12 משחקים הלילה ב-NBA

rapgamer4ever

New member
12 משחקים הלילה ב-NBA

אורלנדו- אינדיאנה: הפייסרס נראים יותר טוב לאחרונה וביססו את מקומם בפלייאוף. הם פייבוריטים.

קליבלנד- מינסוטה: אני לא בטוח האם עדיף לקבל את קליבלנד בכושר רע אבל פצועה וכועסת כמו עכשיו, או לקבל אותה בכושר טוב אך שאננה. כך או כך הסיכויים נגדנו.

בוסטון- טורונטו: קרב ישיר על הסגנות במזרח. טורונטו ניצחו את שתי ההתמודדויות שהיו עד כה.

ברוקלין- ניקס: מעניין כמה שנים יעברו עד שה"דרבי" הזה יעניין מישהו. הזינגר צפוי לחזור לשחק.

מיאמי- אטלנטה: ההיט בעיצומו של רצף הניצחונות הגבוה ביותר ב-NBA כרגע. האם וויטרס ימשיך להתחפש לקובי בראיינט? יהיה צמוד.

דטרויט- ניו אורלינס: שתיים מהקבוצות היותר מאכזבות העונה עדיין נמצאות בטעות בתמונת הפלייאוף.

דאלאס- פידלפיה: הפרוסס כנראה בחוץ להלילה, אז קשה למצוא אפילו סיבה אחת לזפזפ לרבע האחרון פה.

דנבר- ממפיס: יוקיץ' עדיין בחוץ והנאגטס ספגו הפסד מפתיע ללייקרס. עכשיו הם בבק טו בק מול הברוטליות של ממפיס... הכל יכול לקרות.

יוטה- מילווקי: יאניס קצת פחות מדהים לאחרונה. הוא יצטרך להופיע בשיאו כדי לנצח במגרש הביתי הקשה של יוטה.

פיניקס- קליפרס: בלייק חזר והספיק להפסיד לפילי ולחטוף מהווריורס. הפסד הלילה מול אחת מנמושות הליגה יעלה מאוד את מפלס הלחץ בקבוצה.

אוקלהומה- שיקאגו: הבולס הלא מתפקדים תופסים את אוקלהומה חסרת אנס קנטר, מה שאומר שיש להם סיכוי לגנוב את המשחק ב-grit and grind.

גולדן סטייט- שארלוט: קרי אוהב לתת הצגה מול קבוצת ההום-טאון שלו. הוא מוגדר בספק אבל לדעתי ישחק וזה יגמר בתבוסה.

picki23

New member
אני חושב שזה המקום שגדלת בו

כאילו לדוגמא נולדתי בבאר שבע וכאילו זה ישמע מטומטם בעיניי אם יקראו ל הום טאון שלי באר שבע.. כי לא באמת גרתי שם פרט לאולי שנתיים.

כאילו כל הסיפור הזה שסטף מגיע לקליבלנד ועושים מזה עניין כי הוא נולד שם זה מה זה שולי, סטף גדל ממש בשארלוט, לעומת רק שנה שבילה בקליבלנד. מצחיק איך התקשורת תמיד מנסה למצוא סיפורים בכל דבר

picki23

New member
איך המאצ'אפ של מינסוטה מול קליבלנד מסתדר?

לקווין לאב יש בעיה רצינית במאצ'אפ ולמינסוטה יש כלי מסוים להתמודד עם קיירי. אני חושב שוויגינס ולאבין הם קלפים חזקים במשחק הזה. וויגינס צריך ללכת היום ראש בראש עם לברון ולנסות להיות פיזי איתו. אני חושב שבגלל שלוויגינס יש מאצ'אפ קשה, לאבין צריך לקחת פיקוד ובכלל אני ממש אוהב את העונה שלו. אני לוקח אותו על פני דיאנג'לו ראסל בכל יום.

billc

New member
הגומז הזה מניו יורק, חבל על הזמן

אני אומר לכם זה סנטר יחודי
יש לו הנדל מעולה, שחקן חכם
הניקס מצאו זהב

י ו א ב

New member
אייזיאה ממשיך בכושר המטורף שלו

הלילה 44 נק' נגד טורונטו, ובוסטון מנצחים נצחון חמישי ברציפות - מקום שני במזרח, 1.5 משחקים לפני טורונטו.

אייזיאה קולע 33.5 נק' בממוצע ב- 20 המשחקים האחרונים, ו- 36.5 נק' בממוצע ב- 5 המשחקים האחרונים...הוא עושה את זה במעל 50% מהשדה ומוסיף 8 אסיסטים למשחק בחמשת המשחקים האחרונים.

האיש 1.75...מרשים!

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא מדברים עליו מספיק וחבל

כרגע הוא הארד הכי טוב בליגה ויסלחו לי ווסטברוק, הארדן, קארי וכל השאר
&nbsp

לא מדברים עליו כי בנתיים הוא לא תירגם את זה לפלייאוף..

אם הזיכרון שלי אינו מטעה אותי בוסטון לא הצליחה לעבור את אטלנטה, ולמעט משחק אחד או שניים אייזה לא הרבה להרשים.

הקטע בבוסטון, למרות ההתפוצצות הפנומנלית שלו זה הרוסטר שלהם.

אייברי בראדלי בעונת קריירה למרות שלא משחק מתחילת ינואר..
ג'יי קראודר על אותו קו מעונה שעברה..

