100 דברים שלא ידעתם עליי.

100 דברים שלא ידעתם עליי.

(מועתק מבנות, נו. קצת מת פה
) אני אכתוב אח"כ:) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 40. 41. 42. 43. 44. 45. 46. 47. 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54. 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. 94. 95. 96. 97. 98. 99. 100.

Karin917

New member
../images/Emo203.gif

.1אסור לי לאכול כמעט שום דבר
2.אז אני אהיה שוב צמחונית 3.עדיין לא עשיתי עבודת גמר
ועוד מליון דברים אחרים... 4.בעוד כחצי שנה אני הולכת לשנות את השם בת.ז 5.ממש אין לי כוח למתמטיקה אז לא כ"כ למדתי לבגרות
. תאחלו לי בהצלחה? 6.יש לי המון המון בובות פרווה בחדר ואני אף פעם לא מצליחה להפטר מהן בגלל אמא 7.בקרוב יאמצו אותי 8.ב9/7 אני מסיימת לגמרי את הלימודים, כי אני כן אצליח מחר במתמטיקה ולא אצטרך מועד ב'!
9.אבל כנראה שבלי בגרות בספרות
10.לפני כמה חודשים הפסדתי לז'אן בהתערבות ועכשיו אני חייבת לה כדורי שוקולד ואיכשהו אף פעם אין לי זמן להכין
11.אבל אני אפצה אותה בקרוב! 12.ממש רציתי לטוס ליפן בספטמבר אבל לא מצאתי עבודה ואין לי כסף
13.אני עדיין רוצה יפן! 14.לא החזרתי עדיין ספרים לספרייה וכנראה שאני גם לא אעשה את זה אף פעם רק מתוך עצלנות
15.חברה שלי טוענת שפעם דיברתי מתוך שינה ואפילו קמתי [התיישבתי] ונתתי לה מכה עם היד
16.אבל תמיד הייתי בטוחה שאני היחידה בחדר ש*לא* מדברת מתוך שינה... 17.לא יכולה בלי החתולי שלי. למרות שהוא מציק ומעצבן, כשאני לא בבית יותר מיום הוא היחיד שאני באמת מתגעגעת אליו 18.יש לי קצת ייסורי מצפון בגלל מה שעשינו במתכונת במתמטיקה. מאז שאני בצפית ממש לא נעים לי להעתיק
19.אני מעדיפה רדיו על פני דיסקים כי אני לא יכולה לשמוע יותר מדי פעמים את אותו הדבר [למרות שגם ברדיו זה בד"כ אותם השירים] 20.אין משהו שאני טובה בו. אני חסרת כישרון לחלוטין!
[זה מחזק את הטענה שלי שאני מאומצת] 21.יש לי אובססיה לכוכבים 22.וגם לנעליים יקרות [שאני לא יכולה לקנות
] ובגדים 23.נהייתי ממש בכיינית לאחרונה 24.כשהייתי בפנימייה הייתי יכולה להרדם עם מוזיקה,אור,על מיטה ממש לא נוחה וכשהחדר מלא באנשים 25.עכשיו אני מתעוררת אפילו מהרטט של הפלאפון מישהי קראה? בגלל שלא למדתי היום למתמטיקה,אני צריכה ללמוד קצת מחר... אז אני הולכת לישון ואמשיך לענות על זה מחר בערב אחרי הבגרות.

LudaGirl

New member
בקשר לעבודה

אני יכולה להמליץ לך. בעיקר מלצרות- כי אצלכם במרכז זה הרבה כסף. ויש גם את האופציה לרדת לאילת ולעבוד במלון חודש חודשיים. זה גם הרבה כסף. ולמצוא שם עבודה זה ממש ממש לא בעיה.

rotemi22

New member
אני קראתי. ../images/Emo3.gif

יש לך אובססיה לכוכבים? חחח אממ סלבס או כוכבים שבשמיים? XDDD גם אני מתעוררת מהרטט של הפלאפון, זה קורה להרבה אנשים. תרגישי טבעי.

