לא נראה לכם משונה, שבמשחק בין קלבלנד וממפיס

billc

New member
לא נראה לכם משונה, שבמשחק בין קלבלנד וממפיס

גם קיירי וגם גאסל לוקחים יום מנוחה, מה שאני מתכוון, האם אתם חושבים שיש תיאום בין הקבוצות, לתת מנוחה לשני כוכבים באותו הזמן כידי לאזן את המשחק?

אני בטוח שאין תיאום

פשוט יכול להיות שאחת הקבוצות יודעת כמה זמן לפני המשחק שכוכב מסויים לא ישחק, ואז מחליטה לתת מנוחה גם לכוכב שלה. זה נשמע לי יותר הגיוני

fatnoam

Active member
מה שעוד יותר מוזר זה

שגאסול לא שיחק נגד הקאבס בקליבלנד, שעכשיו נוסעים לממפיס למשחק נוסף, אליו לא יוצאים קיירי, לברון ולאב.
&nbsp
גאסול צפוי לחזור.
&nbsp
כאילו הקבוצות סיכמו בינהן לפני השבוע להיפרד ב-1:1.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא מבין את התופעה הזאת

מתי זה התחיל בכלל?
לא זכור לי שג'ורדן היה מקבל מנוחה סתם ככה, אפילו בעונה האחרונה שלו בוושינגטון כשהוא בן 40 הוא שיחק 82 משחקים.
&nbsp
רק אתמול ראיתי ראיון עם קובי (אני מניח שזה לא ראיון חדש) שבו מדברים גם על מייקל כששנייהם אומרים שאנשים משלמים בשביל לראות אותם משחקים והם לא יכולים להרשות לעצמם עכשיו לנוח ולאכזב את אותו ילד (נניח בממפיס לצורך העניין) ששילם בשביל לבוא למשחק ולראות אותו משחק.
&nbsp
תופעה פשוט מעצבנת ומקוממת בעיניי.
ועוד לתת לכל הכוכבים שלך לנוח?
יאק

איליה13

New member
התחיל לפני שתי עונות כאשר הייתה מכה של פציעות לכוכבים

וכולם דיברו על הצורך בשינוי השיטה, מתיחת לוח המשחקים, או הקטנת נפחם (מבלי שיגרם להפסד בהכנסות)

המשיך עם המנוחות היזומות של לברון, על מנת להוכיח עד כמה קליבלנד תלוי בו בצורה אבסולוטית

בלי קשר פופ הכניס את זה בצורה "לא מעודנת", על מנת לתת בטחון לשחקני המשנה והסקנד יוניט, ולא פעם יצא גאון במהלכים מהסוג הנ"ל (כאשר הצליח לנצח יריבות חזקות עם שחקני משנה)

רודי גיי נפצע נגד הלייקרס ולא חזר לשחק, הוא לפחות באופן רשמי פצוע ולא ממש קיבל מנוחה (ויש את העניין הזה של הטרייד עם הרוקטס אשר באוויר),
זה היה מאוד נוח לדייב ייגר, לתת הזדמנות לשחקני הרוטציה שנדחקו לקצה הספסל, סוג של אמרה "קיבלתם את ההזדמנות שלכם בואו ותוכיחו מה יש לכם לתת", והייתה סוג של מחשבה גם, שבמשחק נגד יוסטון, המשקל של קאזינס מעט יותר נמוך, כך שהניסיון לרוץ עם חמישיות מעט יותר נמוכות, על מנת למנוע את המטר שלשות של הרוקטס, בפועל סאקרמנטו נראו אומללים על המגרש
בכלל כל ההתנהלות של ייגר השנה, מזכירה לי קצת תחושה של פוסט טראומה, אחרי מכת הפציעות בממפיס בסוף העונה שעברה

וסתם ספקולציה – ייגר משחק בשישי בלילה בממפיס, והיה לו חשוב לנצח שם הרבה יותר, מאשר לבזבז כוחות נגד יוסטון

הטענה של הילד שבא לראות את הכוכב, היא נכונה מאוד, אבל אפשר להלביש את זה על עוד מיליון דברים (גם טיול בר מצווה שנקבע חצי שנה מראש, לא יכול לצפות פציעה של הכוכב), אבל עם כל הכבוד, יש פה ביזנס ופחות סנטימנטים

Cade Foster

New member
זה התחיל

כשאנשים הבינו שעונה של 82 משחקים שמרוחים על פני פחות מחצי שנה זה יותר מידי עומס שלא שווה את הסיכון להגיע לפלייאוף לא רענן. וזה שמייקל עמד בעומס הזה, זה לא מדד לכלום כי:
א. אי אפשר לצפות מכל אחד להיות מייקל
ב. הכדורסל כיום הרבה יותר מהיר ודורש הרבה יותר אנרגיה.

