100 דברים שלא ידעתם עליי.

rotemi22

New member
../images/Emo42.gif

ראיתי כשסיפרת את ניצן, בתמונות בבלוג שלך.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

הצחקת אותי בקטע של השיער. שמחה לשמוע שאת נהנית בצבא, ונשמע שדווקא יתאים לך קורס קצינים.
לא ידעתי שיש לך חבר כ"כ הרבה זמן. אני לפני צבא נסעתי בערך פעם אחת ברכב תישראל [בחו"ל נסעתי הרבה.
] ועכשיו אני נוסעת כל שבועיים בערך, בזכות הצבא.
וגם אני אוספת 10 אג'...יש לי נראה לי כבר יותר ממאתיים ש"ח ב5 ו10 אג'.. ולא ידעתי שיש לך בלוג, אני אכנס עכשיו.

TheWingedPig

New member
תורי? :)

1. אוקיי....היר איי גו...שיניתי את השם שלי בכיתה ד', שנה אחרי שעליתי לארץ. 2. הוא הוחלף רשמית כשהוצאתי ת"ז. 3. חשבתי גם על החלפת שם המשפחה שלי, שאני מתעבת, לשם המשפחה של סבתא. 4. אבל ויתרתי על הרעיון (יותר מדי הוצאות כרטיסים חדשים - ת"ז, רשיון, שינוי פרטי בנק, קופת חולים). 5. אחד השגעונות שלי, הוא שאני חייבת להיות פרודוקטיבית. 6. כלומר, אם אני למשל קמה מאוחר, אותו היום יחשב כמבוזבז, אם אני לא מספיקה לעשות בו מספיק דברים. 7. אותו השיגעון מתבטא בתחומים אחרים - כשאני מתיישבת לראות איזשהו סרט בבית, אני חייבת לעשות משהו במקביל. 8. במקביל - זה בדרך כלל לצייר או להתעסק עם החרוזים שלי. אני מציצה כדי לראות את הסרט מדי פעם, ושומעת את הרוב. 9. בשנה האחרונה פיתחתי אובססיה לחרוזים, ואני שומרת המון תרשימים כל הזמן (וגם קוראת סמויה בפורום חרוזים). 10. כשהתחלתי את החרוזים, היו לי רק 6 שקיות קטנות, עכשיו יש לי שלוש קופסאות, שתיים מהן מפוצצות (קופסאות של תה בטעמים, מה שמוכרים בדיוטי פרי). 11. הבעיה העיקרית כשאני חורזת מול המחשב, היא שתמיד יש חרוזים שנופלים לתוך המקלדת, ואחר כך זה ממש סיפור להוציא אותן. 12. חוץ מהחרוזים, אני גם אוהבת לצייר (מן הסתם). 13. רוב מה שאני יודעת על טכניקות של ציור אני חייבת לשעורים הלא רשמיים שאמא נתנה לי. 14. אמא שלי בעלת תואר שני בארכיטקטורה ואומנות. היא גם הייתה מורה לציור בתקופה מסויימת. 15. אני תמיד מראה לה ציורים חדשים שלי, ותמיד מתייעצת איתה. 16. והיא אף פעם לא חוסכת ממני את הביקורות והתיקונים. 17. הלוואי עלי להגיע לרמה שלה...... 18. הצלחתי להדביק את אמא בכל אהבת המד"ב שלי, ואנחנו רואות כמעט את כל הסדרות שלי יחד. 19. היא גם קראה כמה מהספרים שלי של מד"ב. 20. יש לי ספריה קטנה משלי בבית, ואני ממש רוצה להגדיל אותה יום אחד. 21. יש לי קטע מוזר עם ספרים - אני מאוד אוהבת לקרא ספר הרבה פעמים (במרווחי זמן סבירים). 