד מהפוליטיקלי קורקט אהבת?סופר ענק מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?הוא על מה דיברת איתו?- מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?רותי. על מי אתה יודע הכי הרבה?חברה. מה הדבר האחרון שקנית? מתנה לחברה. כמה הוא עלה?30 ממי הsms האחרון שקיבלת?הזמנה לקומזיץ בלג בעומר. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לו. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום. רוצה לרעוב למוות. יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?כה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?אתמול מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אני פה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?לא זוכרת למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך?תמי יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?סבתא רבא אתה אוהב ילדים קטנים?רק אחיינים שלי. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?טפשות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')פנטזיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם עצמי למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?200 הלכת פעם להפגנה?כה מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה עונה בשנה אהובה עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

Black Balloon

New member
../images/Emo185.gif

שם מלא: שני גיל: 16.8 מקום מגורים: מרכז סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? הייתי רוצה להיות, אבל זה קצת בעייתי אצלי מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום עם כל מיני גוונים אוהב אותו? כן, אני מניחה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? לא תמיד, אבל בסה"כ כן
מה צבע העיניים שלך? חומות עם נטייה לדבש-ירוק כשמתחשק אוהב אותו? אמ, אני מניחה מה צבע העור שלך? חחח לא יודעת, רגיל? כמה אחים? 2 אחים ואחות אוהב את המשפחה? אמממ לא תמיד פירסינג: אין קעקועים: אין, אבל הייתי רוצה אוהב את עצמך? לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את האף, הצורה של העיניים, הגב חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תשאלו אחרים, לא אותי
עברת פעם על החוק? כן >< גנבת פעם? כן >< אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא! זה איכס! אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? ח לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית? 1 איזה כתה סיימת? אני בי"א כרגע אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? חח לימור לבנת כבר לא שרת החינוך
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? לא יודעת, סבירה? מחכה לשנה הבאה? כן, אבל גם מאוד מפחדת לסיים לימודים מה מיקצועות ההרחבה שלך? אמנות כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? השנה עדיין לא, יש לי שבוע הבא מגן באמנות, אבל אני אגיד את המקצועות של שנה שעברה: מתמטיקה 001 ו-002, הסטוריה א' ולשון. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר יש תיכנונים לחופש? לא יש חבר/ה? לא :[ היית מאוהב? לא "מאוהבת"... אולי דלוקה >< היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 0
כמה מתוכם היו רציניים? -29 מתי היה האחרון? בגלגול הקודם? די כבר. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? :/ למה ניפרדתם? חלאס! בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? וואו, אמ... השיער, העיניים, והכלל הפנים. גם הגוף, אבל בעיקר הפרצוף. הוא אומר הרבה. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? X_X האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? יכול להיות שכן :$ האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? :$ האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא, כי לא היה באמצע מה אכלת: לפני כמה שעות שתית: גם השתכרת: אף פעם הקאת: וואו, לפני כמה שנים טובות שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? The Calling - Camino Palmero היית בהופעה: ביום העצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכרת היית בתל אביב: וואי, לא זוכרת.. אבל אני אהיה ביום ראשון ^^ יאי ^^ התקשרת למישהו: היום, לחברה הכי טובה, ג'וליה ^^' התקשרו אלייך: היום, טלי שיר שמתנגן ברקע: - מה המידה שלך בנעליים? 37-38 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי מושג מה המקצוע האהוב עלייך? אמנות, אנגלית וספרות עיר/ים אהובות: ירושלים!
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ממ אופניים איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? מול המחשב P: מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 23 ככה... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? תלוי באיזה יום, בד"כ ב8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? בהסטוריה כמה קיבלת בו? לא יודעת, לא בדקו עדיין.. אבל במבחן באחרון שקיבלתי קיבלתי 87!!!
(בתנ"ך) היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? ביום הזכרון מדוע? וואו, מעניין באמת מדוע... לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אתם חוזרים על אותם שאלות
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אבא שלי $: ולחבק? שכחתי >< ולנשק? את אחיינית שלי
ולספר לו משהו מהלב? לעדן..

Black Balloon

New member
המשך ../images/Emo185.gif

יש לך חברה? חח כן, מלא P: את מי היית לוקח לאי בודד?
... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא אכפת לי את מי.. :) אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אף אחד שם מיוחד לבן? אני באמת צריכה אחד כזה
שם מיוחד לבת? לא יודעת בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? וואו, הרבה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? איזה מכנס בצבע בז' כזה.. של פוקס אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? סתם.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אין אף אחד כזה על מי אתה יודע הכי הרבה? אין אדם כזה... מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? ממיטל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מיטל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "יום" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? וואו, מלא זמןןן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כמה חודשים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? קריית אונו למה הלכת לשם? סתם איך קוראים לאמא שלך? קלרה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא שלי אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18, אבל זה משתנה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא פחדנית ועקשנית! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל מהכל :] עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? וואי, לא יודעת.. למה? כי ככה X: כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? חח שאלה טובה
הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? בשנת אף פעם מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אין לי מושג מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת.. אין רגע מיוחד באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אין מה עושה לך טוב? הרבה דברים מה מעצבן אותך? הרבה דברים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, אמפי וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? הייתי רוצה לדעת לנגן על כלי נגינה כלשהו מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? צבעים ומוזיקה המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שיש לי משהו מיוחד בפנים.. לא יודעת
איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה, או שיחה עם אדם אהוב איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל העולם! איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא תמיד את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא חלשה ולא חזקה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אז זהו, שאין לי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית, אבל לבסוף ותרנית ]: אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן, אבל יכלו להיות טובים יותר מה תעשה כשתסיים את השאלון? אצעק לאחי שישתוק שיר ברקע: - שעת סיום: 18:24 הודגש באמצעות מדגישומטיק

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהההההההההההה ...