Karin917

New member
ממשיכה...../images/Emo203.gif

26.נכשלתי במתמטיקה. אז תשכחו ממה שכתבתי קודם,אני מסיימת ללמוד ב16/7 27.אני יודעת להקליד SMSים ממש מהר! [שנים של שימוש באייסיקיו מהפלאפון...
] 28.אסור לי להיות בשמש
[לפחות בזמן הקרוב] 29.ממש בא לי לגזור את כל השיער ואמרתי לחברות שלי שאם.... אז אני אעשה את זה 30.אני מכורה למנגו [בעצם את זה אתן בטח יודעות] 31.אני תמיד מסתובבת עם רשימת דברים שאני צריכה לעשות/להגיד/להביא 32.ביום ראשון פיענחתי את הפשע הגדול ביותר שנעשה במאה הזאת! 33.יש לי איזה משהו עם קטינים. חנה,זוכרת את ההוא שאמרתי לך שעלה לאוטובוס? הוא בכיתה י!
34.אני שונאת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 35.וגם את הריח של הסבון כלים 36.ואת השכנה המעצבנת שהתיישבה היום ליד חברות שלי בשולחן שאני הייתי אמורה לשבת בו [מה,אין לה חברות משלה?
] 37.אני שומרת כ"כ הרבה זבל! [דווקא בל"ג בעומר היה חסר לנו דברים לשרוף
] 38.אני אוהבת את פלסיבו
39.וכבר מתחילה לחסוף כסף/להציק להורים בשביל ללכת להופעה 40.אכלתי היום בצהריים מרק. ועוד מרק שאמא הכינה!
41.אחרי מליון שינויים,אני כנראה אתגייס בתחילת פברואר למודיעין גלוי 42.ועוד לא מילאתי תחקיר ביטחוני
[נראה לי שכבר כתבתי את זה...לא?] 43.אני ג'ינג'ית
44.אני מבזבזת המון זמן במבחנים/מתכונות/בגרויות רק כדי להעתיק מחדש כדי שיראה יפה. אני מודעת לכך שזה נורא טיפשי ובכל זאת עושה את זה כל פעם מחדש!
45.אפילו כשבחוץ 40 מעלות אני מדליקה את החימום באמבטיה 46.שנה שעברה כלללללללל הזמן היה לי קר לא משנה כמה שכבות הייתי לובשת
47.ממש בא לי לראות זודיאק אבל אין לי עם מי
48.בעצם יש לי עם מי... אבל לא בא לי
49.אני לגמרי חסרת טאקט [טקט?]
50.אין לי כבר מה לכתוב...

o0Invisible0o

New member
את ג'ינג'ית?../images/Emo2.gif

למה אני זוכרת שכשראיתי אותך היה לך שיער שחור?
צבעת אולי? אני זוכרת נמשים..אבל שיער שחור..0_o

Karin917

New member
אמממ...../images/Emo203.gif

יש סיכוי שהשיער שלי היה צבוע כי הייתה תקופה שצבעתי אותו מלא פעמים לשחור. ואני לא באמת ג'ינג'ית עדיין
רק בשמש

Karin917

New member
ממשיכה?../images/Emo203.gif

51.אני ממש אוהבת לשכב במיטה בצהריים, להדליק רדיו/אחד מערוצי המוזיקה ולהרדם ככה 52.אין לי טלויזיה בחדר 53.אבל לא מפריע לי
54.ממש אין לי כוח לעשות אפילו 3 יח' בפיזיקה אבל לא נעים לי מההורים בגלל כל השיעורים הפרטיים
55.אין לי חברות מהישוב. אפילו לא אחת! [הייתה לי עד לא מזמן אבל היא עברה דירה] 56.אבל גם זה לא מפריע לי
57.אולי מחר אני אקנה סוף סוף בגד למסיבת סיום
58.אני לא מעריכה מספיק את האנשים שבאמת אכפת להם ממני 59.אמרתי לו [לא להוא שאני שונאת וגם לא לי'ניק] הרגע שאני אוהבת אותו וזה היה לו מוזר מדי
60.עכשיו באמת אין לי מה לכתוב יותר

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gifאת אמיצה..../images/Emo12.gif

הבנים האלה עם המוזר מדי שלהם, בחיי.

Karin917

New member
לא אוהבת ככה...../images/Emo203.gif

כלומר כן אוהבת. אבל לא מאוהבת בו... ובד"כ הוא מעצבן אז בגלל זה היה מוזר לו שאמרתי שאני אוהבת אותו

o0Invisible0o

New member
נתחיל ונראה איך ילך..

