11.4.06 ... וזה סופי !

אשמח להישרף אלייך ../images/Emo160.gif

מותר?? רק תאמר לי את החברה שאתה טס ומספר טיסה ואני על הטיסה הנ"ל איתך!! איך אני? איש יקר! סע לשלום, תעשה המוני חיים, תהנה מן הנוף המשגע מהתאילנדיות ומהתאילנדים, מהמסאג'ים, מהאוכל ומכל החגיגות שמסביב ושמור על עצמך. והעיקר חזור ארצה רענן, נינוח ועם המון סיפורים מלהיבים ועסיסיים! אההה... ועוד משהו: המון המון תמוניות בכדי שיהיה לנו במה לצפות! Une Bonne Voyage Ritmi

זוכרת??...../images/Emo9.gif

איזה יופי שזכרת, מה כתבתי אז "בבית" ההוא.. זו כבר הפעם השלישית... בפעם הראשונה ההיא, היה לי כבר כרטיס ביד, ובגלל סיבות שלא היו תלויות בי נאלצתי לבטל הכל שבוע לפני... בפעם השנייה, עשיתי כמעט את כל ההכנות, ופשוט לא אישרו לי.. לכן הפעם אני קצת במתח, קצת מתרגש, ועד שלא אהיה שם, שום דבר לא בטוח.. תודה וד"ש...

גלי10

New member
תזקיר לי

להדביק לך כמה סיפורים גלי , לפני התאריך הקובע
תיהנה

m a y a 69

New member
כמה שאני מקנאה בך קצין

תבלה ותעשה חיים ותספר לנו את החוויות כשתחזור... מאז שהייתי שם עברו כבר כמעט 14 שנים אז בטח הרבה דברים השתנו אבל אם במקרה תגיע לשוק הצף ליד בנגקוק יש שם את הפאדתאי הכי טעים שאכלתי .. וכשתיסע לצפון אז מומלץ לרדת עם הג'יפ לצדדים ולחפש כל מיני מקומות מדהימים שלא רואים מהכביש..לקטוף אננס מהשדה ולאכול אותו במקום..יאמי. אם אתה בענייני מסיבות שמעתי שהקווין בפטפונג עדיין עובד וכמובן מסיבת פול מון בקופנגן ואם תוכל ..אני רוצה רק צלחת לוטי מהקוואסן..מההוא שעומד שם ליד הדואר. תתחיל לתרגל, סוואדיחה / סוואדיקה/ קפקונקה/ הא באט / סם סם (זה כל מה שהצלחתי לזכור) אה כן..שכחתי, עוד משהו ..גנג'ה. תהנה..

מאיה..../images/Emo9.gif

יפתי.. עשיתי קצת שיעורי בית, ויש כל כך הרבה לראות, לחוות, לטעום ולהרגיש.. מקווה שאספיק חלק גדול ממה שאני מתכנן.. הלוואי והיו נותנים לי חופשה ללא תשלום של חצי שנה.. זה באמת החלום שלי, לקחת תרמיל ולחרוש את הודו ותאילנד.. בכול אופן, אני בעניני האוכל, מסיבות וכל מה שיעשה לי טוב. תודה יקירתי.. מתחיל לשנן..

m a y a 69

New member
../images/Emo24.gif

כן גם לי יש חלומות.. בינתיים נהנים ממה שיש (ויש הרבה) , אולי בפנסיה נקיף את העולם בלי הגבלת זמן..או אם סופסוף המנוי של מפעל הפיס יכניס לי משהו לחשבון
תעשה הרבה כייף..מכל הלב

אווווווווווווווו

בנקוק זה כייף אדיר וקסם פנינתי אמיתי שונה מכל מקום שהיית בו אי פעם! המראות שראיתי,הטעמים,הריחות... תהנה בחור!

שכחתי להגיד לך

מכיון שאתה איש טוב ונדיב מציעה לך הצעה שלא תוכל לסרב לה לא, אל תביא לי כלום מהדיוטי פרי גם לא מבנגקוק אפילו לא בתחנת הבינים אם יש לא רוצה שתכביד על עצמך נשמה שלי. מציעה לך, לבוא ולעזור לך עם המזוודות, אני אסחב אותם לאן שרק תגיד אני לא אוכלת הרבה, וגם לשתות לא דורשת קוקטלים, אפשר רק מים, אפילו מהברז המקומי מבטיחה שלא תרגיש אותי בלילה, וביום אהיה בשבילך כמו צל. הכל,כדי שלא תצטרך לסחוב דברים כבדים. אני כאן בשבילך, והמזוודות עלי מה אתה אומר???

../images/Emo7.gif לא אוהבת אותך יותר,

לא אוהבת!!! נשמה יקרה (מזה משנה מה אני אוהבת)- העיקר שתסע בשלום ותחזור בשלום-ותעשה חיים משוגעים-
חולה עלייך

shovalit35

New member
../images/Emo160.gifיוווווו איזה כיף לך

תהנה מכול רגע תעשה חיים ותחזור אלינו במהרה

sharon30a

New member
וואי וואי וואי!!על הבוקר הודעה כזו?

אז בסוף סגרת, הא?? סחתיקה עליך אח שלי!!!שאפו ענקי לך.. כולי ירוקה/סגולה/אדומה/ורודה מקנאה!!! וואלה כבר כמו זיקית מחליפה צבעים מרוב הקנאה.. איזה כיף לך.... תההההההההנננננננננההההההההההה לך!!! (טוב בעצם אין מצב שלא...) נשיק

למעלה