:(

../images/Emo10.gif

מקווה שאת מרגישה טוב יותר עכשיו! ושהכאב פסק... או לפחות נחלש... מצטערת שאת צריכה לארח את המכשפה הארורה הזאת!! תרגישי טוב!

רווית04

New member
../images/Emo10.gif

לצערי אני עודני מרגישה רע..אני עם מינון של 35 מ''ג מורפיום ועדיין כואב.. וכן היא קפצה לחג ארוך מהרגיל. איך את מרגישה?תודה!

רוית מה שלומך?

מה שלומך היום? מקווה שיותר טוב! ושהמכשפה הלכה כבר.... גם עלי עבר שבוע קצת קשה... בגלל זה קצת נעלמתי... עכשיו יותר טוב!

רווית04

New member
פסי בריבוע , תודה על ההתעניינות והחיזוק.אבל,

לצערי הרב לא יותר טוב, המכשפה עודני איתי ועם שאר התופעות הלא חביבות במיוחד על אף אחת כאן. טוב נו, לפחות יש לד''ר סוריאנו הרבה חומר קריאה ביומן כאב החדש שלי :) אני שמחה לקרוא שמצבך טוב יותר למרות השבוע הקשה שעבר עלייך. שיהיה שבוע טוב ונטול כאבים.

רווית04

New member
..

תודה רבה!הלוואי וזה היה כך אבל סוריאנו הולך להתקל ביומן כאב נדיר בחומר! אולי אכתוב ספר על מכאובי האנדו' והחוויות הלא נעימות שלו?!

רווית04

New member
וואי רק עכשיו הגיעה ההודענת שלך..אינעל סלקום!

מחבקת חזרה. בימים אלה שכואב לי מיום ליום יותר,הדימומים יותר חזקים מאי פעם, בחיים שלי לא חשבתי שיכאב לי ככה יותר ממחזור אחר ואני אטייל מסטולית אבל זה לא משפיע כבר על הכאבים שלי,אתן הנשים היחידות שמבינות אותי באמת. מול כולם אני צריכה להצטדק,לריב ואפילו להפגע..כאילו זאת אשמתי :(

nicolada

New member
אני מאוד מקווה שעכשיו קל לך יותר

שגם הדימום פחת, וגם הכאבים נעלמו! לצערי, כנראה שאנחנו באמת היחידות שיכולות להבין אחת ללב (והכאב) של השניה, כי אני רואה שזה מין מוטיב שחוזר על עצמו - סביבה (גם אם מאוד קרובה) שלא ממש מבינה את הכאבים האלה, או איך להתמודד איתנו כשכואב.... גם לי יוצא לשמוע :"ואם לא היית יודעת שיש לך מוקד ב.... גם היה כואב לך??" התגובה ההולמת היחידה במקרה הזה היא בוקס לפרצוף
ואני לא אדם אלים בדרך כלל!!! תפרקי כל קיטור שבא לך, פה
אותך!! ותרגישי טוב!

רווית04

New member
לצערי לא

הדימום רק מתגבר,ולכאבים אני מקבלת מורפיום שאפילו הוא כבר לא משכך את המצב. אין פלא שד''ר סוריאנו וד''ר שיינמן מיואשים ממני. אין ספק בכך שהאנדו' לימדה אותי להיות מאוד אגרסיבית ותוקפנית לסביבה כי אין ברירה כשנתקלים בבורות מסוג זה. תודה רבה! הלוואי שכל אחת כאן תרגיש טוב.

דפי 30

New member
אוי הקמח הלבן וייסורי המצפון...

