100 עובדות

YARDEN268

New member
חח אנחנו באמת דומות בהרבה דברים O:

הרביעי של הארי פוטר היה נחמד. הסרט החמישי היה כ"כ גרוע!הכי שנאתי אותו! גם את השישי שנאתי. בקיצור אף אחד מהסרטים לא מתקרב לגאונות של הספרים

rocky girl

New member
ברור שלא ! הגאונות של הספרים בכלל לא קרובהההה

לרמה של הסרטים....הם בכלל לא באותה ליגה ! אבל זה בגלל שהסופרת היתה כול כך גאונית והכתיבה שלה היתה מושלמת... בהתחלה ממש שנאתי את הסרטים....אבל כשראיתי את הסרט השישי, דווקא החברות שלי ואני נהנינו והחלטתי לא להשוות את הסרטים לספרים ולנסות ליהנות מהם כמה שאפשר.... אז בשני בסרטים האחרונים הבטחתי לעצמי לא להשוות אותם בכלל בכלל לספרים....ופשוט ליהנות...:)

YARDEN268

New member
זה קצת קשה לראות את הסרטים

ולא לחשוב על הספרים .. אבל כשאני חושבת על זה.. מנקודת מבט של מישהו שלא קרא את הספרים הסרט לא כזה נורא.. כי כשאני רואה את הסרטים אני ישר חושבת כמה הקטע הזה היה הרבה יותר טוב בספר...בגלל זה הם מעצבנים אותי >< חוץ מזה שהשחקנים שם פשוט דרמטיים ברמות

2MayaN2

New member
גם אני ככה ../images/Emo221.gif

וזה למה אני ממש שונאת את דמדומים..לא שנאתי לפני שקראתי את הספר רק אחרי שראיתי כמה קטעים חסרים,כמה גרוע המשחק וכמה מהר הסרט רץ... אבל היא צודקת תכלס,הדבר הכי טוב זה לנסות להתייחס לזה בנפרד וזה פחות או יותר מה שניסיתי לעשות בניו-מון והסרט היה דווקא סבבה-ממש נהניתי. אבל אני מסכימה גם איתך שזה קשה...קיצר מסכימה עם שתיכן

2MayaN2

New member
החמישי הכי גרוע!D: ../images/Emo221.gif

ואחרי האכזבה של החמישי ממש שמחתי לראות את השישי, אבל שוב עצבן אותי הסוף
מה שהיה צריך להיות זה שהארי היה תקוע על הגג על דמבלדור תוך כדי שהוא לבוש בגלימה שלו..כל הקטע היה שהוא ממש רצה לעזור לדמבלדור והוא לא יכל בגלל השיתוק...ממש עיצבן אותי שהם לא שמו את זה כי בספר הוא חוזר כל הזמן על הקטע שהוא מנסה להשתחרר ולעזור לו..כל הקטע הזה היה מעפן:(

YARDEN268

New member
גם אותי זה עצבן../images/Emo46.gif ../images/Emo58.gif

זה יצא כאילו הארי לא פחד\לא רצה לעזור לדמבלדור שזה ממש סותר את הספר
והקטע שבלטריקס שורפת את הבית של הוויזלים...מה זה היה אמור להביע?! אם היא שרפה את הבית אז איפה הם אמורים להיות בכל תחילת הסרט השביעי?

rocky girl

New member
הם מכניסים די הרבה לסרטים שלא מופיעים

בספרים ! נגיד בסרט השלישי הארי מתהלך בהוגסמיד עם גלימת ההיעלמות עליו ובספר הוא כול הזמן מנסה לא לדרוך על אנשים או להיתקל בהם אבל בסרט הארי ממש דוחף אנשים ומפיל אותם בכוונה כדי לצחוק עליהם.... כאילו ואט דה פאק? ובאמת שבסרט השישי הם היו צריכים לשתק את הארי במגדל ההוא......למה הם לא עשו זאת? מה כול כך קשה בזה? זה לא נוגד את הסצינה או מאריך אותה......הם היו צריכים לעשות לפני שדראקו מפיל את השרביט מידיו של דאמבלדור שהוא מפיל את של הארי......כמו בספר !

