.

הוראות השתתפות

1. רישום לקורס. בכדי להשתתף בקורס יש להירשם אליו ולנהוג לפי כללי הקורס. ההירשמות לקורס מתבצעת אך ורק מתוך ההודעה "רשימת משתתפים". 2. מבנה השרשור. השרשור כולל הודעות מערכת לפי הסדר הבא: • הוראות השתתפות. • רשימת משתתפים. • השרשורים הקודמים. • המשימות. 3. מחיקת הודעות מהקורס. כל הודעה שתציב בקורס עשויה להימחק ממנו. בין יתר הסיבות האפשריות למחיקת הודעתך: • הניק שבו כתבת הופיע אי שם בתפוז גם מחוץ לקורס אמנות היוקשים (פרטים נוספים על כך בהודעה "רשימת משתתפים"). • כתבת הודעה במקום שאינו מיועד לכך. • פתחת דיון אודות אמנות היוקשים בלי שום קשר לקורס או למשימות הקורס. מחיקת הודעתך איננה מהווה פידבק שלילי ואיננה משליכה על המשך השתתפותך הפורה בקורס. 4. ביצוע המשימות. משימות הקורס הן רשות וזכות ולא חובה. מותר לבצע אותן בצורה שונה כראות עיניך. מותר להתייחס למשימות שביצעו אחרים ולהגיב עליהן או לשוחח אודותיהן עם אחרים. 5. דיונים על אמנות היוקשים. שרשורי הקורס אינם מהווים שרשורים כלליים בנושא אמנות היוקשים ולפיכך כל דיון שרצונכם לערוך בנוגע לאמנות היוקשים או לקורס עצמו חייב להתנהל מחוץ לקורס הזה בתור שרשור עצמאי.

מעניין אותי אם...

ההודעה הזאת תימחק, או שבגלל שמדובר בחלק מסויים הוא כאילו מחוץ לשרשור של קורס היוקשים, אז ההודעה תישמר. הנה, ההודעה של יה-יה לא נמחקה. טוב, נחכה ונראה... אגב, מישהו רוצה להצטרך לניסוי?

טוב, נו, אני מצטרף לניסוי.

נראה מה יקרה...
מישהו רוצה להצטרף לצ´אט שלנו? אנחנו עלולים לגלות שהוא זמני מאוד...

יה-יה

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

ממשיכים בלי להימחק... בינתיים...

L i z a r d

New member
קושקוש

איש אחד לפני שנים רבות הלך עם שק כבד על גבו. הוא הלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך,והלך, והלך, והלך,והלך, והלך, והלך,והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך,והלך, והלך, והלך,והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך,והלך, והלך, והלך,והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך, והלך,והלך, והלך, והלך,והלך, והלך, והלך, והשק גדל וגדל. השק המשיך לגדול ולגדול, ואף להכביד יותר ויותר. אך האיש היה גאה בשק. יום אחד בא ענק עם סיכה גדולה ועשה חור בשק. ואז הוא לקח שואב אבק ושאב את כל מה שהיה בשק, ואחר כך שפך שם בנזין ולקח גפרור והדליק את הגפרור והצית את השק. השק נשרף לעפר. ואז האיש מת.

יה-יה

New member
מושמוש

השק שלי כבר יותר קל מפעם. הרבה יותר קל. אבל עדיין אם יבוא ענק עם סיכה, בנזין וגפרור - הוא יעשה שריפה גדולה. אני מנסה לזרוק את מה שאני מזהה. ה"בעיה" היא בדברים שאני לא מזהה. ´מוּדעות´ קוראים לזה..?

L i z a r d

New member
הי את עוזרת לי!../images/Emo13.gif

קוראים לזה מודעות. קוראים לזה בחינה עצמית (מדיטציה?). קוראים לזה, אממ... ייקוש? הי זה קשור לשירשור! אולי עכשיו לא ימחקו את ההודעות שלי...? אבל בעצם עברתי על כמה חוקים.... הממ.... מעניין.... זה טוב או רע אם הן ימחקו? לא יודע... אה, לא איכפת לי בעצם....

L i z a r d

New member
איזה ניסוי את לא עושה כלום!

את בכלל לא יוקשת! הי זה קקי שם?

rainbow too

New member
עוד יוציאו ספר על הפורום הזה../images/Emo8.gif

מנהלי הפורום לדורותיהם משתעשעים. אני כמובן סתם נדחף....

למעלה