100 עובדות

נסטי XD

New member
אז בדרך שאת באה אליי למפגש פורום תביאי תופים

ותעשי לי שיעורים מזורזים ><

נסטי XD

New member
היינו...חחחח אין כבר פורום, כי זה היה יסמין,

אני,סתיו ועופר ....חחח אז סגרו אותו... בתכלס זה פורום סאם 41 P:

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

עד שזה נשאר אני והצל שלי וקצת הצל האדום שלי (יעני את^_^) XD

2MayaN2

New member
אה חחח ../images/Emo221.gif

ואתן עדיין נפגשות? סחתיין
(או שזו הייתה בדיחה ואי יצאתי לגמרי מטומטמת
)

נסטי XD

New member
חחחח עדיין לא נפשנו, זה היה אמור להיות

מפגש פורום ראשון עם יסמין,עופר,סתיו,דרור וכל החבריה.....נראה לי קבענו אצלי, לראות את השטפונות, לא? וכה, זו היתה די בדיחה....חחחחח לא נורא ><

PerfectSP

New member
חחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

יואווו בואו נעשה מפגש "מחזור" בפורים D: כי כאילו.. הרי גם ככה אין ימים להתנייד בהם בחופש הזה XD

PerfectSP

New member
חחחח בכיף../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

~רק שזה לא ייקרה כי זה התופים של אח שלי XD ~

נסטי XD

New member
חחח אני יודעת, גמאני הייתי בשוק שאמא סיפרה לי

>< תחשבי שאם הייתי נולדת שם היתה לי אזרחות אפריקאית ולא ישראלית....חחחח גדול :p

מעיינהXD

New member
50 עובדות עליי ^.^

1. קוראים לי מעיין 2. אני בת 13 3. נולדתי ב-17.11.96 4. זה אומר שאני בת 13 5. אני בכיתה ח' 6. ח' מופ"ת 7. הממוצע שלי בתעודה הוא 92 8. אני אוהבת לאכול 9. אוהבת לישון 10. אוהבת לשמוע מוזיקה 11. אני גרה בראשון לציון 12. אני חניכה בתנועת הנוער העובד והלומד 13. אני שומעת רוק D: 14. בשביל לאהוב שיר אני צריכה להרגיש אותו 15. אני מרגישה שירים כשאני שרה אותם או כשאני מתופפת את הקצב שלהם 16. ישלי 2 פוסטרים של פאראמור. אחד מהם ענק ! 17. ישלי את שלושת הדיסקים של פאראמור 18. את הראשון קיבלתי ביומולדת מההורים [ BNE ] 19. ואת השני והשלישי קיבלתי מהחברים שלי בקנוניה שהם זממו במסיבה שלי ^^ 20. אני מאוד גבוהה- 1.68 ---> משו כזה 21. ישלי חבורה שנקראת החבר'ה הטובים 22. הקמתי קבוצה לחבורה הזו במסנג'ר 23. אני חושבת שמסן הרבה יותר טוב מאייסי 24. הורדתי אייסקיו 7 25. אני לא סובלת מיצים. 26. שותה רק מים, קולה ושוקו. 27. אנ'לא אוכלת פירות. 28. שווארמה זה טעים. 29. ישלי שיער שָׁטֶנִי אבל כולם קוראים לי בלונדינית. 30. ישלי רגליים ארוכות. 31. אני חצי רוסיה וחצי בוכרית 32. ישלי 3 אחים ואני האחות הבכורה. 33. הדיסק האהוב עליי של פאראמור הוא BNE 34. השיר של פאראמור שאני הכי מתחברת אליו בתקופה זו הוא LET THE FLAMES BEGIN 35.שיר של להקה אחרת שאני מתחברת אליו בתקופה זו הוא meet me on the equinox של death cab for cutie. 36. אני רוצה כלב כל כך !!!!!! 37. אני רוצה לראות את הסרט אוואטר. 38. אני טים אדוארד רק בגלל שהוא חתיך 3> 39. כרגע שמעתי את וולקם טו הוטל קליפורניה בגירסה המקסיקנית >< 40. ישלי לק שחור 41. אני מתפללת לחבר 42. שונאת ערסים 43. שונאת פרחות 44. שונאת מזרחית 45. שונאת את הפרחות האלה ששמות טונה איפור לבצפר. 46. לילדה מהכיתה שלי יש כינים עוד מכיתה ז' ואני תמיד נבהלת כשהיא מתקרבת אליי . 47. זה מעצבן אותי כשפאקצות מאריכות את המילים. ננננכוווןןן מממעצבןןן ? 48. הכינויים שלי במסן הם תמיד שורות משירים של פאראמור ( עכשיו זה WE WERE BORN 4 THIS ) 49. העונה האהובה עליי היא החורף ... ריח של גשם :] 50. ישלי פרצוף מצחיק שאני עושה לחברים שלי וגיליתי שיש לו אפילו סמיילי מיוחד  :}

