10 דברים שלא ידענו עליכם

Sakai Shana

New member
אוו, לי יש אחד חזק לNEVER

אף פעם לא לקחתי אנטיביוטיקה. וגם לא הייתי בחו"ל, אבל אני לא היחידה.

mafakit

New member
חיחי נחמד..../images/Emo9.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

1. אה.. כשאני עונה לטלפון רוב האנשים חושבים שאני בן
או שחושבים שאני אחותי
2. מעולם לא טסתי לחו"ל
אבל אני טסה לאיטליה ביום ראשון ~תמיד יש פעם ראשונה
~ 3. אף פעם לא שברתי שומדבר..לא אצבע לא שן לא כלום.גם לא נקעתי שומדבר. 4. התחלתי ללמוד גיטרה בכיתה ד' בכיתה ז' עשיתי הפסקה וחזרתי בכיתה ח' 5. הלהקה הראשונה שהכרתי וממנה התחלתי לשמוע מוזיקה נורמלית היא סימפל פלאן
והם הלהקה האהובה עליי. 6. יש לי מחשב חדש בחדר D: 7. המורה שלי לגיטרה הוא הגיטריסט של טיפקס
8. אף פעם לא היה לי חבר
9. בכיתה ז' תפסו אותי מבריזה עם 2 חברות. בכיתה ח' הברזתי מכל שיעור לפחות פעם אחת. 10. אני מחכה לגיל 16 כדי לעשות רשיון לאופנוע ולקנות אופנוע גם

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

- אף פעם לא שברתי עצם בגוף (חחח כמה מקורי XD) - יש לי חור בגב עם איזה 20 תפרים בגלל ניתוח שעשו לי בגיל שנתיים
- גרתי 4 שנים בגרמניה. בגיל: 5 חודשים - 4 ו-5 חודשים. - יש לי 122 כרטיסיות רכבת חחחחחחחחחחח - יש לי 73 דיסקים מקוריים

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחח נווו למה כתבתי רק 5?!../images/Emo122.gif

אהמממממממ... - נולדתי בכפרסבא. - אף פעם לא השתכרתי. - יש לי שלושה אחים ~,~ - יש לי טלויזיה בחדר. - אני מאוהבת במסטיק מנטה אפרסק כי זה הטעם של האקס שלי XD תמיד היה לו את המסטיק הזה בפה ואני שנאתי את זה.. אבל נשאר לו הטעם בפה.. ככה שאהמ... זה כן טעים עכשיו. ובכלל היינו חברים לפני איזה 8 חודשים ><" נווו כן דברים מפגרים אבל לא היה לי מה לכתוב XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifנווו טוב אני אוסיף עוד שניים.

- הייתי בלונדון פעם אחת והייתי בהופעה של לוסטפרופטס עם טאיקינג באק סאנדיי ואיידן
(לכולם) - פגשתי את דה אנאמי בלונדון ויש לי דברים חתומים ותמונה איתם ^^ אחרכך גם דיברתי איתם במייספייס והם זוכרים אותי. יוו בטח אני אוסיף עוד דברים XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכן חחחחחחח

וכל זה משנתיים וחצי בדיוק ^^ חלק קניתי, חלק קיבלתי מתנה, חלק קנו לי בחו"ל.. בלה בלה בלה. אבל הם שלי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifניראה לי שדיסקוגרפיות שלמות

כמעט :\ של גרין דיי ובלינק XD גרין דיי חסרים לי רק השניים הראשונים שאין בארץ ובלינק חסר לי אחד.

TamirKC

New member
יעיD::: ../images/Emo65.gif../images/Emo192.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

אז הנה ה- 10 דברים שלא ידעתם עליי
1יש לי 3 פירסינגים. אינדסטריאל, סרפס גבה והרחבה. 2אני חובב אופנה גדול
נקרא לזה ככהXD 3החדר שלי צבוע ב- 3 צבעים. כחול ירוק וכתום. 4יש לי יותר מ- 10 זוגות נעליים, והרבה הרבה בגדים
5 וכבר אין לי משו חשוב, אז הנה אני מחרבש: אני בכיתה יא' 6 הזמרים שאני הכי אוהב הם: קלי קלארקסון, כריס ריצ'רדסון, בלייק לואיס וגוון סטפני. והלהקות הם: אוונסנס ופארמור. 7 יש לי קקטוס שקוראים לו ג'רמי (כע, זה לא מקרי |סמייליגבות|) 8החנות שאני הביא אוהב לקנות שם בגדים זאת פול אנד בר. 9ויש לי כלבת פודל ששמה פוקה
10 ואחרון אחרון חביב, אני רוצה את כריס >::

טל 182

New member
אני ../images/Emo9.gif

1. אני אוהבת המון להקות. המון. באמת באמת המון. המון.
2. אבל הכי הכי מכולם את אוונסנס!$#~%^^
$!#*@^&%
הלהקה שאני הכי מחוברת אליה! 3. ניגנתי המון שנים על הרבה כלים. [ואני לא זוכרת כלום עכשיו X=, רק קצת בגיטרה] 4. אני יודעת לעשות ג'אגלינג ^_^
5. תמיד היו לנו הרבה חיות בבית...אבל עכשיו יש רק 2 חתולות וכלבה
6. אני מכורה לטלוויזיה..בעיקר לסדרות מסויימות: חברים, ורוניקה מארס, אבודים, האוס...ותמיד יש את הסדרות שמתחלפות...
7. אני בת יחידה והדבר שאני הכי רוצה בעולם הזה יותר מכל דבר אחר כמעט זה אחים.
8. אני מתנדבת במד"א [
] [ממש כיף שם!
חשבתי שאני אהרוג מישהו בטעות אבל בינתיים..אני לא!!!1 יאיי^^] 9. אני צימחונית!
10. אני בנאדם מסובך...שחי בדיליי

איזו מגניבה את!../images/Emo28.gif

כלומר, בנוסף לכל הכלי נגינה שידעת פעם, גם ג'אגלינג?
תלמדי אותי?
וגמאני צמחונית ^^

טל 182

New member
חחחחחחחחחח

אני אלמד אותך כשאני אראה אותך
צימחונות מצילה חיים! הידד לנו! ^^ ו...את הכי מגניבה!

mcfly danna

New member
אוקי..