וזה כחלק מרוסטר של 12 שאני אישית חושב שהם אשכרה כולם Playable
כשמקומות 11-12 ברוטציה הם ג'רלד גרין וטיילר זלר, בסה"כ שני רול פליירס שאולי הרבה קבוצות היו לוקחות אפילו למקום יותר טוב ברוטציה.

בלי לקחת קרדיט מאייזה , בוסטון זה פרוייקט מרנין שכיף לעקוב אחריו.

fatnoam

Active member
בזמנו דיברו על צבירת הנכסים של הסלטיקס

ואיך איינג׳ רוצה כמה שיותר שחקנים טובים על חוזים נוחים בשביל שיהיו קלפי טרייד למשוך איזה סופרסטאר...
&nbsp
ובינתיים, הם פשוט נהיו אחלה קבוצה.
&nbsp
גם כל הכבוד לסטיבנס. הוא מוציא משחקנים כמו ג׳רבקו או אמיר ג׳ונסון שהם לא מבריקים, אחלה דקות.
&nbsp
&nbsp
ועוד משהו - אל הורפורד מוסיף להם המון. לא מדברים על זה, אבל לדעתי הוא אחראי לזה שהם עלו מלהיות שווים מקום 5-6 במזרח למקום 2-3...

Ring Bearer

New member
זה ממש נכון

אל הורפורד הוא גבוה זריז, עם ידיים טובות ומסוכן מחצי מרחק. גם אתמול ראינו אותו קולע שלשה חשובה ברבע הרביעי. לכול אורך המשחק הוא שיגע את הברזילאי הגבוה של הרפטורס ואפשר לאיזיה להשלים אפ-אנד-אנדרים ליד הסל בלי להסתכן בחסימה. זה צימוד טוב בין גבוה ונמוך. אבל מסכים גם שהעונה הזו של אייזיאה מדהימה. הוא נראה כמו אלן אייברסון.

liron1311

New member
בדיוק התחלתי אתמול

לכתוב איזה פוסט סיכום על העונה של בוסטון עד כה אבל היה לי איזה עניין אז לא סיימתי. אני אעלה יותר מאוחר היום נראה לי.

דווקא הורפורד היה אתמול במשחק חלש, יש לו פעם בכמה משחקים איזה משחק שהוא לא מצליח לפגוע מהשדה אבל עדיין לפחות מצליח לתרום בשאר התחומים וקלע שלשה חשובה 3 דקות לסוף.

OrEl74

Well-known member
מנהל
גם ווסטברוק לא תירגם את זה לפלייאוף בינתיים

להזכירך, בעונה שדוראנט היה פצוע אוקלהומה לא הצליחה להעפיל לפלייאוף.
ומה לעשות שבמזרח יש את הקאבס? לא משנה כמה טובים הסלטיק יהיה (או טורנטו לצורך העניין), את הקאבס הם לא יעברו.
&nbsp

ווסטברוק נותן הצגות פלייאוף כבר 6-7 שנים

לצד מספר כשלונות, אבל אי אפשר להגיד עליו שהוא לא שחקן שמגיע לעבודה באופן די עקבי בפלייאוף. זה שבעונה בלי דוראנט (שגם אותה ווסטברוק התחיל פצוע יש לציין, ושאיבאקה גמר את העונה גם כן) הוא לא הצליח לסחוב את הקבוצה שלו לפלייאוף זה משהו אחר, ולא כל כך מטריד אותי האמת בתור חובב ווסטברוק (קשה להאמין אבל יש כאלה שלא
)..

OrEl74

Well-known member
מנהל
ברור לגמרי

אני לא לוקח מווסטברוק כלום, אני רק אומר שהיה שם איזה דוראנט אחד בסביבה וזה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו.
עכשיו כשהקבוצה לגמרי שלו, כל חובת ההוכחה עליו ונראה כמה רחוק הוא מסוגל לקחת אותם לבד.

אני התרשמתי היום מקיי פלדר

ה1.75 של הקאבס..
&nbsp
נתן 9 נק' באחוזים מעולים, רוביו לא הצליח לחדור עליו פעם אחרי פעם, ושיתף פעולה יפה עם קורבר על הקשת.
&nbsp
מהסתכלות קצרה על הגיים לוגס שלו אפשר לראות כשהוא מקבל מעל 15דק' הוא גם נותן תפוקה נאה לקאבס.
&nbsp
הוא מקבל בעיקר דקות זבל בקאבס אבל אולי שווה לקאבס להתחיל להסתכל על הPROS של הבחור..
&nbsp
אגב הוא גם הבן דוד של סטיב סמית'..
&nbsp
During the 2016 NBA Draft Combine, the 5-foot-9-inch (1.75 m) Felder tied Pat Connaughton for the second-highest maximum vertical leap recorded in draft combine history at 44 inches (110 cm).[
&nbsp
כן , קראתם טוב, בדראפט הוא רשם ורטיקל ליפ של 44 אינצ'ס.
&nbsp
קשה לא להיזכר בנייט רוב שמסתכלים על הבחורצ'יק הזה..
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Ring Bearer

New member
אולי לברון בכלל רצה לעורר תחרות בין הרכזים הצעירים

"אנחנו צריכים פליימייקר" - מישהו מוכן להתעורר?

למעלה