22. אני תמיד מוצאת פרטים חדשים שבקריאה ראשונה לא ראיתי. 23. הייתי עד עכשיו בחמישה-שישה כנסי מד"ב (האייקון וכנס עולמות). 24. בזמן האחרון אני מנצלת את הגעתי לכנסים בשביל להפגש עם ידידי מהמרכז. 25. להכיר אנשים מקסימים שגרים רחוק ממני - אחד הדברים הבודדים הטובים שקרו לי בצבא. 26. השירות שלי היה נוראי, ואני תמיד אזכור את התקופה הזאת כאחת הגרועות בחיי. 27. אני עדיין שונאת את המפקדת הכלבה שלי, למרות שעברו שנתיים מאז ראיתי אותה. 28. זה תמיד מפתיע אותי שאני עדיין שונאת אותה, כי אני שונאת להסתכסך עם אנשים. 29. זה נכון גם לגבי מצבים בהם אני צודקת ומגיעה לי התנצלות. 30. לפעמים אני חושבת שאני יותר מדי רכה עם אנשים. 31. אחת הידידות שאני נפגשת איתה בת"א מדי פעם, היא בחורה שהכרתי ממש במקרה באחת מתורנויות המטבח שלי. 32. אני מתכתבת איתה במייל כבר מעל שנתיים, מה שלא חשבתי בזמנו שיחזיק מעמד. 33. אני מכירה את החברות הכי טובות שלי שנים רבות - אחת מהן 10 שנים, השניה 11. 34. זאת שאני מכירה 11 שנים, הכרתי ביסודי. למדנו בתיכונים שונים ושירתנו בערים אחרות, ואנחנו עדיין נפגשות כל סופ"ש (אלא אם כן יש לה מבחן או משהו). 35. ההעדפות המוזיקליות שלי הן סלט אחד גדול. 36. פעם הייתי שומעת משהו יותר ספציפי, אבל עם הגיל התחלתי קצת לפזול לכיוונים אחרים. 37. אני מאוד אוהבת מוזיקה אירית, בעיקר את המנגינות היותר "עתיקות", ללא ליווי הגיטרה והתופים (בסגנון "ברייב הארט"). 38. הנגינה הכי יפה בעייני היא של פסנתר, חמת חלילים ונבל. 39. אני יכולה לשמוע את זה שעות. זה תמיד מרגש אותי. 40. למדתי נגינה על פסנתר במשך 4 שנים בבית ספר למוזיקה באוקראינה. 41. נאלצתי להפסיק ללמוד כשעלינו לארץ. 42. עכשיו אני בקושי זוכרת איך לקרוא תווים. 43. אני רוצה לטוס לאוקראינה לטיול שורשים יום אחד. 44. המקום הראשון בארץ שגרתי בו היה ישוב ליד עפולה, ולמדתי שנה אחת בנהלל. 45. המקום היה ממש מהמם, אין כמו לגור במושב. 46. אני מתה על נוף כפרי פסטורלי (ממש כמו הפלך מ"שר הטבעות"). 47. אני מציירת דוליז כבר כמעט 6 שנים. 48. אני מצטערת שלא נחשפתי לנושא בשלב יותר מוקדם. 49. זה יכל להעביר לי יופי את חופשות הקיץ בחטיבה:) 50. הדבר האחרון שהורדתי, זה אלבום של סוויטצ'פוט, ואת הפסקול של "שודדי הקריביים, קללת הפנינה השחורה".