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאוקי.. יהיה קשה חחחחח. 50.

~מעתיקה רעיונות מבנות אחרות~ 1. קוראים לי שחר. 2. השם שלי באנגלית זה דון (Dawn). 3. חשבתי על השם דון לפני שנה וחצי. 4. שהייתי בארה"ב חודש הצגתי את עצמי בשם דון. 5. בגיל 18 אני אכניס את השם לתעודת זהות. 6. אני מסיימת י"ב השנה. 7. נולדתי ב22.3.92 8. זה אומר שהשנה אני אהיה בת 18! חוקית. 9. אוהבת כמעט את כל סוגי המוזיקה. 10. יכולים להיות ימים שאני אחרוש רק על קור, ימים של היפ הופ, ימים של פופ, ימים של רוק קליל, ימים של דאנס.. יש לי גם שני דיסקים מעורבים של הכל. 11. יש לי רישיון נהיגה. 12. עברתי טסט שלישי ב-20.5 13. זה אומר שאתמול היה לי 8 חודשים לרישיון. 14. יש לי אוטו אמריקאי כזה שנת 1989 שותה דלק חח 15. הייתי הרבה פעמים בחו"ל. 16. אפריל 2007 - שבוע לונדון עם אבא ואחי. 17. שם ראינו הופעה של לוסטפרופטס. חיממו אותם טאקינג באק סאנדיי ואיידן (AIDEN). 18. דצמבר 2007 - שבוע לונדון עם אמא. 19 שם ראיתי הופעות של - הלוגודביי שחיממו אותם סיי אניטינג, שרווד וגו:אודיו. פיונרל פור אה פרינד שחיממו אותם קידס אין גלאס האוסס וסיטי סליפס. 20. אוגוסט 2008 - שבועיים דנמרק עם חבר שלי ביקרנו את המשפחה שלו. 21. סוף אוגוסט 2008 - שבועיים איטליה עם חבר שלי וההורים והאחים שלי. 22. יולי-אוגוסט 2009 - חודש בארה"ב. 23. בארה"ב ראיתי המוןהמון הופעות!! בניהן גרין דיי, וורפד טור (שם פגשתי את יו מי אט סיקס), אסטריה, קוברה סטארשיפ, סקרלט גריי. 24. ב10.4.08 הכרתי את חבר שלי. 25. ב21.4.08 נהיינו חברים באופן רישמי. 26. מה שאומר שהיום יש לנו שנה ו-9 חודשים ביחד
27. קוראים לו יונתן והוא מדהים! 28. נולדתי בלונדינית. 29. אבל עכשיו אני צובעת את השיער שלי אדום :) 30. אני גבוהה מאוד, 1.71 31. מגיל 9 בערך אני חולמת להיות מלכת היופי 2011. כן.. גם שנה בחרתי מאז חח 32. לכן אני בדיאטה (למשקל תקין!! תרגעו!) ואני מקווה להגשים את החלום עם כמה שזה שיטחי. 33. חולמת גם להיתחתן עם החבר הנוכחי שלי. 34. אמא שלי נולדה ברומניה, אבא שלי בארץ אבל ההורים שלו מארגנטינה וההורים (או שזה היה סבים..) שלהם מרוסיה. ככה שאני בסה"כ חצי רומניה חצי רוסיה :) 35. אני גרה בחור שנקרא ראש העין. 36. יש פה הרבה תמנים. 37. אני מאוד אוהבת לסרוג. 38. אני בתפוז כבר משנת 2004. 39. השם משתמש הנוכחי כאן הוא מנובמבר 2006. 40. אני מתגייסת ביולי 2010 לצבא. 41. בגיל שנתיים עשיתי ניתוח בגב כי נולדתי עם שתי חוליות פתוחות וחוט השידרה שלי חשוף. 42. בגלל זה יש לי הרבה בעיות פיזיות. 43. כמו שאני לא יכולה לעשות פוינט עם רגל שמאל חח כי יש לי שיתוק כמעט מלא של האצבעות. 44. יש לי בלוג ואני בישרא בלוג גם מ2004. 45. אני מכורה לפייסבוק. (Shachar Dawn Dror) 46. אני לא עובדת, אני שומרת על האחים שלי כל החיים. 47. אני במגמת תקשורת ומצלמת סרט תיעודי מעפן. 48. חולמת להיות צלמת מקצועית וגם ללמוד קונדטוריה במכללת השף! 49. יש לי אחות ושני אחים. 50. אין לי כוח לכתוב יותר כי אני צריכה להחליק את השיער עכשיו, לאכול ואז לצאת לבגרות באנגלית :)

