17.12, 14:30

פיצפיץ10

New member
17.12, 14:30

כל מי שניגש בצהריים מוזמן לכתוב כאן כדי שלא יהיה בלאגן עם השאלות מהבוקר.

BigMax

New member
מה היה הפיילוט במילולי?

לי היו 3 פרקים: - עצמאות אוסטריה - מי גילה את אמריקה - מחסום דם-מוח למישהו היו רק 2?

אלעד9898

New member
לדעתי לכולם היה 3 מילולי......

המילולי היה יחסית קשה???? ומה עם הכמותי?

maayanha2

New member
גם לי...

היה את שלושתם... מעניין מה הפיילוט באחד מהם (אצלי הוא היה האחרון לא ממש עוזר...) האנלוגיות היו די קשות.... חוץ מזה הם היו בערך באותה רמה. הקטעים עצמם לא היו קשים.

carpo

New member
השני שאמרת לא הופיע אצלי

היה לי את אוסטריה, מחסום הדם במוח ועוד פרק עם 2 קטעים, לא זוכרת מה

maayanha2

New member
לי לא היה פרק עם שני קטעים...

עשית בצהריים כן... כנראה שזה הפיילוט אצלך...

למעני

New member
איך זה יכול להיות?

לי לא היה אף אחד מהקטעים האלו וגם לי היה פיילוט מילולי....??! אגב, הפרופסור אמיתי הבנתי...

carpo

New member
מנסה להחיות את השירשור....

אנלוגיות: *להפציר: נעתר (לא זוכרת מה היו התשובות ומה סימנתי...) *כבה: בעירה להתקדם: נסיגה להתנצל: פגיעה להתפלג: אחדות *סוס: סיס *רועה: כלב רועים

פיצפיץ10

New member
טוב, אז סיכמנו שאמריקה זה הפיילוט

שזה טוב כי נדמה לי שזה היה פרק מגעיל. אני מנסה להיזכר איפה הייתה השאלה עם ה"וילאות/וילאים" כי טעיתי בה. מישהו זוכר? וגם- נדמה לי שהאנלוגיה הייתה פרש: סוס, אבל אני לא זוכרת אם זה היה בפיילוט או לא.

BigMax

New member
אנלוגיות

כילה:נותר גלעין:לגלען שני אלה היו קשים, אבל אני לא זוכר את האפשרויות

e l a d i 2 2

New member
לגלען זה להוציא את הבפנוכו

לחורר זה גם להוציא את הבפנוכו ואז נוצר חור....לא :) מה עם האנלוגיה השניה שרשמת המשפט: כילה את מה שנותר

e l a d i 2 2

New member
אם אפשר לסכם

פיילוט בכמותי-גרף עם קפיצות של שירלי פילוט במילולי-אמריקה פיילוט באנגלית-??

BigMax

New member
אני מנסה להיזכר בטקסטים באנגלית...

- עפרונות - זיהוי אדם על פי הליכה - סניליות עם הזדקנות - תולדות הגיטרה - התפרצות של איזה הר געש והשפעותיו בעולם - מחקר על איך אנשים מגדירים בגרות וואו, זה היה קשה, אבל נזכרתי בכל ה6... עוזר למישהו לחתוך מה הפיילוט?

e l a d i 2 2

New member
את זיהוי אדם על פי הליכה אני לא זוכ

כנראה שלא הספקתי להבין/לקרוא. היה לי את שלושתם ב-14:30 ,כריכה אדומה. הפיילוט נראה לי המחקר על הבגרות... יכול להיות שהקטע על הר הגעש היה גם בבוקר???

למעלה