TheWingedPig

New member
חלק שני...

51. כשנמאס לי לשמוע משהו אחרי תקופה מסויימת, אני תמיד מחפשת משהו חדש. 52. תמיד יש בי רעב למוזיקה חדשה. 53. סגנון המוזיקה האהוב עלי תלוי מאוד במצב הרוח בו אני נתונה באותו הרגע. 54. זה תמיד מנגינות שקטות ומינוריות בחורף, ומשהו קצבי יותר באביב. 55. אני הולכת לקולנוע רק בשביל סרטים שבאמת שווים את המסך הגדול (בעיקר מד"ב ואקשן). 56. את השאר אני רואה בבית. 57. ראיתי בקולנוע את כל סרטי "שר הטבעות", "הארי פוטר", ו"שודדי הקריביים". 58. את שני סרטי "שר הטבעות" הראשונים ראיתי בקולנוע פעמיים, ואני ממש לא מתחרטת. זה היה שווה כל דקה:) 59. אני בן אדם מאוד בייתי, ואני לא מבינה את ההנאה אותה אנשים מקבלים מבילוי במועדונים. 60. בשבילי רעיון היציאה מהבית הוא סיבוב בקניון (וכניסת חובה לסטמצקי), לנסוע לטיילת בים, או ללכת לסרט. 61. בתי קפה ופאבים זה רעיון סביר, אם כי כמות המעשנים שם ממש מזעזעת. 62. אף פעם לא עישנתי, אני חושבת שזה דוחה ומאוד מטומטם. 63. בן אדם שמעשן, בשבילי זה כמו להגיד על אותו האדם שהוא במודע מקצר לעצמו את החיים. לעצמו ולכול הסובבים. 64. תמיד כשמעשנים לידי, אני מזייפת שיעול חזק XD 65. בזכות העובדה שאני מתכתבת עם כמה מהידידים שלי באנגלית באיי סי, עכשיו אני מקלידה באנגלית ובעברית באותו הקצב:) 66. התקנתי מסנג'ר לא מזמן, וזה היה בעיקר כדי להשיג סוףסוף את שניP: 67. רוב האנשים שיש אצלי ברשימה, הם אנשים שראיתי פיזית. 68. כמה ידידים מהצבא, אנשים שהכרתי בקורס הפסיכו שלי, וכמה מהבנות בפורום. 69. לאחרונה יצא לי להכיר קצת יותר מקרוב את שני וקארין, ואני מאוד שמחה על זה:) 70. לא הייתי מתנגדת להכיר עוד בנות מהפורום. 71. יש עדיין חלק גדול של בנות שאני לא יודעת את שמן. 72. מאוד הפתיע אותי (לטובה) לראות את צורת ההתנסחות של כמה מהיותר צעירות פה. 73. בזכות העובדה הזאת אני מרגישה פחות את הבדלי הגילאיים. 74. אני דיי מחשיבה את עצמי לפריקית של אופנה. 75. בדיוק מצאתי ספר מדהים בסטמצקי שבוע שעבר, על אופנות מאז יוון העתיקה. 76. כמה חבל שהוא יקר, אחרת הייתי קונה בטוח:( 77. ספרים זה אחד התחומים שאני מוכנה להשקיע בו הרבה כסף. 78. אין לי בעיה עם קניית בגדים, אלא שבתחום הזה אני יותר מקפידה על המחיר. 79. הדבר הראשון שחשוב לי בקניית בגד או נעליים, הוא הנוחות, ורק אחר כך היופי. 80. בגלל זה רוב המלתחה שלי מורכבת מגופיות/טי שרטס וג'ינס/מכנסי דגמ"ח. 81. בניגוד להרבה אנשים אחרים, אין לי טראומה מצבע בז' אחרי השירות. 82. בשירות שלי הייתי בח"א בקיריה. 83. ידידה טובה שלי מהכיתה שירתה גם בקיריה. 84. למעשה, אני חושבת שהמון אנשים מהתיכון שלי הגיע לשם, חלק נכבד מהשכבה שלי וזאת שמעלי. 85. הדבר השני הכי טוב שהיה לי בצבא, חוץ מלהכיר אנשים מכל הארץ, זה הנסיעות ברכבת. 86. ממש התאהבתי בנסיעה ברכבות (למעט ימי ראשון בבוקר, וימים חמים כשהמיזוג לא עבד). 87. כמעט תמיד הייתי מנמנמת בנסיעה הביתה. 88. פעם אחת לא התעוררתי בזמן, ופספסתי את התחנה שלי. 89. למזלי הרכבת הייתה עדיין בחיפה (בחיפה יש 3 תחנות). 90. לא משנה באיזו תנוחה אני נרדמת, זה תמיד עובר למצב של שינה על הבטן. 91. בדרך כלל אחת הרגליים תמיד תבלוט מעבר לקצה המיטה. ואין לי שום סיוטים שמשהו יקרה לרגל שליXD 92. אני מתה על שוקולד, ויכולה לחסל חפיסה שלימה, בלי שום רגשות אשם. 93. אני לא מאמינה בכלל בדיאטות, וחושבת שצריך לאכול כל מה שמתחשק. 94. העיקר הוא לעסוק בספורט. 95. הייתי בחוג התעמלות במשך 8 שנים, והפסקתי ממש לפני השירות. 96. אני דיי משוכנעת שהייתי פורשת גם ככה, הלחץ שלפני תחרויות והופעות השפיע עלי חזק מדי. 97. לצערי, גיליתי אחרי הצבא שאיבדתי חלק נכבד מהגמישות. 98. אבל אני עצלנית מדי כדי לעשות משהו בנידון P: 99. אני בכלל עצלנית מאוד, אבל מספיק עקשנית כלפי עצמי כדי להכריח את עצמי לעשות את הדברים שצריך. 100. מקווה שלא שיעממתי:) אני מאוד אשמח לדעת אם מישהי תקרא את זה, ושלא הקלדתי הכל לחינם...

