תודה...
אופק דגנית New member 24/3/06 #25 יש לך מקום במזוודה שאוכל להיכנס אליה..ולבוא איתך.. אבל תדאג שגם בחזרה יהיה לך מקום במזוודה..שלא אשאר שם.
יש לך מקום במזוודה שאוכל להיכנס אליה..ולבוא איתך.. אבל תדאג שגם בחזרה יהיה לך מקום במזוודה..שלא אשאר שם.
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 25/3/06 #54 לא לוקח מזוודה... יוצא בקושי עם פאוצ'.. לחזור זו כבר אופרה אחרת..
א אייל 401 New member 24/3/06 #26 איציק !!!!!!!!!!!!!! טריפל בודי ....אחחחח רק הזיכרון עושה לי טוב תעשה חיים
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 25/3/06 #55 תודה אייל...../images/Emo3.gif מבטיח לחשוב עליך באחת המסיבות שקופנגן.. החופים שם יזכירו לי את פלמחים..לא??...
תודה אייל...../images/Emo3.gif מבטיח לחשוב עליך באחת המסיבות שקופנגן.. החופים שם יזכירו לי את פלמחים..לא??...
ש שגית המקורית New member 24/3/06 #27 ../images/Emo160.gifטיסה נעימה חופשה נעימה תעשה חיים ו...אל תחשוב עלינ ו סע בשלום תחזור בשלום ואולי בכל זאת תחשוב עלינו קצת?
../images/Emo160.gifטיסה נעימה חופשה נעימה תעשה חיים ו...אל תחשוב עלינ ו סע בשלום תחזור בשלום ואולי בכל זאת תחשוב עלינו קצת?
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 25/3/06 #56 תודה שגית..../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif תמיד חושב, ומזל טוב על המחשב...
מ מצוטטת New member 24/3/06 #29 ../images/Emo62.gifמ'זתומרת...../images/Emo35.gif../images/Emo62.gif מישו מה אני מנועה לשים כאן בצנטרום של הפרהסיה את זהותו טוען.... שחלומות תמיד מתגשמים לפעמים!!! להתעמקת הסוגיה הכרחי ל'שות איתו וכמובן שלא כהמלצה ממני
../images/Emo62.gifמ'זתומרת...../images/Emo35.gif../images/Emo62.gif מישו מה אני מנועה לשים כאן בצנטרום של הפרהסיה את זהותו טוען.... שחלומות תמיד מתגשמים לפעמים!!! להתעמקת הסוגיה הכרחי ל'שות איתו וכמובן שלא כהמלצה ממני
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 25/3/06 #57 ../images/Emo9.gif תמיד.. תודה דינה..../images/Emo25.gif ../images/Emo140.gif
M M i c h a l y U S A New member 24/3/06 #30 הרבה כייף..והרבה תמונות תעשה חיים ותביא יאמבה תמונות..סתם סקרנית לראות איך היה..
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 25/3/06 #58 תודה, ויהיו הרבה תמונות... אתר אחסון לתמונות, כבר מצאתי..שם למטה בחתימה שלי. בינתיים שמתי שם שירים שאהובים עלי, תהני. תודה..
תודה, ויהיו הרבה תמונות... אתר אחסון לתמונות, כבר מצאתי..שם למטה בחתימה שלי. בינתיים שמתי שם שירים שאהובים עלי, תהני. תודה..
M my sunshine New member 24/3/06 #32 מברוק קצין, אבל אם ת'צריך מדריך, מוכנה. הייתי פעמיים ולא הספקתי הכל,
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 25/3/06 #59 תודה לך.. שמש יקרה..../images/Emo24.gif אולי עוד ארים את הכפפה..
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 25/3/06 #66 אגב... אני יוצא עם חבר שהיה שם כבר פעמיים.. ועם עוד בחור מצרפת, שיחכה לנו שם..
ב בדולינה בסגול New member 24/3/06 #33 מקנאה, ומפרגנת בגדול ../images/Emo25.gif תהנה , תבלה כמה שרק תרצה.. רק אל תשכח שכל בנות הפורום כאן ממתינות לך (בתנאי שלא תשכח את רשימת הקניות שהכינו בבית)
מקנאה, ומפרגנת בגדול ../images/Emo25.gif תהנה , תבלה כמה שרק תרצה.. רק אל תשכח שכל בנות הפורום כאן ממתינות לך (בתנאי שלא תשכח את רשימת הקניות שהכינו בבית)
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 24/3/06 #37 ../images/Emo6.gif לפי הרשימה... אצטרך כנראה לבלות את כל החודש בטרמינל 3...
ח חן חן40 New member 25/3/06 #39 ואחר כך תעלה תעלה למטוס,את כל מה שקנית תשאיר הכל בהמתנה בשדה, לא צריך לסחוב כמו שאתה יודע ותהנה, תכייף, תנשום אויר אחר , תמלא את עצמך ותחזור בשלום. שיהיה חופש מושלם ונפלא.
ואחר כך תעלה תעלה למטוס,את כל מה שקנית תשאיר הכל בהמתנה בשדה, לא צריך לסחוב כמו שאתה יודע ותהנה, תכייף, תנשום אויר אחר , תמלא את עצמך ותחזור בשלום. שיהיה חופש מושלם ונפלא.