לא המאמנים הם אלה שצריך לבוא אליהם בטענות כי הם עושים מה שטוב עבור המועדון שלהם וככה זה צריך להישאר. לך תתווכח עם גרג פופוביץ' שעושה את זה שנים ואפילו עם טיירון לו שלקח את הקונפרנס שלו באיזי וזכה בכל הקופה.. צריך לבוא בטענות למי שלא מסוגל לשבור קצת מוסכמות ולהתחיל את העונה בתחילת אוקטובר ולסיים אותה בסוף אפריל כמו כל מקום אחר בעולם כדי למנוע משחקי B2B.

מתחיל קצת לעצבן הקטע הזה של המנוחה הקולקטיבית

קליבלנד עולה בחמישייה של ליגינס-סמית'-דאנליבי-פריי-תומפסון
סקרמנטו עלתה נגד יוסטון עם קוליסון-טמפל-טוליבר-כספי-קאופוס
&nbsp
עזבו את זה שהמשחקים האלה מאבדים ערך ספורטיבי ואין טעם לצפות בהם
&nbsp
תחשבו על ילדים שיכולים לבחור משחק בשנה, ובוחרים במשחק הזה, בשביל לראות את לברון\קיירי\לאב\קאזינס\גיי
ובסוף מה שהם רואים זה קבוצת יורוליג מחוזקת.
&nbsp
אין בעיה שמדי פעם כוכב אחד נח
אבל כשכולם נחים ביחד והקבוצה לחלוטין "זורקת" משחק
מרגיש לי קיצוני מדי, אכזרי מדי, ולא לעניין.

rapgamer4ever

New member

סיכום יוסטון - סקרמנטו: כספי פתח. ואסור שזה יחזור על עצמו.

סקרמנטו פוגשת את הקבוצה החמה בליגה שעדיין לא הפסידה בדצמבר [0-7], ועם 119 נק' למשחק [מובילה את הליגה] מנצחת בהפרש ממוצע של 13.1 נק' את יריבותיה.

חמישייה הזויה של ייגר במשחק הזה - דארן קוליסון, גארט טמפל, טוליבר, עמרי כספי וקוסטה קופוס; גיי ומקלמור הפצועים בחוץ. קאזינס מקבל מנוחה שנקבעה מראש. איך סקרמנטו תסתדר בלעדיו? הקבוצה מנצחת רק 10 משחקים מתוך 39 בלעדיו בשתי העונות האחרונות. משחק ראשון שהוא מחמיץ העונה, ואפשר לומר שזו הסיבה העיקרית שהקבוצה מגיעה למשחק הזה מהמקום התשיעי במערב. בארנס יעלה מהספסל אחרי שלא שיחק את המשחק הקודם, כמוהו גם ארון אפללו, כזכור, שחקן חמישייה ב-18 מ-20 המשחקים הראשונים של העונה.

בפעם האחרונה ששתי הקבוצות נפגשו, יוסטון קבעה שיא NBA עם 50 זריקות מהשלוש.

רבע א':
פוזשן התקפה - 2 הנק' הראשונות של סקרמנטו מגיעות מהידיים של כספי. מהלך יפה של 'קח-ותן', קוליסון מוצא אותו לבד ללייאפ.

פוזשן הגנה - כספי לא מצליח להשתלט על ריב' הגנה במאבק עם קפלה. הארדן מוציא מזה שלשה בהזדמנות שניה בהתקפה.

פוזשן הגנה - ריב' הגנה בהחטאה של ראיין אנדרסון מהעונשין. לא היה אף אחד שם להפריע לכספי.

פוזשן התקפה - כספי חודר עד הטבעת וראיין אנדרסון נמצא שם למנוע ממנו את הלייאפ. לא נכנס, אבל זריקה טובה.

פוזשן הגנה - הארדן עם הסטפ-בק קולע שלשה על כספי.

