12 משחקים הלילה ב-NBA

אני חושב שלצוות המקצועי כרגע קשה לסמוך על פלדר

הוא רוקי, בחירת סוף סיבוב שני (54), 1.75 (מרגיש כאילו תיארתי עכשיו את אייזה תומאס).
הוא בא מהHorizon League שזה בערך כמו Ivy league, (נראה לי ג'רמי לין שיחק בIVY) לא הכי בקיא בכדורסל מכללות אבל אלו ליגות קולג'ים פחות בכירות ממה שאנחנו מכירים. (אומנם הצטיין שם)
&nbsp
זאת אומרת הוא עדיין מאוד בוסרי, בגלל זה כנראה עשו Tryouts לרכזים קצת יותר וותיקים כמו פאלמר וצ'לאמרס שראו גם מכות של פלייאוף לא פעם או פעמיים וידעו להיות אחראיים בדקות שלהם על המגרש.
&nbsp
&nbsp
עממה, אני חושב שיש בילד הרבה פוטנציאל, נראה מה הקאבס עושים איתו.
&nbsp

Ring Bearer

New member
קרי נתן משחק effortless קלאסי

מעולם לא נראה קלעי בNBA שמפנה את עצמו לזריקות כל כך קשות בביטחון גמור, ואז עולה במאית השנייה ותופר אותן אחת אחת. מדהים באיזו מהירות קרי הפך לקלעי הגדול בהיסטוריה. עם כול הכבוד לדוראנט ולמספרים שלו, לי לפחות אין ספק שעל קארי תיפול האחריות אם הקבוצה לא תזכה השנה באליפות, והוא גם זה שאמור לקצור את הפירות.

נצל"ש - 31/01 - סיכום יוסטון - סקרמנטו: נגמר במחצית

במפגשים הקודמים העונה, יוסטון שברה את שיא הזריקות מחוץ לקשת, וכמעט שברה את שיא הקליעות משלוש [את שיא הקליעות משלוש שברה יומיים לאחר מכן - נגד ניו אורלינס].

רבע א' - יכולת דלה, אבל אין בריחה:
2:53 לסיום הרבע, קאזינס יורד בפיגור 4. לא קל היה לקאזינס ברבע הזה. רבע שהתחיל טוב מבחינתו, אך זה נמשך רק כמה דקות ונחלש. נתקע פעם אחר פעם בהילאריו ננה וראיין אנדרסון, עם טראפיק בצבע.

3 שניות לסיום, סקרמנטו עם שלשה של בארנס מהפינה אחרי יותר מ-5 דקות ללא סל שדה [1 מ-10 הזריקות האחרונות של הקבוצה ברבע]. 24-29 ליוסטון אחרי הרבע הראשון. יוסטון ב-50% מהשדה.

רבע ב' - הספסל של יוסטון מנצח, מבוא ל-20:
7:21 לסיום המחצית, קאזינס חוזר בפיגור 13. יכולת דלה מצד הסקנד יוניט של סקרמנטו - ריצ'רדסון לא יציב בכלל, קולע שלשה ומוסיף שתי עבירות תוקף, בארנס לא תורם כלום בשום מימד של הזמן, קולי-סטיין אגרסיבי אבל לוקח זריקות לא טובות לו, לוסון מפתיע בחולשתו.

אמצע הרבע, ננה נשאר לבד מחצי מרחק, וקולע. יתרון שיא של 17 ליוסטון. לפני ואחרי, שני איבודים לא מחויבים של סקרמנטו, איבודים שטותיים שמסבירים למה הקבוצה נראית ככה.

35-54 ליוסטון במחצית. הכי מעט נקודות שהגנת יוסטון מרשה העונה במחצית בודדת. סקרמנטו עם 30% מהשדה בלבד. יוסטון שומרת על אחוז גבוה - 49%. התוצאה משקפת את מה שקרה על המגרש, גם כשהחמישיות חזרו סקרמנטו המשיכה להציג כדורסל לא תחרותי. ראיין אנדרסון עם 12 נק' ו-8 ריב' במחצית. אריק גורדון צלף שלשות מומנטום שעזרו לברוח והוא הקלע המוביל במשחק עם 13 נק' מהספסל. ננה, במחצית מרשימה גם הגנתית וגם התקפית, עם 11 נק'. הארדן מחלק כדורים, אבל לא קולע את הזריקות, ועדיין הקבוצה שלו מביסה. קאזינס במחצית שהתחילה טוב בדקות הראשונות, תרם 10 נק', אבל היה חלש.

רבע ג' - תם הטקס:
קאזינס מקבל מתחת לסל, עושים עליו עבירה והכדור לא נכנס. קאזינס מגיב בצעקה על הכדור "get your ass in there" ['תיכנס לתוך הטבעת יא חרא', בתרגום חופשי].