o0Invisible0o

New member
לא הקלדת הכל לחינם!../images/Emo9.gif

ואוו, כמה דברים שלא ידעתי עליך..
טוב נו, עכשיו אני יודעת..
נחמד להכיר אותך יותר טוב! ועכשיו הפסקת להתעמל לחלוטין? זה לא חסר לך? ואם כבר טראומות מצבא, אז מירוק מדים.:S מזעזע פשוט..
אני לא מאמינה שאת מזייפת שיעול חזק כשמעשנים לידך..
אני סתם עושה פרצוף נרגז, אבל רק ליד אנשים שאני מכירה ומעשנים, נו שיזוזו או משהו..
ואני מאוד אוהבת לצאת לפאבים ומסעדות.
מסעדות בכלל- יש אוכל טוב, עיצוב של המקום, אווירה. וגם לגבי פאבים זה תופס, גם אוהבת סתם לראות איך מתחילים בדר"כ עם חברות שלי..
זה תמיד משעשע. והמוזיקה טובה. ולא בכל מקום מעשנים ככה שאי אפשר לנשום..
ויש אווירה. וגם בשבילי למשל, פאב בת"א נניח זה מקום להפגש כלמיני אנשים שגרים במקומות שונים בארץ [כן, כן..אנשים מהצבא..] כי זה מרכזי כזה.
טוב, חפרתי. הפתעת אותי בכל מה שכתבת בערך..
אבל לטובה.

TheWingedPig

New member
יאי, קראתD:

הייץי בטוחה שזה סתם המון עובדוץ משעממות עליP: לא הפסקתי להתאמן לחלוטין (קצת קשה להפסיק לגמרי אחרי כל השנים האלה, זה ממש בנה לי את האופי), אני הולכת לחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע... חח, המדים שלי לא היו ירוקים ,אז אין לי בעיה גם עם הצבע הזהXD כן, אני מתחילה "להשתעל" דיי חזק ליד מעשנים (ז"א, כאלה שעוברים לידי ואז נעמדים ליד), לא סובלת את הריח המזוויע הזה>< ומאנשים שאני מכירה, אין כאלה שיעשנו לידי (טוב, כי אין ממש מעשנים בקרב הידידים שלי). אין לי בעיה עם מסעדות, חוץ מההוצאה הכספית (זה לא תמיד מתאפשר). בכלל, אם לצאת לעיתים תכופות, עדיף שיהיה במינימום הוצאות. באמת הפתעתי אותך?D: במה? (ז"א, עד כמה שזכור לי, רוב הבנות פה לא ממש מכירות אותי) תודה שקראת:)

