10 שקלים??

10 שקלים??

האם לתמחר בעשרה שקלים?? את הסרטים אני קונה בשקל ליחידה, את הקישוטים בערך גם בשקל עזבתי את העבודה ועכשיו אני מקווה לעלות למעלה עם המוצרים שלי, ומעבר לתינוקות אני רוצה לעשות גם קצת לילדים זה נסיון ראשון של סרטים לשיער

rachsh

New member
אומנם אני לא מכרתי מעולם...

אבל נראה לי שהרווח משתלם עבורך ומהצד הצרכני - אני בהחלט הייתי קונה ב-10 שקלים (ואני מאלו שתמיד במקום לקנות, אומרת מה הבעיה - יהיה לי יותר זו לעשות לבד וכמובן שאפעם לא זוכרת לעשות:)

nona1979

New member
השאלה היא כמה זמן לוקח לך

להכין כזה סרט, כי את צריכה לתמחר גם את העבודה... נראה חמוד מאוד, מנקודת מבט של צרכנית נראה לי שאפשר לתמחר יותר גבוה (סביב ה-20 ש"ח)

תודה לשתיכן

העבודה נעה בסביבות ה5 דקות 2 תפרים במכנה על הזיגזג הרחב וזהו את אלו עם היויו (עיגול בד) זה עניין של 5 דקות מקסימום. עושה תפר במכונה לכל הקוטר, מושכת בקצה ומחברת לסרט 15 נראה לי ריאלי מאוד, ב20 אני לא מאמינה שמישהו יקנה האמת :\ אולי מחוסר ביטחון עצמי שלי

leeloo2007

New member
מדובר במוצר לתינוקות/ילדים נכון? אז ב -

ב 10 הייתי קונה בכיף, ב 15 שוקלת את זה (סביר להניח שלא הייתי קונה בסוף) וב 20 לא הייתי קונה. אני חושבת שבהנתן העובדה שזה לוקח לך 5 דקות ועולה 2 שח לייצר, 8 שח זה אחלה רווח. ( 8*12 זה שכר יפה מאד לשעה!!)

ענת זך

New member
גמני מכינה כאלו...../images/Emo9.gif

ומוכרת אותם ב-20-25 ש"ח. נכון שמבחינת חומר זה זול אבל הכל תפירה ביד, לפעמים אני מוסיפה חרוזים מפימו, וכמה שזה פשוט, זה לוקח זמן בחלק מהם. (עם הפייטים לדוגמא...). בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה. http://www.flickr.com/photos/46625318@N08/4764180014/

וואו שלך ממש מרשימים../images/Emo70.gif

אני אישית שונאת לעבוד עם לבד |בעעעע| תגידי, קניתי גם קשתות, איך לעזעזל מחברים לזה משהו בלי שיסתובב למטה??

ענת זך

New member
תודה רבה!! אני מאד אוהבת לבד.

אפילו הזמנתי מחו"ל כמות גדולה של עיגולים בכל הגדלים (שונאת לגזור הרבה עיגולים...) ופרחים מהממים בצבעים שאין בארץ בכלל. בקשר לקשתות: תלוי מה עובי הקשת. אם הקשת היא דקה (זאת מהמתכת) אז אפשר להדביק בדבק ביג. עכשיו, נכון שלפעמים זה מסתובב מעט, אבל זה בגלל שהשטח הוא ממש דק, אין ממש ברירה, ברגע שזה על הראש אז הפרח מסתדר יפה. אפשר להדביק עיגול של לבד על החיבור מתחת לקשת ואז יש גם חיבור יפה יותר. מקווה שהייתי מובנת.

ענת זך

New member
ואגב... אני קונה 12 סרטים ב-5 ש"ח.

אם תירצי אוכל לשלוח לך איכשהו... (בהנחה שההוא מהבסטה יביא... לפעמים אין לו...
)

שרכי

New member
יופי של סרטים

יש כאן הרבה השקעה כך שהסכום שאת רוצה עליהם הוא הוגן.

ענת זך

New member
הכוונה אליי או לקרן?

אם אליי, אז המון תודה. אני מוכרת בבית. יש לי סטודיו שבו אני מעבירה חוגי אומנות שימושית לילדים וגם אני יוצרת בו את כל הדברים שלי. לאחרונה פתחתי חנות באטסי אבל טרם הספקתי להעלות את הסרטים לשם.

איזה יופי!!

כיף לראות שיש כ"כ הרבה מוכשרות בפורום!!! הרבה ב"הצלחה בכל! אגב - ואיפה קרן מוכרת?

68yafa

New member
פרפרים בבטן זוהי תמרי שתופרת מנשאים ועוד....

זוהי לא קרן "פ ר פ ר י ם " שאתן מתככונות כאן....תוכלו לראות זאת בחתימה למטה...הוא מוכשרת בדברים אחרים
שתהיה לכלכם גמר חתימה טובה.

rnavina

New member
סרטים מהממים. עוד נקודה שטרם הועלתה

היא בכמה מוכרים מוצר דומה... בהצלחה (לצערי לבת שלי יש מעט מאד שיער וכל קוקיה שאני שמה לה היא ישר מושכת... אולי עוד חצי שנה-שנה היא תסכים)

בחנויות כאן הכי זול שתמצאי

זה ב8 שקלים הפשוטים החלקים גם בנזוג שאל בכמה מוכרים ואז קלטתי ש10 זה באמת זול תודה

rnavina

New member
אם 8 ש"ח עולה חלק אז נראה לי שאת צריכה לתמחר

יותר גבוה מ- 10 שקלים. כמה זמן לוקח לך להכין אחד? האם את מדביקה או תופרת את הקישוט? מה דעתך על 15 שקלים? או אולי יותר- תלוי מה זמן ההכנה של כל סרט

למעלה