204 - דיון על הפרק

MineraL

New member
../images/Emo58.gif

1. ניקה נדמה לי 2. כי הם לא רוצחים 3. לא ראית שזה לא ממש היה הבית שלו? מאהון לא היה ליד פיבונאצ'י וחיכה לו, מישהו צלצל אליו

notkok

New member
ספווילר-יש לך שאלות מטומטמות....

על שניים מהם כבר ענו לך. אני אענה על השלישית: בכל הקטע הזה, פיבונאצ'י בכלל לא קשור!!! הוא לא היה בבית בעונה הראשונה, זה היה סתם מקום שבו הם יכלו להפיל את המאפיה, ופיבונאצ'י לא היה במוטל. זה היה סתם תרגיל של מקמאהון שהבין שסקוייפילד עלה על זה שאברוצי רוצה את פיבונצ'י ושהוא יעשה הרבה כדי להשיג אותו אז הוא הפיץ דיווחים שיקרים בנוגע לפיבונצ'י שהגיעו למאפיה וזה הטעה אותם.

y7

New member
אוקיי אז ככה..

כל הקטע עם אברוצי - הFBI לא עוקב אחרי המשפחה שלו? אחרי המשפחה של הכושי הזה (זה שהיה בעירק ברח לי השם שלו) הם עוקבים ואחרי השמפחה של אברוצי לא? לא ברור. פיבונאצ'י - פיבונאצ'י "היה" במוטל כדי להעיד במשפט למחרת. הוא חלק מתוכנית להגנת עדים. דבר יותר בסיסי מאבטחה מסביב למוטל שהוא משתכן בו - אין. ראש מאפיה כמו אברוצי אמור לדעת את זה לא? ובטח שלא לבו בעצמו ועוד לבד כדי להרוג אותו.. ואני לא נכנס בכלל לקטע שלך איך השאירו את הדלת שלו פתוחה.. לא רוצחים - לא צריך להיות רותח בשביל להרוג מישהו שמתכנן להרוג אותך..הקטע הזה עם ה"צדק" של סקופילד נהיה הזוי כבר. אם ללינק היה סכין ביד איך הוא השיג אותו?! מבליק?! ראני שבליק לא אידיוט הוא תפס את ניקה כשהיא באה לקחת לו את האקדח אז איך לינק השיג אותו? notkok אם השאלות שלי מטומטמות אף אחד לא הכריח אותך לעזור

aviGODFATHER

New member
../images/Emo58.gifפרק עצוב

למה אברוצי מת??? למה??? כמעט חטפתי שבץ שטי-באג (הסוטה החולני) דקר אותו עוד בעונה הראשונה ועכשיו הוא מת!!! למה??? ולאברוצי, אם אתה קורא את זה מלמעלה - כמה טיפש אתה צריך להיות?? למה נראה לך שלפיבנאצ'י לא תהיה שמירה וליווי? (עוד פאק בסדרה) שוב השתמשו בקטע שגורמים לצופים לחשוב משהו אחד ובסוף זה מתברר כמשהו אחר (הקטע הראשון היה עם הניסיון של פלזוני להתנקש בפיבנאצ'י, השני היה בפרק הראשון של העונה השנייה - שכל הסוכנים והסוהרים חיפשו במחסן) - הפעם זה היה שהיינו בטוחים שטווינר הולך להידפק אבל בסוף זה היה אברוצי.. טי-באג הזה פשוט מגעיל אותי והוא בן אדם פשוט חולני - הוא רוצח אנשים שעוזרים לו בלי שום סיבה, ונמאס לי ממנו! שוב, אין זכר להייוויאר! יאללה מה נסגר?? וחבל שלא הראו את סי-נוט וסוכרה. זה די מבאס כי בעונה הראשונה בכל פרק הראו את כולם, ועכשיו בכל פרק מוותרים לגמרי על כמה מהדמויות... אבל בסה"כ - היה פרק מצויין.. אההה ושמתם לב שניקה טעתה בסכום - היא הייתה מקבלת 400,000 דולר על שניהם ולא רק 200,000. ובכלל - העניין של הפרסים הוא די הזוי: איך זה שעל לפדופיל-אנס-רוצח, ועל איזה סמול טיים טיף (גנב עלוב) (סוכרה, טווינר, סי-נוט) יהיה אותו פרס? כנ"ל לגבי דונים של מפיות - לא הגיוני שאדם העומד בראש ארגון פשע ורוצח מורשע יקבל אותו סכום כמו של גנבים עלובים... גם בפרק הראשון של העונה הזאת הוכרז ששמונת הנמלטים הם האנשים הכי מבוקשים בארה"ב - עזבו אנשים כמו אוסמה בין לאדן - פנו מקום למישהו שנהג במשאית עם סחורה גנובה.