פוזשן התקפה - כדור נפלא של קוליסון חותך את כל ההגנה ומוצא את כספי מתחת לסל, אבל קלינט קפלה נמצא שם למנוע מכספי את הסל הקל. כדור נשאר של סקרמנטו. בהמשך, התקפה חדשה, כספי מנסה להוריד כדור על הרצפה מול אריזה וזה חוטף לו.

פוזשן התקפה - אריזה לוקח שלשה על כספי, אבל מחטיא. עמרי מתחיל את הריצה שלו מוקדם וקוליסון מוצא אותו ללייאפ קל. 11-21 ליוסטון, 5 דק' לסיום הרבע.

פוזשן התקפה - או'רייט! קוליסון ברבע טוב עד עכשיו, קיק אאוט לכספי שקולע שלשה בזריקה נקייה. הארדן התאמץ לצאת על כספי, אבל זה היה מאוחר. 17-25 ליוסטון, 3:23 לסיום הרבע.

פוזשן הגנה - מחדל בהגנה. הארדן במסירה על חצי מגרש מוצא את אריזה בפינה, שצולף את זה. כספי איחר להגיע אליו.

פוזשן התקפה - כספי חודר, קופוס פותח לו את הדרך, אבל כספי מחטיא פלוטר עם ננה הילריו עליו. שוב הכדור טייל על הטבעת, חוסר מזל, קיבל מבט טוב.

פוזשן התקפה - שוב כספי חודר, הפעם מקבל עליו את הגוף של סם דקר, ומחטיא פלוטר. לא מקבל שריקה מהשופטים. יוסטון רצה לשלשה בצד השני.

תוצאת הרבע היא 25-36 ליוסטון. רבע שבו יוסטון קולעת 7 מ-11 מהשלוש, וסקרמנטו משלימה עם 5 מ-8. כשהקבוצה שמולך קולעת באחוזים כאלה אתה לא יכול לעשות הרבה. חלק גדול מזה הוא תוצאה של ההגנה החלשה של סקרמנטו במעבר. רבע שבו סקרמנטו מחטיאה לפחות 3 או 4 זריקות מתחת לסל.

רבע ב':
כספי פותח על הספסל. שיחק את כל הרבע הראשון ועם גארט טמפל היה הבולט בסקרמנטו.
כספי חוזר 5:15 לסיום המחצית בפיגור 22 של סקרמנטו. מט בארנס חלש מאוד, ארון אפללו החטיא זריקות ואחר-כך איבד ביטחון וויתר על זריקות, לוסון לא במשחק. כל כך הרבה מיסמצ'ים בהגנה. זה מגיע למצב שהרוקטס כל כך חמים שאם קלינט קפלה מקבל את טיי לוסון מתחת לסל הוא מוציא החוצה לשלשה של סם דקר. סם דקר במשחק אדיר, מהבולטים במשחק.

פוזשן הגנה - כדורסל אדיר של יוסטון, הנעת כדור מושלמת. נראה שסקרמנטו מצליחה להסתדר בהגנה, אבל כספי רץ לסגור בפינה ומשאיר את ננה פנוי, קופוס לא מגיע אליו וכספי עושה את הדבר הנכון ושולח את ננה לקו. ננה קולע 1 מ-2. כספי מציל נקודה.

פוזשן התקפה - כספי חודר וקולע את הפלוטר, אבל עבירת תוקף. ננה קרא את המהלך וחיכה. עבירה שלישית של עמרי, יורד, בארנס חוזר. 19 ליוסטון.

43-64 ליוסטון במחצית.
צריך להגיד, מחצית טובה של יוסטון מכל הבחינות. איבודי-כדור, אבל זה חלק מהמשחק שלהם. הרבה זריקות באחוזים גבוהים.

רבע ג':
כספי פותח את המחצית בחמישייה משחק שלישי ברציפות.
פוזשן התקפה - כספי מקבל מסירה, מוריד עיניים מהכדור ומאבד. סל קל בצד השני.

פוזשן התקפה - התקפה תקועה. כספי חודר בסוף שעון ומייצר איר בול בג'אמפ שאט מחצי מרחק. זו צריכה להיות פעם ראשונה או שניה בשלוש העונות האחרונות שאני רואה את כספי זורק מחצי-מרחק.

פוזשן התקפה - אין תנועה בהתקפה, כספי כופה שלשה מאמצע הקשת. קצר. לא זריקה טובה. זה נגמר בלייאפ בצד השני.

פוזשן התקפה - כספי מושך אליו שחקן, מוציא לטוליבר, אבל טוליבר לא קולע את השלשה.

