100 עובדות

Tea Leave

New member
100 עובדות ../images/Emo13.gif ../images/Emo183.gif

ראיתי שבעבר חברי הפורום כתבו על עצמם 100 עובדות, חשבתי שיהיה מגניב לעשות את זה גם עכשיו
זה מאוד פשוט, כל אחחד כותב על עצמו 100 עובדות, בלי שום הגבלה. לא חייבים לסיים 100 כי זה פשוט כמעט בלתי אפשרי, ונסתפק בכמה שנוכל

Tea Leave

New member
80 עובדות ../images/Emo168.gif

שעת התחלה - 9:49 1. קוראים לי ויקי. 2. קיצור של ויקטוריה. 3. אני בכיתה ט'. 4. בת 14 5. נולדתי ב10 לאוקטובר 6. וכן, השנה היומולדת שלי תהייה ב 10.10.10
7. ירשתי את הטעם במוזיקה שלי מאבא שלי. 8. בין הלהקות האהובות עליי תכולו למצוא את פארמור, 30 סקונדס טו מארס, פלייליף, נירוונה, מטאליקה, אניגמה, פיירפלייט, טרי דייס גרייס, אנברלין, הפו פייטרס והרשימה עוד ארוכה
9.בין הזמרות האהובות עליי: ליידי גאגא, ריהאנה וביונסה. 10. היילי ויליאמס לא נחשבת לזמרת מבחינתי אלא לסולנית להקה. 11. אני מתה על השיער של היילי והייתי צובעת את שלי, אם לא הייתי פוחדת שהצבע המקורי שלי לא יחזור 12. לצבע השיער שלי קוראים "בלונד טבק" 13. יש לי עיניים כחולות מתות כאלה... אפור-כחול מוזר ולא מי יודע מה יפה. 14. לכל המשפחה של אמא שלי עיניים כחולות 15. ולכל המשפחה של אבא שלי יש עיניים ירוקות 16. הייתי מתה לעיינים ירוקות. 17. אני מכורה לסימס 18. סיימתי את "לפט פור דד" כמה פעמים ולא מסכימה לשחק בחלק השני כי שינו את הדמויות
19. ליומולדת של החברה הכי טובה שלי הבאתי לה לוח גדול עם מלאמלאמלא תמונות שלה ושלנו ביחד
20. ברגע זה אני שומעת את This is War של 30 סקונדס טו מארס. 21. התחלתי ללכת כל יום ברגל לבצפר ובחזרה רק בשביל שיהיה לי יותר זמן לשמוע מוזיקה
22. מכירים את הגרביים החמות העבות הנעימות האלה? טוב אם כן, אז הרשו לי לציין שיש לי פיג'מה שלמה כזאת
23. אני מכורה לטווילייט 24. קראתי את כל הספרים מלבד BD 25. קראתי את דמדומים כל כך הרבה פעמים שאמא שלי התחילה להתעניין, ראתה את הסרט, התאהבה וקראה את כ-ל הספרים
26.ראיתי את ניו מון בקולנוע. כשג'ייקוב הוריד את החולצה כל האולם צרח. כשאדוארד הוריד את החולצה, נשמעה לחישה קטנה של "ווואו" בשורה האחרונה
27. לכתוב 100 עובדות זה הרבה יותר קשה משחשבתי. 28. אז בא לי להתחיל לספר דברים באמת מעניינים 29. אני נמצאת בפרוייקט שבו בא מהנדס מהטכניון ועוזר לנו במתמטיקה. היום המהנדס שלנו איתגר אותנו שננחש את השם של אבא שלו, בראשי עברה המחשבה "אליהו" ואז אמרתי לעצמי שזה שם די מעפן אז זה סתם יעליב אותו. נחשו מה בסוף היה השם של אבא שלו... 30. שנה הבאה מלבד כל המקצועות בבגרות שאני חייבת לעשות, אני גם עושה 5 יחידות מתמטיקה, 5 פיזיקה, 5 אנגלית, 5 רוסית ו10 ביורפואה (כן, 10!) 31. הסרט האחרון שראיתי בקולנוע היה "אווטר", לכו לראות!!!! 32. הורדתי אייסיקיו 7, וזה היה כל כך מעפן שחזרתי ל 6.5
33. אני מתה על האח הגדול. 34. אני משעממת מהשידורים בלייב, אז אני מתעדכנת בפורום שלהם. 35. הפייבוריטים שלי הם אלירז, אלין ופותנה
36. סער, תומר ואיילה המיוחד מגעילים אותי
37. הבועית מגניבה
38. הייתי בשישי ביומולדת של חברה. כשהתנגן השיר "פארטי אין USA" של מיילי סירוס, אמרתי לבת שעמדה לידי שמיילי סיירוס מעולם לא שמעה שיר של ג'יי זי, הבת אמרה שאין סיכוי, ואני עניתי לה, ברב חומכתי "בטח שכן! היא אמרה לי!" 39.אני קונה באופן קבוע בקיוסק אצלנו בבצפר פיצה, ב4 שקל
