204 - דיון על הפרק

MineraL

New member
204 - דיון על הפרק ../images/Emo58.gif

רק אני חושב שזה הולך להיות פרק תותח?

bitonano

New member
פרק טוב מאוד...

התחלה קצת משעממת וככל שמתקרבים לסוף הפרק ככה הוא נהיה יותר ויותר טוב.

hadasie

New member
פרק מעולה! ../images/Emo58.gif

חבל על אברוצי! אני פשוט ידעתי שזה מלכודת!!! אבל מעניין מי הבוגד המסריח שהסגיר אותו! אולי עכשיו אישתו תרצה נקמה ותרדוף את הבוגדים המטונפים!

LoKa18

New member
כמה דיונים פתחו על הפרק

קשה להחליט איפה כדאי לשרשר... בכל מקרה, אני כבר מתיישבת לי לראות את הפרק (ואיכשהו אני יודעת שאני אמצא את עצמי קמה כל רגע ומשתוללת מרוב מתח) :) נתראה בקרוב עם תגובה משלי על הפרק חיחיחי...

Rapid Fire

New member
אחד הפרקים היותר טובים ../images/Emo58.gif

כל דקה טוויסט אחר. רגע אחד אתה בטוח שניקה איתם, רגע אחד אתה בטוח שהיא נגדם, כל שניה היא 'מחליפה' צד. הקטע עם טי-באג היה מלחיץ
לדעתי הם היו צריכים להרוג את בליק והשני כשהייתה להם ההזדמנות.

זה ההבדל בינהם לבליק וחברו

מייקל ולינקולן הם אנשים טובים - לא רוצחים!!! יש מבין??

LoKa18

New member
../images/Emo58.gif איזה פרקקקק!!!

אז כנראה שמישהו שם קרא את הביקורות והחליט לעשות טוויסט חזק! נתחיל ב....אחד והיחיד: אברוצי
הייתה לי את התחושה שזה יקרה! רק לא חשבתי שאני אצטרך להיפרד כל כך מוקדם מהבחור! אברוצי, היית ונשארת ה-אחד!!! אני אתגעגע
(מוות לסוכנים!!!) זהו, הלך לו הפייבוריט מספר 1 שלי בסידרה.... נשאר הפייבוריט מספר 2 - טי באג! חחחח טי באג הזה....סצנה גדולה איך שהוא היה עם הכובע במכונית ונסע לתומו. הקלוז אפ עורר בי צמרמורת - פשוט מעולה! כל הסיפור עם ניקה - כל התהפוכות...רק בסוף סופו של דבר התברר שהיא אכן בוגדת קטנה! והסיפור עם מייקל ושרה, היה מתוק! (אגב, שרה הזאת...מסכנה...תמיד היא מתחברת לאנשים ש"ידפקו" אותה בסופו של דבר). טווינר....אין לי מה להגיב כל כך - חוץ מהעובדה שגם אני חשבתי בהתחלה שכל הבולשת הזאת תגיע אליו, אבל אז זה היכה בי - אברוצי :/ זהו.... היה פרק משובח ביותר! העלילה מתחיל לתפוס תאוצה!!! שימשיכו כך ו...שנזכה להמון פלאשבקים על אברוצי בהמשך!!!
יהי זכרו ברוך...

LoKa18

New member
נ.ב: ../images/Emo58.gif

אהבתי את האמינות, שטי באג עדיין לא יכול להרגיש את האצבעות שלו, גם כאשר חתך לעצמו את האצבע בתקיפות! חששתי שהאמינות תהרס בפרק בהיר אחר שבו לפתע הכל בסדר אצל טי באג...אבל זה לא קרה - וטוב שכך! זהו, הייתי חייבת להוסיף זאת

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif פרק גדול!!!

טי-באג ה
, צולע עם יד אחת פיצפץ בחור שמן עם מגהץ, גדול! הקטע של ניקה, בוגדת לא בוגדת היה דוקא מעניין. העיקר שמייקל ולינק יצאו מזה והשאירו את באליק וגירי. איפה היוואייר
אם לא מראים אותו בפרק הבא אני עלול להתחיל לדאוג. חבל על אברוצי

koya1

New member
../images/Emo58.gif מי זה אוסקר?!