PureArt

New member
../images/Emo58.gif תשובה

מציעים פרס של 100K על כל אחד מתוך הנחה שאם אחד נופל השאר יפלו אחריו... לכן חשוב להם לתפוס כל אחד מהנמלטים באותה מידה..

aviGODFATHER

New member
מאיפה הבאת את השטות הזאת?

אברוצי נפל - עכשיו כל השאר ייפלו? הם כבר הלכו כ"א לדרכו ואין קשר בין כל הנמלטים (חוץ מלינק ומייקל).

PureArt

New member
מה הקשר ../images/Emo58.gif

אם תופסים מישהו חי בטח יענו אותו והוא יפלוט את יוטה -_- אברוצ'י לא נפל, אברוצ'י מת :<

aviGODFATHER

New member
זה פשוט לא נכון...../images/Emo58.gif

הם (השוטרים) לא יודעים שום דבר על יוטה, והם לא יודעים שיש בכלל כסף או מקום שכל הנמלטים רוצים להגיע אליו. ונגיד לרגע שאתה צודק, למה על לינק הפרס יותר רציני?

PureArt

New member
נו באמת ../images/Emo58.gif

הפרס על לינק יותר רציני באופן סמלי על כך שהוא רצח כביכול את אחיה של סגנית הנשיא... תגיד עד עכשיו עוד לא קלטת שהם רוצים לתפוס אותם בחיים? הם לא שווים כלום שהם מתים... באמת... קצת הגיון אחי !

aviGODFATHER

New member
הם כן שווים שהם מתים...

אם מישהו הורג אותם ומראה את הגופות הוא יקבל את הפרס. ואם הם כ"כ היו רוצים אותם חיים בשביל להגיע לאחרים - אתה חושב שלא היה אפשרי לתפוס את אברוצי בלי להרוג אותו (ממש בעיה לירות לו ביד של האקדח)

PureArt

New member
אוף תקשיב ../images/Emo58.gif

שיגעת אותי כבר ראבאק, המשטרה לא יודעת הרבה ואם היא תתפוס מישהו בחיים היא תדע יותר, פשוט כל כך, למה אתה ממשיך להתווכח?

aviGODFATHER

New member
כי אני מאוד אוהב להתווכח..

זה אחד מהתחביבים שלי. וזה פשוט לא נכון מה שאתה אומר - זה לא משנה שאם הם תופסים אחד זה יוביל אותם לשאר (מה שלא נכון) - עדיין, טי-באג יותר מסוכן לחברה מאשר סוכרה למשל, ופשוט אין סיכוי שבמציאות הפרסים עליהם יהיו שווים.

Tauwasser

New member
../images/Emo58.gif תקשיבו איך לא ציינתם את

הסצינה בפרק שסוף סוף מייקל מראה את הצד הזועם למען האהבה שלו הקטע של ה SHUT UP! לבאליק שלא סותם את הפה ואז המבט הזועם והסקסי אחרי שהוא מוריד לו בעיטה :) וונטוורת' מילר.. פשוט הולך להיות אליל מין אחד הגדולים שידעה האנושות אם הוא ימשיך ככה.... ומתי לעזאזל הוא יקבל איזה גלובוס מוזהב או איזה אוסקר? :)

Laxir

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

לנס אמר שאמו מתה מ-MS. מה זה MS ?

סנטה

New member
../images/Emo58.gif שאלה שלא הבנתי על הפרק

מי זה זה שהראו בתמונה כל הזמן ? ג בפרק הוקדם גם בתחילת הפרק היום ובסופו - הראו תמונה של בנאדם שהסוכן הפדרלי מסתכל עליה ... מי זה ?!

liraz z

New member
תשובה עבורך "סנטה"../images/Emo58.gif

בפרק 3 הראו אותו גם זה אסיר אשר ברח בזמנו לבלש מהון שמו "שלס" והקטע הוא שהאסיר פשוט מזכיר למהון את מייקל שברח לו והוא לא יכול לתפוס אותו . מבין ! כעת .

yulijka

New member
הי

הי שמעו אני חדשה פו אז יש לי שאלה איך אתם רואים את כל הפרקים של העונה השניה כי אני ראיתי עד פרק 3

למעלה