10 שקלים??

ponyplus

New member
למה לא?

זה מחיר שאין בו מעורבות קנייה גבוהה ( כלומר קל להחליט לקנות
כי המחיר אטרקטיבי ) , ואם יש מעט עבודה ואת עדיין מרוויחה למה לא? בתחום היצירה הידנית יש הרבה פעמים בעייה למתחר במחיר שיכסה חומרים + עבודה ועדיין ייתן רווח. במקרה הזה נראה לי שיתאים לכל הצדדים.

ח 0 ה

New member
קחי בחשבון ש

את רוצה שיקנו ממך ולכן כדאי להציע במחיר אטרקטיבי, ונראה שביחס למחיר המוצרים וזמן העבודה 10 ש"ח יכול להיות מחיר טוב. מצד שני, למכור בעשרה ש"ח? קצת "מזלזל" בכל העניין של עבודת יד (ואת גם לא תפספסי את הזלזול הזה בתגובות של האנשים כשהם יראו שאת מוכרת בעשרה ש"ח) הייתי מעלה לכיוון ה-15 (20 כבר נשמע לי מוגזם). אל תשכחי שחוץ מזמן העבודה בבית, יש גם את זמן ההליכה לקניות, ועוד בזבוז של חומרים מתכלים כמו דבק, חוטים, וכו' (שאומנם השימוש זניח ובקושי נראה לעין אבל בסופו של דבר גם את ההוצאה הזו מרגישים) בהצלחה!

../images/Emo45.gif עשית סדר בכל הדברים

שכתבו לי לפנייך תודה
כמה בכיתי היום מלחץ זה לא יאמן... לא קל לקום מהכיסא באמצע יום עבודה, להגיד שלום וללכת להדפיס כרטיסי ביקור כי מעכשיו אני בזכות עצמי... הפורום הזה פשוט עושה טוב לנשמה

אני ממליצה לך להיעזר בארגון של נשים

יש לא מעט כאלה בארץ כמו סביבה תומכת בתל אביב או אמא שפ"ע את תקבלי שם הרבה מאוד תמיכה בנושא הניהול הכספי (נקודת התורפה שלנו...) בהצלחה

Berbale

New member
שיהיה לך המון בהצחה!

הסרטים מאוד יפים, מאחלת לך בהצלחה בדרך החדשה!

Yuli Gama

New member
סרטים מתוקים

סרטים מתוקים. מחזיקה לך אצבעות לגבי קשט. שווה גם לבדוק את עניין הדבק החם.

68yafa

New member
מתוקה על תשכחי שבכל תריקת דלת...........

נפתח חלון........ חלון חדש להתחלה חדשה.....הקשות בד לשיער מתוקות
לגבי המחיר: למשל כאן באשדוד אני יכולה למצוא את החלקות נניח ב-1 ש"ח......ואת המקושתות עם הפרחים וכו' גם ב-5 ש"ח......אז תלוי באמ איפה את מוכרת ומי היעד.........המון הצלחה....מחזיקה לך אצבעות יקרתי.

מוסיקה1

New member
מסכימה עם יפה

אני קונה לבנות שלי סרטים ב1-2 מקושטים. קשה להתחרות בסין. אבל אולי את יכולה לקנות את הסרטים המוכנים בסטוק ואז זה יעלה לך פחות משקל לסרט, תוסיפי עלויות חומרים של קישוט וזמן עבודה- 10 ש"ח זה הגיוני לעבודת יד. אבל יותר לא נראה לי. אבל כניראה זה תלוי איפה גרים. קחי בחשבון שאם את מגיעה לירידים במקומות אחרים את צריכה לברר מה העלויות הראליות שם.

68yafa

New member
בהקשר למה שרשמת.........

זה גם תלוי בעוד כמה גורמים.. כמו גיל ...למשל סלין שלי בת 3.5 והכנתה לה כמה סיכות ראש עם פרחי/פרפרים וכו' קרושה וביום הראשון כבר נזרקו לפח כי חזרה רק עם סיכה אחת שנראת מאובקת ושחוקה והשניה בכלל נעלמה לה בארגז החול
לאומת זאת אצל חברה טובה שלי שבנותיה יותר בוגרות גיל ביה"ס כבר הדברים נראים ונשמרים אחרת....אז פשוט אחכה לי בשקט שסלין תגדל קצת.......נכון להיום יש ים של דברים שתופרת להם גם לה ולליאם....דברים יותר שימושיים ודווקא כן נשמרים.

יעלולו3

New member
מצטרפת גם להמלצה

לקורס מ"רעיון לעסק " או משהו דומה שמיועד לנשים. עשיתי כזה לפני כמה שנים וקיבלתי המון (ידע מקצועי, בטחון עצמי, עזרה בהתארגנות, חיזוקים נשיים...) נשמע שאת בדיוק במקום הנכון לקורס כזה. בהצלחה!

alani

New member
הסרטים מקסימים וכל הכבוד על היוזמה

שיהיה לך בהצלחה.

nati120

New member
בהצלחה!

הסרטים נראים יפה מאד! 10 שח נראה לי מחיר סביר מאד!

tova האחת

New member
בהצלחה, אני הייתי רוכשת שניים בבת אחת ,10-15

שח' לאחד, נראה לי סביר.

למעלה