וואי דברים שלא ידעתם זה קצת קשה.
1. אני קוראת בפורום דוגמנות.XD 2. יש לי שני כלבים הכי מקסימים בעולם. 3. היו לי שני חתולים והם ברחו..
הם היו אחים וכל אחד ברח בזמן אחר..O_O 4. הכלבה שלי היא האמא של הכלב.
[נו אין לי על מה לדבר..
] 5. הם שניהם פיקינזים. 6. כיום אני ממש ממש ממש עצלנית ומנוונת ולא עושה עם עצמי בערך כלום. 7. פעם הייתי רוקדת 8. ומשחקת טניס. 9. אפילו עשיתי קורס צלילה. 10. אף פעם לא הייתי מאושפזת. 11. הייתי בחיי כבר בשלוש הלוויות. 12. ישבתי שבעה פעם אחת [מניחה שידעתן..
] 13. מגיל 5 עד גיל 11 הייתי טסה כל חופש גדול לחו"ל ומבקרת ביותר מארץ אחת, בדר"כ. אבל רק באירופה וקצת אסיה, מה שאומר שיחסית לגילי הצעיר..הייתי בלא מעט מדינות.
14. אין לי מושג מה אני הולכת ללמוד באוניברסיטה. 15. אבל אני כמעט בטוחה שאני אלמד בב"ש... 16. למרות שהמחשבה על כך שמישהי שאני שונאת מהמדור שלי הולכת ללמוד שם, ממש גורמת לי להתחרט. 17. אבל היא הולכת ללמוד הנדסת תוכנה, אני לא.
18. אני ממש אוהבת גרפיקה, להתעסק עם פוטושופ..אבל אני לא משהו בכלל..
19. אני גם מעצבת עוגות בבצק סוכר, וגם בזה לא מוצלחת במיוחד.
20. המפקדת שהייתה לי רוב השירות הצבאי שלי- השתחררה. 21. זה טוב, לא אהבתי אותה. 22. אני ממש אוהבת את המפקד החדש. 23. בכל שירותי הצבאי [שנה 5 חודשים] היו לי שלושה ע רמ"דים- עוזרים של המפקדת/מפקדת. 24. היו לי גם ארבעה רמ"דים. ועוד מפקד- רמ"ד שהוא לא מקצועי [נו, אין לי כוח להסביר.
אבל הוא היה פיקודי בלבד..] 25. כל סגל הטירונות שלי- משוחרר.
אני מרגישה פזמניקית.
26. כמעט כל סגל הקורס שלי משוחרר..[הקצינה לא.] 27. אני מכורה לאבודים. 28. ולגיבורים. 29. ולבנות גילמור, אבל זה נגמר לגמרי. 30. מתחילה לראות בקרוב האנטומיה של גרי 31. חושבת שהאוס זה גאוני..!!
32. כן, חובבת טלוויזה.
33. חושבת ש"שיער" הוא אחד הסרטים הטובים שנעשו אי פעם. 34. ושלא נדבר על הפסקול. 35. מתה על קומדיות רומנטיות. 36. במיוחד אם טום הנקס, מג ראין וג'וליה רוברטס מככבים..
הוווו..ויו גרנט!!
37. הקומדיה הרומנטית האהובה עלי היא כמובן "נוטינג היל" 38. אני חושבת שאלאניס מוריסט היא גאון מוזיקלי! 39. וגאון בכלל.
40. חבל שהיא קצת מפחדת מההצלחה שלה, אז היא עושה פופ זבל עכשיו.
41. גם הפופ זבל שלה, הרבה יותר טוב משירי פופ אחרים..
42. אני אוהבת גם את טורי איימוס 43. היא עוד מעט מופיעה בארץ.. 44. הכרטיסים נגמרים.
45. ואין לי עם מי ללכת..
46. אני פרסיה 47. אף אחד לא מאמין לי שאני פרסיה. 48. עוד יותר נדהמים מזה שאני פרסיה וצמחונית..
[את לא אוכלת גונדי?] 49. אני אוהבת גם את אני דיפרנקו. 50. ונדהמת לשמוע שיש אנשים בארץ ששמעו את השם שלה.. 51. גם היא גאון מוזיקלי. 52. ושלא נדבר על פיונה אפל.