40. יש לי ילדה בכיתה שדומה בטירוף לביונסה - בצורת גוף, בצבע עור ובכלל במראה הכללי. 41. אני מוכנה להשבע בחיי שהמורה שלנו ללשון היא אשתו של השטן. 42. אחת מהכיתה שלי פתחה קבוצת שנאה נגד המורה שלנו לגאוגרפיה. הוא גילה את זה. 43. המורה שלנו לספרות בזמנה החופשי מקריאה סיפורים לילדים קטנים בקניונים. בשיעור קריאה אחד הבנים הביא "כספיון", היא הקריאה את זה לכל הכיתה
44. בשיעור הבא הוא הביא את "כספיון בסכנה". 45. והיא באמת הקריאה גם אותו. 46. מעולם לא הכרתי מישהו שקראו לו אדוארד. 47. אין לי מטריה, ואין לי מושג מה אני הולכת לעשות מחר... 48. כוח העל המושלם מבחינתי, הוא השילוב בין היכולת לעוף, להיות בלתי נראה ולעבור דרך חפצים מוצקים. 49. טלקינזיס לא יזיק
50. בכל לילה אני זוכרת את מה שאני חולמת. 51. השיר הכי אהוב עליי נכון לעכשיו הוא Gravity of Love של אניגמה. 52. אני תולעת ספרים רצינית - אני קוראת בלי סוף. 53. הספר האחרון שקראתי הוא "אשתו של הנוסע בזמן". 54. נכון יש את האנשים האלה שאתה בא אליהם ושואל "קראת X?" והם עונים "לא, אבל ראיתי את הסרט", ובכן אני בדיוק ההפך! 55. השיעור שאני הכי מחכה לו השבוע הוא טנולוגיה - שעת אפס ושעה ראושנה ביום שישי. 56. אנחנו בונים בקבוצות רובוט חכם
57. לשמיכה שלי קוראים אליזבת. 58. התחלתי לראות נמלטים, אבל פרשתי אחרי 6 או 7 פרקים כי השתעממתי. 59. ראיתי את כל הפרקים של דם אמיתי. 60. וקראתי את הספר הראשון - מעפן בטירוף. 61. לחברה שלי יש בלוג ציטוטים, והוא מתפקד כבר יותר משנה וחצי, והיא אפילו עשתה לו מסיבת יומולדת שנה. 62. אני מתה על הבלוג הזה, אני מצוטטת שם מדי פעם. 63. בטיול השנתי בשנה שעברה, באמצע הטיול אני וחברה שלי החלטנו לחזור לאוטובוס, וזה מה שעשינו. המורה כמעט עשתה אותי ואת חברה שלי על האש. 64. חברה שלי התוודתה באהבתה כלפי בן, הוא בתגובה "אני רואה". 65. כשהייתי בכיתה ד' או ה', ראיתי באופן קבוע אינויאשה. 66. לא בכיתי בטיטאניק, אבל בבולט בכיתי. 67. אני ממש נמוכה. 68. הדבר שאני הכי אוהבת לעשות בעולם הוא לישון. 69. ראיתי את העונה הראשונה והשנייה של גיבורים. בשילישית פרשתי באמצע מרב שיעמום. 70. אני משתמשת בשמפו וקונדישינר קרמה בריח פסיפלורה. 71. אני אתאיסטית מאז שעליתי לחטיבה. 72. קיבלתי 93 במבחן האחרון בערבית
73. החברה הכי טובה שלי קיבלה באותו המבחן בדיוק 21. 74. נכשלתי רק פעם אחת בחיים שלי, בבחן הראשון בכיתה ז' בפיזיקה - קיבלתי 30. אחרי זה העלתי ל80. 75. כשסיפרתי לאבא שלי על הציון, הוא רק אמר לי "וכמה ציפית לקבל?" 76. בכיתה ז' וח' היה לנו את המורה הכי מגניב בעולם למתמטיקה: הוא היה שר אופרות, רוקד בלט, קופץ על שולחנות בזמן שיעור, עושה שפגאטים, מספר בדיחות ועוד מלא דברים. אה, והוא בן 60. 77. יש לי זוג נעלי עקב שחורות מדהימות ואני מתה עליהן ולובשת אותן לכל אירוע שרק אפשר. 78. זוג הנעליים האהוב עליי הוא הנייק שלי, אני פשוט לא יורדת ממנו. 79. ביומולדת שלי התחילה השביתה הגדולה לפני שנתיים :p 80. הכרתי את פארמור באוגוסט 2008. זכרתי שאחת הבנות שלמדה איתי ספורט לפני שנה שמעה להקבה בשם פארמור - הקלדתי בגוגל והתאהבתי
20 עובדות מאוחר יותר כי יש לי מחר שעת אפס גאומטריה, ואיחרתי לאותו מורה בדיוק היום בשעת אפס. שעת סיום- 10:31

