מכתב אישי למעריצים מבריטני
לנוכח הביקורות האחרונות כי בריטני היא למעשה "בובה" של המכונה המשומנת שעובדת תחת שמה, ובפועל לא באמת מביעה דעה, לוקחת החלטות, או יוצרת קשר עם המעריצים דרך רשתות חברתיות ואתריי האינטרנט, ,"בריטני" העלתה סריקה של מכתב, בכתב ידה, למעריצים לכבוד יציאת האלבום "האישי ביותר" שלה, בנסיון מגוחך לסתור את כל אלה.
בהסתכלות ראשונית במכתב, נראה מכתב ידה של בריטני כי לא השקיעה זמן רב בכתיבה, ומתוכן הדברים נראה כי המלל הוכתב לבריטני מראש.
להלן תוכן הדברים:
מעריצים יקרים,
עבר המון זמן מאז שישבתי וכתבתי לכם חבר'ה. הרבה זמן! כולנו התרגלנו לכתוב את דעותינו ב140 תווים, אבל לפעמים זה נחמד, לקחת הפסקה, לשבת ולכתוב משהו ארוך יותר ואישי יותר. במהלך הימים הבאים אני אעשה את הטאצ'ים אחרונים באלבום החדש השלי, "בריטני ג'ין", ואני מאוד מתרגשת שתשמעו אותו. עברתי מסע מדהים בו שפכתי את הלב והנשמה ביצירת האלבום. למדתי המון על עצמי, וברגע זה לקראת סיום, אני נזכרת ביסודות המדהימים שתמכו בי לאורך 15 שנים. תודה רבה לכולם על כך שאתם ממשיכים ביחד איתי במסע זה, ומאפשרים לי לעשות את מה שאני כל כך אוהבת. אני לא מאמינה שזה אלבום הסטודיו השמיני שלי, ואני יודעת שאני כל הזמן אומרת שזה האלבום הכי אישי שלי, אבל זאת האמת, ואני מאוד גאה על כך.
עברתי המון בשנים האחורונות, וזה השפיע עליי ללכת עמוק יותר ולכתוב שירים שאני חושבת שכולם יוכלו להתחבר אליהם. העבודה עם אנשים כמו, סיה, ווילאים אורביט וכמובן, וויל איי אם, הייתה חוויה מדהימה עבורי. הם הקשיבו לכל הרעיונות שלי ועזרו לי להביא אותם לחיים. יש המון שירים כיפיים וקיצביים, אבל היה חשוב לי להראות את הכוח שלי, הגישה שלי והרגישות שלי. וכמובן, שיש לי כמה הפתעות בשבילכם חברים 
אני רוצה להראות לכם צד שונה של בריטני ספירס. אני פרפורמרית. אני אימא, אני מצחיקה, אני חברה שלכם! אני בריטני ג'ין.
מקווה שתאהבו את עבודת האהבה שלי.
אוהבת תמיד,
בריטני.