.

ביצוע המשימה!

אז החלטתי לצאת מהספינה שלי ולהסתובב קצת בחוץ... הלכתי לקניון והתחלתי סתם להסתובב ולהסתכל על אנשים. בהתחלה זה היה מאוד קשה להתמקד , יש כל כך הרבה אנשים בקניון ודיי קפצתי מאחד לשני , אבל היו כאלה שישר ראיתי משהו בהם שיכולתי ללמוד. למשל בחורה שידעה להחצין את עצמה ולא התביישה , אך גם לא עשתה את זה בצורה מופגנת , כי אם בדיוק בטעם הטוב. או מוכרת בחנות שידעה איך לגשת לכל אחד... ובסוף החלטתי שאני אתיישב איפשהו לאכול משהו , ואתמקד לעומק במי שבקו ישיר ישב מולי , ניתן לגורל להוביל אותי... אז קניתי איזה חתיכת פיצה והתיישבתי לי במקום אקראי. מולי במרחק מספיק בשביל שהיא לא תשים לב שאני מסתכל ישבה מישהי בסביבות גיל הארבעים , והתסכלתי עליה אוכלת וניסיתי להבין מה יש לי ללמוד כאן. ואז התחילו להופיע כל מיני התנגדויות - אין לך מה ללמוד ממנה , אתה סתם מבזבז את הזמן וכו´. אבל החלטתי שלא סתם התיישבתי שם , ואני צריך להמשיך ולהעזר בסבלנות עד שאבין מה יש לי ללמוד כאן , אפילו אם זה דבר ממש פשוט! (ובמקביל חלק ממני התעקש להסתכל לצדדים ולחפש מישהו אחר ללמוד ממנו) ובינתיים אני כבר חיסלתי ממזמן את החתיכת פיצה שלי , והיא עדיין יושבת לה בנחת , אוכלת לאט לאט , מדברת קצת... רגע רגע - מה אמרתי ? אוכלת לאט? עוד פעם לא שמתי לב איך אני טורף במהירות את האוכל , אולי הגיע הזמן לשים לב ולאכול לאט יותר?? אז היה לי מה ללמוד ממנה למרות הכל...

מה הבנתי מהמשימה..

בגדול - ההסתכלות על כל אדם בנסיון למצוא מה הוא יכול ללמד אותי הביא אותי לכך שהייתי פתוח יותר ללמוד מכל אדם , ולא לחפש אדם ספציפי ללמוד ממנו. ידע אפשר ללמוד מאנשים שיש להם את הידע , אך יש דברים שאנחנו לומדים על ידי התבוננות באנשים אחרים , בין אם זה בקשר אלינו - מראות שלנו , או בלי כל קשר... בכלל מהתבוננות על דברים אפשר ללמוד הרבה. אני למדתי הרבה על החיים על ידי התבוננות במים (רצוי בנחל , מפל , או כל דבר אחר טבעי זורם , זה הרבה יותר אפקטיבי ממים במקלחת...) מים הם מהות הזרימה , שזה דבר שאנו מחפשים דיי הרבה , או להתבונן באש , או בעצים , עננים... בקיצור - ברגע שאנחנו נפתחים אפשר ללמוד מכל מה שיש סביבנו!

ביצעתי את המשימה היום

הסתכלתי על מישהו ולא הצלחתי למצוא משהו שאני יכולה ללמוד ממנו, ואז ראיתי כמה שהוא חרוץ ומסור לעבודה שלו. זה מה שלמדתי.

משימה 2 שבוטלה

משימה 2 היתה משימה קשה ובנוסף לכך ביקשתי מצוות מנהלי הפורום למחוק את כל השרשור שלה. כאן אפשר לדבר כל מה שרוצים על: • משימה 2. • מחיקת השרשור השני ומשמעותה. כל מה שאני עושה במסגרת הניק "מכשיר היוקשים" קשור בהכשרת יוקשים.

שלום קרלוס השולק

אתה מוכן להסביר לי מה היתה המטרה בשיעור הזה ואיך היא קשורה לייקוש? ובכלל, משתתפים אחרים, מה הקטע של משימה 2 שבוטלה?

משימה 2

0. פנו לעצמכם זמן. 1. צאו מהבית. 2. מצאו נקודת תצפית נוחה וגבוהה שמאפשרת לכם להשקיף מלמעלה על תנועת ההמון ברחובות או בקניון מבלי שתיראו. 3. אתם חייבים להיות לבדכם. 4. השקיפו מלמעלה על תנועת ההמון ברחובות או בקניון מבלי שתיראו. 5. אל תגבילו את עצמכם בזמן. שבו שם כמה זמן שאתם צריכים. השקיפו כמה זמן שאתם צריכים.

דו"ח משימה 2

עשיתי את זה בצורה שונה (אמרו שמותר נכון?). לא בא לי לפרט עכשיו.

משמעת עצמית

בשבילי הקורס הזה מגרד את הנושא המאוד כאוב של משמעת עצמית, להיות ממוקד, לקבל החלטות ולבצע אותם, להשיג את המטרות שלך. אני מאמין שאם אתה נחוש, אז שום דבר (כמעט) לא יכול לעצור אותך. לעכב אותך כן אבל לא לעצור אותך לגמרי. אני מאמין שכל זמן שיש נחישות לא יכול להיות יאוש. התרגילים שמכשיר היוקשים נתן, העלו בי קצת יאוש. הצלחתי לעשות אותם אבל בקושי. אני אנסה היום לעשות שוב את התרגיל האחרון. מקווה להצליח!...