9:29 , גארט טמפל חוטף להארדן, נתקל בו ונופל לא טוב. מחזיק את הירך. פציעה קשה של טמפל, שנאנק מכאבים אבל יורד בכוחות עצמו לספסל. פציעות האמסטרינג עלולות להיות קשות, לא מונע מהשחקן לחזור, אבל הפציעה טורדנית. נקווה שזה לא המקרה, כי גארט הוא שחקן חשוב לנו.

7:47 לסיום הרבע, צוות השידור של יוסטון מדברים על חסרונו המורגש של רודי גיי, והם מזכירים גם את חסרונו של עמרי כספי שלנו! "גם הוא עשה עבודה טובה לפני שנפצע", הם מחמיאים לילד של המדינה.

57-82 ליוסטון אחרי שלושה רבעים. בול גיים.

רבע ד' - יקומו נא הנערים וישחקו לפנינו:
אין הרבה מה לומר על הרבע הזה. גארבג' טיים. מה שכן, המנטליות של הקבוצה מיוסטון היא בהחלט חריגה - גם ראיין אנדרסון וגם ג'יימס הארדן חזרו במהלך הרבע ביתרון שנושק ל-30. זה קרה לכמה פוזשנים, אז יתכן שלדנטוני היו שיקולים מקצועיים לעשות את זה.

83-105 ליוסטון בסיום. כמות הנקודות הנמוכה ביותר שהגנת יוסטון מאפשרת העונה, והרוקטס במאזן מושלם של 15 ניצחונות מ-15 משחקים שבהם ההגנה שומרת את היריבה מתחת ל-100 נק'. סקרמנטו עם 35% מהשדה, 15 מ-26 מהקו [58%], 8 מ-29 מהשלוש [28%]. גם ערב שבו יוסטון מחטיאה זריקות פנויות לא יעזור באחוזים כאלה.

מצטיין המשחק: ראיין אנדרסון.
25 נק' [14-7 מהשדה, 12-6 משלוש, 8-5 מהקו] ו-11 ריב' ב-27 דקות משחק בלבד. המספרים משקרים, כי החטיא כמה זריקות שהוא לא מחטיא בדרך-כלל;

ננה [11 נק' ב-13 דקות], הרל [7 נק' ב-15 דקות] ואריק גורדון [17 נק' ב-28 דקות] הובילו את הספסל;

בסקרמנטו, קאזינס מסיים עם 16 נק' [5-16 מהשדה, 4-1 משלוש, 7-5 מהקו], 7 ריב' [1 בהתקפה] ו-5 אס' [2 איבודים] ב-25 דקות משחק. לא היה פקטור, כדורים לא נכנסו, חוסר מנהיגות, משחק חלש.

ליין כספי: עמרי הפצוע לא שותף, וגם לא ראיתי אותו על הספסל. מדובר היה במשחק שסוגר את מסע החוץ, לכן אני רק יכול להניח שעמרי חזר לפני הקבוצה לסקרמנטו לצורך המשך קבלת טיפול.

** עדכון גארט טמפל: יעדר בין שבועיים לשלושה. טמפל אמר שמאותה פציעה סבל לפני כמה עונות ונעדר 4 שבועות, אז זה הצפי מבחינתי.

בתמונה המצורפת - ככה זה נראה כשהמאמן הוא חלק מהקבוצה. ככה נראית קבוצה שמכבדת את המאמן.

המשחק הבא - מארחים את פיניקס [ו']. סקרמנטו נכנסת לרצף משחקים מטורף, לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי - 5 שבועות הקבוצה לא תעזוב את קליפורניה! 9 מ-11 המשחקים הקרובים בבית, כאשר שני משחקי החוץ - בקליפורניה. באמצע תהיה גם פגרת ה'אול סטאר'. המשחק הבא מחוץ לקליפורניה יהיה ב-6 במארס נגד דנבר, קבוצה שנקווה שהמפגש איתה עדין יהיה בסימן מאבק על המקום השמיני במערב.

נצל"ש - אוף טופיק - קובי באפלומיט ?! פרוספקט פוטבול מכללות

הקבוצה מאילינוי סטייט החתימה אופנסיב ליינמן בשם קובי באפלומיט [בשר באפלו], וזאת לא בדיחה. נשמע שהוא אינדיאני-אמריקני וזו אולי הסיבה לשם המיוחד, אבל אותי מעניין למה הוא קיבל את השם Kobe [באיות הזה], אם קובי בריאנט, כנראה האיש שעל שמו הוא קרוי, היה רק בתחילת דרכו.

liron1311

New member
בעיקרון

קובי (באיות הזה) זה איזה בשר (דג?) ביפן, בהתחשב בשם משפחה שלו...אולי הם פשוט הלכו על קו כזה וזה לא קשור לבראיינט

למעלה