21/10

DCOW123

New member
קשה לי עם המצב הנוכחי.

היא יפייפיה, היא מתוקה, היא מעניינת. אני באמת מרגיש המון חום כלפיה ורצון טוב לראות אותה מתקדמת הלאה.

אבל היא לא מופיעה, היא לא שרה, כל התקופה הזאת מבוססת על שיר אחד שלעולם לא בוצע מול קהל.
נחמד לראות אותה מתראיינת וטוחנת את אותם הנושאים (ונראת מדהים), אבל הלהט האמיתי מגיע כשרואים אותה על הבמה, וזה לא מגיע :(

GM1988

Well-known member
You need to wait and see...

מסכים איתך
זה גם משהו שאני חשבתי עליו - לא קורה שום דבר מלבד הסינגל/קליפ וראיונות שבהם שואלים את אותן שאלות ובריטני עונה את אותן התשובות. (לא יודע מי מכם שם לב, אבל היא ממש עונה מהר על כל השאלות כאילו היא כבר מוכנה מראש לכל תשובה שהיא תענה).

והכל נשאר יבש נורא אחרי זה, כי אין הופעה, אין שום דבר שמלהיב לקראת ווגאס וכל הדיבורים על טור חדש וזה...

theone24

New member
הראיונות איתה מקסימים, אבל מעבר לזה אין כלום.

מצד שני, זה כבר כמה שנים טובות ככה, אז הפסקתי לצפות כבר מזמן.

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחחחחח חמודה הקטע עם הגלגל באמת מצחיק
אבל בריטני תמיד נראית בהלם מכל דבר! והסתכלה לצדדים כאילו לבדוק מה הולך פה עם המנהלים שלה חח שיהיה..
בכל אופן מתוקה, אבל יותר אהבתי את הראיון שלה עם ה chatty man הזה!

ARTPOP

New member
התמונה עצמה יפה יחסית אבל העטיפה כל כך צפויה

והלב הנוצץ הזה עם ''Britney Jean'' באמצע ילדותי ומטומטם בעיני. היא פשוט על הפנים כשזה מגיע לעטיפות האלבומים שלה, לא ציפיתי למשהו אחר.

Thiago

New member
מכתב אישי למעריצים מבריטני

לנוכח הביקורות האחרונות כי בריטני היא למעשה "בובה" של המכונה המשומנת שעובדת תחת שמה, ובפועל לא באמת מביעה דעה, לוקחת החלטות, או יוצרת קשר עם המעריצים דרך רשתות חברתיות ואתריי האינטרנט, ,"בריטני" העלתה סריקה של מכתב, בכתב ידה, למעריצים לכבוד יציאת האלבום "האישי ביותר" שלה, בנסיון מגוחך לסתור את כל אלה.

בהסתכלות ראשונית במכתב, נראה מכתב ידה של בריטני כי לא השקיעה זמן רב בכתיבה, ומתוכן הדברים נראה כי המלל הוכתב לבריטני מראש.

להלן תוכן הדברים:

מעריצים יקרים,

עבר המון זמן מאז שישבתי וכתבתי לכם חבר'ה. הרבה זמן! כולנו התרגלנו לכתוב את דעותינו ב140 תווים, אבל לפעמים זה נחמד, לקחת הפסקה, לשבת ולכתוב משהו ארוך יותר ואישי יותר. במהלך הימים הבאים אני אעשה את הטאצ'ים אחרונים באלבום החדש השלי, "בריטני ג'ין", ואני מאוד מתרגשת שתשמעו אותו. עברתי מסע מדהים בו שפכתי את הלב והנשמה ביצירת האלבום. למדתי המון על עצמי, וברגע זה לקראת סיום, אני נזכרת ביסודות המדהימים שתמכו בי לאורך 15 שנים. תודה רבה לכולם על כך שאתם ממשיכים ביחד איתי במסע זה, ומאפשרים לי לעשות את מה שאני כל כך אוהבת. אני לא מאמינה שזה אלבום הסטודיו השמיני שלי, ואני יודעת שאני כל הזמן אומרת שזה האלבום הכי אישי שלי, אבל זאת האמת, ואני מאוד גאה על כך.

עברתי המון בשנים האחורונות, וזה השפיע עליי ללכת עמוק יותר ולכתוב שירים שאני חושבת שכולם יוכלו להתחבר אליהם. העבודה עם אנשים כמו, סיה, ווילאים אורביט וכמובן, וויל איי אם, הייתה חוויה מדהימה עבורי. הם הקשיבו לכל הרעיונות שלי ועזרו לי להביא אותם לחיים. יש המון שירים כיפיים וקיצביים, אבל היה חשוב לי להראות את הכוח שלי, הגישה שלי והרגישות שלי. וכמובן, שיש לי כמה הפתעות בשבילכם חברים ;)

אני רוצה להראות לכם צד שונה של בריטני ספירס. אני פרפורמרית. אני אימא, אני מצחיקה, אני חברה שלכם! אני בריטני ג'ין.

מקווה שתאהבו את עבודת האהבה שלי.

אוהבת תמיד,
בריטני.

t o m a k

New member
עצוב...

זה ממש מרגיש כאילו זה הוכתב לה מראש בניסיון ליח"צ אחרונים לקראת האלבום ווגאס..

GM1988

Well-known member
זה נראה כמו 140 תווים רק יותר ארוכים הפעם:)

באמת לא מרגיש שזה נכתב מהלב, או נכתב ממנה באופן אישי.
הכל יחצנות לקראת האלבום וההופעות... חבל

Thiago

New member
כנראה MTV ישדרו תכנית לקידום בריטני ג׳יןב5/11

בריטני מצלמת בימים אלה את החזרות למופע
בסגנון שהיה בתקופת FF ו Circus
) for the record/ I am the femme fatale(

אםטיוי כתבו את זה בטוויטר הרישמי שלהם, אך מחקו את זה לאחר כמה זמן....

GM1988

Well-known member
טיאגו, תשתדל להבחין בתאריכים מתחת לסרטונים.

הרבה פעמים חיפשתי משהו והמשתמשים ביוטיוב היו משנים את השמות של הסרטונים שלהם למשהו רלוונטי שכולם מחפשים כדי שיהיו להם כנראה יותר צפיות, ולכן הכי טוב לא להתקל בשטויות למיניהם זה לבדוק כבר ברשימת החיפוש ממתי הוידאו.

Thiago

New member
חחחח ממש התלהבתי אז מההתרגשות לא שמתי לב

מיד פירסמתי את זה!

אחר כך קראתי את המילים וחשבתי לעצמי- מה בדיוק אישי בשיר הזה?! חחח חשבתי שזה דלף מבריוני ג׳ין חחחח

אבל אני באמת אשים לב יותר טוב מעכשיו... רמאים כולם חחח

למעלה