2MayaN2

New member
חח תאריך מגניב יש לך השנה../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

ואו את לא נורמלית
(מספר 30) ציטוטים של מה יש בבלוג?

Tea Leave

New member
ציטוטים של אנשים שאנחנו מכירים ../images/Emo13.gif

ציטוטים מצחיקים וטיפשיים. אם בא לך להכנס פשוט חפשי בישרא בלוג "הציטוטים".

Tea Leave

New member
אהא ../images/Emo13.gif

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=562122&catcode=&year=2009&month=10&day=0&pagenum=5&catdesc= היומולדת שלי

2MayaN2

New member
חח אחלה מתנות../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif

איזה עיניים עיפות יש לך-למה אמרת מתות?

rocky girl

New member
אוקיי אני אעשה את זה קצר ולעניין. 30 עובדות.

כי אף אחד לא באמת רוצה לקרוא 100 עובדות על מישהו :) 1- קוראים לי דינה. 2- אני צ'רקסית. 3- אני בטוחה שאין לכם מושג מה זה צ'רקסית. 4- אני גרה בצפון בכפר קטן. 5- אני מכורה לסדרות וסרטים ומוזיקה. 6- בין הסדרות האהובות עליי אפשר למצוא את -ורוניקה מארס, באפי ציידת הערפדים, GLEE, חברים, גוסיפ גירל, על טבעי. 7- חוץ מפארמור אין להקה אחרת שאני מורידה את האלבומים שלה או מקשיבה לשירים שלה באדיקות. 8- אני חושבת שיפיפיה מוחלטת. 9- מספר 8 היתה בדיחה לחלוטין...:) 10- קראתי את כול ספרי דמדומים ושנאתי אותם...רק את הראשון והשני הייתי מגדירה כבסדר. 11- אני שרופה על סרטי דמדומים למרות שהם קיטשיים להפליא, מטופשים להחריד, וילדותיים לחלוטין. 12- יש לי שלוש אחיות ואח. 13- אני בת 20......וואי אני צריכה להתרגל לזה. 14- אני מכורה לפייסבוק. 15- אין לי חבר. 16- אני עובדת במאפייה כרגע. 17- אני מתכננת ללמוד שנה הבאה...אבל לא בטוחה מה... 18- אני אוהבת מאוד לקרוא ספרים. 19- אני מתה מתה מתה מתה אבל מתה על ספרי הארי פוטר. 20- אני חושבת שספרי הארי פוטר הם קלאסיקה מושלמת. 21- אני חושבת שג'יי קיי רולינג היא סופרת דגולה שאין כמוה. 22- אני חושבת שזה ממש לא ראוי שמשווים בין ג'יי קיי לסטפני מאייר כי סטפני בכלל לא מתקרבת לליגה של ג'יי קיי (שאגב כתבה את ספרי הארי פוטר) 23- נהיגה במכונית זה האהבות המאוד מפתיעות שיש לי בחיים.:) 24- יש לי שלושה אחיינים שאני מתה עליהם. 25- אני חושבת שאני בעד גירל פאוור כי רוב הדמויות שאני ממש אוהבת בסדרות הן בחורות עצמאיות וחזקות כמו -באפי, ורוניקה, בלייר מגוסיפ גירל. 26- בגלל זה שנאתי את בלה מדמדומים- כי היא מוצגת כבחורה חזקה ועצמאית אבל אני לא קניתי את זה...אני חושבת שבלה היא בחורה בכיינית, תלותית שמתנשאת מעל האנשים האנושיים בחייה. 27- כרגע אני קוראת את הספר - גוף מארח. שזה ספר של סטפני מאייר שלא בדיוק רציתי לקרוא אך הביאו לי אותו ליומולדת ואמרו לי שזה מעניין מאוד. 28- אני עומדת ללכת לישון והרשימה הזאת מעכבת אותי. 29- אני מכורה לפייסבוק. 3- אני מתה על ג'ייקוב בלאק מדמדומים (מהספר !!) ... וזהו :)

