חלק שני...
51. כשנמאס לי לשמוע משהו אחרי תקופה מסויימת, אני תמיד מחפשת משהו חדש. 52. תמיד יש בי רעב למוזיקה חדשה. 53. סגנון המוזיקה האהוב עלי תלוי מאוד במצב הרוח בו אני נתונה באותו הרגע. 54. זה תמיד מנגינות שקטות ומינוריות בחורף, ומשהו קצבי יותר באביב. 55. אני הולכת לקולנוע רק בשביל סרטים שבאמת שווים את המסך הגדול (בעיקר מד"ב ואקשן). 56. את השאר אני רואה בבית. 57. ראיתי בקולנוע את כל סרטי "שר הטבעות", "הארי פוטר", ו"שודדי הקריביים". 58. את שני סרטי "שר הטבעות" הראשונים ראיתי בקולנוע פעמיים, ואני ממש לא מתחרטת. זה היה שווה כל דקה

59. אני בן אדם מאוד בייתי, ואני לא מבינה את ההנאה אותה אנשים מקבלים מבילוי במועדונים. 60. בשבילי רעיון היציאה מהבית הוא סיבוב בקניון (וכניסת חובה לסטמצקי), לנסוע לטיילת בים, או ללכת לסרט. 61. בתי קפה ופאבים זה רעיון סביר, אם כי כמות המעשנים שם ממש מזעזעת. 62. אף פעם לא עישנתי, אני חושבת שזה דוחה ומאוד מטומטם. 63. בן אדם שמעשן, בשבילי זה כמו להגיד על אותו האדם שהוא במודע מקצר לעצמו את החיים. לעצמו ולכול הסובבים. 64. תמיד כשמעשנים לידי, אני מזייפת שיעול חזק XD 65. בזכות העובדה שאני מתכתבת עם כמה מהידידים שלי באנגלית באיי סי, עכשיו אני מקלידה באנגלית ובעברית באותו הקצב

66. התקנתי מסנג'ר לא מזמן, וזה היה בעיקר כדי להשיג סוףסוף את שניP: 67. רוב האנשים שיש אצלי ברשימה, הם אנשים שראיתי פיזית. 68. כמה ידידים מהצבא, אנשים שהכרתי בקורס הפסיכו שלי, וכמה מהבנות בפורום. 69. לאחרונה יצא לי להכיר קצת יותר מקרוב את שני וקארין, ואני מאוד שמחה על זה

70. לא הייתי מתנגדת להכיר עוד בנות מהפורום. 71. יש עדיין חלק גדול של בנות שאני לא יודעת את שמן. 72. מאוד הפתיע אותי (לטובה) לראות את צורת ההתנסחות של כמה מהיותר צעירות פה. 73. בזכות העובדה הזאת אני מרגישה פחות את הבדלי הגילאיים. 74. אני דיי מחשיבה את עצמי לפריקית של אופנה. 75. בדיוק מצאתי ספר מדהים בסטמצקי שבוע שעבר, על אופנות מאז יוון העתיקה. 76. כמה חבל שהוא יקר, אחרת הייתי קונה בטוח

77. ספרים זה אחד התחומים שאני מוכנה להשקיע בו הרבה כסף. 78. אין לי בעיה עם קניית בגדים, אלא שבתחום הזה אני יותר מקפידה על המחיר. 79. הדבר הראשון שחשוב לי בקניית בגד או נעליים, הוא הנוחות, ורק אחר כך היופי. 80. בגלל זה רוב המלתחה שלי מורכבת מגופיות/טי שרטס וג'ינס/מכנסי דגמ"ח. 81. בניגוד להרבה אנשים אחרים, אין לי טראומה מצבע בז' אחרי השירות. 82. בשירות שלי הייתי בח"א בקיריה. 83. ידידה טובה שלי מהכיתה שירתה גם בקיריה. 84. למעשה, אני חושבת שהמון אנשים מהתיכון שלי הגיע לשם, חלק נכבד מהשכבה שלי וזאת שמעלי. 85. הדבר השני הכי טוב שהיה לי בצבא, חוץ מלהכיר אנשים מכל הארץ, זה הנסיעות ברכבת. 86. ממש התאהבתי בנסיעה ברכבות (למעט ימי ראשון בבוקר, וימים חמים כשהמיזוג לא עבד). 87. כמעט תמיד הייתי מנמנמת בנסיעה הביתה. 88. פעם אחת לא התעוררתי בזמן, ופספסתי את התחנה שלי. 89. למזלי הרכבת הייתה עדיין בחיפה (בחיפה יש 3 תחנות). 90. לא משנה באיזו תנוחה אני נרדמת, זה תמיד עובר למצב של שינה על הבטן. 91. בדרך כלל אחת הרגליים תמיד תבלוט מעבר לקצה המיטה. ואין לי שום סיוטים שמשהו יקרה לרגל שליXD 92. אני מתה על שוקולד, ויכולה לחסל חפיסה שלימה, בלי שום רגשות אשם. 93. אני לא מאמינה בכלל בדיאטות, וחושבת שצריך לאכול כל מה שמתחשק. 94. העיקר הוא לעסוק בספורט. 95. הייתי בחוג התעמלות במשך 8 שנים, והפסקתי ממש לפני השירות. 96. אני דיי משוכנעת שהייתי פורשת גם ככה, הלחץ שלפני תחרויות והופעות השפיע עלי חזק מדי. 97. לצערי, גיליתי אחרי הצבא שאיבדתי חלק נכבד מהגמישות. 98. אבל אני עצלנית מדי כדי לעשות משהו בנידון P: 99. אני בכלל עצלנית מאוד, אבל מספיק עקשנית כלפי עצמי כדי להכריח את עצמי לעשות את הדברים שצריך. 100. מקווה שלא שיעממתי

אני מאוד אשמח לדעת אם מישהי תקרא את זה, ושלא הקלדתי הכל לחינם...