10/10

a Warming Sign

New member
מה../images/Emo2.gif../images/Emo194.gif

הוא יוצא עוד חודש וכבר אפשר להוריד אותו? איזה פרוצים
! של רובי זה כמו הכור הגרעיני

סנני מילים../images/Emo11.gif

וכן ראית מה זה, באמת מוזר
ובלי קשר, היום חרשתי על הדיסק ושוב שמתי לב לתופעה אצלי, היה שיר שלא היה משהו מיוחד, לא ממש אהבתי, בשמיעה ראשונה, שניה, [קודם כל כלל: כל השירים שלהם יפים, השאלה עד כמה
] אז הוא לא עשה לי משהו מעבר... ואז אחרי עוד הרבה שמיעות זה נחת ב"בום" והתאהבתי בבת אחת, פתאום "גיליתי" ..דיי זה תמיד איתי ככה, אני אף פעם לא מתאהבת ממבט ראשון ![שמיעה ראשונה]
[אני גם לא מאמינה בזה בין בני אדם.] וואו חציבה
ליל"ט

Y M C A

New member
זה ככה רק בסוכות ובחגים אחרים

אח"כ זה מקסימום שתי משמרות בשבוע

yanivtr

New member
מקווה בשבילך שאת מקבל על זה

שעות נוספות אצלינו אחרי 9 שעות בועטים אותנו החוצה בין אם אנחנו רוצים או לא... כי הם פשוט לא מוכנים לשלם עבור השעות הנוספות האלו

jenngirl

New member
אני 13 ברצף../images/Emo82.gif

בלי הפסקות,בלי שמשלמים שעות נוספות.

חזרתי מהמפגש..

חוצמזה לא נכנסתי לאינטרנט היום ואני גאה בעצמי.. *אני שיכורה אז אתם לא חייבים להתייחס לכל מילה* היה מוי כיף... רק שהגעתי הביתה תהיתי למה לא פיזרתי.. זה יפה
[ אני מחפשת לעצמי אטרקציות למחר אבל יניב לא מוכן לקבל אותי
בכולופן.. לא קניתי בגדים בעזריאלי כפי שתיכננתי ומזל שכך.. אני עם המסטוליות שלי היום בטוח לא הייתי מוצאת בגדים כמו שצריך (או קונה כאלו לפחות למרות שלפעמים אני מפתיעה) אניווי ממש ממש ממש ממש נהניתי במפגש היום. מי שלא בא הפסיד!! נקודה!! וזהו אני אפסיק פה...

4LeafClover

New member
עבדתי

מ8 בבוקר עד עשרים ל4 אחה"צ והייתי לבד במשמרת עם המנהל משמרת וזה היה סיוט לא נורמלי כי רק אני הייתי עם לקוחות ובעעעעע.
אח"כ הלכתי לחד"כ ואז נסעתי לרעננה ליומולדת של חברה שלי ועכשיו אני פה נרדמת עוד שניה על המקלדת. לילה טוב.

למעלה