פוזשן התקפה - כספי מוציא לטמפל בפינה, שמחטיא את הזריקה. קופוס על הריב', כדור מגיע לכספי, שמחטיא זריקת אוף באלאנס בצבע.

פוזשן הגנה - הארדן מטייל עם כספי במעבר ודופק עליו שלשת 'רק רשת'. הארדן שחקן.

פוזשן התקפה - כספי חודר, מחטיא פלוטר, עבירה של ננה. כספי קולע 1 מ-2.

פוזשן התקפה - חודר על אריזה, קולע את הלייאפ. מהלך יפה של כספי מוריד את זה ל-36 הפרש.

פוזשן התקפה - מקפיץ את דקר, חודר ומושך אליו את אריזה, מוציא לבארנס החופשי לשלשה. וזה רק 33 הפרש.

פוזשן התקפה - כספי מכריח שלשה. שוב קצר מדי. מהעבר השני זה מסתיים בדאנק של דקר.

67-102 ליוסטון אחרי שלושה רבעים. כספי שיחק את כל הרבע והיה אחד החלשים על המגרש, כמו כל הקבוצה.

רבע ד':
מאלאכיי ריצ'רדסון פותח את הרבע על המגרש במשחקו השלישי העונה. 6:33 לסיום המשחק, סקאל לאבסייר נכנס למשחקו השני העונה.

אם היה מעניין ברבע האחרון זה רק כי יוסטון איימה לשבור את שיא השלשות שעומד על 23. הרוקטס הגיעו לרבע האחרון עם 18 שלשות. רבע שבו הרוקטס משחקים פנימה ואת השלשות מחטיאים [4 מ-11 ברבע הזה], אבל עדיין מגיעים ל-22 במשחק, ובאחוז גבוה [52%]. הקהל צעק 'שלשה! שלשה! שלשה!' בפוזשן האחרון, אבל מתוך כבוד לקבוצה המפסידה, הם לא זרקו. הוציאו לייאפ במקום זה.

98-132 בסיום ליוסטון.

מצטיין המשחק: ג'יימס הארדן.
15 נק', 11 ריב' ו-14 אס' ב-30 דק' משחק. טריפל-דאבל 14 שלו בקריירה הופך אותו לשחקן השני של היוסטון רוקטס שמגיע ל-14, אחרי האקים אולאג'ואן. ראוי לציין גם את סם דקר, שאמנם שיחק הרבה ברבע הרביעי מול חמישייה שלישית של סקרמנטו, אבל שיחק גם במחצית הראשונה והיה מהבולטים. סיים עם 19 נק' ו-7 ריב' ב-80% מהשדה.

אפשר להסתכל על זה כמו משחק שאין סיכוי לנצח בו בלי קאזינס, אבל האמת היא שצריך לתת קרדיט ליוסטון. קבוצה עמוקה ששיחקה כדורסל מסודר גם עם הסקנד יוניט והיתה מביסה גם אם קאזינס היה משחק. אם כן, לא מפתיע שבחרו לתת לו לנוח את המשחק הזה.

סקרמנטו כקבוצה לא יכולה להתעודד משום דבר במשחק הזה, אבל לפחות מאלאכיי ריצ'רדסון וסקאל לאביסייר קיבלו דקות. אני בדיעה שצריך לפרק מהר את הקבוצה ולתת ל'רוקיז' לשחק. כל משחק שעובר אתה מפסיד אותם. נקודה נוספת, מעניין לראות את ארון אפללו שמקבל רק 8 דק' במשחק כזה.

ליין כספי: 10 נק' [12-4 מהשדה, 3-1 משלוש, 2-1 מהקו], 5 ריב' [1 בהתקפה], 1 אס' ו-2 איבודי כדור ב-27 דק'; כספי במשחק מאוד חלש. אני מקווה שמשחק כמו זה שבו הוא פותח ומקבל הזדמנות להוביל חמישייה בינונית מראה לקהל הרחב שהוא לא מטיריאל להיות שחקן חמישייה בקבוצה תחרותית. אוהב אותו, צופה בסקרמנטו בגללו, המנטרה ידועה - אבל זו האמת. זה גם לא דבר נורא בשביל עמרי לעלות מהספסל. כשחקן ספסל, אתה תקבל את הדקות שלך מול שחקנים פחות טובים. אין על מה להתלונן.

המשחק הבא - ייגר, בארנס חוזרים לממפיס [ו'].