2MayaN2

New member
איך הספר גוף מארח? ../images/Emo221.gif

ורניקה,חברים ועל טבעי
שנאת את הספרים ואהבת את הסרטים של דמדומים?
חח הייתי מניחה שזה יהיה ההפך

PerfectSP

New member
היי!אני יודעת מה זה צ'רקסיםD: ../images/Emo190.gif

למדנו על זה שנה שעברה בשיעור גיאוגרפיה D:

2MayaN2

New member
אני נעזרת בכן ברעיונות לעובדות ../images/Emo221.gif

1.קוראים לי מעיין. 2.הרבה שנים ניסיתי למצוא איזה שם אחר יתאים לי. 3.המקצוע השנוא עלי בעולם הוא מתמטיקה-אני נאבקת בו מכיתה ב' 4.בכיתה ח' כל הציונים שלי במתמטיקה נפלו. 5.אני שונאת את העובדה שאני כ"כ ביישנית. 6.השנה הזאת היא השנה הכי קשה שהייתה לי מבחינה לימודית. 7.אני מכורה לדמדומים למרות שאני רק בספר השלישי. 8.אני חושבת שהסרט הראשון גרוע ובשני יש שיפור. 9.בעקבות דמדומים חזרתי לקרוא גם ספרים אחרים. 10.לא עובר יום בלי שאני אכנס לאחד מהפורומים שאני נמצאת בהם בתפוז. 11.אין לי פייסבוק. 12.במשך שנים סירבתי לפתוח מסן כי לא מצאתי בזה תועלת. 13.יש לי מעל ל700 שירים באמפי. 14.אני אוהבת מאוד לקרוא ציטוטים של אנשים\מסרטים\ספרים וכו'. 15.אני לא יכולה בלי להתאפר. 16.אני לא יכולה בלי שעון. 17.אני מכורה לכריות וניל. 18.חורף היא העונה האהובה עלי. 19.אני אוהבת סדרות נעורים קיטשיות כמו מגרש ביתי,90210 וכו' 20.אני כרגע מכורה לסדרה "הכי גאים שיש"
21.ראיתי את כל הפרקים של חברים מלא פעמים,אף פעם לא נמאס לי. 22.אני אחת האנשים הפחדנים. 23.אני רוצה לצבוע את השיער אבל מפחדת להרוס אותו>< 24.צילום זה אחד התחביבים העיקריים שלי. 25.אין לי שמץ מה אני רוצה לעשות בעתיד. 26.בסרטים של אדם סנדלר מצאתי את עצמי בוכה יותר מאשר צוחקת. 27.קשה לי לבכות ליד אנשים. 28.קשה לי גם לחשוף על עצמי יותר מידי:) 29.יש לי אובססיה למגפיים. 30.אני מאוד אוהבת עיינים כחולות. 31.יש לי רצון לעבור בערך לשנה לארה"ב. 32.אני תמיד צמודה למוזיקה. 33.הלהקות העיקריות שאהובות עלי הן פארמור ולינקין-חוץ מהן יש עוד רשימה ארוכה. 34.הכרתי את הלהקה דרך אנשים בפורום דמדומים. 35.אני אוהבת לקנות דיסקים של להקות שאני אוהבת. 36.הייתה לי תקופה שלא יכולתי להפסיק לשמוע עברי לידר.(הוא אחד האמנים הישראלים האהובים עלי) 37.אני מאוד אוהבת טיולים בטבע (הרים,נחלים וכו) 38.גשם מרגיע אותי. 39.יש לי שני חורים בכל אוזן ואחד באף. 40.אני רוצה לעשות קעקוע אבל לא מרשים לי ואני גם די מפחדת. 41.ביסודי הייתי מאבדת עגילים באופן תמידי ואז בוכה על זה. 42.אני מאוד אוהבת את תל-אביב,אני יכולה לבלות שם מלא. 43.בחיים לא שתיתי מילקשייק. 44.לא החלטתי אם אני מאמינה בה'. 45.אני לא שותה שום דבר מוגז. 46.אני בד"כ מוצאת את עצמי עייפה. 47.אני אוהבת לעשות מקלחות ארוכות (חבל רק שאין מים..) 48.אני מאוד אוהבת בע"ח. 49.הכלבה הנוכחית שלי היא הרביעית שיש לי. 50.אני לא אוכלת הרבה בשר-לא כי אני צמחונית כי זה פשוט לא טעים לי. 51.פורים הוא החג האהוב עלי. 52.אני אוהבת לנסוע על אופניים בפארקים בחורף. (רק חבל שאף אחד לא ממש משתף איתי פעולה
) 53.אני פוחדת נורא מסממיות,הן מגעילות אותי ואם אני רואה אותן בבית אני לא ארגע עד שלא יוציאו אותן. 54.אני לא יכולה להיכנס למים כשאני רואה דגים בפנים. 55.בין היסודי לחטיבה איבדתי את רוב החברות הטובות שלי. (ועשיתי חדשות) 56.זיקוקי דינור מלחיצים אותי. 57.אני אוהבת להשקיע בימי הולדת של המשפחה שלי. 58.החדר שלי מלא בתמונות נוף. 59.אף פעם לא הייתי בחרמון בשלג (רק בי-ם) 60.הטעם שלי במוזיקה השתנה בדרסטיות במשך השנים. 62.יש לי פיג'מות שאני לא לובשת כי תמיד חם לי נורא בהן. 63.בכיתי בספר השישי של הארי פוטר. 64.שנאתי את הסרט החמישי של הארי פוטר. 65.הלכתי לראות את הסרט "למעלה" עם חברהD: 66.יש לי המון חלומות רעים שאני זוכרת. 67.אני תמיד מאחרת לבי"ס. 68.אני אוהבת לשבת על נדנדות ולחשוב:) 69.הייתי בונציה פעמיים. 70.אף פעם לא שברתי שום דבר בגוף. חח זהו-רואים שכבר אין לי מה לכתוב