איזה חוסר רגישות מצידי! סליחה!

לא שאלתי אותך מה קורה
האמת היא שהנחתי (כן, אני יודע, הסכמה מספר שתיים
עוד נושא טעון שמצריך משמעת עצמית בכמויות שפשוט אין לי) שתספרי לי. הנחתי שאת יודעת שאני מאוד מתעניין בך. אבל איך תדעי אם לא אגיד? מדהים כמה הנחות אדם יכול להניח על אדם אחר בלי להכיר אותו אפילו. יש לי אפילו תמונה שלך בראש (מנסיון כשאני אפגוש אותך את תראי אחרת לגמרי). המחשבות שלי מאוד מבולבלות. אם זה לא היה תחת הניק הזה של הקורס לא הייתי שולח את ההודעה, אבל מ´כפת לי נכון?
בקיצור, אל תתייחסי לכל הקשקושים שלי. תספרי לי מה איתך? איך את מתקדמת עם התרגילים בקורס? את מרגישה בכלל שהם עוזרים? אני ממש לא בטוח. אני קצת חסר סבלנות בעניין הזה של היוקשות. אני מתאר לעצמי שצריך להגיע לתרגיל 10 לפחות בשביל להתחיל להרגיש משהו אבל אני כל כך רוצה להרגיש כבר עכשיו...

אני לא ממש מתקדמת בתרגילים של הקורס

ואני גם לא מבינה איך הם אמורים לעזור לי את משימה 1 ביצעתי וחוץ מזה שהבנתי ממנה שניתן ללמוד מכל אדם, לא הבנתי את הקשר שלה לייקוש משימה 2 שבוטלה, אני בכלל לא מבינה מה הקטע של המשימה הזאת משימה 2 העכשווית אני לא יכולה לעשות כי אין באיזור שלי מקומות כאלו שאני יכולה להשקיף מלמעלה, ואני גם לא מבינה את הקשר שלה לייקוש (היכולת להיטמע? היכולת להבחין ולא להיות מובחן? היכולת להתבונן מבלי שיראו אותך? נו אז?) לגבי התמונה שיש לך בראש לגבי, אז די הגיוני שהיא שונה ממה שאני באמת.

ותודה על התגובות

סוף סוף מישהו שעונה. אני מרגישה שעל מנת להתקדם בקורס אני זקוקה ליכולת לנהל דיאלוגים עם שאר המשתתפים!

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gifתו|בבקשה../images/Emo24.gif

גם לי הקורס הזה לא קל...
וטוב לדעת שאני לא לבד
את יודעת מה מוזר?? שגם בי המשימה הזאת מעוררת המון התנגדות
רק שאני לא יודע למה...

תגובות ../images/Emo46.gif

1. המשימה הזאת מעצבנת אותי כי אני לא יכולה לבצע אותה (בגלל סיבות טכניות) 2. אני לא רואה איך הקורס תורם לי 3. זה מעצבן אותי כי אני רוצה להפיק תועלת מהקורס 4. איך בכלל אפשר לעשות קורס על ייקוש, אם ייקוש זה כל כך הרבה דברים 5. איך ניתן ללמוד ייקוש על ידי הנחיות בפורום. אוף. 6. המשימה הקודמת של לתאר את חיי המין היתה ממש לא ברורה לי

תגובות ../images/Emo99.gif

1. אומנות הציד היא אומנות הציד של עצמנו ושל החיים 2. הקורס יכול לעזור לנו להתאמן ביסודות אומנות הציד 3. להתעצבן זה לא בהכרח מעצבן 4. ציד זה הכל וציד זה דבר אחד ואפשר לעשות קורס על ציד 5. אם הצלחתי לעצבן אותך אני אצליח ללמד אותך דבר או שניים 6. אז איך חיי המין שלך?
שלי נהדרים!
מי רוצה לספר לנו על חיי המין שלו?
ספרו, ספרו... אל תתביישו ילדים... חיי המין הם לא דבר כל כך רע כמו שנדמה לכם... או שכן בעצם... הם דבר נוראי... בעצם הם לא דבר נוראי, הם פשוט עניין פרטי...
כל אחד וחיי המין שלו... פרטי... פרטי... לא מדברים על זה... ששששששששששששששש!!! זה הופך את זה לזול!!!!!! תפסיקו להפוך את זה לדבר זול!!!!!!!!! הפכנו את זה לדבר זול!!!!!!!! דבר כל כך יפה וקדוש הפך פתאום לדבר זול!!!!!!!!!! כן כן!!!! זה הפך לדבר זול!!!!!!!! וזה היה לפני זה כל כך יפה וקדוש!!!!!!!!! ששששששששש!!!!! יותר טוב שלא תדברו!!!!!!!!!! בכלל!!!!!!!!!!

אני רוצה משימה חדשה

הייתי ממצצצצציאה לעצמי משימה אם רק הייתי יודעת איזו משימות יכולות לעזור לי בקורס לייקוש

למעלה