PerfectSP

New member
חחח אני זוכרת את אפריל 07! ../images/Emo190.gif

וגם את ה26 ביוני 07

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifשניפגשנו D:

יוווווווווו זה היה מצחיקקקקקקקקק D:

PerfectSP

New member
לגמריייי ../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול D: אחח איזה יציאה הייתה לי XD

2MayaN2

New member
כמה חו"ל-כיף לך:) ../images/Emo221.gif

בהצלחה עם כל השאיפות שלך
גם לי יש חלום כזה להיות צלמת אבל המציאות אומרת לי שיהיה לי קשה בעבודה כזאת ושהיא לא בדיוק מכניסה הרבה (אלא אם יהיה לי מזל)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

בקשר לחו"ל - אני חוסכת כסף.. אפילו בגדים אני לא קונה לעצמי חחח הכל חוסכת כדי לטוס לחו"ל. כי זהו.. עוד חצי שנה אני מתגייסת ורציתי לנצל את השנים האחרונות בתיכון לטיסות לחו"ל. אחרי הצבא אני אטוס שוב :) מקווה חח ובקשר לצילום - אני לא בונה על זה בתור מקצוע יחיד.. כי ברור שאין בזה הכנסה ורק עם הרבה מאוד מזל כי כמות הצלמים לא רבה וכמות האנשים שרוצים לעסוק בזה אין סופית. אז אני גם אלך ללמוד קונדטוריה ואולי עוד משהו :) ואמצא בטח כמה עבודות זמניות אבל בנתיים אני צריכה לסיים תיכון וצבא חח

2MayaN2

New member
חח לי יש רעיונות גדולים ../images/Emo221.gif

לטיול אחרי צבא:] וכן-זאת הבעיה בצילום ובאמת בגלל זה חייבים ללמוד כמה דברים במקביל..אבל אני אתך-נסיים קודם תיכון וצבא ואז נראה