Tea Leave

New member
את לא שותה שום דבר מוגז? בול כמו חברה שלי ../images/Emo6.gif

מילקשייק - חייבת לנסות. 700 שירים? פאק, זה המון!

PerfectSP

New member
זה כ-4 ג'יגה../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

יש לי באייפוד איזה 1500

2MayaN2

New member
חח כן אני צריכה לנסות מתישהו ../images/Emo221.gif

וכן אני יודעת שהז המון-למצוא שיר זה סיוט (בעיקר כי החיפוש באמפי שלי גרוע אז אני פחות או יותר צריכה לעבור שיר שיר><)

YARDEN268

New member
70 עובדות עלי ../images/Emo192.gif

1. קוראים לי ירדן. 2. אני מהאנשים המוזרים האלה שבד"כ אוהבים את הספרים יותר מהסרטים. 3. יש לי שני חתולים. 4. יש לי נטייה לשנוא שירים בהתחלה, אח"כ להתמכר אליהם, לחרוש עליהם ובסוף לשנוא אותם שוב (בעיקר עם שירי פופ)
5. יש לי OCD בקטנה, ז"א שאני די סטרילית. 6. יש לי בעיה עם רעשים קטנים שיכולים לשגע אותי: לעיסת מסטיק, תקתוק של שעון, מקלדת וכו'. זה גם קשור ל-OCD 7. הספר האוהב עלי הוא הארי פוטר. 8. הספר השני האהוב עלי הוא דמדומים. 9. אני חושבת שהסרטים הראשונים של הארי פוטר עוד איכשהו בסדר אבל האחרונים היו פשוט גרועים ברמות. 10. הסרטים של דמדומים גם די גרועים. השני עוד היה שיפור. 11. כשקראתי את הקטעים העצובים בהארי פוטר בכיתי, כשראיתי אותם בסרט אז צחקתי X: 12. אני מאחרת הרבה P: 13. אני לא יודעת איך אני הולכת לכתוב 100 על עצמי .__. 14. אני ביישנית ודי שקטה. 15. אני מנסה לעבוד על זה. 16. אני לא שונאת מתמטיקה
17. אני שונאת מקצועות חופרים כמו ג"ג, ספרות...>< 18. אני טובה בלימודים. 19. אני שונאת ללמוד. 20. אני תמיד רואה את הסדרות הספרדיות (קטנטנות, כמעט מלאכים..) אבל פורשת באמצע כשהם מתחילים לחרוש על הקונספט של: נפרדים, חוזרים, נפרדים, חוזרים, הריון, נפרדים, חוזרים.... 21. אני אוהבת מוזיקה. 22. אני אוהבת לישון. 23 הדבר הכי שנוא עלי בבה"ס הוא שצריך לקום בבוקר. 24. אני אוהבת שוקולד