כל הזמן מראים תמונה של איזה אוסקר.. מי זה!??!?

ANadav

New member
מה אם התרגום?

מאיזה אתר יש להוריד טורק לא עולה לי...... לא היה איזה אתר של התרגומים מה הכתובת שלו?

koya1

New member
אבל למה לשרשר אליי?!

רבאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@%#$ ^$#^#!@#!~@@%#%@!@#^$^

MineraL

New member
ואי זה אחד הפרקים הטובים של הסדרה ../images/Emo58.gif

אברוצי
נר| היה פרק ממש טוב, המון מתח. אהבתי את הקטעים עם טי באג והחמצון שלו, מתאים לו! חשבתי בהתחלה שטווינר ייתפס במוטל כי הראו את הזאתי שמסיעה אותו... באמת אברוצי היה מכה רצינית. בקיצור: טי באג שולט וניקה כוסית רצח

וואי איזה פרק!../images/Emo58.gif

אחד החזקים!! כ"כ התרגשתי כשמייקל התקשר לשרה.. כמעט בכיתי
פרק מצויין! מסכנה ניקה.. ממש ריחמתי עליה.. אני לא יכולה לחכות לפרק 5!

yulijka

New member
שמעי

איפה ראית את פרק 4 או מאיפה הורדת אותו תגידי לי פליז כי אני עוד יתחיל לבכות פליז

Angelus

New member
../images/Emo18.gif פה נמחק ספוילר קטלני../images/Emo70.gif

לרשום דבר כזה, ללא אזהרה, ולו הקטנה ביותר - זו באמת חציה של כל גבול. באמת. המשתמש\ת נחסמ\ה! אני מבקש לא לשכוח לסמן
בראש ההודעה, למרות שאנחנו נמצאים בשרשור רשמי על הפרק -- גם לי וגם לרבים מכם נהרס [ולמי שלא, אני מאוד מאושר מכך]. תתחשבו בחברי הפורום, אם לא בחוקים של פורום כלשהו. עד כה אני נהגתי ביד מאד רכה עם כל המשתמשים שלא סימנו במקום ו\או דיברו על הורדות של תכנים לא חוקיים בפורום - שלחתי הודעה, הסברתי, פירטתי.. אני לא רוצה להגיע למצב של חסימה בכל פעם שאראה משתמש שלא נוהג ע"פ חוקי הפורום. אני לא מנסה להיות קרציה ו\או מנהל נוקשה איתכם - אלו פשוט החוקים שאני כתבתי ע"מ שלכולנו תהיה שהייה נעימה יותר בפורום. וכן, יש חוקים של תפוז שגם להם אנחנו כפופים. בבקשה בבקשה, לא לשכוח לסמן ולקרוא את חוקי הפורום. מתנצל על הטון בהודעה, זה פשוט מכעיס אותי לקבל תריסר מסרים לתיבת המסרים שלי בהם גולשים מתלוננים על כך שבשעה האחרונה מסתובבת לה הודעה אשר הכילה ספוילר קטלני. באותה הזדמנות אני רוצה להתנצל על כך שאיני יכול להיות פה 24 שעות; אך אני מבטיח לכם שאני נכנס כמה פעמים ביום לבדוק את הפורום. בנימה טיפה שונה, שתהיה לכולנו צפייה מהנה ודיון משובח.

Freemee

New member
מעולה כמו שצריך!!!!!!

לחסום את המשתמש הזה לאלתר!!! אני שכבר ידעתי את התופעה, רק חיפשתי תרגום, כי ידעתי שפה מפרסמים תמיד גם אם אין בטורק וניסיתי כמה שיותר לעבור ברפרוף להמנע מספויילרים והספויילר המעצבן הזה תפס אותי!! באמת, ספויילרים כאלה זה כבר לא סתם להגיד לא ידעתי. זה כמו שתגיד: לא ידעתי שאסור לגנוב.. הבן אדם צריך לשאת בתוצאות.

איזה הגזמה... חחחחחחחחח

חחח קורה שאנשים חדשים לא יודעים מה זה הדבר האדום הקטן הזה... אני בהתחלה לא הבנתי למה אתם רוצים שאני אוסיף שטן אדום בהודעה... אני מאמין שאף אחד לא עושה את זה בכוונה.

למעלה