10/10

Y M C A

New member
10/10

יום נעים לכם:) תהנו במפגש, מצטערת שאני לא יכולה לבוא.

אהלן../images/Emo54.gif

ממחר מתחיל לי החופש של סוכות. נחמד. מה אני עושה בו??? טוב, כבר נראה. אני לא באה למפגש,סורי. כנראה נוסעת לחברה אחה"צ.

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifלילה..../images/Emo199.gif

מחר כל מיני דברים לעשות.. המון אוטובוסים.
יומטוב!

mAAyAn 1

New member
אהה אז יש מפגש בסוף?

נו תחליטו! השכמה מוקדם בבוקר ומשם המון דברים]: אם יהיה לי כוח אבוא למפגש[אתם לא תשחקו איתי!!!] יום טוב

Feehilys Girl

New member
../images/Emo2.gifאני עייפה

מחר: לקום, להתארגן, לסוע לבנימינה ולעלות על רכבת לת"א למפגש. לילה טוב

AndreaCorr ©

New member
האו קאם אבריטיים יו קאם אראונד

מה נדבקתי לשיר הזה. >: היום! כנראה שאני מגיעה למפגש (עם החבר) וחוצמזה אין תכניות מיוחדות.

Gal isr

New member
עבודה

לנסות לשגע אנשים שיקנו DVD של חברים (עונה 10) או ארתור עם תלוש לוופר מתנה בשווי עשרים שקלים ב 24.90 ש"ח בלבד!

shiran™

New member
יום חופשששששששששש

ובכל זאת קמתי ב6. טוב כי היה שיעור נהיגה כפול. היה נחמד חוץ מהזינוק בעלייה שבהתחלה הצלחתי אבל בסוף לא.. הוא היה ממש תלול זו לא אשמתי! ככזמש"א
עוד מעט מסע קניות מפרך (כן כאילו שאני אמצא משהו מבין ה3265 דברים שאני צריכה) עם אחי
ואז לבוא למפגש.. תביאו מצלמות!

shiran™

New member
בסוף כן מצאתי לעצמי כמה דברים!

פעם ראשונה שכל מה שרציתי לעשות - עשיתי!

לומינגו

New member
רוצה להיות חבר של קבע....

בחברה להגנת הטבע! טוב, היום יום שלישי. וכן, אנשימים אני כן, ואני אפילו חיה ונושמת ועושה קולות של חתול (מייייייאו!) אז מה היום? לנסוע למשרד, אח"כ להקפיץ מישהו, אח"כ אני מקווה שלעזריאלי ולמפגש. בערב נוסעת לבקר ידיד חולה בבי"ח. גיליתי על עצמי כמה דברים: אני דו קוטבית. אני מכורה לבנות גילמור. הקיבה שלי זה הדבר הכי מוזר שקיים. ו...שבנים שמבטיחים שילמדו אותי סנוקר- משקרים. יום טוב!

למעלה