2 סוסים ליד הבית שלי ....

אני לא חושבת שהוא כזה רזה

שתי סיבות: 1. הפרווה שלו מבריקה, הסיכויי שהוא יהיה בתת תזונה (מה שכניראה גם גורר תת משקל וההפך) נמוך מאוןד. 2. סתכלו על החלק הקדמי שלו, הכתפיים שלו ניראות בסדר גמור (בסוס רזה רואים בדרך כלל את עצמות הכתפיים והאגן [תלוי גם במבנה הסוס]). הסוס הזה ניראה לי סובל ממחסור רציני בשרירים ואולי ממבנה דפוק.

שירלי317

New member
הוא לא רזה תת תזונה נוראי

אבל הוא די רזה, והכוונה שלי הייתה גם למחסור בשרירים... קים הייתה ככה אם לא במצב יותר גרוע כשקניתי אותה..

יכול להיות

יכול להיות גם שהמצב שלו לא יכול להשתפר בהרבה כי אני מכירה יחסית הרבה סוסים (בעיקר מחוות קטנות של ישובים וכו') שיש להם פשוט מבנה דפוק. מה גם יכול להיות שהוא זקן, והוא פשוט לא בכושר וכו'.

SkAzi w

New member
אני מסכמת !

1) בואי נגיד ככה שכל מה שעשית עם הסוס כמו להאכיל אותו בלחם ,לעלות עליו בתוך התא כשיש לו גב כזה בלבוש מינימלי בלי שאת מכירה את הסוס או קיבלת הסכמה מהבעלים אלו דברים מטומטמים . 2) אם את רוצה לצלם את הגב של הסוס כדי שיראו ברור מה יש ל בגב לא ניראה לי שכדי שתעלי עליו כי את מצלמת את עצמך ולא את הסוס ואת מצבו 3) לדעתי וכפי שזה ניראה את מצלמת את עצמך יותר מאשר את הסוס אני יכולה לחשוב על סיבה אחת כדי שתעשי את זה, זה שאת חושבת שאת ממש יפה ורוצה שכולם יראו אותך ואת הגוף שלך ... ( אולי בגלל זה את לא מתלבשת ) 4) למה את מתלבשת ככה ? אין לך בושה ? בלי להעליב כמובן אבל תשמרי קצת על הכבוד שלך כי לפחות אותי זה הגעיל להסתכל עלייך ואני לא רואה מה ההבדל בין ללכת ערומה לבין ללכת איך שאת מתלבשת ...

למעלה