:(

רווית04

New member
:(

אחרי ביקורת אצל ד''ר סוריאנו שהוחלט להפסיק את טבעת נובהרינג שלא הועילה ועשתה רק צרות! במשך חודש אני צריכה לתת לעצמי לעבור שני מחזורים..והנה רק הוצאתי אותה לפני יומיים והופל'ה הדימום רק התחזק לו .אני עם מורפיום והכאב הזה מורגש..עד מתי?!?! עד שאת מרגישה שאת בתקופת עלייה באה הנפילה. נמאס לי.

galim29

New member
זה בסדר גמור מתוקה

אנחנו איתך. מקווה שישתפר בקרוב. תנסי להקדים את דולברג.

רווית04

New member
אני מנסה להקדים את התור לד''ר סוריאנו..

אין סיבה שאדמם ואסבול ככה, הוא בעצמו אמר שאם יכאב ממש לחזור אליו. דולברג לבדה שנתנה לי את המורפיום אמרה לי להוסיף לזה עוד אקמולים עם הכמויות הללו, לא רוצה להכניס לעצמי כל כך הרבה משככים שלא משככים דבר.

galim29

New member
צודקת בהחלט

תתקשרי לבת אל במרפאה, הם מוסיפים עוד ימים מעבר לשני ורביעי. תגידי שזה דחוף ושסוריאנו אמר לך להגיע אם כואב. מאחלת לך ימים של שקט במהרה.

רווית04

New member
בת אל בן אדם מדהים..

היא קבעה לי תור ל 5/5 לד''ר סוריאנו..נקווה שהפעם דברים יובילו לשינוי משמעותי. תודה גלים. מאחלת זאת לכל אחת ואחת בפורום זה.

galim29

New member
אל תתבאסי אבל בת אל עוזבת

תיכנס במקומה בחורה מקסימה בשם קרן מ- 1.5 והכוונה שהיא תהיה קבועה. היא באמת קסם של בחורה.

nicolada

New member
כזה מהר להתייאש מאיתנו???

מה קרה??????? אגב, היום הייתי שם (שלישי) במקרה, ושמחתי לגלות שהמרפאה פתוחה, ושאפילו סוריאנו נמצא שם!

galim29

New member
זה לא אנחנו אשמות../images/Emo9.gif

קורה שלא מסתדר... אבל קרן עשתה עלי רושם טוב. לא שיש טענות לבת אל, יהיה בסדר בננות.

רווית04

New member
חבל שאנחנו נפרדים פה בקצב מהיר מהמזכירות.

נקווה שהרושם הטוב ישאר כך.

פיצ 50

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יקירה.... אין לי מילים לנוכח מה שאת עוברת...... אני כאן את יודעת.....
צלצלי אם בא לך......אני מבטיחה לצלצל בימים הקרובים.....

רווית04

New member
פיצוש

אני לעולם לא השוויתי את המקרה שלי לנשים אחרות כאן, אבל את לידי מדהימה בפני עצמך! אני לא יודעת מתי נוח לך לא נעים לי לקטר ולהציק../:

פיצ 50

New member
את לעולם לא מפריעה...../images/Emo8.gif

וכמו שכתבתי אני אצלצל במהלך השבוע.... מקווה שאת יותר טוב... מתי את רואה את דולברג????

רווית04

New member
משתדלת שלא ..../images/Emo8.gif

לצערי יותר גרוע..אני לוקחת עם הבוטרנס מעל שלושה כדורי מורפיום ועדיין כואב לי נורא, שהתמוטטתי במקלחת מרוב דימומים חזקים.. דולברג ב 9/5.. מחר אתקשר למרפאת אנדו' שתקבע לי בהקדם אני לא מסוגלת להחזיק מעמד חודש של דימומים זה יותר מדי כואב:(

רווית04

New member
לא משהו..סלחי לי שלא עניתי,הייתי מחוקה מהכאב

ומהמשככים יחד. אני ממשיכה לדמם, הגעתי למצב שמהבוקר כבר החלפתי 10 תחבושות! איזה צורת חיים נהייתה לי /: תודה על ההתעניינות.

למעלה