80 עובדות ../images/Emo168.gif
שעת התחלה - 9:49 1. קוראים לי ויקי. 2. קיצור של ויקטוריה. 3. אני בכיתה ט'. 4. בת 14 5. נולדתי ב10 לאוקטובר 6. וכן, השנה היומולדת שלי תהייה ב 10.10.10
7. ירשתי את הטעם במוזיקה שלי מאבא שלי. 8. בין הלהקות האהובות עליי תכולו למצוא את פארמור, 30 סקונדס טו מארס, פלייליף, נירוונה, מטאליקה, אניגמה, פיירפלייט, טרי דייס גרייס, אנברלין, הפו פייטרס והרשימה עוד ארוכה
9.בין הזמרות האהובות עליי: ליידי גאגא, ריהאנה וביונסה. 10. היילי ויליאמס לא נחשבת לזמרת מבחינתי אלא לסולנית להקה. 11. אני מתה על השיער של היילי והייתי צובעת את שלי, אם לא הייתי פוחדת שהצבע המקורי שלי לא יחזור 12. לצבע השיער שלי קוראים "בלונד טבק" 13. יש לי עיניים כחולות מתות כאלה... אפור-כחול מוזר ולא מי יודע מה יפה. 14. לכל המשפחה של אמא שלי עיניים כחולות 15. ולכל המשפחה של אבא שלי יש עיניים ירוקות 16. הייתי מתה לעיינים ירוקות. 17. אני מכורה לסימס 18. סיימתי את "לפט פור דד" כמה פעמים ולא מסכימה לשחק בחלק השני כי שינו את הדמויות
19. ליומולדת של החברה הכי טובה שלי הבאתי לה לוח גדול עם מלאמלאמלא תמונות שלה ושלנו ביחד
20. ברגע זה אני שומעת את This is War של 30 סקונדס טו מארס. 21. התחלתי ללכת כל יום ברגל לבצפר ובחזרה רק בשביל שיהיה לי יותר זמן לשמוע מוזיקה
22. מכירים את הגרביים החמות העבות הנעימות האלה? טוב אם כן, אז הרשו לי לציין שיש לי פיג'מה שלמה כזאת
23. אני מכורה לטווילייט 24. קראתי את כל הספרים מלבד BD 25. קראתי את דמדומים כל כך הרבה פעמים שאמא שלי התחילה להתעניין, ראתה את הסרט, התאהבה וקראה את כ-ל הספרים
26.ראיתי את ניו מון בקולנוע. כשג'ייקוב הוריד את החולצה כל האולם צרח. כשאדוארד הוריד את החולצה, נשמעה לחישה קטנה של "ווואו" בשורה האחרונה
27. לכתוב 100 עובדות זה הרבה יותר קשה משחשבתי. 28. אז בא לי להתחיל לספר דברים באמת מעניינים 29. אני נמצאת בפרוייקט שבו בא מהנדס מהטכניון ועוזר לנו במתמטיקה. היום המהנדס שלנו איתגר אותנו שננחש את השם של אבא שלו, בראשי עברה המחשבה "אליהו" ואז אמרתי לעצמי שזה שם די מעפן אז זה סתם יעליב אותו. נחשו מה בסוף היה השם של אבא שלו... 30. שנה הבאה מלבד כל המקצועות בבגרות שאני חייבת לעשות, אני גם עושה 5 יחידות מתמטיקה, 5 פיזיקה, 5 אנגלית, 5 רוסית ו10 ביורפואה (כן, 10!) 31. הסרט האחרון שראיתי בקולנוע היה "אווטר", לכו לראות!!!! 32. הורדתי אייסיקיו 7, וזה היה כל כך מעפן שחזרתי ל 6.5
33. אני מתה על האח הגדול. 34. אני משעממת מהשידורים בלייב, אז אני מתעדכנת בפורום שלהם. 35. הפייבוריטים שלי הם אלירז, אלין ופותנה
36. סער, תומר ואיילה המיוחד מגעילים אותי
37. הבועית מגניבה
38. הייתי בשישי ביומולדת של חברה. כשהתנגן השיר "פארטי אין USA" של מיילי סירוס, אמרתי לבת שעמדה לידי שמיילי סיירוס מעולם לא שמעה שיר של ג'יי זי, הבת אמרה שאין סיכוי, ואני עניתי לה, ברב חומכתי "בטח שכן! היא אמרה לי!" 39.אני קונה באופן קבוע בקיוסק אצלנו בבצפר פיצה, ב4 שקל