נסטי XD

New member
נראה כמה יצא לי בכלל חחח

1.שלום, אני דנה :) 2.חברים שלי נורא אוהבים אותי וקוראים לי פוסטמה כל היום חחחח 3.לא שזה לא נכון, אני באמת פוסטמה XD 4.אין כמעט איבר בגוף שלי שלא נשברתי, נקעתי, או חתכתי חחחח (ועוד יצאה לי היד 3 פעמים) 5.מספר המזל של הוא 5 :) 6.בחיים לא היתה לי תקופה שחייתי בלי כלב, עכשיו יש לי את הכלבה הכי מדהימה בעולם.:) 7.אני אלרגית לעצי זית, ולא לזית עצמו....תגידו שאני לא מוזרה.. 8.אני תמיד אומרת שאין לי זמן לכלום ואחרי 5 דקות משעמם לי חחחח 9.אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעצמי הוא השיער שלי, שד"א סיפרתי לבדי לפני יומיים חחח 10.ראיתי את השטפונות בערבה, שזאת חוייה שאני ממליצה לכל אחד לעבור...מדהים פשוט P: 11.כה, אני גרה שם חור אמיתי. מצד שני, אל תבואו לפה. משעמם טילים 12.כתבתי שיר והוא הפך להמנון הלאומי של הביצפר חחחח, חבורה של מגזימים. 13.מנגנת בפסנתר, גיטרה ושרה, ואני מתה לתופים...מי מעביר לי שיעור? 14.אני עושה כמעט 5 יחידות בכל דבר, 5 מתמטיקה, 5 אנגלית, 5 כימיה, 9 תקשורת...יש לי איזה מיליון יחידות. 15.אינלי ממש רעיונות איך להמשיך הלאה 17.לא שמתם לב שאין 16 חחח 18.נכון זה נדוש? חחח 19.יש לי 3 נקודות חן על הפנים ופעם מישו חיבר לי אותן וגילינו שיש לי משולש שווה שוקיים...חזק 20.הייתי מעריצה שרופה של בריטני. אבל ממש. לשמחתי, זה עבר חחחח 21.כולם נורא מתלהבים מדימדומים, ואני מתלהבת מטיילור לאוטנר....חחחח 22.היומולדת שלי בהסכם ריבנטרופ-מולוטוב (הסכם שפתח את מלח"ע 2 - למי שלא מכירה חחח) כולם צוחקים עליי כי אמא שלי מורה להיסטוריה,אז כאילו היא כיוונה לתאריך הזה חחח, זה 23 באוגוסט ד"א... 23.יש לי חיבה גדולה לנשוך אנשים. לא ביסים רציניים, קצת...זה כיף, אה וגם לצעוק כמו פוסטמה חחח 24.אם הייתי מגדירה את עצמי במילה אחת....לא הייתי מצליחה...מסובכת מדי חחח 25.אני מכורה לפייסבוק =\ 26.כרגע אני מאוד אוהבת את סקינס, יאללה שישדרו כבר את העונה הרביעית!!! מקסי ופרדי!! שיואואוא מהממים! 27.יצאתי עכשיו פסוטמה. רואים למה התכוונתי? 28.אני מכורה לקניות.פשוט אוהבת לקנות בגדים.....הבעיה שהעיר הקרובה ביותר לאזור שלי היא שעה נסיעה-דימונה =\ 29.אבל אין שם יותר מדי חחח, אז נוסעים או לאילת או לב"ש... 30.אני חוטפת צמרמורות מכל דבר- לורדים, עם הציפורניים על הלוח, כל הרעשים המעצבנים האלה. 31.אני ישנה עם קוקו כדי שיום למחרת יהיה לי תלתלים יפים. השיער שלי יום ככה, יום ככה... 32.יש לי נטייה לרקוד בלי שום מוזיקה, זה וואחד פדיחות... 33.אני לא מאמינה שהגעתי עד ל33. 34.היתה לי את התקופה של הערצה של האחים ג'ונאס. חחח הייתי כאפות למשך כמה חודשים 35.נראה לי אני אפסיק ב-40, לא שמישו באמת יקרא את זה XD 36.הייתי באוסטרליה, וכמעט בכל אירופה- מסקנדינביה, לצרפת, להולנד,וגם תאילנד, טורקיה. 37.כמעט נולדתי באפריקה, בחודש תשיעי אמא טסה לישראל להוליד אותי וישר חזרנו למומבסה. כמעט ולא הייתי כי זברה כמעט בעטה לאמא שלי בבטן, אבל אבא הציל אותה (ואותי). ואז חליתי באפריקה בסלמונלה וחזרנו לארץ לתמיד. 38.אני סנילית.ביג טיים. אני שוכחת כל 5 שניות מה רציתי, כמו עכשיו שהלכתי 4 פעמים למטבח כשחיפשתי גומיה חחח. 39.אני שונאת ספורט.אין לי כוח להזיז את עצמי. זה קשה....חחחח, מה לעשות, עצלנית 40.יש עליי 40 עובדות שכנראה אפחד לא יקרא חחח

נסטי XD

New member
חחחחח לא כדאי לך.

פסנתר זה כי ההורים שלי הכריחו אותי לנגן מכיתהא' ועד ח'...עכשיו אני מתה על זה, אבל צריך ממש לעבוד על זה הרבה ולהשקיע הרבה זמן, מה שאין לי כ"כ =\

למעלה