1. יצאו לי הידיים 3 פעמים, פעם משמאל ופעמיים מימין, עוד לפני שהגעתי לגיל 7... 2.יש לי נטייה לדבר עם עצמי לפני שאני לחוצה.. זה ממש מרגיע אותי. 3.ההורים שלי חיו באפריקה לפני שנולדתי, וחודש אחרי שנולדתי חזרנו לאפריקה, ואז חזרנו כי חליתי. 4. חליתי בסלמונלה..(טהטהט) בגלל זה אם אני שותה הרבה חלב, הפרצוף שלי מתנפח.. 5.גמלי היתה אובססיה מטורפת (ועדיין יש לי) לחלק מלהקות הנייטיז.. {ביחוד בקסטריז וספייס} 6.הייתי בחו"ל איזה 12 פעמים... 3 בתאילנד.. 3 בטורקיה ואני כבר לא זוכרת... 7.אני חיה באמצע שומקום עם חול , חול וחול... וזה שעה וחצי מאילת!! 8.היתה לי כלבה שמתה בגיל 11... הרגנו אותה כי היא היתה חולה.. לפני שנה.. 9.יש לי מלא מקרים שאני יוצאת בהם מטומטמת בלי הפסקה... אולי זה בגלל שאני מדברת כ"כ הרבה. 10.אני יכולה להיות ממש מעצבנת ועצבנית בשנייה...

mcfly danna

New member
ועוד משו... ככה בונוס...

שברתי 2 אצבעות מכדורסל, יותר נכון מחברה שלי שזרקה עליי את הכדור סל...

Rotemmit3

New member
אז...

1. אני שומעת כל הזמן מוזיקה מאז שהייתי קטנה, ולוקחת איתי את הmp4 לכל מקום למקרה שאני אוכל לשמוע 2. אני מעריצה גדולה של הארי פוטר, קראתי את כל הספרים (גם את השביעי באנגלית) יותר מפעם אחת וקניתי מארז של כל הסרטים. 3. אני בולעת ספרים. אני כל הזמן קוראת ומסיימת ספרים בפחות משבוע. 4. פעם הייתי מכורה לקטנטנות... ואהבתי את בריטני ספירס
הייתי צעירה ותמימה. 5. אני מכורה לטלוויזיה ופעם ראיתי כל היום, אפילו פרקים וסרטים שכבר ראיתי. אבל עכשיו אני פשוט מקליטה ביסמקס ולא יוצא לראות הרבה... 6. המשפחה שלי מאוד אומנותית, אמא שלי מורה לאומנות וכל הזמן עושה יצירות ואני יחד איתה. עכשיו יש בית פתוח בכפר סבא ואנחנו משתתפים. 7. אני צימחונית גאה. 8. יש לי עוד שתי אחיות ויש בינינו הפרש של 13-16 שנים. 9. אני סנילית בטירוף. אני יכולה ללכת לחדר אחר בבית שלי כדי לקחת משהו ועד שאני מגיעה לשם לשכוח מה רציתי. 10. יש לי הרבה סבלנות. עשיתי איזה עבודה מטורפת בחוג אומנות עם קליפות ביצים שלקחה המון זמן ואף אחד לא הבין איך לא השתגעתי.

WaitForTomorrow

New member
הסיניליות../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

אנשים שאני מכירה דואגים לי... זה נחמד
מה הסוף של הארי פוטר 7? קראתי את כולם בעברית חוצממנו [כי הוא עדיין לא יצא בעברית] ואין לי כוח לקרוא...

../images/Emo23.gif אני ../images/Emo3.gif

1. אני חצי תימנייה וחצי טורקייה 2. במפגש פורום מכ"ר שהיה בסוכות, זו הייתה הפעם הראשונה שהייתי בסנטר |חבולכ"כ|
3. פעם לא סבלתי רוק, אבל העיקר שמעתי כמה שירים
4. הדיעות שלי יכולות להשתנות בקלות וזה מעצבן
5. אני לא מסוגלת לאהוב מפורסם/ים הרבה זמן וזה גם מאוד מעצבן ;; (זתומרת שאם אני חורשת על משהו
) 6. אני קמצנית
, נווו מה עד שאני מקבלת כסף, אני אומרת שאני אחסוך ואח"כ הוא מתבזבז על שטויות
7. הייתי בהונגריה, בולגריה ויום אחד באוסטריה 8. כל שנה אני נוסעת לאילת עם ההורים ואחי
9. אף פעם לא היה לי חבר ולא התנשקתי
10. שנה שעברה זו הייתה השנה הכי גרועה שהייתה לי מבחינת לימודים והרגשה נפשית, חוסר ביטחון והערכה עצמית וכו'
עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב [: מי קרא ?

למעלה