21/10

Itzik200

New member
אחד השירים שלה שאני יותר אוהב

כל כך מפוספס... שיר ג'יימס בונדי כזה

christina101

New member
יש לבל חדש של הזנחה..

יש משהו מקסים בזה שבריטני יוצאת מהבית עם טרנינג, נטולת איפור ופוזות, ומרגישה הכי בנוח בעולם עם עצמה - כי זה רק מראה
כמה שהיא שמה פס על המעמד שלה ועל הדרך בה החברה מצפה ממנה להתהלך או להיראות.
אבל זה באמת נחוץ לצאת מהבית עם שיער שכנראה לא נשטף ימים רבים, ונראה כמו חיה דרוסה שנתקעה לה על הראש?
זהירות תמונות קשות.

Thiago

New member
האמת שחשבתי על זה, ונראה לי שאני מחמירים איתה

חשבתי על זה שכל ראיון היא אומרת בנשימה כזאת, כן יש עוד הרבה עבודה לפניי...
והכוונה שלקראת המופע הזה שהיא צריכה לשיר בו בלייב וגם לרקוד, גם לארי אמר וגם בריטני, היא צריכה להיות בכושר גופני בשיא! ורק לפני חודש היא התחילה את החזרות, אז כל יום היא מתאמנת על ריקודים, מתאמנת על שירה, מתאמנת על כושר גופני, היא בטח התחילה דיאטה מיוחדת של ספורטאים,
היא כל היום סביב ההתעמלות האין סופית הזאת בשביל שהיא תיהיה בכושר שיא, אז לא פלא שאין לה כוח לעשות כלום ולא פלא שהיא התלהבה לטוס ללונדון בשביל לנוח קצת....

thisisme4

New member
חחחחח לא זה לא נחוץ

נו באמת... אפילו אני לא יוצאת ככה מהבית ואני לא בריטני ספירס סתם בחורה פשוטה.
זה נראה כאילו היא באמת זורקת זין על כולם.

thisisme4

New member
אני לא מכירה בן אדם שייצא ככה מהבית לרחוב

אלא אם כן הוא איזה הומלס.
WHAT THE HELL

thisisme4

New member
יו ראיתם מה כתוב לה על החולצה?

מי ירצה לרקוד איתך כשאת נראית ככה? נו באמת.

בריטני כנראה לא אוהבת אותנו, למרות שהיא כתבה שהיא אוהבת את המעריצים שלה.

Thiago

New member
היא יצאה מהמכון כושר!!!!

איך את נראית אחריי אימון?? חחחחחחחחחח
אני מבין אותה.... נכון לתקופה הזאתי.

thisisme4

New member
חחחח וואלה צודק אני מסייגת את דבריי

אחרי אימון מסיבי כלשהו, רוב האנשים נראים לא משהו

t o m a k

New member
זה מפתיע מישהו?

כבר ראינו את בריטני יוצאת עם מכנסיים מוכתמות עם קרקפת מלאה קרחות ועם פאות סבתא.. אז זה מה ששבר אתכם? השיער שלא מסודר?
לצערי הרב בריטני הוכיחה שכשהיא יוצאת לרחוב אין לה בעיה להשאיר את הסטייליסטים, המאפרים ומעצבי השיער שלה בבית.. יש בזה משהו אותנטי אבל בסופו של היום אף אחד "רגיל" לא היה יוצא מהבית ככה..
תתנחמו בזה שכשהיא על הבמה או עושה ריאיון פיזי היא נראית פיצוץ..

thisisme4

New member
אני מבינה מאיפה זה בא, היא כבר הוכיחה את עצמה

שמעו, היא הייתה פעם הפצצה של העולם. כל כך יפה, סקסית..
אבל היום היא כבר לא כל כך יפה...