שם מלא: עומר ***** גיל: 14 מקום מגורים: הרצליה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני אוהב אותו? כןןן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? כןןן מה צבע העיניים שלך? חומות אוהב אותו? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אני רוצה כחול מה צבע העור שלך? בהיר כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כןן פירסינג: אין קעקועים: אין אוהב את עצמך? כןןןןןןןןןןןןןן אתם לא מתארים לעצמכם כמה ..
חושב שאתה בנאדם יפה? כןןןןןןןן אתם לא מתארים לעצמכם כמה ^^ מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? השיערר
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כןןן חחחחח ^^^^^ עברת פעם על החוק? כן אבל אל תגלו [באמתתתת
] גנבת פעם? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ^^^ אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? כןן אצל חבריםם
כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? הראשונה [התחתונה] באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי =]] כמה מחשבים יש בבית? 5 איזה כתה סיימת? עכשיו אני מסיים ח' ועולה ל-ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את כולםם איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? קצת יותר מגרועה מחכה לשנה הבאה? כןן מה מיקצועות ההרחבה שלך? אין לי כמה יח"ל מתמטיקה? אני רוצה חמש כמה יח"ל אנגלית? - עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר שאני עכשיו לצעריי ... יש תיכנונים לחופש? לא יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? לא היו כמה מתוכם היו רציניים? - מתי היה האחרון? - מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? - למה ניפרדתם? - בגדו בך פעם? - היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? - מה הכי מושך אותך בבן המין השני? השיער [אני גיליתי שאני אוהב מאוד שיער (על הראש !!!)] האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: בצהריים שתית: בצהריים השתכרת: אף פעם הקאת: לפני שלושה חודשים בערךך חחחחחח שמעת דיסק: לא יודעע איזה דיסק? - היית בהופעה: אף פעםם =\\ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכרר היית בתל אביב: ביום רביעי התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: היום שיר שמתנגן ברקע: star girl- mcfly מה המידה שלך בנעליים? 42 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אולי לומד פילוסופיה מה המקצוע האהוב עלייך? מהבצפר- כלום מהכללי- פילוסופיה עיר/ים אהובות: הרצליה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טיול לחו"ל איפה חגגת יומולדת אחרון? בחו"ל איך אתה הכי אוהב לבלות? לא יודעע מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 23:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כןן לצערי מה היה המבחן האחרון? היסטוריה כמה קיבלת בו? עדיין לא החזירו היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לאאא מתי פעם אחרונה שבכית? לא יודעע מדוע? ככה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרר היו מלאא מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא יודעע ולחבק? לא יודעע ולנשק? לא יודעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
ולספר לו משהו מהלב? ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ יש לך חברה? לאאאאאאאאאאא את מי היית לוקח לאי בודד? את הZUNE שלי [זה כמו אייפוד] את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שאלת את זה הרגעעעעע
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לאאא שם מיוחד לבן? עומר
שם מיוחד לבת? ליטל [
] בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס, מכנסיים קצרים/ חולצת בצפר אתה לומד ביום שישי? שעתיים ספרות, שעתיים מתמטיקה ושעה של"ח מה הספר האחרון שקראת? אני עדיין קורא- במרחק נגיעה אהבת? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי על מה דיברת איתו? על משהו מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודעעע על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרר כמה הוא עלה? ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ממי הsms האחרון שקיבלת? אריאל [baril] מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אין מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא יודעעע מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא יודעע יש לך עדשות/ משקפיים? כןן משקפיים עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חצי שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא יודעע מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? כי ככה איך קוראים לאמא שלך? **** יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כןןן מאודד
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 100000000 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')- לא יודעע עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? איתך למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 10 הלכת פעם להפגנה? לאא מתי זה היה? לאאאאא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אתחתן ואלמד באוניברסיטה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעעעעעעעעע באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעע מה עושה לך טוב? לשמוע שיריםם
מה מעצבן אותך? השאלות המחורבנות שלךךך
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא, ארנק, מפתחות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משחק מה הפריט הכי יקר שיש לך? zune [כמו אייפוד] זה עלה לי 217 דולר [900 שקל] מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? שוב פעםםםם ???????????????????? המלצה לסרט: קקי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא יודעעעעעעעעעעעעעעע איך את/ה מתגבר על באסה? אוכל חרא איפה היית רוצה לבקר בעולם? ביפן איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורףף
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כןןן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כןןן נפגשת איתו/ איתה? כןן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כןן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לאא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעעעע את/ה אוהב/ת להיות בבית? כןןן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כןןן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? לא יודעעע תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? קקה את/ה בחור/ה קנאי/ת? כןן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: קקי האם את/ה מאמינ/ה בה´? כןן מאוד, ואני גם נגד מכות אז מי שאומר שלא מאמין בה' אני מפוצץ אותו
החיים טובים לדעתך? לא יודעעעעעעעעעעעעעעעעע מה תעשה כשתסיים את השאלון? אוכל קקי שיר ברקע: תיראי זה אני- סינרגיה שעת סיום: 20:39

fireyes

New member
חחח עומר..

"אתה אוהב ילדים קטנים? כןןן מאודד
"--->זה לא נשמע/נראה טוב...XD

למעלה