11.4.06 ... וזה סופי !

a n a t i 3 3

New member
גם לבנג וגם לקוק../images/Emo35.gif../images/Emo115.gif../images/Emo120.gif

תעשה חיים

נסיעה טובה!

הגשמת חלום וזה, וזה מה שהכי חשוב... אז מי יהיה כאן בחג לברך על ההגדה? לשתות את ארבעת הבנים ולשאול את ארבעת הכוסות???
שיהיה לך חג שמח והנה מילה אחת בתאית: קפונקה = בבקשה! בון וואיאז'
ו.. אם היית מחכה רק עוד יום אחד היינו יכולים להיפגש למעלה ביוטי פרי...

הגדה...

חשבתי על זה, ונראה לי שיהיה את ליל הסדר הכי מיוחד שהיה לי.. כנראה שנעשה את הסדר בבית חב"ד בבנגקוק או בצ'אנג מאי.. מתלבט איפה לעשות, ואם לא אגיע להחלטה עד אז, כנראה שלא אסע.. שתםםםםםםם...תודה יקירתי.

אני שמחה בשבילך...

שאתה הולך לכזו חופשה חלומית טפי טפי טפי מכל עין הרע וקצת עצובה שלא תהיה פתאום קרוב, שלא אוכל לתפוס אותך מתי שרק אחפוץ. ואת היום הולדת שלי תבלה עם הליידיבויס במקום בחברתי???? זה לא פותר אותך ממתנה... אמנם לא תוכל להשוות למתנה שקיבלת ממני. תהנה ולפני שאתה הולך לישון... תכניס אותי ככה מידי פעם לרשימת המחשבות.. במספר ארבע.. מקסימום חמש.

יערית

New member
מפרגנת לך../images/Emo24.gif

אומנם זה לא היעד שאני הייתי בוחרת לעצמי,כנראה שזה יעד החופש תרתי משמע אומרים:) בכייף ולא לשכוח משנה זהירות|קנדום|

יערית

New member
היעד שלי

אקזוטי /רומנטי ושם אקבל את הגושפנקא שאני מבקשת לעצמי:) בטח אופרות ומוזאונים

jane34

New member
../images/Emo91.gif-----../images/Emo18.gif../images/Emo187.gif../images/Emo194.gif

זהירות|
+
= לא נותן אורגיה אלא 2
קופצות =זה לא אחר מ
שעושה
ל
?=
ולא לשכוח: בשר
לא נחשב בטעמו לבשר
אז שתהיה לך
נעימה.... אם לא תסתדר ----אני כאן כרגיל ב
עם
אבל אל תפריע לעצמך להנות! תחזור בשלום-ילד!

vered 37

New member
Y Y Y מי מי מי

שלא היה בבנקוק ובתאילנד לא מבין מה זה גן עדן עלי אדמות ! ג'נטלמן אם זו הפעם הראשונה שלך .... אתה לא מתאר לעצמך מה אתה הולך לחוות..... אז ככה.... ראשית מפרגנת לך ובענק ! שנית .....בא לי גם !!!!!!! One Night In Bangkok A-teens One night in Bankok and the worlds's your oyster The bars are temples but the pearls ain't free You'll find a god in every golden cloister And if you're lucky then the god's a she I can feel an angel sliding up to me ב-1996 נסעתי חודש לתאילנד עם האקס שלי ..וזו היתה ה ----- חופשה הכי מדהימה בחיי. ואני חושבת שהגיע הזמן לעשות COME BACK וכמה שיותר מהר... כמה דברים שחובה לעשות בתאילנד ...
להיות בקוואסן -{מקום בו שורצים כל הישראלים }
... לאכול לוטי ברחוב (פנקייק שלהם עם ריבת חלב +
+ קוקוס...יאמייייי ושיפודים של אננס טרי....
פטפונג (בבנקוק ) -אזור הברים והמועדונים (חוויתי ביותר !)
לנסוע לקוסמוי, קופנגן וחובה לקופיפי !
ללכת לשוק הצף.
בצפון להשכיר ג'יפ ולהכנס לתוך הג'ונגלים. ואחרון חביב - מסאז' תאילנדי.. אבל לא מתאילנדית
(לא כדאי לך ) רק מתאילנדי מזקני העם ...לא תפסיד. בקיצר ג'נטלמן אחד המקומות היפים והאקזוטיים שראיתי. כייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לך. סע בשלום וחזור בשלום

וואו, תודהההה ../images/Emo25.gif

בניתי לי שלד של טיול, ואני מתכנן לזרום איתו.. אבל בהחלט יש כמה מקומות וחוויות שהם MUST !! תודה יקירתי..

מצוטטת

New member
חביב וחכם מצידך

חודש מראש לספרת כאן....... ועכשף מה
יש'ך חודש לפנטז על הסיפרים מה יביאו לך כאן.......
ואחורי זה חודש ליישם {לפחות כמה מהן
} אחלללללללה

למעלה