זה נראה כמו אצבע משולשת בפרצוף כלפיי כל התעשייה. כאילו בריטני אומרת - תראו - כל ההוליווד הזה מזוייפת, כל הכוכבים האלה שמנסים להראות כמו דוגמנים, הם בעצם אנשים אמיתיים שיכולים להראות הכי חרא בעולם, כמו סמרטוט רצפה. זה מגניב שהיא עושה את זה ובהחלט גורם לך לאהוב אותה יותר... אבל.. יש משהו ממש מתריס בזה. מצד שני, הפאפרצי הזה דפוקים, הם מנסים לתפוס את ה"כוכבים" במצב הכי גרוע שלהם כבייכול כדי להראות את המציאות. לא, זה לא שבר אותי, להפך, זה די מדליק אותי, אבל שוב, אנשים אחרים יכולים לתפוס את זה אחרת, שהיא מזוייפת שנראית פצצה בוידאו קליפים ובהופעות אבל נראית כמו אחרונת הווייט טראש בחיים האמיתיים. לא אגיד שאין בזה משהו מדליק, אבל רוב האנשים ירדו עליה על זה. אבל כן זה משהו שמאוד מייחד אותה

GM1988

Well-known member
נראה בהופעות את התוצאות של כל הברברת

שהם מקדישים לה כרגע זמן (בריטני ולארי ווויל).
כרגע לא ראיתי שהיא בכושר מטורף כלשהו, ואני לא יודע כמה זה ישתנה לקראת ההופעות.
וזה שהיא יוצאת החוצה מוזנחת עם קרחות ושיערות מודבקות - לא חדש. היא ככה מזה שנים כבר, ואין לי בעיה עם זה בכלל. לפעמים יש לה "יציאות" טובות לטעמי
אבל כן, כוכבות במעמדה לא ירשונה לעצמן להתלבש ככה לסופרמרקט אפילו, ובריטני לא נותנת לזה שום דגש בחייה.

היו מספר תמונות פפארצי שהיא התלבשה כלכך יום יומי, גינס, חולצה, ועם היופי הטבעי שלה נראיתה פיצוץ!
היא לא צריכה בכלל להתגנדר כדי להיראות טוב, אבל היא לא רוצה את המינימום הזה גם ומעדיפה טרנינג וסמרטוטים על עצמה במקום.

Thiago

New member
התגובה של בריטני: אני לא קים קארדשיין

חחחחחחח זה מה שהיא אמרה פעם בראיון לאיזה עיתון.
ושהיא אימא והיא עסוקה עם הילדים.
אז נכון היא לא קים, שבאמת מגזימה, עם ההופעות שלה, מצד שני בריטני, כמה באמת היא עסוקה עם הילדים, ובוא נודה על האמת, יש לילדים מטפלת אישית... והם כבר לא בניי שנה שנתיים, הם בין 7-8 זה כיתות א׳ ב׳, לא?

אם היא יצאה מחדר כושר אדומה מזיעה והפוכה את זה אני לגמריי מבין, לא נראה לי שהיא תתקלח שם במקלחות משותפות ליד כולם...
בכל שאר המצבים, זה ״הדווקא״ של מחלות נפשיות..

thisisme4

New member
אתה קורא לזה מחלת נפש אנשים אחרים קוראים לזה

שהיא אמיתית.

תלוי איך אתה מסתכל על זה.

כן היא לא מתביישת בעצמה, אולי יש לה יותר מדי בטחון עצמי. אולי היא עברה את הגיל של להוכיח לעולם שהיא כוסית? אולי לא בא לה להראות טוב? אולי היא לא רוצה להיות יפה? כאילו שחסר לה יופי. למה אתה משליך את הכל על המחלת הנפש שלה? אם יש לה בכלל. להשקפתי, היא פשוט אחד האנשים היותר אמיתיים ואותנטיים בתעשייה. וזו הסיבה שיש לה צבא-מעריצים כל כך גדול.
כמו שאמרת בעצמך, אחרי אימון מסיבי אף אחד לא נראה הכי טוב. כן, אתה אדום ומזיע, ונראה לא טוב. אלו החיים. אף אחד לא נראה כמו בריטני ספירס במיטבה בלי להשקיע בעצמו זמן, אם זה איפור, שיער, בגדים וכל הדברים האלה. מה לעשות. היא אמא לשני ילדים בת 30. כן יש נשים שנראות מעולה אחרי 10 לידות. יש נשים שלא.

למעלה