100 האלבומים

Black Pumpkin

New member
100 האלבומים

לפי בחירתם של גולשי YNET. זה דיי ישן. יש מצב שפתחו פה נושא על זה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2791196,00.html מה דעתכם על בחירתם של גולשי YNET? אילו אלבומים של אילו להקות הייתם מכניסים? מה הייתם מוציאים מהרשימה? כתבו הכל כאן.

dirty boots

New member
בחירות צפויות לגמרי.

דארק סייד במקום הראשון? על זה נאמר, פחח. [וגם שאר הבחירות לא משהו, אבל רק לטעמי.]

מה נשמע ינאי

זוכר אותי? הייתי מציע לך לתת עוד כמה שמיעות לדארק סייד. אתה עוד תגלה את הגדולה של האלבום הזה.

dirty boots

New member
בהחלט זוכר ../images/Emo13.gif

פשוט אין לי אייסיקיו כרגע. אם יש לך מסנג'ר, שלח לי במסר. בכל מקרה, אין לי משהו כללי נגד דארק סייד, אני פשוט חושב שזה אלבום אוברייטד לגמרי. יש שם כמה קטעים מעולים, אבל היו טובים יותר.

Orange feedback

New member
לא הייתי מכניס את

דארק סייד אוף דה מון כזה גבוה...אבל כמו בכל דבר.. יש פה הרבה דברים שהם אובר/אנדר-אסטימיטד.. אני אומר שאין מה להכנס לזה...

psychoit

New member
אעעע דיוויד מקום 6 מתוך 100!

זה לא היה צפוי...מגיע לו להיות ב-20 הגדולים ככה... לביטלס הגיע מקום 3! אפילו 2! לפינק פלויד לא מגיע מקום כזה גבוה. הם סה"כ להקה טובה ומאוד משפיעה אבל לא מגיע להם מקום ראשון. לרדיוהד לא ממש הגיע להיות מקום 4. ב-15 הגדולים אולי. לנירוונה לא הגיע מקום 7. עושים מנוורמיינד אגדה ולדעתי זה מוגזם.

hofa16

New member
זה עניין של טעם.

אולי לא כולם מתחברים למוזיקה של פינק פלויד. אבל לדעתי מגיע להם. הם להקה ענקית! טבעי לגמרי שלא כולם יסכימו על כך.

The PeaceKeeper

New member
נירוונה?!

נירוונה הכי הגיע... בוא תמצא/י לי מי הלהקה המובילה ביותר של שנות ה90 הכי משפיעה הכי.. הכי~!... לא יהיה אחרת.. הסיבה שנוורמיינד הגיע כ"כ גבוה כמו נגיד פינק פלוייד והביטלס ואני גם לא חושב שהגיע להם כ"כ גבוה אבל מצד שני אם לא הם אז מי?... אבל בל נשכח שמדרגים פה אלבומים ונוורמייד מוגדר כפי רבים כ"אלבום מושלם" משהו שהייתי יכול להגיד גם על "עשר" של פרל ג'אם... אני יכול להגיד את זה גם על REM...

psychoit

New member
נוורמיינד הוא אלבום שהייתה לו

הפשעה על הגראנג' על בתכלס הוא אוברייטד! עושים ממנו יותר ממה שהוא. סה"כ אלבום בנאלי וקליט ומאוס.

Mooyan

New member
אעע!! הצילו! כמה פינק פלויד../images/Emo2.gif

דווקא לדעתי לנוורמיינד בהחלט מגיע להיות ב-10 הראשונים. אבל מה לעזאזל ברי סחרוף עושה במקומות 11 ו-18?! (הרבה לפני בלאד שוגר של הפפרס, אפיטייט של גאנז,הסלף טייטלד של רייג' והמורנינג גלורי של אואזיס?!) לדעתי בכלל לא היו צריכים להכניס לפה מוזיקה ישראלית. במיוחד לא במקומות 1-40.

לכול שוללי Dark Side

לא היה ולא יהיה עוד אלבום כזה האלבום הכי טוב שנעשה בול הזמנים מכול סיבה אפשרית לחנים מדהימים לירקה מטורפת פריצת גבולות במוסיקה ועוד ועוד ועוד........ האלבום הזה לוקח אותך יותר רחוק מהירח

Mooyan

New member
לא זכור לי...

שאמרתי שלא מגיע לו מקום ראשון, רק ציינתי עובדה שיש הרבה פינק פלויד במצעד. בכל אופן, ברור שהמצעד נעשה לפי טעם אישי של הכותבים, כי אחרת היה בו איזכור לאירוסמית, ולא היו נותנים לברי סחרוף לעקוף להקות מעולות שבאמת השפיעו על כל סצינת הרוק בעולם.

Black Pumpkin

New member
רק עכשיו שמתי לב לזה.

אין אירוסמית`. בושה וחרפה. החומרים שלהם משנות ה70- בהחלט ראויים להכנס לרשימה הזאת (גם החומרים שלהם משנות ה80- ממש טובים, שלא תבינו לא נכון).

AeroTom

New member
בהחלט. מאוד חבל שאין בארץ

כמעט חשיפה או כבוד או הכרה לאלבומים המופלאים שלהם משנות ה-70. צפוי ברשימה כזאת שלפחות Toys In The Attic ו-Rocks ייכנסו. אבל בישראל זה לא מפתיע שאין...

למעלה