YARDEN268

New member
38-את מה את אדוארד? ../images/Emo6.gif

meet me on the equinox-חרשתי על השיר הזה

yael1998

New member
אמ... כמה עובדות שיש לי XD ../images/Emo47.gif

1. קוראים לי יעל 2. נולדתי ב-20.5 3.מזל שור. הכי שאווה
4. מתעצבנת בקלות 5. כיתה ו' 6. פטיל קצר [ מאוד XD ] 7. משוגעת 8. פריקית [?] 9. שונאת ערסים בדם XD 10. שומעת רק אנגלית. בעיקר פראמור
11. חולה מתה גוססת על רוברט פטינסון
12. יכולה לכתוב במשפט אחד איזה 12345678 אלף XD . XD 13. 24/7 על המחשב XD 14. מכורה לפייסבוק
15. הפלאפון הולך איתי לכל מקום D: 16. שונאת שיעורי היסטוריה. היסטוריה זה איכס XD במיוחד המורה שלי להיסטוריה 17. שחקנית מלידה P: 18. שפויה [ תסתכלו בעובדה מס' 7 XD ] 19. מעדיפה להיות בבית מאשר לצאת עם חברים 20. שונאת ערסים אבל... הידידים הכי טובים שלי הם ערסים XD 21. מתחברת יותר לבנים מאשר לבנות 22. מתחברת יותר עם אנשים שלא מכירים אותי באמת. [ שאני מדברת איתם במחשב ] 23. יש לי משקפיים מכיתה ג' 24. עיניים מחליפות צבעים
25.יכולה לקרוא ספר של 500+ עמודים תוך יום
[ טוב נו, מי לא יכול ? XD ] 26. יכולה להיתקע עם ספר של 100 עמודים שנה OO" 27. נוהגת לתת שמות לחפצים XD [ למחשב שלי, לקלמר, לפלאפון... XDDD ] 28. זיכרון לטווח קצר, מאוד. 29.שאני עצבנית, עדיף לשמור מרחק ממני XD 30. בלגניסטית בנשמה 31.חופרת XD 32. האחות הכי קטנה במשפחה D: 33. ימנית
34. מחייכת כל הזמן. 35. מתייאשת בקלות 36. יותר קשורה לאמא מאשר לאבא 37. נועלת רק אולסטאר [ רק ! XD ] 38. מתמטיקה, גיאומטריה וכל החרטא הזה ? לא בשבילי XD 39. אנגלית זה שפת האם השניה שלי
40. לפעמים אני נשמעת כמו פרחה/פקאצה/סנובית/ערסית בטלפון OO" 41. שונאת לענות לטלפון בבית [ כי תמיד שאני עונה מתבלבלים ביני לבין אחותי >< ] 42. אובססיה לעיניים כחולות *-* 43. אוהבת בע"ח. 44.מנגנת בגיטרה P: 45. שונאת מזרחית [ חוץ מכמה שירים XD ] 46. שונאת לאכול בשר. אני כבר מחכה לגיל שאני יהיה גדולה מספיק כדי להיות צמחונית XD 47. נכנסת לדיכאון מהר מאוד... 48. אוהבת לרוץ. קיצר ? אוהבת ספורט ! D: 49. אוהבת שההורים משאירים אותי לבד בבית XD 50. נגמרו לי העובדות ! :)

yael1998

New member
שכחתי עובדה ממש חשובה עליי !

אני מצחיקה. מאוווווווווד מצחיקה

PerfectSP

New member
אני יכולה להיתקע עם ספר של 100 עמודים ../images/Emo190.gif

יותר מיובל

למעלה