shanchan

New member
לא לחינם בכלל. ../images/Emo9.gif

*מוחמאת* למען האמת, גם אני לא מכירה אנשות בפרום כמו שהייתי רוצה, ויש חלק שאני לא מכירה בשמות *או מתבלבלת בין שמות משתמש :/* בתי קפה ומסעדות זה נחמד, למרות שבד"כ יש לי תחושה שהם מנסים בעזרת אורות עמומים וחמימום מטרידה לגרום לי לעייפות ורצון יתר לאכול. מה שכיף במסעדות הוא לראות את העיצוב שלהן, בעיקר של מסעדות איטלקיות ('ספגטים' למשל מעוצבת ממש יפה). רכבות זה בהחלט כיף, הנוף יפה וגם סתם נחמד לנסוע בהן, הנסיעה חלקה כזאת, אבל רק במקרה שיש איפה לשבת וכשלא חם.. אני תוהה- למה את מתכתבת באנגלית עם ידידים שלך באייסיקיו? הם מחו"ל או שזה סתם מן קטע כזה שלכם..? בקטע של ה"לעשות דברים" את לחלוטין הפוכה ממני, אני מהאנשים שיכולים לתכנן לקום מוקדם ולעשות המון דברים, ובמקום לקום ב4 אחה"צ, להיות במחשב ובטלוויזיה ולחזור לישון :| אני עצלנית ברמות מטורפות P: אניויי, גם לי נחמד שיצא לי להכיר אותך, כבר אמרתי לך שאת אחת האנשים היותר נחמדים שדיברתי איתם בצורה וירטואלית :)

TheWingedPig

New member
תודה:)

חח, גם לי יש את אותה ההרגשה עם תאורת בתי קפהXD יש לזה השפעה מאוד מרדימה עלי. אני מניחה שזה יותר עניין של הקטע, לכתוב באנגלית...הם התחילו, ואני המשכתי, והתרגלתי כבר:) חח, אולי את חושבת שאנחנו שונות, אבל מי אמר שגם לי לא קורה שאני מתכננת המון, ובסוף ישנה חצי מהיום, ואת המחצית השניה מבלה במחשב?. חח, אני מאוד עצלנית...זה פשוט תלוי במצב רוח וברמת השליטה העצמית שלי לאותו היוםP:

LudaGirl

New member
גם אני קראתי

נראה לך שאני לא אקרא משהו שלך. אגב, אני בכלל לא יודעת איך קוראים לך אז אל תופתעי שאת לא יודעת שמות של כולן בפורום. אני בעיקרון לא יודעת איך קוראים כמעט לאף אחד, חוץ ממספר מצומצם. לא היה לי מושג שאת מאוקראינה (כי לא ידעתי איך קוראים לך), מתי עלית? אגב המושב ליד עפולה היה במקרה גנ-אר? או משהו כזה?

LudaGirl

New member
אגב,

גם אני התעסקתי עם חרוזים המון, כשהייתי בכיתה ח'. הייתי עושה בעיקר צמידים

TheWingedPig

New member
ואי, תודה:)

נורא מחמיא לי שאת קוראת את השטויות שלי (בעיקר כי השרשור לא קופץ כבר כמה ימים). עליתי ב-93, וזה לא המושב הזה (המקום שבו גרתי ממוקם בין עפולה לתל-עדשים). לדעת שמות של בנות, זה נותן לי הרגשה של יותר יחס אישי, ושאני יותר מעורבת בפורום. סתם קטע שלי^^ (אני חנה, אגב..). מצחיק, אני חושבת שבכיתה ח' גם אני הייתי בקטע של חרוזים (אז בדיוק קיבלתי את החרוזים הראשוניים שלי,וזה בכלל הובא מחו"ל, יחד עם ספר הדרכה). ואז זנחתי את זה (כי הייתי מאוד פרימיטיבית, עבדתי רק עם חוט תפירה רגיל, ולא ידעתי לחרוז ממש צורות). ואיכשהו חזרתי לזה לפני שנה בערך (ממש כמה ימים לפני המלחמה, אגב), ופתאום מצאתי המון תרשימים ואתרים, ומאז אני מבזבזת כסף על זה..חח, אני לא יכולה להפסיק.... אולי אני אעלה תמונות, אם את רוצה (של ה"תכשיטים" שלי חח^^).

Karin917

New member
קראתי!../images/Emo203.gif

[העברתי ככה את כל הנסיעה מרחובות]

למעלה