2 סוסים ליד הבית שלי ....

חברי פורום יקרים

היש מי מכם שיכול להמליץ לגברת על חוות טובות שבהם עובדים אנשים טובים מנוסים באזור המגורים שלה? את רוצה להיכנס איתי לדיון על-למה אסור לשבת על סוס בתא ולמה הסיכון שבישיבה כזו גדול בהרבה מ"הרגעה" שלו? אני לא חושב שזה המקום,את יכולה לפתוח שרשור חדש בנושא.

foxxy cliopatra

New member
באיזור ק. אתא אין חוות סוסים....

דודה שלי אבל לפעמים באה לעזור לי..... ואני יודעת שאם יושבים על הסוס אז הוא לא נרגע במיוחד, לפעמים ההפך אפילו... אבל מה לעשות שהסוס הזה כן נרגע.... הוא כול הזמן הסתובב בתא שלו וברגע שעליתי על הסוס אז הוא נעצר במקום והסתקל למרחקים....

foxxy cliopatra

New member
יש חווה בק.ביאליק....

אבל דיברתי עם כמה מדריכים והם לא התלהבו מהרעיון והתחילו להמציא תרוצים... זה אומר שרחוק לו לנסוע זה אומר שאין לו זמן וכו'.....

אז

לדודה שלך יש חווה גדולה,יש לה שם מדריכים עם תעודות ואנשי מקצוע? את יכולה לנסות לדבר איתם או לשאול אם הם מכירים אנשי מקצוע אחרים שחיים באזור ולא ממש עוסקים בסוסים. כך או אחרת אני הייתי הולך לחפש אנשים מבוגרים יותר ומנוסים יותר שיוכלו לדבר עם הבעלים ולהתעניין בנושא. כי לא נראה שהבעלים לוקח אותך מספיק ברצינות.

foxxy cliopatra

New member
.....

לדודה שלי יש חווה בינונית... אבל זאות חווה פרטית ואין לה שם מדריכים או אנשים שמבינים בזה כול כך... סך הכול היא פעם היתה מאלפת סוסים בהיפודרום אחד.... ויש לה כמה עוזרים בחווה אבל הם מבינים בסוסים כמו שאני מבינה באינסטלציה (ואני לא מבינה בזה כלום!) אז ככה ש... אני בנתיים אמרתי לכול החברות שלי ולמי שאני מכירה שיעזרו לי לחפש מישהו שמבין בסוסים משהו ושיוכל לטפל בהם... כי באמת הבעלים של הסוסים לא לוקחים אותי ברצינות.....

foxxy cliopatra

New member
יש כמה אנשים רגילים...

שעובדים אצל דודה שלי.... אבל הם לא אנשי מקצוע.... הם רק מאכילים את הסוסים מברישים אותם, מנקים פרסות וגם שוטפים אותם מידי פעם ועושים לונג'..... זה כול מה שהם יודעים....

אז מי עובד עם הסוסים?

זה דבר מוזר ביותר. את רוצה להגיד שדודה שלך היא זאת שרוכבת ומאמנת את כל 17 הסוסים? אני יודע שאנשים מתקשים להסתדר עם סוס אחד או שניים,אבל לעבוד עם 17 סוסים?

PinkHorse

New member
שמעי אני מניחה שאנשים לו עולים לו

בכל הזדמנות על הגב.. אז הוא סוס רגוע שלא עשה כלום והוא פשוט לא הבין ועמד.. מהתמונות נראה שהוא רגוע ותאמיני לי שזה לא משנה מה הסוס עשה ואפילו עם זה סלטות באוויר לעלות עליו בתא עם לבוש כזה זה מסוכן ולא תורם לכלום. ולך יש מזל שאת חייה בכלל.. אני מכירה כ"כ הרבה סוסים שהיו יכולים להיות הרבה פחות נחמדים במצב הזה.. אז תחשבי פעמיים לפני שאת עושה את זה בפעם הבאה.. ואם את רואה שהעמוד שדרה שלו בולט ככה וזה לא נראה נחמד אז נראה לך הגיוני לשבת עליו עם אוכף? את רק מזיקה לו יותר..

foxxy cliopatra

New member
כהה...

אני יודעת נתקלתי ב-9 השנים שאני רוכבת בסוסים ממש עצבניים.... בקשר ללבוש כמו שכבר אמרתי הלכתי רק לצלם את הסוס אבל באותו היום הוא היה מאוד עצבני..... ובכלל לא התכוונתי לעלות עליו..... ובקשר לזה שישבתי ישבתי רק לרגע כדי לעשות תמונה.... ויש מצבים יותר גרועים שילדים באים לתא של הסוס מטפסים מעל הגדר ועולים על הסוס מתחילים להציק לו לדחוף לו קש לעיניים עולים עליו בקבוצות של 5 ילדים כול פעם כבר נמאס לי כול הזמן להגיד להם שיפסיקו אבל מצד שני אני לא הבעלים של הסוס אז מה אני כבר יכולה לעשות...

אני יכולה לעלות על סוס שמתעצבן

שעולים עליו רק בשביל תמונה, או להיצמד לתחת של סוס שמתעצבן מהר ויש סיכוי גדול שהוא יבעט רק בשביל תמונה. בשביל תמונה לא צריך להסתכן נקודה. זה שיש מצבים יותר גרועים לא אומר שאת יכולה לסכן את עצמך. ואם הם דוחפים לו קש לעיניים אז את צריכה להיזהר עוד יותר כי מתי שהוא הוא יישבר בין אם את תהיי עליו או מישהו אחר.

PinkHorse

New member
מה זה קשור בכלל?

את מנסה להוכיח שמה שעשית היה סתם? אז זהו שלא הצלחת, לפחות לא הוכחת לי כלום. אם באמת את טוענת שלסוס יש בעיות גב (וזה כן נראה ככה) ואת רוצה לעזור לו אני לא רוצה למה תמונה זה משהו חשוב יותר. אני שאוהבת סוסים לא אעשה משהו שיזיק להם בשביל תמונה.. זה טיפשי. ואת עושה משהו ומנסה להוכיח שיש אנשים שעושים דברים יותר גרועים. תתפלאי אבל אם תקחי עמדה וכל אחד יקח אז זה באמת ישנה משהו. זה כמו האנשים עם המשפט של "מה זה משנה אם אני אוכל בשר או לא? אני רק בן אדם אחד בעולם ואין לי השפעה כלל" אז זהו שאם כל אחד יחשוב בהגיון יהיו תוצאות בכל נושא שהוא..

איפה את רוכבת?

באיזה חווה את רוכבת? אני די בטוח שבאורווה שבה רכבת אינגליש,ווסטרן,קפיצות ראווה ודרסאז' (כמו שאמרת) יהיו אנשי מקצוע טובים. תנסי להציע את זה למדריכים שם.

foxxy cliopatra

New member
אני רוכבת אצל דודה שלי...

מגיל 5... היא זאות שלימדה אותי את כול מה שאני יודעת היום..

SILVER LADY

New member
תגידי איפו אץ גרה בקריה?

ואת לומדת ברוגוזין? LOLP

foxxy cliopatra

New member
כן.. ברוגוזין א...

אני גרה די קרוב לרוגוזין א....... ברחוב התבור עם את מכירה....

foxxy cliopatra

New member
בנתיים אם אפחד....

לא נראה לי גם שהים אני יצליח לדבר על מישהו מהחווה או להביא תמונות בעקבות המצב בצפון......

למעלה