../images/Emo18.gif פה נמחק ספוילר קטלני../images/Emo70.gif
לרשום דבר כזה, ללא אזהרה, ולו הקטנה ביותר - זו באמת חציה של כל גבול. באמת. המשתמש\ת נחסמ\ה! אני מבקש לא לשכוח לסמן
בראש ההודעה, למרות שאנחנו נמצאים בשרשור רשמי על הפרק -- גם לי וגם לרבים מכם נהרס [ולמי שלא, אני מאוד מאושר מכך]. תתחשבו בחברי הפורום, אם לא בחוקים של פורום כלשהו. עד כה אני נהגתי ביד מאד רכה עם כל המשתמשים שלא סימנו במקום ו\או דיברו על הורדות של תכנים לא חוקיים בפורום - שלחתי הודעה, הסברתי, פירטתי.. אני לא רוצה להגיע למצב של חסימה בכל פעם שאראה משתמש שלא נוהג ע"פ חוקי הפורום. אני לא מנסה להיות קרציה ו\או מנהל נוקשה איתכם - אלו פשוט החוקים שאני כתבתי ע"מ שלכולנו תהיה שהייה נעימה יותר בפורום. וכן, יש חוקים של תפוז שגם להם אנחנו כפופים. בבקשה בבקשה,
לא לשכוח לסמן ולקרוא את חוקי הפורום. מתנצל על הטון בהודעה, זה פשוט מכעיס אותי לקבל תריסר מסרים לתיבת המסרים שלי בהם גולשים מתלוננים על כך שבשעה האחרונה מסתובבת לה הודעה אשר הכילה ספוילר קטלני. באותה הזדמנות אני רוצה להתנצל על כך שאיני יכול להיות פה 24 שעות; אך אני מבטיח לכם שאני נכנס כמה פעמים ביום לבדוק את הפורום. בנימה טיפה שונה, שתהיה לכולנו צפייה מהנה ודיון משובח.