204 - דיון על הפרק

bitonano

New member
מה נראה לך? זה הי ספוילר ענק

זה היה הדבר הכי ספוילרי שיכול להיות בפרק והוא גילה אותו בכותרת. יש גבול

חחח איזה מרגיז אתה חשבתי ממחר באמת

אעעעעעע לא נורא גם ככה הם ליכלכו בסוף עם השם והזקן המודבק וזה....... חשבתי יהיו חייזרים או משו יותר מעניין... איך סוייר מזכיר את טי באג בהתנהגות חח..

bitonano

New member
דווקא בי זה הביא עוד יותר ענייו

גם המפיקים אמרו שזה לא מדע בדיוני.

Laxir

New member
תשובה

ב- 4/10 (עוד שלושה שבועות) ישודר הפרק הראשון של העונה השלישית. ב-27 לספטמבר(עוד שבועיים) ישודר פרק ספיישל בשם Lost - A Tale of Survival.

Laxir

New member
מה הוא רשם... ../images/Emo58.gif

שאברוצי נהרג ע"י מקלאהון? (ככה קוראים לסוכן הזה?)

Oliviera

New member
פרק מצויין...

וויליאם פיטצ'נר... שמשחק את הסוכן אלכסנדר מאהון... פשוט שחקן מצויין... ובכלל התוספת של הדמות הזו הוסיפה הרבה מאוד כי עכשיו ברור שיהיו המון דברים בין שני הגאונים האלו... מאהון וסקופילד. אני לא יכול לחכות לפרק הבא... פשוט סדרה ענקית וגאונית...

MineraL

New member
אשכרה

הוא משחק גם במלא סדרות וסרטים כשוטר כזה כמו שהוא מגלם פה..

Tauwasser

New member
שיחק ב "GO" אם ראית בתור שוטר סמוי

סמי-גיי שכזה טיפוס מוזר :) סרט משעשע. הוא שחקן מעולה הפרק היה מעולה אם ימשיכו לבנות ככה את המע' יחסים לונג-דיסטנס בין סקופילד לרופאה זה יהיה המתח המיני הכי WELL BUILT מאז תיקים באפלה (מישהו זוכר?:) )

aviGODFATHER

New member
ושידורים חוזרים בימים אלה...

(פעם ראשונה שאני רואה את זה) גם זה שמשחק בעונה השנייה את סטדמן משחק שם...

kn1989

New member
../images/Emo58.gif הפרק הכי טוב עד עכשיו

מתחיל במרדף שהיה לא רע .. ואז כל הקטע עם ניקה שלא יודעים לצד מי היא, וברגע שחושבים שהכל יגמר לינקולן שולף את המחסנית של האקדח. ושוב פעם מותחים אותנו ושמים תמונה של האוסקר שיילס הזה ויש לו אותו מבנה פנים כמו של מייקל הייתי אומר שזה אבא שלו אבל זה מתנגש עם הזקן שבא להציל את לינקולן אחרי התאונה בעונה הראשונה

צוקיתת

New member
פרק יפה!../images/Emo58.gif

אבל:mad::mad::mad:@: למה אברוצ'י למה??? שיקחו את טיבאג הסוטה הזה ויחתכו אותו לנצח. למה את אברוצ'י?!?!?!!?!?!?!? כזה חמוד ואיש טוב (יחסית יחסית) ודווקא את הסוטה המגעיל הזה משאירים עוד? קטע מצוין היה ההטעיה של היוצרים שהטעו את הצופים כשהבחורה התקשרה להסגיר את הקטנצ'יק במוטל ובסוף זה היה בכלל ההסגרה של אברוצ'י במוטל. שכחתי את שמו של הקטנצ'יק ושמה של הבחורה שהציעה לו טרמפ ליוטה.

MineraL

New member
מה קרה לך...

טי באג שולט, אני חולה על המבטא הזה שלו
!!1 טווינר הקטנצ'יק...

למעלה