נראה כמה יצא לי בכלל חחח
1.שלום, אני דנה

2.חברים שלי נורא אוהבים אותי וקוראים לי פוסטמה כל היום חחחח 3.לא שזה לא נכון, אני באמת פוסטמה XD 4.אין כמעט איבר בגוף שלי שלא נשברתי, נקעתי, או חתכתי חחחח (ועוד יצאה לי היד 3 פעמים) 5.מספר המזל של הוא 5

6.בחיים לא היתה לי תקופה שחייתי בלי כלב, עכשיו יש לי את הכלבה הכי מדהימה בעולם.

7.אני אלרגית לעצי זית, ולא לזית עצמו....תגידו שאני לא מוזרה.. 8.אני תמיד אומרת שאין לי זמן לכלום ואחרי 5 דקות משעמם לי חחחח 9.אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעצמי הוא השיער שלי, שד"א סיפרתי לבדי לפני יומיים חחח 10.ראיתי את השטפונות בערבה, שזאת חוייה שאני ממליצה לכל אחד לעבור...מדהים פשוט P: 11.כה, אני גרה שם חור אמיתי. מצד שני, אל תבואו לפה. משעמם טילים 12.כתבתי שיר והוא הפך להמנון הלאומי של הביצפר חחחח, חבורה של מגזימים. 13.מנגנת בפסנתר, גיטרה ושרה, ואני מתה לתופים...מי מעביר לי שיעור? 14.אני עושה כמעט 5 יחידות בכל דבר, 5 מתמטיקה, 5 אנגלית, 5 כימיה, 9 תקשורת...יש לי איזה מיליון יחידות. 15.אינלי ממש רעיונות איך להמשיך הלאה 17.לא שמתם לב שאין 16 חחח 18.נכון זה נדוש? חחח 19.יש לי 3 נקודות חן על הפנים ופעם מישו חיבר לי אותן וגילינו שיש לי משולש שווה שוקיים...חזק 20.הייתי מעריצה שרופה של בריטני. אבל ממש. לשמחתי, זה עבר חחחח 21.כולם נורא מתלהבים מדימדומים, ואני מתלהבת מטיילור לאוטנר....חחחח 22.היומולדת שלי בהסכם ריבנטרופ-מולוטוב (הסכם שפתח את מלח"ע 2 - למי שלא מכירה חחח) כולם צוחקים עליי כי אמא שלי מורה להיסטוריה,אז כאילו היא כיוונה לתאריך הזה חחח, זה 23 באוגוסט ד"א... 23.יש לי חיבה גדולה לנשוך אנשים. לא ביסים רציניים, קצת...זה כיף, אה וגם לצעוק כמו פוסטמה חחח 24.אם הייתי מגדירה את עצמי במילה אחת....לא הייתי מצליחה...מסובכת מדי חחח 25.אני מכורה לפייסבוק =\ 26.כרגע אני מאוד אוהבת את סקינס, יאללה שישדרו כבר את העונה הרביעית!!! מקסי ופרדי!! שיואואוא מהממים! 27.יצאתי עכשיו פסוטמה. רואים למה התכוונתי? 28.אני מכורה לקניות.פשוט אוהבת לקנות בגדים.....הבעיה שהעיר הקרובה ביותר לאזור שלי היא שעה נסיעה-דימונה =\ 29.אבל אין שם יותר מדי חחח, אז נוסעים או לאילת או לב"ש... 30.אני חוטפת צמרמורות מכל דבר- לורדים, עם הציפורניים על הלוח, כל הרעשים המעצבנים האלה. 31.אני ישנה עם קוקו כדי שיום למחרת יהיה לי תלתלים יפים. השיער שלי יום ככה, יום ככה... 32.יש לי נטייה לרקוד בלי שום מוזיקה, זה וואחד פדיחות... 33.אני לא מאמינה שהגעתי עד ל33. 34.היתה לי את התקופה של הערצה של האחים ג'ונאס. חחח הייתי כאפות למשך כמה חודשים 35.נראה לי אני אפסיק ב-40, לא שמישו באמת יקרא את זה XD 36.הייתי באוסטרליה, וכמעט בכל אירופה- מסקנדינביה, לצרפת, להולנד,וגם תאילנד, טורקיה. 37.כמעט נולדתי באפריקה, בחודש תשיעי אמא טסה לישראל להוליד אותי וישר חזרנו למומבסה. כמעט ולא הייתי כי זברה כמעט בעטה לאמא שלי בבטן, אבל אבא הציל אותה (ואותי). ואז חליתי באפריקה בסלמונלה וחזרנו לארץ לתמיד. 38.אני סנילית.ביג טיים. אני שוכחת כל 5 שניות מה רציתי, כמו עכשיו שהלכתי 4 פעמים למטבח כשחיפשתי גומיה חחח. 39.אני שונאת ספורט.אין לי כוח להזיז את עצמי. זה קשה....חחחח, מה לעשות, עצלנית 40.יש עליי 40 עובדות שכנראה אפחד לא יקרא חחח