10

מלכת היופי של פורום דוליז? :p

מה שמו נו ;( מה נסגר עם זה, בקיצור? צריך להכין משהו, נכון? אם כן, מה? :X תודה. אה ושם לאתר דוליז יכול להיות נחמד. אממ כן. ביי. נגה

2ofir

New member
כן שרשור הדוליז ב-24 לחודש

הודעתי על זה... ממ את זוכרת מה לעשות? ושם בעברית או באנגלית?

באנות

השקעתי המון, ולפני שאני ממשיכה לשרשר את העדכון, מישהי הציצה בטבלה? או שאוותר? נמאס לי><

broken winges

New member
מה?

הצצתי עכשיו בטבלה! זו טעות כנראה כי אני בטוחה ב200 אחוז שהעידכון שלי עכשיו ואפילו מי שהייתה לפני אילנה רשמה לי..(נו שכחתי את השם) וגם אמרתי לאילנה! אני ממש לא מבינה את זה?!! זה ממש לא פייר לשתינו! כי שתינו השקענו! ואני שוב בטחוה במאתיים אחוז שאני הייתי אמורה לעשות את העדכון... מה הולך?.. אוף... לעזאזל.. אבל בעצם? מה הבעיה שיהיו שני עדכונים? אני מזה מצטערת בטח הרסתי לך..

broken winges

New member
אוך נו די ../images/Emo7.gif אני מרגישה

נורא!!! אני בטוחה שזה היה תורי וזו ממש לא אשמתך כי כתבו שזו את אבל אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הכל בגלל הבלאגן שנחמקה הטבלה אבל אני כתבתי בלוח הקודם שאני השבוע לפי הטבלה הקודמת! כתבתי! אני שונאת את זה.. אני מקווה שאת לא כועסת עליי יותר מדי אוף זה מצב חרטה...!!! די כבר

חמצמצה

New member
בקטנותתת אל תרגישו רע <:

שני העדכונים אחלה בחלה <: ואנחנו הרווחנו. כי יש שניים אז יותר שווה.

2ofir

New member
אני מזכירה מלכת היופי של פורום דולי

ז תאריך שרשור ה-24 לחודש

2ofir

New member
XD כבר דאלת אותי פעם

צריך לעשות לא דולי עם בגדים פשוטים כמו גופייה אבל גם לא דולי עם שמלת ערב, משהו שיכול להרשים את השופטים, לדוגמא: סוודר יפה, עם סווצרט, חצאית אלגנטית, או מכנסיים ארוכות את מבינה?

broken winges

New member
טוליפ פיקסלז

(נו שכחתי.. נראלי מאיה..סליחה אם לא..) זה נקרא בייס בינוני?(לתחרות) של שירה

8ar8ie

New member
זה בסדר:]

הייתי אומרת שהוא גדול אבל... פשוט התכוונתי שלא יבואו לי עם דברים אממ... מפחידים במיוחד:|

למעלה