10/10

ילדה ../images/Emo7.gif

אהובתי המשנית.. ביאסת אותי רצח!!
אני מחכה להתנצלויות... אבל הפעם אני לא אממין להם!! די! אני שמה קץ לסיפור אני יודעת! את לא רוצה לראות אותי
(ובצדק!!
)

shiran™

New member
איך את מסננת אותה??

את מסננת אותה! את מסננת אותה!! וגם אותי

tuti100

New member
בוקרר..

אממ עוד מעט חוזרת מחברה הביתה.. אח"כ שיעור נגינה, בערב עבודה, ובלילה נראה לי חג היין.. בתקווה ליום יותר טוב מאתמול.. תהנו במפגש

a Warming Sign

New member
../images/Emo194.gif

כנראה שאני לא אבוא למפגש
, יש לי מלא דברים להיום אבל נראה לי שאני לא אזוז מפה גם ככה כי אני מרגישה חרא[girls stuff:/] אולי בכל זאת נקבע עוד יום למפגש אחרי סוכות? בסוף זה כבר לא משנה אם זה חופש או לא כי כל מי שבצבא לא מגיע היום
אני בעד
:X

K e R e N18

New member
../images/Emo204.gif

היום.. כל המשפחה הולכת להקליט שיר לבר מצווה של אחי.. ומתישהו גם נעשה לזה קליפ.. הולך להיות מצחיק
בערב אולי יוצאת עם חברות ל'ערב בנות' שכזה..
וזהו!אחלה יום לכם! תהנו במפגש

Taam YutvatA

New member
סוף סוף משכורת ../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

2972
נטו. נחמד מאוד, ואמא אמרה שהיא תשלים לי לברוטו שזה 3183.60
אז הרווחתי עוד 200 שקל
לגבי היום, עבדתי מ8 עד 2, עכשיו בעיקר לנוח (מחר חופש!), וממ בערב לסוע לקניות וזהו

yanivtr

New member
איזה כיף להיות קטין

ולא לשלם מס הכנסה
לי יש 3500 בערך. ברוטו, נטו, אותו דבר, במילא הברוטו זהה לנטו כי לא יורד לי כלום חוץ מביטוח לאומי

Taam YutvatA

New member
חחח לא ירד לי מס הכנסה../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

כי לא הגעתי למינמום, אבל ירד לי ביטוח לאומי ומס בריאות :-*

yanivtr

New member
הייתי במיון היום

עשו לי רנטגן פעם ראשונה בחיים! קיצר, מעיין---לצערך הכל בסדר! אני בריא ושלם תודה לאל

yanivtr

New member
עשיתי קארטינג לפני שבועיים

ויצא שאני והקיר התייחדנו לכמה רגעים...

mAAyAn 1

New member
ממש צר לי לשמוע../images/Emo7.gif

אבל בסדר. לא להרבה זמן. חכה חכה שייצא לנו להפגש מתישהו. חכה!

שיין פילאן הוא אדם נדיר.

והגעתי למסקנה שמה שאני מרגישה אל ווסט זוהי סוג של אהבה מסוימת.לא יודעת איזו, אבל זה כמו שמתאהבים, לא בוחרים במי, זה משהו שמקשר בתת מודע, משהו, חיבור כלשהו וזה בדיוק מה שקורה. אין לי מושג איך זה בכלל התחיל ואיך גיליתי אותם, ועכשיו כשאני שומעת אותם שרים זה עושה לי משהו שאני לא יכולה להסביר, חיבור טוטאלי של 100% ואין לי מושג להסביר למה ומדוע. בקיצר אני שומתע עכשיו את האלבום החדשששששששששששששששששששששששש והוא יוצא עוד חודשששששששששש ומשו [עצוב הא
] אל דאגה אני אקנה את האלבום כמובן
אבל לא יכלתי להתאפק
בקיצר-שיין,
מי שרוצה ראיות והוכחות לכך שהבנאדם מוכשר בצורה היסטרית והוא גורם לי להיכנס לשוק מרוב שהוא כזה, מוזמן לבקש ואני אשלח לו כמה דברים
שמעתי עכשיו שיר חדש שבו הוא התחיל לשיר וזה לא נתפס שקיים משהו כזה, כ"כ טוב, קול הורס. מאוד הורס. כמה יכולות יש לבנאדם הזה.. ללא ספק בלעדי ווסט החיים שלי היו קשים יותר אפשר לומר , זו כמו אהבה שמרוממת את הרוח
אהההה עזבוP לא תבינוP:
האלבום החדש של Westlife- The Love Album עוד חודש בחנויות!!

למעלה