2 סקרים שחשובים לי

toxic2004

New member
אז במה מתבטאת חוסר האהדה לימין?

בגלל שאנחנו לא מגיעים לבלעין ובמקום זה מחלקים סרטים כתומים?

זה לא משנה,

כל אחד והסיבות שלו, פשוט נאמר שאי אפשר להיות גזען כלפי הקבוצה שלך, אבל כן אפשר לחלק את הקבוצה שלך לעוד קבוצות קטנות ולהמשיך להיות גזען. הוא פשוט הביא דוגמא למצב כזה, הוא אל אמר כלום כאן על הימנים או על השמאלנים.

lithium1914

New member
זה לא מה שהיא אמרה.

אולי בכל זאת סאליי אמרה: "גזענות=הפליה על בסיס גזעי. אתה לא יכול להיות גזען כלפי אנשים מהגזע שלך.." בהחלט אפשר להפלות אנשים על בסיס המוצא שלהם, גם אם למפלה ולמופלים מוצא משותף. הרי זה לא מה שפשיסטים כמוך אומרים תמיד על מחנה השמאל בארץ? "השמאלנים מפלים את היהודים", "השמאלנים מעדיפים ערבים על פני יהודים", "השמאלנים שונאים את עצמם" ועוד דביליזמים כאלה?

the mnm factor

New member
אני אגיד שכן

ולכן בחרתי להגדיר את עצמי כ"חסר דת"... כי אני טוען שהדת זה משהו שעבר זמנו מזמן (נא לעשות הפרדה בין דת ואמונה). אבל לצערי היהדות ממשיכה לראות בי יהודי.

תשובות.

1.לצערי זה קרה לי לפני כמה שנים, ושיחררו את המחבל ההוא. מה הייתי עושה? כלום. לא אכפת לי מהמחבל הזה, אני רק מרחם עליו. כאילו אני רוצה שישב בכלא, כמו שאני רוצה שכל המחבלים, יהדים וערבים כאחד, ישבו בכלא. 2. עונש ע"פ החוק(ואין לי מושג מה החוק אומר כאן). על הלכידה של הרוצחים של גנדי אין לי כ"כ מה לגיד, כי אין לי את כל הפרטים בנושא...הייתי אז פשוט בחו"ל....

the mnm factor

New member
תשובות

1. אם שחררו אותו סתם ככה... זה יעצבן אותי- אבל לא יוציא אותי מגדרי... את הנעשה אין להשיב ואני ממש לא דוגל בנקמות. אם שחררו אותו בשביל מידע על חייל חטוף או בשביל אסירים ישראלים או בשביל תהליך השלום אני אתמוך במהלך. 2. אני לא תומך בעונש מוות- אז אני מניח שמאסר עולם בבידוד... שזה אגב בדיוק העונש שהייתי מצפה מהמדינה לתת ליגאל עמיר הנתעב.

תשובות

1. אם שחרורו היה גורם לכך שלא היו עוד נהרגים יהודים במדינה היהודית הייתי מסכים לשחרורו 2.לא הייתי נותן לו עונש מוות הייתי נותן לו 7 מאסרי עולם בחדר קטן עם חלון קטן ושיחנק

iRoNBaLLz

New member
עונה..

1. אם זה היה למען מטרה טובה של שחרור חטופים או משהו בסגנון אז אין בעיה. את הנעשה אין להשיב.. אבל בכל מקרה לא הייתי מתנגד לפגוש אותו איכשהו ולטפל בו . 2. בילוי ממושך במרתפי השב"כ כדי להוציא ממנו מידע מודיעיני ואז לזרוק אותו בצינוק דחוק ולתת לו לחיות על כמות קלוריות של 1500 ליום.

גם אני יכולה לענות?.

1. הייתי נוקמת בהחלט! ואני כן תומכת בונש מוות כל עוד הוא גוי. 2.אם הייתי הורגת אותו אז אין עוד כ"כ הרבה אפשרויות מה לעשות איתו.. זרקו אותו באיזה מקום נידח..או שתשרפו אותו ואת האפר שלו תראה לכולם כדי שיפחדו ולא יעשו את זה שוב. אגב אני לא מבינה מה הבעיה עם היהודים שרצחו ערבים? ז"א...הם פעלו בדיוק כמו שהנוולות האלו פועלים...אז גם לנו מותר להחזיר להם אם המדינה לא עושה כלום בנתיים. אגב היו כאן דיבורים על דת...יהדות.יהודים. אז כדאי שכולם כאן יתעררו כי בתור יהודים אנחנו לא אמורים להעביר כאן את הזמן בכיף כמו של בודהיסטי אחר היה עושה.../עושה עצם! שבוע טוב.

toxic2004

New member
את יכולה לענות בכיף. כולם יכולים

הבעיה של השמאל לפי דעתי בלבד, זה שילהודים אסור להרוג ערבים, בעוד שלערבים למען ה"מדינה" שלהם מותר. זו דרך צולעת וקצת פוגעת בעצמה. אבל מי אני שיגיד. אמרו את זה רבים לפניי.

iRoNBaLLz

New member
אצל השמאל לאף אחד אסור להרוג

אף אחד. כולם זכים וטהורים ונשמות טובות. וגם אם איזה פלסתינאי הרג יהודים.. ביג דיל. זה היהודים אשמים שהם באו לפה מלכתחילה !! מרצ בשמאל והאדם במרכז !! כי רק למרצ יש מספיק כסף לעשות את העולם יפה יותר !! ברוכים הבאים לעולם של מרצ - הירח.

תעוות את המציאות, למה לא...

מישהו כאן בעד זה שיבואו מחבלים ויתפוצצו באמצע אוטובוס או קניון? מציעים פשוט דרך שונה משלך לחיסול הטרור, שאתה חושב שרק תגביר אותה, כמו שאני חושב על הדרך שלך....

toxic2004

New member
ממש לא!

מסירת יישובים במטרה שיירצחו אזרחים חפים מפשע. הקמת מדינת חמאס, מדינת טרור. כניעה (מתוך מילון אבן שושן) נכנע, מתרפס. קבלת מרותו של מישהו, היותו נכנע. איך תגדיר את המצב של קדימה? אי כניעה לטרור?

למעלה