תודה רבה!D: הם חמודיםםם
ג גינגימניה New member 2/9/05 #20 |מסמיק|../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif זה אחרי הרבה זמן הרבה הרבה זמן בלי דולי, ופעם ראשונה {נראה לי} שיער לבן..
|מסמיק|../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif זה אחרי הרבה זמן הרבה הרבה זמן בלי דולי, ופעם ראשונה {נראה לי} שיער לבן..
ח חמצמצה New member 2/9/05 #21 אוקע, אז ככה מי שעדיין לא שמה את הדולי שלה לטופמודל>> שימו פה. +מס' הדולע +בייס קרדיט. Planet.nana.co.il/ntp/
אוקע, אז ככה מי שעדיין לא שמה את הדולי שלה לטופמודל>> שימו פה. +מס' הדולע +בייס קרדיט. Planet.nana.co.il/ntp/
ח חמצמצה New member 2/9/05 #22 אה אהממ עשיתי בדיקה: 8 18 24 39 אתן חסרות! אבל אני יודעת ש: 18 לאבטוח עושה. למרות שאמרתי לה לעשות. 24 בתהליכים, אני צודקת? וזייהו
אה אהממ עשיתי בדיקה: 8 18 24 39 אתן חסרות! אבל אני יודעת ש: 18 לאבטוח עושה. למרות שאמרתי לה לעשות. 24 בתהליכים, אני צודקת? וזייהו
B broken winges New member 4/9/05 #55 ../images/Emo10.gif פרשתי... עזבי אני לא בתקופה טובה בהצלחחחחחחחהה!!
ש שטופ New member 2/9/05 #24 ../images/Emo77.gifמחקת את ההודעה של הפסיכית ההיא? יש לי הרגשה שהיא עומדת לפתוח עוד אחת... [זה בסדר לשלרש לכאן, נכון? זה חלק ממה שקורה בפורום ]
../images/Emo77.gifמחקת את ההודעה של הפסיכית ההיא? יש לי הרגשה שהיא עומדת לפתוח עוד אחת... [זה בסדר לשלרש לכאן, נכון? זה חלק ממה שקורה בפורום ]
ש שטופ New member 2/9/05 #27 ../images/Emo77.gifכל הכבוד../images/Emo70.gif היא תפתח משתמש חדש, אבל לא נורא...
L Little Chiwawa New member 2/9/05 #28 חח כל הכבוד מיכל! מזה להיחסם אגב? מה אי אפשר לכתוב בשום פורום בתפוז ורק את יכולה להריד את החסימה עכשיו?
חח כל הכבוד מיכל! מזה להיחסם אגב? מה אי אפשר לכתוב בשום פורום בתפוז ורק את יכולה להריד את החסימה עכשיו?
B Blue Pencil New member 2/9/05 #32 ../images/Emo125.gifאו!אפשר לקרוא? אז אפשר לקלל אותה חופשי והיא לא תוכל להגיב? D: [טכנית. ]