100 האלבומים

epitaph

New member
ואני מכיר עוד כמה אלבומים כאלה...

וחלקם לא נמצאים ברשימה, אז?

dirty boots

New member
אני דווקא חושב שיש כמה אומני

מוזיקה ישראלית שלוקחים בקלות את אפטייט ונוורמיינד. אבל אני מניח שזה עניין של טעם

Black Pumpkin

New member
Nevermind

אלכום מעולה, אבל נמאס מהר.. לפי דעתי הוא ממש לא צריך להיות ב-10 המקומות הראשונים. אוקיי קומפיוטר דווקא כן..
זה אחד האלבומים הטובים ,(לפחות, לדעתי) הסלף טייטלד של רייג' באמת צריך להיכנס למקום קצת יתר גבוה. כאילו, השילוב המעולה שהם עשו עם ראפ ומטאל בהחלט צריך לקבל קצת יותר הערכה. ומה יש לך נגד מוזיקה ישראלית? יש דווקא להקות דיי טובות בארץ (מוניקה סקס, מופע הארנבות של ד"ר קספר, ברי סחרוף) אבל משינה לא הייתה צריכה להיכנס לרשימה הזאת. :-\

Mooyan

New member
אין לי שום דבר נגד מוזיקה ישראלית

אבל לדעתי כל האומנים המשפיעים ביותר על סצנת מוזיקת הרוק העולמית הגיעו מארה"ב\בריטניה. אם היו שמים ברשימה איזה דיסק או שניים של כמה להקות ישראליות באמת טובות לא הייתה לי בעיה עם זה, אבל שמו אותם במקומות שבהחלט לא הגיעו להם. נו באמת-ברי סחרוף לפני גאנז? זה פשוט מגוחך, וזה לא קשור רק לטעם אישי, הרי גאנז נחשבת לאחת מלהקות הרוק הטובות והמשפיעות בהיסטוריה (ולא נראה לי שברי סחרוף או כל להקה ישראלית אחרת כבר הגיעה למעמד הזה)-ועל זה אין ויכוח.

epitaph

New member
אחרי הכל מדובר על רשימה ישראלית

ועם כל הכבוד לגאנז (ואין הרבה) אם ניקח את ברי סחרוף מולם במדדים של מוזיקה נטו לוקח אותם בגדול בכמעט כל פרמטר לדעתי. ובגלל שזו רשימה ישראלית קצת כואב לי לראות שלא נכנסו עוד כמה אלבומים ישראלים גדולים.

psychoit

New member
נכון! אני מתכננת לקנות אותו!

השירים הכי טובים שם לדעתי הם "נפלת חזק" ו-"ציפור גן עדן"

psychoit

New member
גם שיר מעולה!

גם "אמריקה הקרובה" "מה שעובר עליי" השמיים הגבול" "ישב הכורסא". ראיתי את הופעת האיחוז שלהם לפני כמה ימים. הם נותנים בראש. הם חידשו גם את mooage daydream של דיוויד! חידוש לא רע.

psychoit

New member
אני רק מתחילה להכיר אותם ולהפתח

אליהם. אני ממש ממש רוצה את האלבום הזה.

Black Pumpkin

New member
את האמת..

מה שהורס את גאנז זה אקסל. אני מניח שבגלל זה ברי סחרוף לפניהם. זו רק דעתי, בכל אופן...

למעלה