40. יש לי ילדה בכיתה שדומה בטירוף לביונסה - בצורת גוף, בצבע עור ובכלל במראה הכללי. 41. אני מוכנה להשבע בחיי שהמורה שלנו ללשון היא אשתו של השטן. 42. אחת מהכיתה שלי פתחה קבוצת שנאה נגד המורה שלנו לגאוגרפיה. הוא גילה את זה. 43. המורה שלנו לספרות בזמנה החופשי מקריאה סיפורים לילדים קטנים בקניונים. בשיעור קריאה אחד הבנים הביא "כספיון", היא הקריאה את זה לכל הכיתה
44. בשיעור הבא הוא הביא את "כספיון בסכנה". 45. והיא באמת הקריאה גם אותו. 46. מעולם לא הכרתי מישהו שקראו לו אדוארד. 47. אין לי מטריה, ואין לי מושג מה אני הולכת לעשות מחר... 48. כוח העל המושלם מבחינתי, הוא השילוב בין היכולת לעוף, להיות בלתי נראה ולעבור דרך חפצים מוצקים. 49. טלקינזיס לא יזיק
50. בכל לילה אני זוכרת את מה שאני חולמת. 51. השיר הכי אהוב עליי נכון לעכשיו הוא Gravity of Love של אניגמה. 52. אני תולעת ספרים רצינית - אני קוראת בלי סוף. 53. הספר האחרון שקראתי הוא "אשתו של הנוסע בזמן". 54. נכון יש את האנשים האלה שאתה בא אליהם ושואל "קראת X?" והם עונים "לא, אבל ראיתי את הסרט", ובכן אני בדיוק ההפך! 55. השיעור שאני הכי מחכה לו השבוע הוא טנולוגיה - שעת אפס ושעה ראושנה ביום שישי. 56. אנחנו בונים בקבוצות רובוט חכם
57. לשמיכה שלי קוראים אליזבת. 58. התחלתי לראות נמלטים, אבל פרשתי אחרי 6 או 7 פרקים כי השתעממתי. 59. ראיתי את כל הפרקים של דם אמיתי. 60. וקראתי את הספר הראשון - מעפן בטירוף. 61. לחברה שלי יש בלוג ציטוטים, והוא מתפקד כבר יותר משנה וחצי, והיא אפילו עשתה לו מסיבת יומולדת שנה. 62. אני מתה על הבלוג הזה, אני מצוטטת שם מדי פעם. 63. בטיול השנתי בשנה שעברה, באמצע הטיול אני וחברה שלי החלטנו לחזור לאוטובוס, וזה מה שעשינו. המורה כמעט עשתה אותי ואת חברה שלי על האש. 64. חברה שלי התוודתה באהבתה כלפי בן, הוא בתגובה "אני רואה". 65. כשהייתי בכיתה ד' או ה', ראיתי באופן קבוע אינויאשה. 66. לא בכיתי בטיטאניק, אבל בבולט בכיתי. 67. אני ממש נמוכה. 68. הדבר שאני הכי אוהבת לעשות בעולם הוא לישון. 69. ראיתי את העונה הראשונה והשנייה של גיבורים. בשילישית פרשתי באמצע מרב שיעמום. 70. אני משתמשת בשמפו וקונדישינר קרמה בריח פסיפלורה. 71. אני אתאיסטית מאז שעליתי לחטיבה. 72. קיבלתי 93 במבחן האחרון בערבית
73. החברה הכי טובה שלי קיבלה באותו המבחן בדיוק 21. 74. נכשלתי רק פעם אחת בחיים שלי, בבחן הראשון בכיתה ז' בפיזיקה - קיבלתי 30. אחרי זה העלתי ל80. 75. כשסיפרתי לאבא שלי על הציון, הוא רק אמר לי "וכמה ציפית לקבל?" 76. בכיתה ז' וח' היה לנו את המורה הכי מגניב בעולם למתמטיקה: הוא היה שר אופרות, רוקד בלט, קופץ על שולחנות בזמן שיעור, עושה שפגאטים, מספר בדיחות ועוד מלא דברים. אה, והוא בן 60. 77. יש לי זוג נעלי עקב שחורות מדהימות ואני מתה עליהן ולובשת אותן לכל אירוע שרק אפשר. 78. זוג הנעליים האהוב עליי הוא הנייק שלי, אני פשוט לא יורדת ממנו. 79. ביומולדת שלי התחילה השביתה הגדולה לפני שנתיים

80. הכרתי את פארמור באוגוסט 2008. זכרתי שאחת הבנות שלמדה איתי ספורט לפני שנה שמעה להקבה בשם פארמור - הקלדתי בגוגל והתאהבתי
20 עובדות מאוחר יותר כי יש לי מחר שעת אפס גאומטריה, ואיחרתי לאותו מורה בדיוק היום בשעת אפס. שעת סיום- 10:31