אחרי כל כך הרבה זמן שלא נגעתי בו ואף שכחתי טעמו מהו, הגיע היום המאיים! נכנסה לה בצעדי ריקוד מפתים ומכשפים: המימונה. תמרים עם מרציפן, שני בורקסים קטנים ומופלטה. תוך כדי שאני לועסת ברגש מהול באשמה וחשש, דודתי השמנה שעברה גמילה מגלוטן (אבל אוכלת מטוגן כי זה ״שני דברים שונים ומטוגן מותר״ אומרת לי ״אומרים שלוקח שלושה שבועות עד שהגוף ממש מתנקה מהקמח הלבן״... בראש שלי עולה מיד המחשבה המבהילה שחלילה החזרת המוקפאים תיכשל ויהיה לי מחזור מופלטה! אמממא!!!! לא אכלתי הרבה, נשבעת... אבל אכלתי. אני מלאה בחששות שרק אתן תבינו... הייתי חייבת לשתף. חג שמח ושלא יכאב לנו כבר כבינימט/tapuzforum/images/Emo2.gif

דפי 30

New member
אוף...

אני קוראת את המילים שלך ומתכווצת כולי... זה לא פייר! זה פשוט לא פייר! אני שולחת לך חיבוק גדול ומתפללת שיעבור מהר בכל ליבי. זה מדהים שכל כאב של בת אנדו צורב אותי מבפנים! שולחת לך אנרגיות של בריאות, הקלה וחיוך. איתך בלב!

רווית04

New member
לא פייר במילון של אנדואיות קיבל כבוד..

קראתי שגם את אינך חשה בטוב, אז מאחלת לך את אותו דבר מכל הלב. והלוואי באמת וזה יעבור כבר כאילו זה לא היה.

רווית04

New member
היי זק המקורית

לא טוב במיוחד,לא שיפור או הקלה, אלא להפך. יותר דימומים,יותר קרישים,יותר כאבי גב בטן אגן מוקרן לרגליים. הרבה מורפיום ומנוחה כמה שיכולתי. לצערי נגמר החופש אז ככה שחוזרים לשגרה כמה שאוכל לקחת חלק מהשגרה הזאת. לפחות הצלחתי להקדים תור אל ד''ר סוריאנו. תודה רבה לכן. לא יודעת איך הייתי עוברת זאת בלעדיכן!

רווית04

New member
היי דפי,

לצערי המצב יותר גרוע/: מיגרנות נוראיות,חולשה כללית,עייפות בלתי רגילה,כאבים באגן בבטן ובגב.דימומים כבדים,קרישי דם כל כך גדולים,בעיות עיכול, קר לי נורא. אוף! עד מתי פעם היה המשפט האהוב עליי בצבא מסתבר שגם אחר כך הוא ממשיך איתי. :( מה איתך?מקווה שאצלך טוב יותר מאצלי לפחות.

דפי 30

New member
מותק...

יו זה מעצבן אותי אוף!! תנסי לחמם כל הזמן את הבטן עם כרית חימום ואולי למרוח שמן קיק בעיסוי של הבטן התחתונה. תאכלי ארוחות חמות ותעשי מלא מקלחות חמות (אני במחזור נכנסת כל חצי שעה לרבע שעה עם מים חמים על הבטן ומטה, זה הזמן היחיד שמוטב לי) כואב לי שכואב לך... אני כרגע כל 12 שעות לוקחת נר וולטרן אז אני בסדר. אני מחבקת אותך. יהיה יותר טוב! לאט לאט

רווית04

New member
דפי היקרה,

מזמן כרית חימום או משחה שקיבלתי מהפיזותרפיסטית שלי על הבטן לא עוזר /= אני לא מסוגלת לאכול בכלל, ואם כבר אז תמיד בא לי חשק למתוקים, מקלחות אני עושה אבל עכשיו שחזרנו לשגרה המקלחת מחכה לי רק בבוקר ובלילה לצערי. חבל שאין מקלחת ניידת שלא הומצאה. וואו נרות וולטרן זה נראה כזה תקופה רחוקה ולא נעימה בחיי אני שמחה שעבורך זה טוב ומקל. תודה,מחבקת חזרה. הלוואי שבמהרה!

למעלה