100 האלבומים

Mooyan

New member
...

מבחינה מוזיקלית אקסל מצוין. מבחינה אישית הוא חרא. אולי זה מפחית מהאהדה כלפיו אבל לא מאיכות המוזיקה...

epitaph

New member
אין לי מושג איך הוא מבחינה אישית

מעולם לא פגשתי אותו. עדיין ברי סחרוף עשה ועושה מוזיקה הרבה יותר מגוונת ולדעתי הרבה יותר טובה ממה שגאנז עשו אי פעם. שמעת בכלל את "סימנים של חולשה" לפני שהחלטת שהוא פחות טוב מגאנז?

Mooyan

New member
אני שומעת קצת ברי סחרוף

והוא עושה מוזיקה טובה. אבל יותר מגאנז? נו באמת. אתה רוצה להגיד שגאנז לא אחראית לכמה מקלאסיקות הרוק הגדולות בשנות ה-80-90?

dirty boots

New member
הם כן,

אבל לדעתי ברי הוא אמן הרבה יותר טוב מהם בכל הפרמטרים. אולי זה כי אני לא מת על Guns 'N' Roses [ואני גם חושב שחוץ מ4 שירים, גם Appetite for Destruction קצת חיוור ובינוני], אבל חוץ מכמה להיטים גדולים, אני לא מייחס להם חשיבות גדולה.

epitaph

New member
אז?

ברי סחרוף פעל בארץ, לא בחו"ל (חוץ משכשהוא היה במינמאל קומפקט ואז דווקא כן היתה הצלחה יחסית). אז מן הסתם קהל היעד שלו מלכתחילה הרבה יותר קטן מכאן שאין מקום להשוות מבחינה הזאת, כמו שאמרתי, מוזיקלית נטו זו הדרך היחידה להשוות במקרה כזה ולדעתי ברי לוקח את גאנז, כבר הסברתי מקודם למה.

Francesco Totti

New member
לא מפתיע, זה ידוע שישראלים

א) אוהבים לעשות ביד על פינק פלויד. ב) שומעים מה שגלגל"צ אומר להם לשמוע. ג) בעלי טעם גרוע במוזיקה.

Black Pumpkin

New member
חח..

א) עד כמה שאתה לא אוהב את פינק פלויד, אתה חייב להודות שצריך להיות להם מקום ברשימה כזאת (אולי לא ראשון, אבל עדיין), הרי הן בין הלהקות שהשפיעו על תרבות הרוק כיום. ב) היי, גלגל"צ לא עד כדי כך רע! ג) אממ, לא כולם.

msn1

New member
אני לא ממש בקטע של פינק פלויד

אני לא אומר שהם לא להקה טובה אבל הסיבה אני חושב שהם נבחרו למקום ראשון שזה שהם הפכו להיות מין להקת קאלט כזו, ככה גם עם נירוונה לא שזה לא להקות טובות, פשוט זה בטוח השפיע על התוצאות

exterior

New member
מזה בכלל "אמת", תלוי בנקודת המבט.

בכל מקרה, אני שונאת את פלויד, לא שומעת גלגל"צ, ולדעתי יש לי טעם טוב במוזיקה, אבל זה עניין של טעם. אתה לא יכול לומר שלישראלים יש טעם חרא כי "יש ויש". יש כאן הטרוגניות ועל כן יש הטרוגניות במוזיקה, כל אחד שומע מה שבזין שלו וטוב שכך. מה שמעולה בעיני אחרים (נאמר, פלויד) הוא גרוע לטעמי. אבל זה לא אומר שפלויד גרועים. לדעתי פאנק זה הכי הכי, ויש כאלו שיאמרו שפרוגרסיב זה הדבר. ככה זה. מה לעשות.

Francesco Totti

New member
כמובן שלא התכוונתי לכולם, אלא לרוב

ולאלו שהצביעו בסקר האלבומים של Y-NET.

amithadar

New member
רק מקום 40!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

זו פשוט בושה. ה "Velvet underground & Nico" זה הדבר הכי מדהים מאז המפץ הגדול! (ואני מקווה שהם לא יעלבו מההשוואה...) ובקטע הישראלי, אני חושב, ש "האיש שראה הכל" זה בהחלט אלבום מהגדולים ברוק בישראלי. ולדעתי, אז כמובן שזה מה שהגולשים הצביעו, אבל להכניס 3-4 אלבומים של אותו אומן... קצת חבל לי, מכיוון שהיה אפשר(מזה היה אפשר...) לכלול ברשימה דברים נוספים על חשבון כמה אלבומים שם. וגם אני לא מבין את הבאזז סביב פינק פלויד....

zoe80

New member
טוב, בואו לא נתייחס בכובד ראש

למדרג הזה, שמבחינתי הדירוג בו הוא רנדומלי לכל דבר (כך לפחות אני מעדיפה להתייחס אליו).... אז ככה, ממש לא נראה לי כי גולשי YNET מייצגים את כלל האוכלוסיה, אא"כ כל האוכלוסייה היא סטודנטים יבשושיים ופקאציים, כי ככה בדיוק נראה המדרג המעפן הזה. זהו. לילה טוב.

wish i was here

New member
האמת היא מולך

בכל רשימה וחוות דעת מקצועיות על מוזיקה. דירגו את הדארק סייד במקומות גבוהם מאד בכל מיני מקומות בעולם ובקרב מוזיקאים....תגיד לי מי כאן לא אוהב לא אוהב לשמוע את האמת...

למעלה