25. יש לי שעון יד שאני לא מורידה אותו אף פעם. גם לא במקלחת. 26. אני לא מסוגלת לראות סרטי אימה. 27. אני לא מעניינת בעליל X: 28. אני רוצה ללמוד לנגן בגיטרה. 29. אח"כ ללמוד פסנט. 30. אני סורגת קצת. 31. כשלא מצליח לי הסריגה אין לי סבלנות להמשיך אז קצת נטשתי את זה. 32. אני אוהבת סניקרס. 33. אני אוהבת להתלונן. 34. אני מתלוננת בעיקר על כמה שאני עייפה. 35. התחלתי לרשום נושא אחד 36. ואז את ההמשך שלו במספר אחר 37. כי אין לי מה לכתוב. 38. אף פעם לא הייתי בחו"ל. 39. אני אוהבת חופשות עם המשפחב באילת\ים המלח. 40. יש לי שתי אחיות ואח אחד. 41. הם כולם יותר גדולים ממני. 42. אני בספק אם מישהו יקרא את כל זה. 43. אם כן אז קבלו ח"ח. 44.נמאס לי כבר מכל ההרצאות בביה"ס על עישון\סמים\ אלכוהול. 45. אני חולה על סופי שבוע. 46. אני מחכה להם כל השבוע P: 47. אני נלחצת לפני מבחנים. 48. בא לי לעבוד בחנות דיסקים. 49. אני אוהבת בע"ח 50. אני שנאת ספויילרים >< 51. הכרתי את פארמור דרך MTV MUSIC 52. VOD נראה לי מזה כיף. 53. אבל אני מתה על הערוצי סדרות ביס. 54. אני גבוהה. 55. הייתי רוצה לצבוע את הקצוות של השיער בצבע מגניב כמו כחול אבל זה לא הכי מתאים לשיער מתולתל. 56. בכל מקרה לא נראה לי שיהיה לי מספיק אומץ. 57. יש לי שני חורים באוזן אחת וחור אחד בשנייה. 58. אני שואפת להגיע למשהו כמו שלוש חורים בכל אוזן. 59. יש לי חולשה ללקים צבעוניים. 60. הצבע האהוב עליי הוא ירוק. 61. אני בכתה ח'. 62. אני בת 14 במרץ. 63. אני לא מאמינה ששחכתי לרשום את הדברים הבסיסיים ואני שעות יושבת פה ומנסה לחשוב מה לכתוב. 64. הטעם שלי במוזיקה משתנה לפי תקופות. 65. אבל רוק אני תמיד אוהבת. 66. אני מנסה להכחיש את הטעם שהיה לי במוזיקה בכתה ו'.
67. אני באמת צריכה ללכת להתחיל להתכונן לישון. 68. אני בד"כ לא ישנה מספיק בלילה ואח"כ משלימה הכל בסופ"ש 69. שמתי לב שבסעיף מעלי רשמתי הרבה ראשי תיבות. 70. אני שונאת שאני שומעת את הילדים של השכנים שלי בוכים ב-8 בבוקר ביום שבת >< טוב זה כל מה שיש לי
אולי אני אוסיף עוד אח"כ.

2MayaN2

New member
אני ממש כמוך ב-4../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

חח בסרט הרביעי של הארי פוטר-בקטע בסוף עם סדריק-כשהארי בוכה זה כ"כ מצחיקXD אני מצטערת אבל הוא לא עושה את זה טוב
(אבל לפני שהוא מתחיל לבכות הסצינה הזאת די טובה)..אבל סה"כ לא היה לי בעיה עם הרביעי והשישי (חוץ מכמה פרטים בסוף של השישי). יואו אני דומה לך בהרבה דברים:O (רק תחליפי את הסריגה בתפירה)

למעלה