.

MsPiggy

New member
../images/Emo105.gif ייקוש ראביט

מכריזה בזאת על הצטרפותי לניסוי!

יה-יה

New member
תשאל אותה באמת

כי לניסוי הזה, יכול להצטרף רק מי ששאל את יה-יה!!! אתה יכול לשאול גם ´מה השעה´, לא חשוב, העיקר שתשאל את יה-יה. אם לא תשאל את יה-יה, אין מצב שתוכל להצטרף לניסוי הזה.

MsPiggy

New member
כמובן שחוק זה תקף רק מרגע כתיבת

ההודעה שלי, לפני כתיבת ההודעה לא נדרש אישור מיה-יה לכן כל משתתפי הניסוי שלא ביקשו רשות מיה-יה מקודם עדיין יכולים להישאר בניסוי... (הוא שאל אם הוא יכול להשתתף בניסוי, מאיפה אני אמורה לדעת?!
) באהבה, ענבל

שאלה

(מקווה שזה המקום הנכון בשרשור לשאול. אם לא, תמחקו) אני לא מבינה את ההנחייה הבאה: "בין יתר הסיבות האפשריות למחיקת הודעתך: • פתחת דיון אודות אמנות היוקשים בלי שום קשר לקורס או למשימות הקורס" "דיונים על אמנות היוקשים. שרשורי הקורס אינם מהווים שרשורים כלליים בנושא אמנות היוקשים ולפיכך כל דיון שרצונכם לערוך בנוגע לאמנות היוקשים או לקורס עצמו חייב להתנהל מחוץ לקורס הזה בתור שרשור עצמאי." אז אפשר לפתוח דיון אודות אמנות היוקשים בלי שום קשר לקורס או למשימות הקורס בשרשור אחר, או לא?!

אני אהיה יותר ספציפית

אני לא מבינה את המשפט הבא: "בין יתר הסיבות האפשריות למחיקת הודעתך: • פתחת דיון אודות אמנות היוקשים בלי שום קשר לקורס או למשימות הקורס"

כל מה שאת עושה בניק לא של הקורס הוא

לא מענייני. זאת ועוד אפילו מומלץ לפתוח דיונים על אמנות היוקשים ועל ענייני הקורס מחוץ לקורס אם את צריכה רק לא בניק של הקורס.

שאלה2

האם אני יכולה לפתוח דיון (בתוך השרשור) על משימות בקורס, או להגיב על מה שכתבו אחרים ולשאול אותם שאלות? מצד אחד כתבת שאפשר לפתוח דיונים, ומצד שני כתבת שהודעות כאלו יובילו למחיקה.

שני פתחים יופיעו עכשיו מול שכלך

1 - מבלי לגרוע או לסתור שום דבר שאמרתי בעבר, את מוזמנת לפתוח דיונים בחופשיות בתוך השרשור. את מוזמנת להגיב על מה שכתבו אחרים ולשאול אותם שאלות. 2 - מחיקת הודעות היא לא דבר כל כך נורא. אפשר ורצוי לכתוב הודעות "לא חוקיות" במסגרת הקורס ואלה יובילו למחיקה. אחלה. מחיקת ההודעה מוחקת גם את האגו. זה דווקא נחמד לפתוח דיונים שאת יודעת שתכף ימחקו... זה מעניין... מרגש... את לא חושבת?

רשימת משתתפים

• יוקשת מתחילה • האחד המוחלט • ייקוש • ילד דווקא • אני לא יוקשת • very well • אישקש • מחפוזה • איש הדממה • בלה בלה בלה המקורית • בזרימה • < כל שם נוסף שישורשר להודעה זו לפי הכללים שלהלן > • ניתן להשתתף בקורס אך ורק בניק ייחודי עבור הקורס. • הודעה שתופיע בקורס בניק אחר - תימחק! • הודעה שתופיע עם הניק של הקורס במקום אחר בתפוז תגרור למחיקת ההודעות של ניק זה מהקורס. • להצטרפות, שרשר להודעה זו הודעת הצטרפות הכוללת את הסכמתך לכל כללי הקורס.

השרשורים הקודמים

section זה מאפשר קפיצה לכל מקום בשרשורים הקודמים. אין לפתוח בו הודעות חדשות.

המשימות

section זה הוא לב הקורס הכולל את משימות הקורס. תעשו איזה משימות שבא לכם ואיך שבא לכם. מותר לשנות את המשימות. תגיבו על משימות של אחרים אם בא לכם ותערכו עליהם דיונים. אפשר לשאול שאלות ולשנות משימות. אני לא מתחייב לענות לשאלות ואני מצפה שאתם תדברו אחד עם השני לפי הצורך.

משימה 1

משימה 1 היא משימה עוצמתית ופותחת אבל רוב האנשים לא הצליחו לפי שעה לעשותה מלבד very well ילד דווקא אישקש וייקוש. משימה 1 כוללת הסטה של נקודת המאסף ובריאת גשר בין הטונאל לנגואל. כאן אתם מדברים על משימה 1 (אחד עם שני) שואלים עליה שאלות (אחד את השני) מספרים על מה שעשיתם מגיבים לאחרים משנים את המשימה אנד סטרה אנד סטרה אנד סטרה.

למעלה