17.12, 14:30

carpo

New member
לא היה לי פיילוט אנגלית!

הקטעים שהיו לי: סניליות זיהוי הליכה תולדות הגיטרה הר געש

פיצפיץ10

New member
תסמוך על המרכז הארצי שלא יכול להיות

שהיה בצהרים קל יותר

BigMax

New member
כמותי - תרשים חבילות שי

היתה שאלה שמחלקים ללקוח כמות שווה של כל אחת מ9 החבילות מה ייתכן שיהיה מספר השוקולדים שיהיו ללקוח? אני זוכר שספרתי שב5 חבילות יש שוקולד ומכאן שהמספר חייב להתחלק ב5. אבל באפשרויות היה גם 20 וגם 30. אז פספסתי משהו, ולא היה לי זמן לחשוב על זה, מה התשובה?

nadav555

New member
הגרף עם החבילות שי היה ממש קשה

לא הבנתי אותו בכלל ועוד היו בו 5 שאלות. ובכלל כל הפרק הזה היה ממש קשה ומוגזם

מה זה לעזאזל ללא מצרים? ומה עם עשן?

אוקיי, אני חייב לשאול, מה זה ללא מצרים? מה הפטל שהיה בו הגיוני שיהיה ע.ש.ן, משהו עם מפעל שמוציא פטל, מישהו שמפטל והפסיק וכל מיני כאלה אבל מילה אחת לא משתלבת. חוצמזה, מה האנלוגיה של רועה:כלב רועים? אה! ועוד דבר אחר, השאלה המזדיינת הזאת עם הרותי שמתעמלת פי 2 מהחצי של מה שהיא לומדת וה20 וה30 שאלות מה זה השטויות האלה לעזאזל?

carpo

New member
תשובות

"ללא מצרים" לא מצלצל לי מוכר. מאיזו שאלה זה? הפטל עם העשן-השורש הנכון היה רעש. הרעש מהמפעל, מישהו היה נרעש ממשהו ועוד איזה משפט. זה שנגמל מעישון היה המשפט יוצא הדופן. רועה: כלב רועים התלבטתי בין פרש: סוס ל-עגלון: מושכות. בסוף סימנתי את העגלון. המשפט שלי היה שרועה נעזר בכלב רועים כדי לכוון את העדר. בשאלה עם רותי בניתי אי שוויון: שעות שהיא לומדת-X שעות שהיא מתעמלת-Y x<2y>חצי Y. ואז הכפלתי ב-40. יצא שבטור א' יש את 40X שהוא בין 20Y ל-80Y ובטור ב' היה לי 30Y. בקיצור התשובה היא 4.

momovass

New member
אוי שיט

וואי, יש לי עוד כמה שאלות עכשיו. באמת גם אני סימנתי עגלון מושכות, לפי אותו הגיון, ואני ממש כואס על זה שלא ראיתי שזה ר.ע.ש היה עוד פטל עם המ.ז.ג מישהו שהיה לו מזג נח ולכן היה אהוב על הבריות, זה באמת מ.ז.ג? הללא מצרים היה בתחילת הפרק הראשון, בשאלה באיזה מקום הביטוי מתאים, ופשוט אין לי מושג איזה מקום זה... תגיד, השאלה עם המרכז מעגל והמשולש שנמצא לאורך הקשת, מה התשובה?

פיצפיץ10

New member
פ.ט.ל עם ה"רעש" היה באמת או פיילוט?

היה גם פ.ט.ל עם ק.צ.ר (לקצר את הטיול, קצרנית, וכו'), אני מנסה להיזכר אם הם היו באותו הפרק או אם לפחות אחד מהם היה בפיילוט כי טעיתי

Morfeo

New member
פשוט ידעתי שזה זה אבל היה נראה לי..

קל מדי אז נדמה שסימנתי 3.. ):

פיצפיץ10

New member
שאלת הגיון עם מרפאה ורופאה שבודקת

את אחוז הסובלים מבעיות שינה. זה היה בפיילוט או בפרק אמת? אני זוכרת כאילו זה היה בפרק עם הקטע על אמריקה. אני זוכרת נכון?

פיצפיץ10

New member
וגם שאלת השוואה כמותית

המידה הנוסף היה x+y=x-y, x<0. טור א' היה x^y, טור ב היה x^x.

Morfeo

New member
אני הנחתי

ש Y שווה ל-0 , ואז הביטוי בטור ב' גול יותר..

אלעד9898

New member
הפטלים היו קשים לכולם????

בבית הפצצתי בפטלים ובמבחן היה לי ממש קשה ....... אני לא יודע אם זה היה מהלחץ או מהקושי......

למעלה