53. אני לא כזה שומעת את הביטלס 54. ועם זאת, הייתי במלאמלאמלא הופעות של מג'יקל מיסטרי טור [אני לא טועה בשם, נכון?] 55. יש לי חוש כיוון מפותח..
56. עם זאת, כשאני נוהגת אני תמיד טועה בדרך.. 57. הגעתי למסקנה שזה פשוט כי אני נלחצת..
58. חבל, כי הכביש ממש מסוכן בארץ..
59. אני לא מעשנת 60. אף פעם לא התנשקתי. 61. ולא היה לי חבר. 62. כמעט היה, אבל.
63. זה רק עשה הכל הרבה יותר גרוע. 64. לפחות אני יכולה להגיד שיצאתי לדייט אחד בחיי..
65. יש לי די הרבה חברות וירטואליות שנפגשתי איתן ודיברתי איתן בטלפון ואני בקשר איתן כבר כמה שנים.. 66. היו עוד כמה שניתקתי איתן קשר.. 67. אתמול גיליתי שיש לי חרלת, מחלה כזאת. עכשיו אני איילת החיילת עם החרלת. נפלא.
68. לא לדאוג, זה לא מסוכן. 69. כנראה שחוץ מזה, יש לי גם אלרגיות, למגע של אבק ושל שעווה. 70. יום חמישי אני בת 20.
71. זה מפחיד אותי ממש. 72. אני גם מפחדת מזה שהשחרור שלי מתקרב..
73. כי כאילו, מה אני אעשה עם עצמי? 74. ההורים שלי מתגרשים, סופסוף. 75. רוב האנשים בחיי האמיתיים [לא הוירטואלים..] לא יודעים זאת, לא מסוגלת לדבר על זה. 76. אחותי הבכורה נפטרה בטיול אחרי צבא בתאונת דרכים- כמעט כל האנשים בחיי יודעים זאת, על זה אין לי בעיה לדבר. 77. אני לא אוהבת את סבתא שלי ולא מדברת איתה. 78. סבא שלי נפטר כשהייתי בת 9 בערך.. 79. הצד השני נפטר לפני שנולדתי.. 80. אני בת זקונים. 81. ממש ביישנית. 82. אני ממש גרועה עם אלכוהול- הכל מסובב אותי.
83. אני גם לא מכירה משקאות כמעט..XD 84. השנה נגמלתי משוקולד, אני אוכלת פעם בשבוע/שבועיים.. 85. מקולה אני עדיין בתהליכים, מוצאת את עצמי שותה פעם- פעמיים בשבוע, יותר קשה לי. 86. זה גרם לי להתחיל לשתות פרנץ' ונילה. 87. אבל חלב עושה לי בחילה..
88. מה שממש מקשה על חיי. 89. אני גם לא אוהבת מיצים בכלל.. 90. אז אני שותה הרבה מים, שזה טוב. 91. אני לא סובלת סיגריות.. 92. ועם זאת, מעשנת פסיבית כבר 20 שנה. 93. פעם חשבתי הרבה פחות על אנשים שמעשנים. 94. עד שחברה הכי טובה שלי התחילה לעשן. 95. לא דיברנו הרבה זמן אחרי זה..
96. עכשיו הכל טוב והיא גם הפסיקה לעשן..
97. תכף נגמר ואני יכולה להמשיך לחפור עוד שעות!!!
98. אני תומכת מחשוב בתפקידי הצבאי. 99. אני אוהבת טיול שטח ומסלולים בארץ. 100. ואוהבת מים.
[בריכה ים וכו'..] מה, כבר נגמר?
אין מצב שמישהי קראה את הכל.

o0Invisible0o

New member
וואי.../images/Emo6.gif אני לא מאמינה...

כ"כ חפרתי, איך לא נרדמת?
סתםסתם.

Karin917

New member
גם החתול שלי פרסי!../images/Emo203.gif

למרות שהוא נורא מבוקש,אני יכולה לסדר משהו
מעוניינת?

o0Invisible0o

New member
החתול שלי לא פרסי.../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

החתולים שלי ברחו. אני פרסיה.
והכלבים פיקינזים..אבל הצחקת אותי ממש..