1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11...

../images/Emo110.gifזה כזה מוזר..

אני לומדת 2 מטר מאיפה שאת ולא נפגשנו עוד!!!!!!! דברי איתי במסנג'ר ונקבע מתישהו שתהיי בתיכון:)

kesemotek

New member
נייס..... ../images/Emo9.gif

שיער צורה- 3 שיער צבע-7 חולצה-צורה- 2 חולצה צבע- 8 בוטום צורה-1 בוטום-צבע 4 אביזרים 6 נעליים 5 עכשיו אני גם יקרא את המקרא >< ויעשה דולי לפי ההוראות XD לא מצחיק.....

kesemotek

New member
מה שיצא.... ../images/Emo6.gif

שיער חלק ממש עד המרפקים פזור בלונד
גופיית קשירה עם מחשוף גדול וציורים של תותים ורודה שחורה.....
חצאית מיני מיני מיני חלקה שחורה
שרשרת פנינים כאלה חרוזים גדולים ונעליים שפיציות

tamaguchi girl

New member
לא הסתכלתי במקרא ../images/Emo2.gif

שיער צורה- עד מס' 5 3 שיער צבע-עד 9 9 חולצה-צורה- עד 7 4 חולצה צבע- עד 8 2 בוטום צורה-עד 8 7 בוטום-צבע עד 9 5 אביזרים עד 8 8 נעליים עד 6 1

tamaguchi girl

New member
צבע שער ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שער חלק ממש, עד המרפים, פזור,בלונד חולצת בטן בצורה כאוות נפשכן, כשהפופיק שלה מלווה בעגיל.ורוד כהה חצאית שהלמעלה שלה חלק עד שיש תקטע של הקפלים (כאילו חגורה ממש עבה..) ואז למטה איפה שהקפלים יש הדפס בצבע של ה"חגורה", תבחרו אתם את ההדפס. ורוד כהה מברשת שער נעלי עקב גבוהות, צבע חופשי אני אעשה DD:

Blue Pencil

New member
-

שיער צורה-5 שיער צבע-7 חולצה-צורה-6 חולצה צבע-3 בוטום צורה-4 בוטום-9 אביזרים-1 נעליים-2 : שיער,צורה: חלק אבל לא ממש ממש..שיהיה טיפה נפוח, עם שביל בצד, מגיע לכתפיים. שיער,צבע:בלונד.[מפתיע.
] חולצה,צורה:גופייה שהשרוולים נקשרים עם הדפס- שייני\גלורי. חולצה,צבע:ורוד עתיק. בוטום,צורה: חצאית קפלים מגיעה עד חצי ירך בוטום,צבע:ג'ינס,הגוון לבחירתי. אביזרים:פלאפון. נעליים:מגפיים פרוותיות.

shmeksit

New member
הינני כאן! XP

אני באמת לא הייתי הרבה זמן בבית אז בגלל זה לא עניתי לך! אז זה מאפשר לי גם לעשות דולי!! יאיי אז אני תכף משרשרת את מה שיצא לי! שיער צורה- 3 שיער - 5 חולצה-צורה - 6 חולצה צבע - 8 בוטום צ6ורה- בוטום-צבע - 2 אביזרים - 1,4 נעליים - 5

shmeksit

New member
זה מה שיצא!

שיער - צורה 3) חלק ממש, עד המרפקים, פזור. שיער - צבע אממממ... בלונד XD חולצה - צורה 6) גופייה שהשרוולים נקשרים עם הדפס- שייני\גלורי אמממ שאלה מה זה שייני או גלורי?! חולצה - צבע 8)ורוד ושחור בוטום - צורה 6)מכנס דפוקותי (מממש קצר) שיש למטה ציור של דובדבים ושוב מה זה מכנס דפוק אותי? בוטום - צבע 2)ג'ינס בהיר אביזרים פלאפון וסיכה גדולה נעליים 5)מגפיים שפיציות אוקי זה יצא ממש הזוי טוב הלכתי להכין ופליז תענו לי על השאלות!

../images/Emo110.gifהמילים..

יש הדפס של המילה שייני או הדפס של המילה גלורי (באנגלית.. אני פשוט לא רוצה להסתבכך עם איך כותבים את זה:) )

../images/Emo110.gifומכנס דפוקותי

כמו שכתבתי שם זה מכנס (מבד רגיל כאילו) שהוא מממממש קצר, משמע מאחורה אפשר להראות התחלה של הלמטה של התחת

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif^.^

שיער צורה-3 חלק ממש, עד המרפקים, פזור. שיער צבע-5-בלונד משום מה
חולצה-צורה- 6 - גופייה שהשרוולים נקשרים עם הדפס- שייני\גלורי חולצה צבע- 8 - ורוד ושחור בוטום צורה-2 ג'ינס נמוווווווווווך 3\4 בוטום-4 שחור אביזרים 7 מראה נעליים 3 -פלטפורמות, אבל וואחד פלטפורמות, באפלו כאלה

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gifזה היה מהיר../images/Emo12.gif

שיער: קוקו גבוה בצבע חום(איך לכולם יצא בלונד?
:|) חולצה:גופיית קשירה עם מחשוף ותותים בצבע ורוד זוהר. בוטום:חצאית ג'ינס לבנה(?) אביזרים: סיכה גדולה ושרשרת פניניםP: נעליים: בובה גבוהות. בייס מאינטודאסט^^

../images/Emo163.gif מה שיצא ../images/Emo3.gif

שיער: 4) קוקו גבוה צבע בלונד
חולצה: 2) גופיית קשירה (שקושרים בצוואר) עם מחשוף גדול וציורים של תותים. צבע: 8)ורוד ושחור בוטום: 3)ג'ינס נמוך ארוך מלווה בקרעים אופנתיים צבע: 9)עוד ג'ינס:) הפעם גוון כרצונכם! אביזרים: 6)שרשרת "פנינים" (חרוזים עגולים גדולים) 2)תיק קטן כזה נעליים: 1)נעלי עקב גבוהות טוב אני הולכת לעשות -_-"ביי ביי ><

למעלה