היום נפתח חלון ההעברות

לא בדיוק, אבל קיינדה. החל מהיום, 125 שחקנים שהיו פרי אייג'נטים בקיץ יכולים לעבור בטרייד. חלקם הגדול הם שחקנים שהייתי מצפה שיהיו חלק מטרייד, אז ברור לי למה שום טרייד לא היה עובר לפני ה-15 בדצמבר. עוד כמה מצטרפים לרשימה ב-15 בינואר.

שון מרקס ['ורטיקל'] עושה סדר בבלאגן.

** מרקס נשאל מה המחיר של קאזינס. לדעתו זה שתי בחירות סיבוב ראשון + שחקן טוב. אני לוקח את האובר, כי כמו שזה נראה תחת הסכם השכר הקיבוצי החדש, קאזינס יוכל לקבל בסקרמנטו, ורק בסקרמנטו, הארכת חוזה של 5 שנים / 203 מיליון דולר במה שנראה כמו דילמה קשה לשחקן אם הוא בכלל רוצה לעזוב, וזה קונה עוד קצת זמן לקבוצה. אם סקרמנטו לא בלחץ להעביר את קאזינס, וככה זה נראה, מוסכם שצריך הצעה כמעט לא-ריאלית כדי להביא אותו לקבוצה שלך.

על ההסכם הקיבוצי שמתגבש עוד ידובר רבות, אבל אני אגיד את זה כך: אם אני קורא את זה נכון, כל קבוצה שתרצה להביא את קאזינס אליה בטרייד לא תוכל להציע לו הארכת חוזה תחת תנאי ההסכם החדש. הדרך היחידה תהיה בסוג של sign and trade שבמסגרתו סקרמנטו תחתים על הארכת חוזה ואז תשלח. במקרה כזה, אין ספק שסקרמנטו משיגה מנוף גדול עוד יותר על שאר הקבוצות; מבחינת קאזינס, נכון לו לחתום על הארכת חוזה בסקרמנטו בלי קשר למצב הקבוצה. עפ"י ההסכם החדש, קבוצה יכולה להציע את הארכת החוזה גם ללא מקום פנוי בתקרת השכר, וזה שינוי משמעותי ביחס להגבלות ההסכם הקודם. במילים אחרות, קבוצה עם מקום פנוי בתקרת השכר תוכל להציע לקאזינס להצטרף אליה בשכר מקסימום אם יהיה שחקן חופשי, אבל מה הסיכוי שהוא ימצא קבוצה תחרותית עם מקום בתקרת השכר? יותר סביר שיגיע לקבוצה כזאת דרך טרייד אחרי שיחתום על הארכת חוזה. בנוסף, קבוצות מעתה תוכלנה להחתים על הארכת חוזה ל-5 עונות נוספות, ולא 4. אם יחתום בקיץ הקרוב, כאמור, יוכל לקבל הארכת חוזה של 5 עונות נוספות בתמורה ליותר מ-200 מיליון דולר. כדאי לציין בעניין הזה שאת הארכת החוזה הקודמת קאזינס קיבל גם במסגרת סעיף ה-"Designated Player Extensions", אלא שלא עמד בקריטריונים ['חוק דריק רוז'], ולכן קיבל שכר מקסימום של רק 25% מתקרת השכר, ולא 30%.

** אדריאן ווז'נרובסקי אמר בפודקסט של אתמול, שאוקלהומה סיטי עדיין מתעניינת ברודי גיי [וזה לדעתי המוסט לייקלי סנריו אם מסתכלים על מה שסקרמנטו רוצה ואת מה שאוקלהומה סיטי מוכנה לתת עכשיו שלא היתה מוכנה לתת קודם]. הוא מונה גם את אינדיאנה ויוסטון כמועמדות, אבל לא חושב שליוסטון יש את מה שצריך. כדאי גם להזכיר את אורלנדו בעניין הזה. המג'יק מחפשים סקורר ומוכנים לדבר על הזונייה. אני לא רואה למה אורלנדו תרצה לעשות את זה, אבל אולי.

somone1411

New member
מסכן קרייג סייגר

לא חשבתי שהוא הולך למות בקרוב, מדהים שגם באמצע המחלה הוא חזר לעבוד על הקווים. החיים אכזרים

billc

New member
סטיב קר, עכשיו מדבר לקהל לפני המשחק לזכרו של קרייג

למעלה