2 סקרים שחשובים לי

רק שס only

New member
יום שלישי הוא יום

יום שלישי הוא יום גורל לכולם ולכן כולנו מחויבים להצביע שס וגם לשכנע חזק חזק ונתחזק

קקטוסץ

New member
את כזה בנאדם טוב וכל מילה שלך יותר

מגוחכת מהשנייה.

רוני13

New member
וזאת הייתה...?

עוד תשובה נהורה של השמאל? אולי תתמקדי בעניין ותכתבי תגובות קצת יותר עינייניות!

toxic2004

New member
אמרתי גם אמרתי.

אבל רוב התשובות שלה עד עכשיו היו אופטימיות ונחמדות. לדוגמא:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=237&msgid=73810414&FlagSybase=1

toxic2004

New member
ועוד משהו שמישהו אמר עלי

אבל אני לא ממש מתייחס למרות שעניתי לו. הוא פשוט לא קולט אותי.

toxic2004

New member
לא, אני פשוט נובר בהודעות

מידי פעם, כדי להזכר בימים היחסית טובים של הפורום, כי היום מצבו של הפורום נהיה קשה אך לא יציב

לא היה שום עליונות של השמאל....

מה לעשות שהיא דיברה די באכזריות (להוציא אותו להורג כל עוד הוא לא יהודי?), וגם אני אל אנשים שאומרים דברים כאלו לא מתייחס ברצינות.

אני אמרתי שלא?

זה אכן זכותה לחשוב ככה. זה לא נוגד את העובדה שמדובר על דיעות מגוחכות ואכזריות, שלא ממש שווה להתייחס אליהם ברצינות.

קודם כל

אתם חיבים להפסיק לבתיחס לכל אחד שמציג דעה שמאלית כשליח של השמאל. אחר כך רוצה תשובה עיניינית? אני חושבת שלהגיד כן או לא לעונש מוות תוך כדי התיחסות לכך שהאיש הוא יהיודי או לא יהודי זה מגוחך.. מכיוון שבדיוק באותה מידה הבן אדם יכל להוולד גוי.. ומה אם במקרה הוא נולד לאמא נוצריה תהרוג אותו בניגוד למשהו שפשע באותה המידה אך נולד לאמא יהודיה ולכן צריך להשאיר אותו בחיים.. לי זה לא נראה הגיוני.

toxic2004

New member
את נשמעת לי אינטיליגנטית בניגוד להם

אז תראי: אדם כן בוחר איך לחיות את חייו, כיהודי או כגוי, במה אני יהודי? אם אני לא מכיר דבר וחצי דבר על היהדות? תראי לדוגמא בעולם, עשרות אלפי אנשים מאמינים שאלוקים קיים ואנחנו העם היהודי לא! תקחי דוגמא אפילו מהמיסיונרים הם גם מצרפים יהודים לשורותם מסיבה דתית, שכך ישו רוצה.

מה זה יהודי? מהי יהדות?

היהדות השתנתה כמה וכמה פעמים במהלך ההיסטוריה. אין ממש הגדרה ברורה למהו יהודי, וגם על ההגדרה המועטה שיש יש המון וויכוחים.

toxic2004

New member
מתי בדיוק היהדות השתנתה?

כי אולי אני יצאתי דקה, לא ראיתי בדיוק שאי פעם היהדות שונתה..

תסתכל על כל הזרמים ביהדות...

כל אחד עם מסורות שונות.... כיפות שחורות, כיפות סרוגות, ספרדים, אשכנזים, מסורתיים, דתיים לאומיים, חרד"לים, חרדים, וכל זה רק בתוך האוטודוכסיה- יש גם רפורמים וקונסרבטיביים, ואני אפילו לא אתחיל לדבר על זרמים כמו נטורי כרתא. המתנחלים של היוםזה לא אותה יהדות שהיה לפני 2000 שנה.

קקטוסץ

New member
כשכותבים שטויות כמו שהיא כתבה

לא ניתן לענות לה בתגובה עניינית ורצינית. אתם "אנשי הימין הדגולים" קוראים לרצח גם של יהודים וגם של ערבים. אתה מרגיש בנאדם יותר טוב בגלל זה? כמה נהור מצידך.

למעלה