2 סקרים שחשובים לי

toxic2004

New member
יופי

עכשיו, המדינה שלנו היא יהודית ושייכת לנו והזכויות המגיעות לנו קצת גדלים מהזכויות המגיעים לאויבינו.

toxic2004

New member
ללא נושא

כל מי שנלחם בעם היהודי הוא אויב. האמריקאים מתייחסים לאויביהם כאויבים לדוגמא ולא כבני אדם.

toxic2004

New member
לא. אבל בכמה דברים כן.

ראיתם לדוגמא את התוכנית הקרב על הבית? שמה הראו שהאמריקאים מסוגלים לירות במי שגונב או פורץ לבית שלהם..פה בארץ אם מישהו יירה בגנב או פורץ כל החיים שלו בכלא והפורץ ישוחרר הביתה.

the mnm factor

New member
האמריקאים תומכים בהתנתקות

מהשטחים... אבל אתה מזכיר מה עמדת ארה"ב בעניין רק כשזה מועיל לך.

toxic2004

New member
האמריקאים לא ידעו מה זה התנתקות

שרון ובנו ושאר הצוות מפורום החווה דחפו להם לראש שזה יועיל לבטחון ישראל, ויהיה גדר הפרדה, ולא יהיה פיגועים. בנתיים הכל חלום נחמד, חבל ששרון לא יכול לענות איפה ההתנתקות הועילה במשהו?

the mnm factor

New member
ובחזרה לעולם המציאותי, של המבוגרים

קונדוליסה רייס הביעה את תמיכתה בתוכנית ההתנתקות אחרי שבחנה אותה לעומק... ואמרה שהיא מצפה מישראל לפנות גם את שטחי יהודה ושומרון. מה עכשיו תגיד? שחייזרים שאהוד אולמרט שלח כישפו אותה בעזרת כשפים שהם מצאו בספר "הארי פוטר ואבן החכמים" וגרמו לה לחשוב שההתנתקות זה טוב?

toxic2004

New member
היא בחנה את הנושא?

א. מי היא שתחליט מה עושים ומאיפה מתנתקים? ב. מתי בדיוק היא בדקה את הנושא? ג. האם היא גם חשבה על האנשים שהיא מגרשת משם? לדאוג להם? בית, משהו? ד. איפה היא היום, כאשר ההתנתקות נכשלה, שלטון הרשות מונהג בידי חמאסניקים והגירוש החליש את אבו מאזן (מה זה משנה גם הוא רוצח) ו300 קאסמים נופלים בשדרות? ה. למה בתור התחלה שניקח מהם דוגמא ונפציץ את הערבים גם? ו. אולמרט חייזר, מהסוג המזיק.

רוני13

New member
שכחת משהו...

הקסאמים הגיעו גם לאשקלון! יש לי משהו להגיד אם אולמרט יינצח- בקרוב אצלכם...

יופי

עכשיו, המדינה שלנו היא דמוקרטית ושייכת לעם-לכל העם-מה שגם אומר שיוויון זכויות מלא. תן לי לשאול אותך- אני הרי מדינה חילנית, נכון? אז האם זה הוגן שלחילוניים יהיה יותר זכויות מלדתיים?

toxic2004

New member
כן. אבל כולנו הרי ביחד יהודים

דתיים חילונים וחרדים חוץ מהחולי נפש מאיראן אז לכולם מגיע אותם זכויות. בשיויון.

וכולנו ביחד בני אדם.

יהודים וערבים ואסייתים ואמריקאים (עקרונית כולם חוץ מצרפתים....שיתקלחו קודם ואז נדבר...
) אז לכולם מגיע אותם זכויות. בשייויון.

toxic2004

New member
אתה גזעני?

מה הבעיה עם הצרפתים? הערבים הם אלה שמסריחים ואתה קורא להם בני אדם.

toxic2004

New member
ממש לא!

אני לא גזעני לבני עמי. (טוב, חוץ מלכמה ממש עלוקות...) אבל לאחרים שהם בפעם המיליון אנשים חיות אדם שבחרו בשלטון חמאס להנהיג אותם ששלטון זה כמה מפתיע.. לא מכיר בזכות ישראל לקיום. אני לא גזעני, זה הערבים שגזענים.

coolit

New member
כי זה פרדוקסאלי.. כי אתה מודה שגם

בך יש אותם הדברים הרעים שבמי שאתה נגדו מצד שני אתה יכול לחלק את "הגזע היהודי" ל"גזע השמאלני" ו"הגזע הימני", או ל"גזע האשכנזי" וה"גזע הספרדי", ואז להיות גזען.

למעלה