1 2 3

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
1 2 3

להתפקד.... נבדוק כמה אנחנו לאן מובילות פנינו מהי דרכנו מצענו שמיכותינו 1. אשה מההרים 2. אקסל'ה 3. יערה 4. ציפורת 5. מרי 6. מחפש 7. מגי 8. צלליתה 9. מישורת קטן ואיכותי...... את מי שכחתי....? אם שכחתי , סימן שלא כותב/ת מספיק....... להתפקד.......... 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
יאללללללללה בלגן.........

magy

New member
טעות..........

9. פנינת 10. סימפטי...... זהו? פורום עשר?

magy

New member
סתם,,,,,,,,,

ניסיתי קצת להתלוצץ ביום עגום שכזה...... כשקוברים ילד........שלא עשה כל רע... אני מאד חוששת לגורלו של החייל.........מאד.......

magy

New member
מגדההההההההההההההההההההההה

ידעתי ששכחתי ............ 11 . מגדה 12. בלסימה דזבין אבא בתרי זוזי חד חדיא........... 12 הנועזים..............

שמעתי ממישהו בגילנו

שהוא כבר לא אומר: "יש לי שלושה דברים להגיד", כי מייד הולכים לו שניים לאיבוד והוא בקושי זוכר את הראשון :). ככה זה עם רשימות אנשים... אל תתחילי עם זה, עוד ייעלבו לך שלא הזכרת את שמם.

magy

New member
סימפטום של גיל............

אמנזיה קלה...... 13. נסיכת הכוכבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב מספר עם מזל.............
מזמן לא ראיתי אותה....... אתה, יש לך זיכרון טוב..........אתה...............

../images/Emo24.gif אני פה יקרה

קוראת אתכם ולא תמיד יש מה לענות שיש אני עונה וכותבת קצת עצובה לאחרונה לכן לא כותבת דברים שלא להעציב אתכם

היי נסיכה ראשית האמפטיה שלי איתך על

שעצוב לך לאחרונה. יש גם ימים כאלה. אבל אם הפורום היה קיים רק בשביל לשעשע לדעתי הוא מחטיא את מטרתו. האם חלק מיעודו הוא לא למצוא אוזן קשבת? לפעמים דוקא יותר קל לשתף אנשים שאנו לא מכירים.אז מבחינתי ואני מאמינה שגם זו תהיה דעתם של רבים הוציאי .......שתהיה לך שבת נפלאה

שבת מבורכת מלאה באור ואהבה

אני נכנסת מנסה לקרוא את ההודעות, להתעמק במה שכתוב אבל הראש מלא במחשבות מטרידות העייפות היא נפשית וגם פיזית צריך להיות עירנית כדי לכתוב לעניין אז מוותרת , מכבה מחשב ונכנסת לישון

אקסי...תגיד...../images/Emo196.gif

תגיד המשפט שכתוב בסוף תגובתך,כתוב נכון
משום מה העברית לא נראית לי...מה דעתך
התיבדוק ותסביר ...בבקשה

magy

New member
כוונתך לחתימה?

עברית מקראית משהו... לא הבנתי כלום אבל לא שאלתי מתוך נימוס...

אולי הכוונה ל-

"האיש שחסרונותיה של הנפש האהובה אין מעלות בעיניו - אינו אוהב" - גתה זה שאינו רואה יתרונות אף בחסרונותיו של אדם האהוב עליו - אינו נקרא אדם אוהב.

Simply ../images/Emo9.gif

The sentence was translated "as is" so please don't look for proper Hebrew, I've corrected one word... It means simly: If you don't "love" (meaning tolerate, accept) someone's disadvantages along with his/er advantages you probably don't love him/er at all. Shabath Shalom and a wonderful weekend to all

למעלה